Ασφάλεια αυτοκινήτου

Βρείτε αξιόπιστη και φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ανάμεσα σε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες. Εξοικονόμηση έως 250€ το χρόνο!

ΜΗΝ κλείσετε από αλλού, αν δεν ψάξετε πρώτα σε εμάς!

ασφαλεια αυτοκινητου
Δειτε προσφορες στις ασφαλειες εως -50%!
Invalid email address

Πως μπορείτε να ασφαλιστείτε

σε μόλις 3 βήματα!
Εισάγετε τα βασικά στοιχεία οδηγού & οχήματος
Βλέπετε προσφορές και τιμές από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες στις ασφάλειες αυτοκινήτου
Επιλέγετε αυτήν που επιθυμείτε και λαμβάνετε το συμβόλαιο στο e-mail σας!

Ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών

Στο Asfaleies24 θα βρείτε την καλύτερη και πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ανάμεσα σε 25 και παραπάνω ασφαλιστικές εταιρείες, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα online ασφαλιστικά γραφεία!

Μπορείτε να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών και να καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα και φθηνή ασφάλεια ΙΧ.

Στην ιστοσελίδα μας παραθέτουμε τις πιο γνωστές και αξιόλογες ασφάλειες αυτοκινήτου και μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς μέσα από την ιστοσελίδα μας online!

Συγκρίνουμε τις κορυφαίες εταιρείες ασφάλισης ώστε να δούμε ποια σας συμφέρει και ποιος προσφέρει την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Τώρα μπορείτε να πάρετε με ακρίβεια τις καλύτερες τιμές και να κάνετε σύγκριση μεταξύ των καλύψεων και των παροχών της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας.

Οι τιμές στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάνε από μόλις 72€ / έτος!

ασφαλειες αυτοκινητου

Η μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να μετακινήσουν το ακινητοποιημένο όχημά τους από την οικία προς το συνεργείο ή για να περάσει ΚΤΕΟ. Αν έχετε παραδώσει πινακίδες, μη ξεχνάτε πως πρέπει να βγάλετε προσωρινές πινακίδες για να μπορέσετε να μετακινηθείτε νόμιμα. Το κόστος της μηνιαίας ασφάλισης αναλογικά με μια ετήσια είναι αρκετά υψηλότερο.

Η τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ιδανική για όσους μετακινούν το αυτοκίνητό τους εποχιακά – όπως για παράδειγμα ένα cabrio όχημα τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μπορείτε να πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας με το μήνα για όσο διάστημα θα χρησιμοποιήσετε το όχημά σας και παράλληλα να εκδώσετε μια τρίμηνη ασφάλιση για να είστε νόμιμος και προστατευμένος, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Η εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί μαζί με την ετήσια τις 2 πιο δημοφιλείς επιλογές των οδηγών. Στην εξάμηνη ασφάλεια υπάρχει το πλεονέκτημα του χαμηλότερου κόστους ασφαλίστρων και ότι δεν υπάρχει δέσμευση για μεγάλο διάστημα, όπως στην ετήσια.

Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η διάρκεια με τα μεγαλύτερα οφέλη για τον κάτοχό της. Ως ιδιοκτήτης και οδηγός αυτοκινήτου, με την ετήσια ασφάλεια κερδίζετε έως 40% στα ασφάλιστρά σας, έχετε τη δυνατότητα για έως και 12 άτοκες δόσεις και επιπλέον τις καλύτερες προσφορές από τις ασφαλιστικές εταιρείες! Είναι η διάρκεια που σας προτείνουμε καθώς μπορεί να έχει το μεγαλύτερο κόστος σε απόλυτα νούμερα, όμως έχετε τη δυνατότητα να το πληρώσετε σε έως και 12 άτοκες δόσεις και επιπλέον είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή με όφελος έως 40%!

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτου ξεκινάνε με ένα κόστος λιγότερο από 10€ για τη μηνιαία ασφάλιση ενώ τα ετήσια συμβόλαια, που είναι και αυτά τα οποία συμφέρουν πολύ περισσότερο, αρχίζουν από μόλις 72€ το χρόνο.

Οι τιμές μεταβάλλονται ανάλογα τα χαρακτηριστικά του οδηγού όπως ηλικία και έτη διπλώματος, τον τύπο του αυτοκινήτου καθώς και την περιοχή ασφάλισης.

