Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Αναζήτησε αξιόπιστη και φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και με 24/7 εξυπηρέτηση!

ασφαλεια αυτοκινητου

Το asfaleies24.gr είναι ένα πιστοποιημένο ασφαλιστικό πρακτορείο με αριθμό ειδικού μητρώου 400407.
Βρες σε 1 λεπτό την ιδανική ασφάλεια για το αυτοκίνητό σου online!

αναζητηση για ασφαλειας αυτοκινητου

ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ!

Τι γράφουν για το Asfaleies24.gr

logo skai

Το Asfaleies24.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του: Μείωσε έως και 40% τα έξοδα ασφάλισής σου! Ήρθε ο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου, με μόλις 1 κλικ!

protothema

Η ασφάλεια αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο digital και το asfaleies24.gr φέρνει την ασφάλιση αυτοκινήτου και μηχανής κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας, δίχως να χάνουμε χρόνο από τις εργάσιμες ώρες και έχοντας μια πλήρη εικόνα της αγοράς κάνοντας σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες.

in.gr logo

Συγκεκριμένα, μπαίνεις σε μια πλατφόρμα αναζήτησης ασφαλειών όπως είναι το Asfaleies24.gr, γράφεις τον αριθμό κυκλοφορίας και τα στοιχεία του οδηγού και βλέπεις τις προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές όλες μαζί στην οθόνη σου!

ethnos logo

"Το asfaleies24.gr που προσφέρει σύγκριση τιμών σε έως και 26 ασφαλιστικές εταιρείες και σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις τις επιθυμητές σου καλύψεις και να διαμορφώσεις το συμβόλαιο, έτσι όπως ακριβώς το θέλεις εσύ!"

Δείτε όλες τις αναφορές στα media για το asfaleies24.gr!

 ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!

Τελευταία ενημέρωση τιμών και προσφορών: 03/12/2022

Ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών

Στο Asfaleies24 μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να συγκρίνετε τιμές ανάμεσα σε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες.

Συγκρίνετε πακέτα και καλύψεις και επιλέγετε αυτό που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.

Στην πλατφόρμα μας παραθέτουμε τις πιο γνωστές και αξιόλογες ασφάλειες αυτοκινήτου και μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς μέσα από την ιστοσελίδα μας online, σε 1 μόλις λεπτό και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!

Οι τιμές στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάνε από μόλις 72€ / έτος!

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Μπορείτε να βρείτε στην ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές από μόλις 10€ για τη μηνιαία ασφάλιση, 40€ για εξάμηνο συμβόλαιο και 72€ για ετήσιο!

Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα τα χαρακτηριστικά του οδηγού όπως η ηλικία και τα έτη διπλώματός του καθώς επίσης και τον τύπο και την έδρα (ΤΚ) του αυτοκινήτου.

Συνήθως οι τιμές στην επαρχία είναι χαμηλότερες απ’ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα καθώς εκεί οι πιθανότητες ατυχήματος είναι μικρότερες.

Δείτε ενδεικτικές τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου ανά μοντέλο ή για ασφάλεια αυτοκινήτου ανά περιοχή.

Πάρτε μια προσφορά online μέσα από την ιστοσελίδα μας, συγκρίνετε τιμές και πακέτα ασφάλισης και επιλέξτε την ασφάλιση αυτοκινήτου που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

