fbpx

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Συγκρίνετε τις καλύτερες ασφάλειες αυτοκινήτου σε 1 λεπτό!

Αναζητήστε αξιόπιστη και φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ανάμεσα σε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες. Εξοικονόμηση έως 250€ το χρόνο!

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Στο Asfaleies24 θα βρείτε την καλύτερη και πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ανάμεσα σε 25 και παραπάνω ασφαλιστικές εταιρείες, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα online ασφαλιστικά γραφεία!

Μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών στις ασφάλειες αυτοκινήτου και να καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα και φθηνή ασφάλεια ΙΧ.

Στην ιστοσελίδα μας παραθέτουμε τις πιο γνωστές και αξιόλογες ασφαλιστικές εταιρείες και σας παραπέμπουμε σε ιστοσελίδες συνεργατών ώστε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Συγκρίνουμε τις κορυφαίες εταιρείες ασφάλισης ώστε να δούμε ποια σας συμφέρει και ποιος προσφέρει την πιο φθηνή ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας

Τώρα μπορείτε να πάρετε με ακρίβεια τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλεια μηχανής, ασφάλεια φορτηγού, σκάφους καθώς και ασφάλιση σπιτιού.

Οι τιμές στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάνε από μόλις 72€ / έτος!

Χρειάζεστε ασφάλιση; Είμαστε εδώ!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική και απαγορεύεται ρητά από το νόμο να κυκλοφορεί οποιοδήποτε όχημα δίχως ασφάλιση, στους Ελληνικούς δρόμους.

Ακόμα κι όταν αγοράζετε ένα καινούργιο όχημα από την αντιπροσωπεία, δε σας αφήνουν να αποχωρήσετε αν δε δούνε πρώτα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

Η επιλογή λανθασμένης ασφαλιστικής εταιρείας ή ακόμα και καλύψεων, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο οικονομικό σφάλμα.

Με μια λάθος επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας θα καταλήξετε στο να πληρώνετε αρκετά χρήματα κάθε μήνα, δίχως τις αντίστοιχες καλύψεις.

Εμείς έχουμε ερευνήσει για εσάς όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και ανάλογα το τι θέλετε να καλύψετε, σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πως θα βρείτε την κατάλληλη κάλυψη για εσάς

Ανάλογα με το τι αυτοκίνητο έχετε, θα καταλήξετε και στην αντίστοιχη αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου.

Ένα από τα βασικά διλήμματα είναι η αγορά μικτής ή απλής ασφάλειας αυτοκινήτου. Αυτό εξαρτάται καθαρά από το όχημα που αγοράζετε καθώς και το όποιο πιθανό ρίσκο θέλετε να αναλάβεται.

Για παράδειγμα αν αγοράζετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, τότε το προτιμότερο είναι να έχετε μικτή τα πρώτα χρόνια, μέχρι να χάσει ένα μεγάλο ποσοστό από την αξία του λόγω παλαιότητας.

Με την μικτή δεν έχετε να φοβάστε τίποτα : Από το κλέψιμο του οχήματος μέχρι το οποιοδήποτε ατύχημα, η μικτή κάλυψη θα σας αποζημιώσει απόλυτα!

Αν αγοράζετε καινούργιο αυτοκίνητο με δόσεις ή δάνειο, τότε η μικτή είναι υποχρεωτική μέχρι να ξεπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν όλα τα διαθέσιμα πακέτα κάλυψης.

Σε περίπτωση αγοράς καινούργιου οχήματος, σας προτείνουμε να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία ασφάλισης και να επιλέξετε μια μικτή κάλυψη με ιδίες ζημιές για το καινούργιο σας απόκτημα!

Πως να επιλέξετε πακέτο κάλυψης για την ασφάλιση του οχήματός σας

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει αυτό που λέει: Τα απολύτως βασικά σύμφωνα με τον νόμο.

Ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχετε κάλυψη προς τρίτους (δηλαδή να μπορεί η ασφαλιστική να αποζημιώσει κάποιον, αν προκαλέσετε ένα ατύχημα) καθώς και μερικές ακόμα καλύψεις.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο όμως μπορεί να αυξηθεί αρκετά αν προσθέσετε εξτρά καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων(να σας καλύπτει η ασφαλιστική δηλαδή τυχόν σπάσιμο τζαμιού), μικτή κάλυψη (να σας καλύπτει η ασφαλιστική για οτιδήποτε ζημιά, ακόμα κι αν φταίτε εσείς – εκτός κι αν είστε μεθυσμένοι ή οδηγάτε παράνομα),  νομική κάλυψη (σε περίπτωση ατυχήματος να έχετε δικηγόρο), οδική (να έχετε οδική βοήθεια αν μείνετε με το αυτοκίνητο ή αν χρειαστείτε το οτιδήποτε, πέρα από το αν έχει συμβεί ατύχημα), κ.α.

Η πιο οικονομική ασφάλιση είναι αυτή που περιέχει τις απολύτως απαραίτητες βασικές καλύψεις.