Ειδικά η περιοχή που θα κινείτε το αυτοκίνητο, έχει πολύ μεγάλη επίδραση στο τελικό κόστος ασφάλισης.

Έτσι, βλέπουμε στην επαρχία ασφάλεια αυτοκινήτου με τιμές από 44€ το εξάμηνο, ενώ το αντίστοιχο πρόγραμμα για Αθήνα διαμορφώνεται στα 75€ και 72€ για Θεσσαλονίκη!

Αυτό συμβαίνει καθώς η πιθανότητα ατυχήματος, άρα και αποζημίωσης, είναι πολύ μεγαλύτερη στις μεγάλες πόλεις παρά στην επαρχία και τα χωριά!

Πάρτε μια προσφορά online μέσα από την ιστοσελίδα μας, συγκρίνετε τιμές και πακέτα ασφάλισης σε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες και επιλέξτε την ασφάλιση που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

ασφαλεια αυτοκινητου συγκριση τιμων

Χρειάζεστε ασφάλιση; Είμαστε εδώ!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και απαγορεύεται ρητά από το νόμο να κυκλοφορεί οποιοδήποτε όχημα δίχως ασφάλιση, στους Ελληνικούς δρόμους.

Ακόμα κι όταν αγοράζετε ένα καινούργιο όχημα από την αντιπροσωπεία, δε σας αφήνουν να αποχωρήσετε αν δε δούνε πρώτα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

Η επιλογή λανθασμένης ασφαλιστικής εταιρείας ή ακόμα και καλύψεων, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο οικονομικό σφάλμα.

Με μια λάθος επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας θα καταλήξετε στο να πληρώνετε αρκετά χρήματα κάθε μήνα, δίχως τις αντίστοιχες καλύψεις.

Εμείς έχουμε ερευνήσει για εσάς όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και ανάλογα το τι θέλετε να καλύψετε, σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την τιμή του συμβολαίου σας

Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν και να αυξήσουν την τιμή της ασφάλειάς σας.

Γρήγορο και cabrio αυτοκίνητο: Τα γρήγορα, sport και cabrio αυτοκίνητα είναι συνήθως πόλος έλξης για τους κλέφτες.

Δεν αρκεί μόνο αυτό όμως, αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως δημιουργούν και τα περισσότερα ατυχήματα καθώς οι ιδιοκτήτες τους συνήθως τρέχουν αρκετά στο δρόμο.

Νέος οδηγός: Οι νέοι οδηγοί είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στα ατυχήματα, οπότε και οι ασφαλιστικές εταιρείες το γνωρίζουν αυτό κι έτσι αυξάνουν τα ασφάλιστρα.

Το αυξημένο επασφάλιστρο ισχύει για 1 χρόνο μετά την έκδοση του διπλώματος ή μέχρι την συμπλήρωση των 23 ετών.

Μόνιμη κατοικία σε μεγάλη πόλη: Αν δηλώνετε μόνιμη κατοικία σε μεγάλο αστικό κέντρο όπως την Αθήνα, τότε το κόστος ασφάλισής σας θα είναι πιο αυξημένο σε σχέση π.χ. με το αν μένατε στο Κιλκίς.

Αυτό συμβαίνει καθώς οι ασφαλιστικές έχουν υπολογίσει ότι στην Αθήνα τα ατυχήματα είναι πιο συχνά, λόγω της μεγαλύτερης κυκλοφοριακής συμφόρησης, σε σχέση με μια επαρχιακή πόλη.

Πως θα βρείτε την κατάλληλη κάλυψη για εσάς

Ανάλογα με το τι αυτοκίνητο έχετε, θα καταλήξετε και στην αντίστοιχη αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου.

Ένα από τα βασικά διλήμματα είναι η αγορά μικτής ή απλής ασφάλειας αυτοκινήτου. Αυτό εξαρτάται καθαρά από το όχημα που αγοράζετε καθώς και το όποιο πιθανό ρίσκο θέλετε να αναλάβεται.

Για παράδειγμα αν αγοράζετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, τότε το προτιμότερο είναι να έχετε μικτή τα πρώτα χρόνια, μέχρι να χάσει ένα μεγάλο ποσοστό από την αξία του λόγω παλαιότητας.