1Μηνιαία
Η μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να μετακινήσουν το ακινητοποιημένο όχημά τους από την οικία προς το συνεργείο ή για να περάσει ΚΤΕΟ. Αν έχετε παραδώσει πινακίδες, μη ξεχνάτε πως πρέπει να βγάλετε προσωρινές πινακίδες για να μπορέσετε να μετακινηθείτε νόμιμα. Το κόστος της μηνιαίας ασφάλισης αυτοκινήτου αναλογικά με μια ετήσια είναι αρκετά υψηλότερο.
2Τρίμηνη
Η τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ιδανική για όσους μετακινούν το αυτοκίνητό τους εποχιακά – όπως για παράδειγμα ένα cabrio όχημα τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μπορείτε να πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας με το μήνα για όσο διάστημα θα χρησιμοποιήσετε το όχημά σας και παράλληλα να εκδώσετε μια τρίμηνη ασφάλιση για να είστε νόμιμος και προστατευμένος, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!
3Εξάμηνη
Η εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί μαζί με την ετήσια τις 2 πιο δημοφιλείς επιλογές των οδηγών. Στην εξάμηνη ασφάλεια υπάρχει το πλεονέκτημα του χαμηλότερου κόστους ασφαλίστρων και ότι δεν υπάρχει δέσμευση για μεγάλο διάστημα, όπως στην ετήσια.
4Ετήσια
Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η διάρκεια με τα μεγαλύτερα οφέλη για τον κάτοχό της. Ως ιδιοκτήτης και οδηγός αυτοκινήτου, με την ετήσια ασφάλεια κερδίζετε έως 40% στα ασφάλιστρά σας, έχετε τη δυνατότητα για έως και 12 άτοκες δόσεις και επιπλέον τις καλύτερες προσφορές από τις ασφαλιστικές εταιρείες! Είναι η διάρκεια που σας προτείνουμε καθώς μπορεί να έχει το μεγαλύτερο κόστος σε απόλυτα νούμερα, όμως έχετε τη δυνατότητα να το πληρώσετε σε έως και 12 άτοκες δόσεις και επιπλέον είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή με όφελος έως 40%!

Τι πρέπει να γνωρίζετε!

1Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου
Στο Asfaleies24 θα βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από τη δυνατότητα που σας παρέχουμε να συγκρίνετε τιμές σε παραπάνω από 26 ασφαλιστικές εταιρείες!

Με τις καινοτόμες μας εφαρμογές έχετε την επιλογή να δείτε τα περισσότερα ασφαλιστικά πακέτα της Ελληνικής αγοράς και να αγοράσετε τη δική σας φθηνή ασφάλεια.

Παρέχουμε και προσφέρουμε αμερόληπτα όλα τα πακέτα των ασφαλιστικών που συνεργαζόμαστε, ώστε να βρείτε το κατάλληλο συμβόλαιο για τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με τη βοήθεια των συνεργατών μας!
2Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτου
Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν και να αυξήσουν την τιμή της ασφάλειάς σας.

Γρήγορο και cabrio αυτοκίνητο: Τα γρήγορα, sport και cabrio αυτοκίνητα είναι συνήθως πόλος έλξης για τους κλέφτες.

Δεν αρκεί μόνο αυτό όμως για τα υψηλότερα ασφάλιστρα - αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως δημιουργούν και περισσότερα ατυχήματα αναλογικά καθώς οι ιδιοκτήτες τους συνήθως τρέχουν λίγο παραπάνω στο δρόμο.

Νέος οδηγός: Οι νέοι οδηγοί είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στα ατυχήματα, οπότε και οι εταιρείες το γνωρίζουν αυτό κι έτσι αυξάνουν τα ασφάλιστρα.

Το αυξημένο επασφάλιστρο ισχύει για 1 χρόνο μετά την έκδοση του διπλώματος ή μέχρι την συμπλήρωση των 23 ετών.

Μόνιμη κατοικία σε μεγάλη πόλη: Αν δηλώνετε μόνιμη κατοικία σε μεγάλο αστικό κέντρο όπως την Αθήνα, τότε το κόστος ασφάλισής σας θα είναι πιο αυξημένο σε σχέση π.χ. με το αν μένατε στο Κιλκίς.

Αυτό συμβαίνει καθώς οι ασφαλιστικές έχουν υπολογίσει ότι στην Αθήνα τα ατυχήματα είναι πιο συχνά, λόγω της μεγαλύτερης κυκλοφοριακής συμφόρησης, σε σχέση με μια επαρχιακή πόλη.

3Πως θα βρείτε εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου
Εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου θα βρείτε συνήθως με τους παρακάτω τρόπους:

Ετήσια συμβόλαια: Τα ετήσια συμβόλαια προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για φθηνό κόστος. Προπληρώνοντας 12 μήνες συμβολαίου θα τύχετε πολύ καλύτερης τιμής από τα αντίστοιχα πακέτα για τρίμηνη ή εξάμηνηση ασφάλεια αυτοκινήτου.

Συνήθως το ποσοστό έκπτωσης όταν πληρώνετε 12 μήνες από την αρχή, είναι περίπου 5-40% από την αρχική τιμή!

Εκπτώσεις καλού οδηγού: Υπάρχει μια μονάδα μέτρησης της συνέπειας των οδηγών και ονομάζεται Bonus Malus.

