Ασφάλεια Μηχανής

Συγκρίνετε τιμές για ασφάλεια μηχανής, στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και βρείτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

ασφαλεια μηχανης

Το asfaleies24.gr είναι ένα πιστοποιημένο ασφαλιστικό πρακτορείο με αριθμό ειδικού μητρώου 400407 και όχι μια απρόσωπη ιστοσελίδα συγκρίσεων!
Είμαστε ειδικοί στην ασφάλεια μηχανής!

ασφαλεια μηχανης προσφορα

Αναζητήστε και βρείτε την κατάλληλη ασφάλεια μηχανής σε 1 λεπτό online!

ΒΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

σε μόλις 3 βήματα!
Εισάγετε τα βασικά στοιχεία οδηγού & οχήματος
Βλέπετε προσφορές και τιμές από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες
Επιλέγετε αυτήν που επιθυμείτε και λαμβάνετε το συμβόλαιο στο e-mail σας!

Ασφάλεια Μοτο

Μέσα από το Asfaleies24 έχετε τη δυνατότητα να βρείτε την πιο φθηνή και αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία για να ασφαλίσετε γρήγορα και εύκολα τη μηχανή σας.

Συγκρίνετε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες με 1 κλικ και βρείτε online ασφάλεια μηχανής από μόλις 19€ το εξάμηνο.

Διαμορφώσετε το συμβόλαιο όπως επιθυμείτε προσθέτοντας εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία ή ακόμα και ασφάλεια κλοπής μότο που παρέχεται από μερικές ασφαλιστικές εταιρείες, για λίγες κατηγορίες μηχανών!

Η ασφάλεια μότο ενεργοποιείται αμέσως μετά την πληρωμή σας και λαμβάνετε στο email σας το αντίστοιχο, ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Η ασφάλεια μοτοσυκλέτας είναι ιδιαίτερα οικονομική ενώ έχετε τη δυνατότητα μέσα από το Asfaleies24.gr να κάνετε σύγκριση τιμών και καλύψεων ανάμεσα σε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες.

new-pareprosfora
1Μηνιαία
Μέσα από το Asfaleies24 μπορείτε να προμηθευτείτε ασφάλεια μηχανής για ένα μήνα. Υπάρχουν εταιρείες που θα σας συνάψουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο μηχανής ακόμα και για 30 ημέρες, σε περιπτώσεις που τη χρειάζεστε!
2Τρίμηνη
Για τις μηχανές προβλέπονται ειδικά σχεδιασμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια, που έχουν διάρκεια τρεις μήνες. Η τρίμηνη ασφάλεια μηχανής βοηθάει ιδιαίτερα τους ανθρώπους που κινούν τις μηχανές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή κάποια άλλη εποχή. Για παράδειγμα υπάρχουν αναβάτες που έχουν 2-3 μηχανές και κάποιες από αυτές τις κινούν μόνο κατά τη διάρκεια της άνοιξης για ειδικές εκδρομές. Εκεί η τρίμηνη ασφάλεια είναι η ιδανική επιλογή γι’αυτούς! Μην ξεχνάτε όμως ότι μια 3μηνη ασφάλιση θα σας κοστίσει περισσότερο σε αντιστοιχία με μια ετήσια ασφάλεια – αν για παράδειγμα δηλαδή αγοράσετε 4 3μηνες ασφάλειες μηχανής αντί για μια ετήσια. Γι’αυτό το λόγο προβείτε σε τρίμηνο ασφαλιστήριο μόνο αν κινείτε τη μηχανή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εξάλλου, αν σας δυσκολεύει η προπληρωμή του ετήσιου ασφάλιστρου, στο Asfaleies24 μπορείτε να πληρώνετε μήνα-μήνα το ετήσιο ασφαλιστήριο, με άτοκες δόσεις στην πιστωτική σας κάρτα!
3Εξάμηνη
Αρκετές εταιρείες σας δίνουν τη δυνατότητα για μικρής διάρκειας ασφάλιση, όπως η εξάμηνη ασφάλεια μηχανής. Η συγκεκριμένη παροχή σας δίνει τη δυνατότητα να ασφαλιστείτε για μικρό χρονικό διάστημα και διευκολύνει ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες που κινούν τις μοτοσυκλέτες τους αποκλειστικά εποχιακά, όπως π.χ. το καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση, αν χρησιμοποιείτε τη μηχανή όλο το χρόνο, σας συμφέρει πολύ περισσότερο η ετήσια ασφάλιση.
4Ετήσια
Η ετήσια ασφάλεια μηχανής είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης. Σας εξασφαλίζει την καλύτερη τιμή από τις ασφαλιστικές εταιρείες και επίσης σας απαλλάσσει από το άγχος της ανανέωσης κάθε τρίμηνο ή εξάμηνο. Στην ετήσια ασφάλιση θα έχετε τις καλύτερες δυνατές τιμές και επίσης, εφόσον τα ασφάλιστρα είναι άνω των 70€, θα υπάρχει και η δυνατότητα για άτοκες δόσεις! Έτσι μπορείτε να κλείσετε ένα ετήσιο πρόγραμμα ασφάλισης για τη μοτοσυκλέτα σας και να το πληρώνετε μήνα μήνα με την κάρτα σας!