Με την μικτή δεν έχετε να φοβάστε τίποτα : Από το κλέψιμο του οχήματος μέχρι το οποιοδήποτε ατύχημα, η μικτή κάλυψη θα σας αποζημιώσει απόλυτα!

Αν αγοράζετε καινούργιο αυτοκίνητο με δόσεις ή δάνειο, τότε η μικτή είναι υποχρεωτική μέχρι να ξεπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν όλα τα διαθέσιμα πακέτα κάλυψης.

Σε περίπτωση αγοράς καινούργιου οχήματος, σας προτείνουμε να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία ασφάλισης και να επιλέξετε μια μικτή κάλυψη με ιδίες ζημιές για το καινούργιο σας απόκτημα!

Πως να επιλέξετε πακέτο ασφάλισης

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει αυτό που λέει: Τα απολύτως βασικά σύμφωνα με τον νόμο.

Ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχετε κάλυψη προς τρίτους (δηλαδή να μπορεί η ασφαλιστική να αποζημιώσει κάποιον, αν προκαλέσετε ένα ατύχημα) καθώς και μερικές ακόμα καλύψεις.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο όμως μπορεί να αυξηθεί αρκετά αν προσθέσετε εξτρά καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων(να σας καλύπτει η ασφαλιστική δηλαδή τυχόν σπάσιμο τζαμιού), μικτή κάλυψη (να σας καλύπτει η ασφαλιστική για οτιδήποτε ζημιά, ακόμα κι αν φταίτε εσείς – εκτός κι αν είστε μεθυσμένοι ή οδηγάτε παράνομα), νομική προστασία (σε περίπτωση ατυχήματος να έχετε δικηγόρο), οδική βοήθεια (να έχετε οδική βοήθεια αν μείνετε με το αυτοκίνητο ή αν χρειαστείτε το οτιδήποτε, πέρα από το αν έχει συμβεί ατύχημα), κ.α.

Η πιο οικονομική ασφάλιση είναι αυτή που περιέχει τις απολύτως απαραίτητες βασικές καλύψεις.

Η μικτή ασφάλεια ή ένα ασφαλιστήριο με πολλές καλύψεις είναι συχνά πιο δαπανηρό όμως έρχεται με πολλές προσφερόμενες υπηρεσίες και μπορεί να σας καλύψει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Ένα αυτοκίνητο με ολοκληρωμένη κάλυψη σίγουρα προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ένα αίσθημα μεγαλύτερης σιγουριάς!

ασφαλεια αυτοκινητου τιμες

Πως καθορίζονται οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτου

Οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή που θα κινείται το αυτοκίνητο (μόνιμη κατοικία), η ηλικία του αυτοκινήτου, η ηλικία του οδηγού, η μάρκα του αυτοκινήτου, κ.α.

Όσο πιο καινούργιο το αυτοκίνητο, τόσο πιο ακριβά τα ασφάλιστρά του.

Αντίστοιχα, πιο φθηνό συμβόλαιο μπορεί να βγάλει κάποιος αν μένει στην επαρχία σε σύγκριση με κάποιον που μένει στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, ο νέος οδηγός που έχει δίπλωμα λιγότερο από 1 χρόνο ή είναι κάτω των 23 ετών, έχει επασφάλιστρο – δηλαδή πληρώνει 20-25% περισσότερο ασφάλιστρα καθώς η ασφαλιστική εταιρεία των θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για να προκαλέσει κάποιο ατύχημα!

Συγκρίνοντας τις τιμές μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με τις περισσότερες καλύψεις!

Πως μπορείτε να πληρώσετε το κόστος στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου;

Μπορείτε να πληρώσετε το κόστος των συμβολαίων online με κάποια κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) ή να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό της εταιρείας.

Ξεκινήστε από εδώ και εισάγεται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση προσφοράς. Μόλις ολοκληρώσετε την εισαγωγή στοιχείων, η εφαρμογή των συνεργατών μας θα σας επιστρέψει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Στον σημερινό κόσμο της πληροφορίας και του ίντερνετ, η εύρεση φθηνής ασφάλειας ΙΧ είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση!