Στην ουσία είναι μια βαθμολογία όπου το μεγαλύτερο νούμερο φανερώνει έναν οδηγό με αρκετά ατυχήματα την τελευταία 5ετία.

Όσο μικρότερο το νούμερο, τόσο πιο ασφαλές ο οδηγός και άρα τόσο πιο χαμηλά θα είναι τα ασφάλιστρα.

Να σημειώσουμε πως το Bonus Malus συνοδεύει τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο – οπότε τυχόν πόντοι από προηγούμενα ατυχήματα μεταφέρονται ακόμα κι αν αλλάξετε αυτοκίνητο!

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρουν «προστασία bonus malus» έτσι ώστε να μην αυξηθεί το bonus malus σας ακόμα και μετά από ένα ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα!

Όσο μικρότερο το bonus malus σας (το μικρότερο είναι το 1), τόσο χαμηλότερα θα είναι τα ασφάλιστρά σας.

Έκπτωση για ανέργους: Αρκετές εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για ανέργους στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Αν δικαιούστε αυτήν την έκπτωση, θα πρέπει να το σημειώσετε στη φόρμα προσφοράς.

Έκπτωση συνδρομητών: Ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία, μπορεί να έχετε εκπτώσεις αν είστε συνδρομητής εταιρειών της Vodafone, της Nova ή ακόμα και της Cosmote. Αν υπάρχει τέτοια έκπτωση, θα ενημερωθείτε στις προσφορές των εταιρειών!

Άλλες εκπτώσεις: Πέρα από τις παραπάνω εκπτώσεις, άλλες περιπτώσεις που συνήθως δικαιούνται έκπτωση στις ασφάλειες αυτοκινήτων είναι οι στρατιωτικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς και οι υπάλληλοι των μέσων ασφαλειάς (αστυνομία – πυροσβεστική).

Τέλος, αν έχετε αρκετά αυτοκίνητα στην ίδια εταιρεία τότε μπορείτε να ζητήσετε μια ειδική προσωποποιημένη προσφορά για όλο σας τον στόλο. Όσα περισσότερα αυτοκίνητα έχετε στην ίδια ασφαλιστική, τόσο χαμηλότερη τιμή θα έχετε!

4Πως να επιλέξετε πακέτο ασφάλισης
Υπάρχουν 3 διαφορετικά πακέτα για να επιλέξετε. Η βασική ασφάλεια, η ασφάλεια πυρός/κλοπής και η μικτή ασφάλεια.

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει αυτό ακριβώς που λέει: Τα απολύτως βασικά σύμφωνα με τον νόμο.

Ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχετε κάλυψη προς τρίτους (δηλαδή να μπορεί η ασφαλιστική να αποζημιώσει κάποιον, αν προκαλέσετε ένα ατύχημα) καθώς και μερικές ακόμα καλύψεις αστικής ευθύνης.

Η πιο οικονομική ασφάλιση είναι αυτή που περιέχει τις απολύτως απαραίτητες και υποχρεωτικές καλύψεις.

Η ασφάλεια πυρός/κλοπής καλύπτει πολλές περισσότερες περιπτώσεις, όπως ζημιές από φυσικά φαινόμενα καθώς και μερική/ολική κλοπή του οχήματός σας.

Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για ένα αυτοκίνητο αξίας, όταν δε θέλουμε τις εξτρά καλύψεις της μικτής ασφάλισης.

Τέλος, η μικτή ασφάλεια από την άλλη προσφέρει ένα ολοκληρωμένο συμβόλαιο που καλύπτει σχεδόν τα πάντα στον ιδιοκτήτη - ακόμα και ζημίες με δική του υπαιτιότητα!

Την προτιμάμε ιδιαίτερα σε καινούργια αυτοκίνητα ή οχήματα που κρατάνε ακόμα την υψηλή τους εμπορική αξία.
5Εξτρά καλύψεις που μπορείτε να επιλέξετε
Πέρα από το πακέτο ασφάλισης που θα επιλέξετε (βασικό, πυρός/κλοπής ή μικτή) μπορείτε να επιλέξετε και τις 4 επιπλέον καλύψεις μας, που είναι η Οδική Βοήθεια, η Θραύση Κρυστάλλων, η Νομική Προστασία καθώς και το προσωπικό ατύχημα.

