ασφαλεια αυτοκινητου για πολυτελη οχηματα
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου για πολυτελή οχήματα : Τι πρέπει να γνωρίζεις

Σκέψου την τελευταία φορά που ερωτεύτηκες και αγόρασες ένα πολυτελή αυτοκίνητο! Τι χαρά και δέος ένοιωσες αμέσως μόλις μπήκες στο καινούργιο σου αυτοκίνητο!

Όταν όμως ξοδεύεις τόσα χρήματα για την αγορά ενός αυτοκινήτου, είναι εξίσου σημαντικό να προσέξεις την ασφάλειά του έτσι ώστε να προστατέψεις την περιουσία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το πως θα κάνεις την καλύτερη και πιο πλήρη ασφάλεια αυτοκινήτου για το δικό σου πολυτελή όχημα, έτσι ώστε να κοιμάσαι ξέγνοιαστος!

Τι πρέπει να προσέξεις σε μια ασφάλεια πολυτελούς οχήματος

Ένα πολυτελές όχημα σίγουρα θα έχει μια μεγάλη εμπορική αξία αγοράς – είτε το αγοράσατε καινούργιο είτε ως μεταχειρισμένο.

Γι’αυτό το λόγο, η ασφάλεια αυτοκινήτου που θα επιλέξετε πρέπει να είναι πλήρεις και να σας καλύπτει για όσο το δυνατόν περισσότερους ασφαλιστικούς κινδύνους.

Όμως, πέρα από τις αναγραφόμενες καλύψεις που θα δεις σε ένα ασφαλιστήριο, πρέπει να προσέξεις και για τις τυχόν εξαιρέσεις και απαλλαγές, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως αν θα έρθει η ώρα της αποζημίωσης.

Ποιες είναι οι καλύψεις που θα πρέπει πάντα να έχεις

Σε ένα πολυτελές όχημα, θα πρέπει πάντα να έχεις στο ασφαλιστήριό σου:

  • Μικτή κάλυψη

Η μικτή ασφάλεια είναι η πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη και καλύπτει ακόμα και ζημίες που έγιναν με δική σου υπαιτιότητα. Αν δηλαδή εμπλακείς σε ένα ατύχημα αλλά ευθύνεσαι εσύ, τότε η ασφαλιστική θα αποζημιώσει τόσο το τρίτο όχημα όσο και τις δικές σου ζημιές.

Σε ένα ακριβό αυτοκίνητο οι ζημιές σίγουρα θα αξίζουν χιλιάδες ευρώ – μην αφήνετε το όχημά σας χωρίς ολοκληρωμένη προστασία και προσφέρετέ του μια μικτή ασφάλεια για όλες τις ζημιές!

  • Κάλυψη φυσικών φαινομένων

Η κάλυψη φυσικών φαινομένων καλύπτει ζημιές που έγιναν από καιρικά φαινόμενα, όπως βροχή, αέρα, χαλάζι, κτλ.

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία αν υπάρχουν εξαιρέσεις στο πρόγραμμα (π.χ. χαλάζι) καθώς και τι απαλλαγή υπάρχει για κάθε ζημιά.

Συνήθως η κάλυψη για φυσικά φαινόμενα προσφέρεται με αρκετές παραλλαγές από τις ασφαλιστικές εταιρείες, συμπεριλαμβάνοντας διαφορετικές καλύψεις κάθε φορά.

Για ένα πολυτελή όχημα προτείνουμε να έχετε την κάλυψη που περιλαμβάνει όλες τις περιπτώσεις ζημιάς από φυσικά φαινόμενα.

  • Κάλυψη κλοπής αυτοκινήτου

Η κάλυψη κλοπής αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντική στην περίπτωση κατοχής ενός πολυτελούς οχήματος – ειδικά αν το παρκάρετε σε δημόσιο δρόμο. Τα ακριβά αυτοκίνητα μπαίνουν πολύ πιο εύκολα στο μάτι των επιτήδειων και μπορούν άμεσα να γίνουν στόχος τους.

Μια ασφάλεια που περιλαμβάνει μερική και ολική κλοπή σας εξασφαλίζει μια ηρεμία αλλά και προστασία του κεφαλαίου σας, σε περίπτωση που συμβεί το μοιραίο!

  • Αντικατάσταση/Ενοικίαση αυτοκινήτου

Σκεφθείτε να εμπλακείτε σε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό σας και να χρειαστεί να μείνετε 2-3 εβδομάδες χωρίς όχημα μετακίνησης λόγω επιδιόρθωσης των ζημιών.

Σε αυτήν την περίπτωση ή πρέπει να νοικιάσετε ένα άλλο όχημα ή να κυκλοφορείτε με άλλο μέσο.

Τη λύση εδώ δίνει η κάλυψη αντικατάστασης ή ενοικίασης αυτοκινήτου όπου η ασφαλιστική εταιρεία σας παρέχει ένα όχημα αντικατάστασης για να μετακινήστε για όσο διάστημα παραμένει στο συνεργείο το όχημα ή για κάποιες συγκεκριμένες ημέρες (ανάλογα την εταιρεία).

Τι πρέπει να προσέχεις σε μια ασφάλεια πολυτελούς αυτοκινήτου

Σε μια ασφάλεια όπου ασφαλίζετε ένα όχημα υψηλής αξίας, θα πρέπει να προσέχετε την εμπορική αξία που αυτό δηλώνετε όπου με βάση αυτήν τιμολογείτε το κόστος της ασφάλειας αλλά και η μετέπειτα τυχόν αποζημίωσή σας.

Γι’αυτό το λόγο και επειδή τα ποσά είναι μεγάλα στα πολυτελή αυτοκίνητα, η εμπορική αξία του αυτοκινήτου θα πρέπει να συμβαδίζει με τις τρέχουσες τιμές ώστε να μην υπάρχει το φαινόμενα της υπασφάλισης ή υπερασφάλισης.

Πως θα βρεις την καλύτερη ασφάλεια πολυτελούς οχήματος

Και τώρα που έμαθες τι πρέπει να προσέχεις και τι να περιλαμβάνει η ασφάλειά σου, καιρός να την αποκτήσεις online!

Στο asfaleies24.gr μπορείς να συγκρίνεις τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να βρεις άμεσα την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για το δικό σου πολυτελές όχημα, με τις περισσότερες καλύψεις και την μικρότερη απαλλαγή!

Ο τρόπος εύρεσης ασφάλειας είναι πολύ εύκολος: Αρχικά, εισάγεις τα στοιχεία του οχήματος και άμεσα η πλατφόρμα θα σας επιστρέψει τις προσφορές μαζί με τις καλύψεις των ασφαλιστικών εταιρειών.

Εκεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι προσφέρει κάθε εταιρεία, σε τι κόστος καθώς και να προχωρήσετε άμεσα σε αγορά.

Η αγορά ολοκληρώνεται άμεσα μέσα σε 1-2’ και λαμβάνετε το ασφαλιστήριο στο e-mail σας!

Πλέον η αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου για ένα πολυτελή όχημα είναι μια εύκολη, γρήγορη και πάνω απ΄όλα απλή διαδικασία δίχως να μπερδεύετε το μυαλό σας!

Βλέπετε καλύψεις, συγκρίνετε τι σας συμφέρει και αγοράζετε άμεσα σε 1 λεπτό!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373