Η ιστοσελίδα μας θα σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε την πιο φθηνή κάλυψη για το αυτοκινήτό σας!

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να εξοικονομήστε δεκάδες ευρώ κάθε χρόνο απλά κάνοντας έξυπνες επιλογές στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

Τύποι ασφάλειας αυτοκινήτου & εξτρά καλύψεις

Οι πιο γνωστοί τύποι καλύψεων, είναι η βασική και η μικτή κάλυψη.

Στη βασική κάλυψη, όπως γράψαμε και πιο πάνω, καλύπτεστε αποκλειστικά και μόνο με τις βασικές καλύψεις πιο ορίζει ο νόμος.

Στην ουσία, ό,τι ζημιά προκαλέσετε στο όχημά σας θα την πληρώσετε εσείς ενώ ότι ζημιά προκαλέσετε σε άλλο όχημα, θα την πληρώσει η ασφαλιστική σας.

Από την άλλη, η μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτει σχεδόν τα πάντα, ακόμα κι αν γίνει η ζημιά από εσάς.

Δηλαδή αν τρακάρετε με δική σας υπαιτιότητα και έχετε μικτή κάλυψη, τότε η ασφαλιστική σας θα σας καλύψει και για τις δικές σας ζημιές αλλά και για τις ζημιές που προκαλέσατε στο άλλο όχημα!

Προσοχή: Συνήθως η μικτή κάλυψη έχει ένα ποσό που ορίζεται ως «απαλλαγή».

Αυτό το ποσό θα το πληρώνετε εσείς αν κάνετε ένα ατύχημα και έχετε υπαιτιότητα.

Για παράδειγμα αν γίνει ένα ατύχημα που φταίτε εσείς και έχετε κάνει ζημιά 1000€ στο όχημά σας, τότε αν η απαλλαγή σας π.χ. είναι 150€, θα πληρώσετε εσείς 150€ και τα υπόλοιπα 850€ η ασφαλιστική σας εταιρεία.

Νομική προστασία: Η νομική προστασία σας προστατεύει όταν χρειαστείτε δικαστική βοήθεια για μια αποζημίωση. Στην ουσία σας αναθέτετε ένας δικηγόρος, δίχως να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς κάποιο ποσό.

Πυρός & κλοπή: Η ασφάλεια αυτοκινήτου πυρός θα σας αποζημιώσει σε περίπτωση καταστροφής του οχήματός σας από πυρκαγιά ενώ αντίστοιχα, η ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου θα σας αποζημιώσει αν το αυτοκίνητό σας κλαπεί και δεν βρεθεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (συνήθως 90 ημέρες)

Αερόσακοι & ζώνες: Μπορείτε να προσθέσετε κάλυψη αποζημίωσης για τους αερόσακους και τις ζώνες, μετά από ατύχημα. Το κόστος για να ξανά κλείσουν οι αερόσακοι καθώς και για τους προεντατήρες από τις ζώνες, είναι αρκετά μεγάλο!

Με τη συγκεκριμένη κάλυψη γλυτώνετε αρκετά χρήματα σε περίπτωση ατυχήματος.

Φυσικές καταστροφές και βανδαλισμοί: Η κάλυψη αυτή αποζημιώνει ζημιές στο όχημά σας που έχουν συμβεί μετά από φυσικά φαινόμενα όπως χαλάζι, ανεμοστρόβιλοι, κ.α. ή βανδαλισμούς.

Προστασία από ανασφάλιστο: Δυστυχώς πλέον στους δρόμους κυκλοφορούν χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα – γι’αυτό το λόγο, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να έχετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο την κάλυψη για αποζημίωση από ανασφάλιστο όχημα σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε αυτήν την περίπτωση, αν δεν υπάρχει δική σας υπαιτιότητα, θα αποζημιωθείτε από την ασφαλιστική σας η οποία έπειτα θα αναζητήσει δικαστικά τα όποια έξοδα από τον υπαίτιο.

Φιλικός Διακανονισμός: Ο φιλικός διακανονισμός είναι μια «συμφωνία» μεταξύ των μεγαλύτερων – όχι όμως όλων – ασφαλιστικών εταιρειών που στην ουσία έχουν συμφωνήσει να αποζημιώνουν η κάθε μια τους δικούς της πελάτες.