Η οδική βοήθεια είναι απαραίτητη καθώς όταν αντιμετωπίσετε ένα μηχανικό ή άλλο πρόβλημα στο αυτοκίνητο, θα παρέμβει άμεσα ώστε να το επιδιορθώσει τοπικά αν γίνεται, αλλιώς να σας μεταφέρει στο πλησιέστερο συνεργείο.

Η νομική προστασία σας καλύπτει σε περίπτωση που έχετε διαφορές στην αποζημίωση λόγω ατυχήματος, με όλα τα δικηγορικά έξοδα.

Η θραύση κρυστάλλων σας προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση που σπάσει ή ραγίσει κάποιο παρμπρίζ σας.

Και τέλος στο προσωπικό ατύχημα αποζημιώνεστε με ένα ποσό αν υπάρχει τραυματισμός ή θάνατος σε ένα ατύχημα.
6Πράσινη Κάρτα

Η πράσινη κάρτα, υποχρεωτική για ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να έχει ισχύ η ασφάλειά σας, σας στέλνετε στο e-mail σας μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Στην ουσία πρόκειται για ένα πιστοποιητικό διεθνούς ασφάλισης και το οποίο υποδηλώνει ότι το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για αστική ευθύνη στο εξωτερικό!
Χωρίς αυτήν, η ασφάλιση δεν έχει ισχύ σε άλλες χώρες και αρκετά τελωνεία μπορεί να μην σας αφήσουν καν να περάσετε τα σύνορα.

Να έχετε πάντα μαζί σας την πράσινη κάρτα, ακόμα και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου δεν είναι υποχρεωτική, για να μη σας δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο ταξίδι σας.

7Αξίζει η ασφάλεια αυτοκινήτου online ή να εμπιστευτώ τον ασφαλιστή μου;
Κάνοντας μια online ασφάλιση αυτοκινήτου, σίγουρα θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα καθώς θα δείτε όλες τις ασφαλιστικές και τα πακέτα μαζεμένα και θα καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα ασφάλεια για εσάς και την τσέπη σας.

Το Asfaleies24.gr είναι πιστοποιημένο ασφαλιστικό πρακτορείο και μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να καταλήξουμε στην πλέον συμφέρουσα ασφάλεια.
8Εξυπηρέτηση από το Asfaleies24.gr
Παρέχουμε πλήρη 24/7/365 υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας!

Στο 210.3000.352 μπορείτε να επικοινωνείτε για νέα συμβόλαια και ερωτήσεις γύρω από το συμβόλαιό σας καθώς και για αναφορά οποιουδήποτε συμβάντος.

Στο 6989.957.588 παρέχουμε υποστήριξη μέσω Viber μηνυμάτων 08:00 - 00:00!

Τέλος, υπάρχει και η ειδική 24ωρη γραμμή αποκλειστικά για ατυχήματα και συμβάντα όπου μπορείτε να μας καλείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το τηλέφωνο το λαμβάνετε αυτόματα μαζί με το συμβόλαιό σας! Δείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με το Asfaleies24.gr στο profile μας στη Google εδώ!
9Είμαι ασφαλισμένος τώρα;
Μπορείτε να ελέγξετε αν έχετε ενεργό ασφαλιστήριο στο Κέντρο Πληροφοριών ΕΔΩ, απλά εισάγοντας την πινακίδα του οχήματος και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη. Άμεσα μπορείτε να δείτε τη διάρκεια ασφάλισης καθώς και την ασφαλιστική εταιρεία.

Ποιες είναι οι τιμές για μια ασφάλεια αυτοκινήτου;

Οι τιμές για μια ασφάλεια αυτοκινήτου διαμορφώνονται από πολλούς παράγοντες όπως τα χαρακτηριστικά του ιδιοκτήτη και του αυτοκινήτου. Ενδεικτικά στο asfaleies24.gr οι τιμές ξεκινάνε από μόλις 25€ το τρίμηνο, 42€ το εξάμηνο και 75€ / έτος! Μπορείτε σε μόλις 1 λεπτό να δείτε τιμές από 26 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες κάνοντας σύγκριση τιμών και καλύψεων και επιλέγοντας την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για ένα νέο συμβόλαιο;

Ο χρόνος που απαιτείται για να λάβετε το νέο σας συμβόλαιο, είναι λιγότερο από πέντε λεπτά από την στιγμή της πληρωμής! Αμέσως μετά την εξόφληση θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο e-mail σας και μπορείτε να αποθηκεύσετε και να εκτυπώσετε το ασφαλιστήριό σας!