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το κόστος για μια ασφάλεια μηχανής;

Το κόστος για μια βασική ασφάλεια μηχανής, με τις υποχρεωτικές εκ του νόμου καλύψεις, ξεκινάει από μόλις 19€ το εξάμηνο. Μέσα από το asfaleies24.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά τιμές και να κάνετε σύγκριση τιμών στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Τι καλύπτει η ασφάλεια μηχανής

Η ασφάλεια μηχανής καλύπτει την αστική ευθύνη έναντι τρίτων καθώς και τυχόν καλύψεις που θα προσθέσετε εξτρά, όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, προστασία από ανασφάλιστο, κ.α.

Χρήσιμες πληροφορίες

1Ασφάλεια μηχανής σύγκριση τιμών

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών στην ασφάλεια μηχανής και να επιλέξετε τη φθηνότερη ασφάλιση για τη μοτοσυκλέτα σας!

Άμεσα μέσα σε ένα λεπτό, απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, μπορείτε να δείτε τις τιμές από περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και τι προσφέρουν στα συμβόλαιά τους.

Η σύγκριση τιμών θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ασφάλισή σας.

2Βασική ασφάλιση μηχανής

Η βασική ασφάλεια μηχανής καλύπτει τις απαραίτητες και υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις όπως αστική ευθύνη έναντι τρίτων, ατύχημα τρίτου καθώς και ζημιές λόγω υπαιτιότητάς σας.

Η βασική ασφάλεια είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα – είτε είναι αυτοκίνητα είτε μηχανές.

Ειδικά για τις μηχανές το κόστος είναι αρκετά χαμηλό και σας επιτρέπει να κινείστε νόμιμα στους Ελληνικούς δρόμους.

3Παράγοντες που επηρεάζουν το ασφάλιστρο

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος και την τιμή της ασφάλειας της μηχανής σας.

Μερικοί από αυτούς είναι η ηλικία του οδηγού, το ιστορικό ατυχημάτων, η μοτοσυκλέτα που θα ασφαλιστεί (μεγαλύτερο ασφάλιστρο έχουν οι σπορ μηχανές και μικρότερο τα πιο μικρά scooter πόλης), τον τόπο διαμονής (μικρότερα ασφάλιστρα στα χωριά, μεγαλύτερα στις μεγαλύτερες πόλεις).

Οι παραπάνω παράγοντες θα καθορίσουν το κόστος του συμβολαίου σας – οι χρηματικές διαφορές μπορεί να είναι ακόμα και κοντά στο 30%!

4Κάλυψη για έξτρα αξεσουάρ

Τα εξτρά αξεσουάρ σε μια μηχανή όπως μπάρες χρωμίου, φώτα, ρυμουλκούμενα, κ.α. συνήθως δεν καλύπτονται από την ασφαλιστική εταιρεία και τις ασφάλειες μότο, εκτός κι αν έχουν ασφαλιστεί ξεχωριστά.

Πάντα να ενημερώνετε τον ασφαλιστή σας αν θέλετε να ασφαλίσετε εξτρά εξοπλισμό. /p>

Αν γίνει κάποια στραβή και σας τρακάρει κάποιο όχημα και η μηχανή σας βγει εκτός λειτουργίας και δεν επισκευάζεται, η ασφαλιστική θα σας αποζημιώσει αποκλειστικά για την βασική έκδοση της μηχανής δίχως τα πρόσθετα αξεσουάρ.​/p>

5Συμβουλές ασφάλειας μηχανής, με γνώμονα το κόστος συμβολαίου​

Όπως συμβαίνει και με την ασφάλεια αυτοκινήτου, η διατήρηση ενός καλού μητρώου οδήγησης όπως το να μην έχετε ατυχήματα που να ευθύνεστε τα τελευταία χρόνια, μετράει πάρα πολύ στην τελική αξιολόγηση της ασφαλιστικής εταιρείας, ως προς το κόστος της ασφάλειας.

Επιπλέον, ορισμένοι ασφαλιστές προσφέρουν εξτρά εκπτώσεις αν ασφαλίζετε περισσότερα από ένα οχήματα στην ίδια εταιρεία.

Μην ξεχνάτε επίσης πως οι οδηγοί κάτω των 25 συνήθως πληρώνουν περισσότερα ασφάλιστρα ενώ όσοι διαθέτουν δίπλωμα για λιγότερο από 1 χρόνο, τότε πληρώνουν εξτρά επασφάλιστρο.

Πριν κάνετε την τελική σας επιλογή για φθηνή ασφάλεια μηχανής, δείτε όλες τις διαθέσιμες εταιρείας καθώς και τις καλύψεις που σας προσφέρουν.

Μια κάλυψη που ενδεχομένως πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στο συμβόλαιό σας, είναι η οδική βοήθεια ανεξαιρέτου ατυχήματος – δηλαδή να έχετε οδική βοήθεια ακόμα και σε περίπτωση δικής σας βλάβης στη μηχανή.

6Ασφάλεια μηχανής με κλοπή

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες δεν ασφαλίζουν τις μηχανές και τα μηχανάκια για κλοπή, καθώς είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στους επίδοξους ληστές.

Θα πρέπει να φροντίσετε με ιδία μέσα για την προστασία της περιουσίας σας με ειδικές απαραβίαστες κλειδαριές καθώς και «κουλούρα» για τη μέγιστη προστασία.

Κάντε μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας και δείτε αν ανάλογα τη μηχανή και το μέγεθός της, μπορεί κάποια ασφαλιστική εταιρεία να σας καλύψει με προστασία κλοπής!

προσφορες με οφελος εωσ 41%
Σε 1 λεπτό στο e-mail σας!
Invalid email address

Οι συνεργασίες μας