Αν δηλαδή έχετε ένα τρακάρισμα χωρίς δική σας υπαιτιότητα και οι 2 ασφαλιστικές εταιρείες (η δική σας και του υπαίτιου) βρίσκονται στο φιλικό διακανονισμό, τότε θα κάνετε όλες τις ενέργειες για την αποζημίωσή σας μέσα από τη δική σας ασφαλιστική εταιρεία!

Κάνοντας έρευνα μέσα από το Asfaleies24.gr θα ανακαλύψετε ότι η μικτή είναι πάντα η πιο ακριβή και με αρκετή διαφορά από τη βασική κάλυψη όμως σε αρκετές περιπτώσεις συμφέρει πολύ περισσότερο!

Πράσινη Κάρτα

Η πράσινη κάρτα, υποχρεωτική για ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να έχει ισχύ η ασφάλειά σας, σας στέλνετε στο e-mail σας μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Στην ουσία πρόκειται για ένα πιστοποιητικό διεθνούς ασφάλισης και το οποίο υποδηλώνει ότι το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για αστική ευθύνη στο εξωτερικό!

Χωρίς αυτήν, η ασφάλιση δεν έχει ισχύ σε άλλες χώρες και αρκετά τελωνεία μπορεί να μην σας αφήσουν καν να περάσετε τα σύνορα.

Να έχετε πάντα μαζί σας την πράσινη κάρτα, ακόμα και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου δεν είναι υποχρεωτική, για να μη σας δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο ταξίδι σας.

Πως θα βρείτε εκπτώσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου;

Οι εκπτώσεις στις ασφάλειες αυτοκινήτου είναι υπαρκτές και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις να πετύχετε κάποια σημαντική έκπτωση.

Ετήσια συμβόλαια: Τα ετήσια συμβόλαια προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για φθηνό κόστος.

Προπληρώνοντας 12 μήνες συμβολαίου θα τύχετε πολύ καλύτερης τιμής από τα αντίστοιχα πακέτα για τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου ή 6 μηνών.

Συνήθως το ποσοστό έκπτωσης όταν πληρώνετε 12 μήνες από την αρχή, είναι περίπου 5-15% από την αρχική τιμή!

Εκπτώσεις καλού οδηγού: Υπάρχει μια μονάδα μέτρησης της συνέπειας των οδηγών και ονομάζεται Bonus Malus.

Στην ουσία είναι μια βαθμολογία όπου το μεγαλύτερο νούμερο φανερώνει έναν οδηγό με αρκετά ατυχήματα την τελευταία 5ετία.

Όσο μικρότερο το νούμερο, τόσο πιο ασφαλές ο οδηγός και άρα τόσο πιο χαμηλά θα είναι τα ασφάλιστρα.

Να σημειώσουμε πως το Bonus Malus συνοδεύει τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο – οπότε τυχόν πόντοι από προηγούμενα ατυχήματα μεταφέρονται ακόμα κι αν αλλάξετε αυτοκίνητο!

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρουν «προστασία bonus malus» έτσι ώστε να μην αυξηθεί το bonus malus σας ακόμα και μετά από ένα ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα!

Όσο μικρότερο το bonus malus σας (το μικρότερο είναι το 1), τόσο χαμηλότερα θα είναι τα ασφάλιστρά σας.

Έκπτωση για ανέργους: Αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για ανέργους. Αν δικαιούστε αυτήν την έκπτωση, θα πρέπει να το σημειώσετε στη φόρμα προσφοράς.

Έκπτωση συνδρομητών: Ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία, μπορεί να έχετε εκπτώσεις αν είστε συνδρομητής εταιρειών της Vodafone, της Nova ή ακόμα και της Cosmote. Αν υπάρχει τέτοια έκπτωση, θα ενημερωθείτε στις προσφορές των εταιρειών!

Άλλες εκπτώσεις: Πέρα από τις παραπάνω εκπτώσεις, άλλες περιπτώσεις που συνήθως δικαιούνται έκπτωση στις ασφάλειες αυτοκινήτων είναι οι στρατιωτικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς και οι υπάλληλοι των μέσων ασφαλειάς (αστυνομία – πυροσβεστική).