Τι προσφέρει το asfaleies24.gr;

Στο Asfaleies24.gr μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών στις ασφάλειες αυτοκινήτου ανάμεσα σε 27 και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες και να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας!

Πόσο κοστίζει η οδική βοήθεια στο asfaleies24.gr;

Στο Asfaleies24.gr προσφέρουμε την οδική βοήθεια με όλα τα συμβόλαια, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς! Μπορείτε να προσθέσετε στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας την οδική βοήθεια για κάθε κάλυψη, με μόνο 5€ / τρίμηνο, 10€ / εξάμηνο ή 20€ / χρόνο, αναλόγως τη διάρκεια του συμβολαίου σας!

Συχνές ερωτήσεις

Τι χρειάζεται για να δω τιμές από τις ασφαλιστικές;
Για να δεις τιμές και προσφορές από 26 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, χρειαζόμαστε τον αριθμό πινακίδας, την ηλικία σου και τα έτη διπλώματος καθώς και τα στοιχεία οχήματος όπως μάρκα, μοντέλο και κυβικά.
Πότε γίνεται η ενεργοποίηση του συμβολαίου;
Η ασφάλεια ενεργοποιείται αμέσως μετά την πληρωμή σας. Αν πληρώσετε με κάρτα ή μέσω DIAS Debit, τότε μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα λάβετε στο e-mail σας το ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο!
Τι πρέπει να παραλάβω στο email μου;
Την πρώτη φορά που ασφαλίζεστε μαζί μας, θα πρέπει να λάβετε το ενημερωτικό έντυπο πληροφοριών, τους όρους χρήσης, το ασφαλιστήριο, την πράσινη κάρτα καθώς και ένα υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης ατυχήματος. Σε κάθε ανανέωση θα λαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, και την πράσινη κάρτα.
Τι γίνεται στην ανανέωση του συμβολαίου;
30 ημέρες πριν τη λήξη της ασφάλισης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω sms για να σας θυμίσουμε την ημερομηνία λήξης. Έπειτα θα ξανά επικοινωνήσουμε εντός 15 ημέρων τηλεφωνικά, αν δεν έχετε προβεί ήδη στην ανανέωση της ασφάλειας, έτσι ώστε να μη μείνετε ανασφάλιστοι! Σε κάθε περίπτωση, η εξειδικευμένη πλατφόρμα μας αναζητάει για εσάς αν υπάρχει φθηνότερη εταιρεία με τις ίδιες καλύψεις και σας ενημερώνει αντίστοιχα.
Τι θα συμβεί στην ασφάλεια αν πουλήσω το αυτοκίνητο
Η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν ισχύει για τον καινούργιο οδηγό. Όμως για την διευκόλυνση της μεταβίβασης, θα ισχύει η αστική ευθύνη για 30 ημέρες έτσι ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να προβεί σε καινούργια ασφάλεια. Μόλις γίνει η μεταβίβαση μπορείτε να μας στείλετε τη νέα άδεια κυκλοφορίας ώστε να γίνει διακοπή της ασφάλισης και επιστροφή των μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων!
Έχω επαγγελματικό όχημα – μπορώ να το ασφαλίσω;
Φυσικά! Στο Asfaleies24.gr μπορείτε να κάνετε τόσο ασφάλεια αγροτικού αυτοκινήτου όσο και ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου καθώς και τρακτέρ!
Έχω ρυμουλκούμενο τρέιλερ, μπορώ να το ασφαλίσω;
Φυσικά! Στο asfaleies24.gr έχουμε ειδικά πακέτα για ασφάλεια τρέιλερ που πλέον από το 2022 είναι υποχρεωτική. Η ασφάλιση του τρέιλερ πλέον είναι ανεξάρτητη από την ασφάλεια του αυτοκινήτου και μπορείτε να το ρυμουλκείτε με οποιοδήποτε αυτοκίνητο διαθέτει τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Έχω ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μπορώ να το ασφαλίσω;
Εννοείται! Το Asfaleies24.gr προσφέρει καινοτόμα προγράμματα για όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητο της αγοράς. Γνωρίζουμε την αγορά της ηλεκτροκίνησης πάρα πολύ καλά και γι’αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει και την ειδική κατηγορία άρθρων στο blog μας, με θέματα αποκλειστικά γύρω από την ηλεκτροκίνηση.
Δεν έχω Ελληνικό δίπλωμα, μπορώ να ασφαλιστώ;
Ανάλογα τη χώρα έκδοσης του διπλώματός σας, θα πρέπει να επιλέξετε και την αντίστοιχη ασφαλιστική εταιρεία που κάνει δεκτό το δίπλωμα. Όλα τα Ευρωπαϊκά διπλώματα, γίνονται δεκτά από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αν έχετε Ελβετικό ή Αγγλικό δίπλωμα, γίνονται δεκτά από τις περισσότερες (αλλά όχι όλες) τις ασφαλιστικές εταιρείες. Αν έχετε δίπλωμα τρίτης χώρας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να δούμε ποια εταιρεία το δέχεται, αναλόγως τη χώρα έκδοσης.
Τι έγγραφα θα χρειαστούν για την ενεργοποίηση της ασφάλισης;
Αν η διαδικασία δε βγει EasyBuy, δηλαδή χωρίς δικαιολογητικά, τότε για τη βασική ασφάλεια θα χρειαστούμε μόνο την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα οδήγησης. Αν υπάρχει δεύτερος οδηγός, θα χρειαστεί και το δίπλωμά του. Αν ο ΤΚ που έχετε δηλώσει είναι σε διαφορετική ζώνη από τον ΤΚ της άδειας κυκλοφορίας, τότε η ασφαλιστική εταιρεία θα χρειαστεί και αποδεικτικό έδρας (πρόσφατο εκκαθαριστικό) για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με τον ΤΚ που δηλώσατε.
Ποια είναι η διαδικασία για ασφάλεια πυρός/κλοπής;
Στις ασφάλειες πυρός/κλοπής οι διαδικασίες εξαρτώνται από την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία. Υπάρχουν εταιρείες που για μέχρι ένα ποσό αξίας του αυτοκινήτου δεν ζητάνε εξτρά δικαιολογητικά και προασφαλιστικό έλεγχο ενώ υπάρχουν άλλες εταιρείες που ζητάνε πραγματογνώμονα για την επιβεβαίωση της κατάστασης του οχήματος. Για παράδειγμα η interlife και η Hellas Direct, 2 από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο τους, δε ζητάνε προασφαλιστικό έλεγχο για έως 20.000€ αξία αυτοκινήτου στα συμβόλαια πυρός/κλοπής. Έτσι, μόνο με την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμά σας (ή και χωρίς αν η αίτηση βγει EasyBuy – χωρίς δικαιολογητικά) μπορείτε να κάνετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου με καλύψεις πυρός και κλοπής!
Ποια είναι η διαδικασία για έκδοση μικτής ασφάλειας αυτοκινήτου;
Η μικτή ασφάλεια απαιτεί κάποιες παραπάνω ενέργειες για να εκδοθεί καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να γίνει προασφαλιστικός έλεγχος από την ασφαλιστική εταιρεία. Αν το αμάξι είναι καινούργιο και βρίσκεται στην αντιπροσωπεία, τότε ο προασφαλιστικός έλεγχος μπορεί να παραβλεφθεί αρκεί να μας προσκομίσετε το τιμολόγιο αγοράς (όπου θα αναγράφει πάνω το κειμενάκι σχετικά με την παράδοση του αυτοκινήτου σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα) καθώς και την άδεια κυκλοφορίας μαζί με το δίπλωμα του οδηγού. Σε διαφορετική περίπτωση, αν το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο θα χρειαστεί είτε έλεγχος από πραγματογνώμονα είτε φωτογραφίες περιμετρικές του αυτοκινήτου είτε βιντεοκλήση με την εταιρεία για την επιβεβαίωση της κατάστασης του οχήματος. Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το άρθρο εδώ αναλύουμε το τι πρέπει να γίνει για να προχωρήσει η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου ενώ επίσης είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο 210.3000.352 για κάθε βοήθεια! Τα έμπειρα στελέχη μας θα διεκπεραιώσουν άμεσα την αίτηση ασφάλισής σας και μέσα στο συντομότερο δυνατό χρόνο θα έχετε το καινούργιο σας ασφαλιστήριο!