Τέλος, αν έχετε αρκετά αυτοκίνητα στην ίδια εταιρεία τότε μπορείτε να ζητήσετε μια ειδική προσωποποιημένη προσφορά για όλο σας τον στόλο. Όσα περισσότερα αυτοκίνητα έχετε στην ίδια ασφαλιστική, τόσο χαμηλότερη τιμή θα έχετε!

ασφαλεια αυτοκινητου τιμες

Αξίζει η ασφάλεια αυτοκινήτου online ή να εμπιστευτώ τον ασφαλιστή μου;

Κάνοντας μια online ασφάλιση, σίγουρα θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα καθώς θα δείτε όλες τις ασφαλιστικές και τα πακέτα μαζεμένα και θα καταλήξετε στο πιο συμφέρον για εσάς και την τσέπη σας.

Από την άλλη, ο ασφαλιστής σας θα σας προτείνει την εταιρεία που συνεργάζεται και έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους, έτσι ώστε να κερδίσει περισσότερο από το δικό σας ασφαλιστήριο.

Δείτε τους τρόπους για να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, συγκρίνετε τιμές και καταλήξτε στην καλύτερη επιλογή για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου

Η ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου είναι μια πολύ σημαντική κάλυψη, ιδιαίτερα αν παρκάρετε το όχημά σας δημόσιο δρόμο και δεν υπάρχει η δυνατότητα για ιδιωτικό parking.

Αναλόγως και της αξίας του αυτοκινήτου σας, η ασφάλεια κλοπής επιβαρύνει σχετικά ελάχιστα το κόστος της ασφάλισης ενώ αν συμβεί το μοιραίο, θα σας αποζημιώσει με την τρέχουσα αξία του οχήματός σας.

ασφαλεια αυτοκινητου τιμες

Δειτε προσφορες στις ασφαλειες εως -50%!
Invalid email address

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Στο Asfaleies24 θα βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από τη δυνατότητα που σας παρέχουμε, να συγκρίνετε τιμές σε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες!

Με τις καινοτόμες μας εφαρμογές, έχετε την επιλογή να δείτε τα περισσότερα ασφαλιστικά πακέτα της Ελληνικής αγοράς και να αγοράσετε τη δική σας φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Παρέχουμε και προσφέρουμε αμερόληπτα όλα τα πακέτα των ασφαλιστικών που συνεργαζόμαστε, ώστε να βρείτε το κατάλληλο συμβόλαιο για τις δικές σας ανάγκες.

Είμαστε δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ασφάλεια αυτοκινήτου Online

Η ασφάλεια αυτοκινήτου online μέσα από το Asfaleies24 είναι πολύ εύκολη και γρήγορη, σε 3 απλά βήματα!

Αρχικά εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία για τον υπολογισμό του κόστους ασφάλισης, έπειτα επιλέγετε το ιδανικό πρόγραμμα που επιθυμείτε και καλύπτει τις ανάγκες σας και τέλος πληρώνετε online μέσω κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης και λαμβάνετε άμεσα στο email σας, μέσα σε μερικά λεπτά, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Τόσο εύκολα, τόσο ξεκάθαρα!

Τι πρέπει να γνωρίζεις

Μέσα από το Asfaleies24.gr σας προσφέρουμε σύγκριση τιμών και ανάλυση περισσότερων από 25 ασφαλιστικών εταιρειών ώστε να βρείτε την ιδανική για εσάς ασφαλιστική κάλυψη.

Δουλεύουμε αμερόληπτα με μοναδικό σκοπό το δικό σας κέρδος και τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες που προτείνουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας είναι φερέγγυες, πληρούν τις απαιτήσεις της ΤΤΕ και προσφέρουν αξιόπιστες ασφάλειες αυτοκινήτου!

Διαδικασία αποζημίωσης

Αν έχετε εμπλακεί σε ατύχημα με υπαιτιότητα άλλου οδηγού, τότε το γραφείο μας είναι διπλά σας για να σας εξυπηρετήσει στη διαδικασία αποζημίωσης.

Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να τραβήξετε άμεσα φωτογραφίες από το συμβάν, πριν μετακινηθούν τα οχήματα και να καλέσετε άμεσα τη φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής εταιρείας (τα νούμερα αναγράφονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο).

ασφαλεια αυτοκινητου τιμες

Οι συνεργασίες μας