Η μικτή ασφάλεια ή ένα ασφαλιστήριο με πολλές καλύψεις είναι συχνά πιο δαπανηρό όμως έρχεται με πολλές προσφερόμενες υπηρεσίες και μπορεί να σας καλύψει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Ένα αυτοκίνητο με ολοκληρωμένη κάλυψη σίγουρα προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ένα αίσθημα μεγαλύτερης σιγουριάς!

Για να βρείτε τις πιο φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου, συνεχίστε στο παρακάτω link:

[ Βρείτε φθηνή ασφάλιση ΕΔΩ! ]

Ασφάλιση από 42€ / εξάμηνο!

Συγκρίνετε τιμές σε 25 ασφαλιστικές εταιρείες και επωφεληθείτε έως -40% για τις επόμενες 2 ώρες! Λάβετε το συμβόλαιο σε 1'!

Πως καθορίζονται οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτου​

Οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή που θα κινείται το αυτοκίνητο (μόνιμη κατοικία), η ηλικία του αυτοκινήτου, η ηλικία του οδηγού, η μάρκα του αυτοκινήτου, κ.α.

Όσο πιο καινούργιο το αυτοκίνητο, τόσο πιο ακριβά τα ασφάλιστρά του.

Αντίστοιχα, πιο φθηνό συμβόλαιο μπορεί να βγάλει κάποιος αν μένει στην επαρχία σε σύγκριση με κάποιον που μένει στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, ο νέος οδηγός που έχει δίπλωμα λιγότερο από 1 χρόνο ή είναι κάτω των 23 ετών, έχει επασφάλιστρο – δηλαδή πληρώνει 20-25% περισσότερο ασφάλιστρα καθώς η ασφαλιστική εταιρεία των θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για να προκαλέσει κάποιο ατύχημα!

Συγκρίνοντας τις τιμές μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με τις περισσότερες καλύψεις!

Αξίζει η ασφάλεια αυτοκινήτου online ή να εμπιστευτώ τον ασφαλιστή μου;​

Κάνοντας μια online ασφάλιση, σίγουρα θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα καθώς θα δείτε όλες τις ασφαλιστικές και τα πακέτα μαζεμένα και θα καταλήξετε στο πιο συμφέρον για εσάς και την τσέπη σας.

Από την άλλη, ο ασφαλιστής σας θα σας προτείνει την εταιρεία που συνεργάζεται και έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους, έτσι ώστε να κερδίσει περισσότερο από το δικό σας ασφαλιστήριο.

Δείτε τους τρόπους για να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, συγκρίνετε τιμές και καταλήξτε στην καλύτερη επιλογή για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Δείτε τώρα όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες online και επιλέξτε αυτή που είναι πιο συμφέρον για εσάς!

 

Ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών

Συγκρίνοντας τις τιμές μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και των παροχών αυτών, θα βρείτε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές για τις ασφάλειες αυτοκινήτων.

Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία που σας παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε άμεσα σε ζωντανό χρόνο τη φθηνότερη δυνατή τιμή.

Μη ξεχνάτε να βλέπετε τις ετήσιες τιμές στα ασφαλιστήρια καθώς έτσι θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα και θα έχετε μια όσο το δυνατόν πιο φθηνή ασφάλιση του οχήματός σας!

Υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες που μπορείτε άφοβα να επιλέξετε. Η Εθνική Ασφαλιστική , η Eurolife καθώς και η Interlife είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αξιόπιστες εταιρείες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την τιμή του συμβολαίου σας​

Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν και να αυξήσουν την τιμή της ασφάλειάς σας.

Γρήγορο και cabrio αυτοκίνητο: Τα γρήγορα, sport και cabrio αυτοκίνητα είναι συνήθως πόλος έλξης για τους κλέφτες.

Δεν αρκεί μόνο αυτό όμως, αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως δημιουργούν και τα περισσότερα ατυχήματα καθώς οι ιδιοκτήτες τους συνήθως τρέχουν αρκετά στο δρόμο.

Νέος οδηγός: Οι νέοι οδηγοί είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στα ατυχήματα, οπότε και οι ασφαλιστικές εταιρείες το γνωρίζουν αυτό κι έτσι αυξάνουν τα ασφάλιστρα.

Το αυξημένο επασφάλιστρο ισχύει για 1 χρόνο μετά την έκδοση του διπλώματος ή μέχρι την συμπλήρωση των 23 ετών.

Μόνιμη κατοικία σε μεγάλη πόλη: Αν δηλώνετε μόνιμη κατοικία σε μεγάλο αστικό κέντρο όπως την Αθήνα, τότε το κόστος ασφάλισής σας θα είναι πιο αυξημένο σε σχέση π.χ. με το αν μένατε στο Κιλκίς.

Αυτό συμβαίνει καθώς οι ασφαλιστικές έχουν υπολογίσει ότι στην Αθήνα τα ατυχήματα είναι πιο συχνά, λόγω της μεγαλύτερης κυκλοφοριακής συμφόρησης, σε σχέση με μια επαρχιακή πόλη.

Πως θα ασφαλιστείτε άμεσα σε 5 μόλις βήματα

Η ασφάλεια αυτοκινήτου πλέον μπορεί να γίνει μέσα από 5 απλά βήματα! Ξεκινάτε από εδώ για να κάνετε υπολογισμό ασφαλίστρων, αφού πρώτα συμπληρώσετε τα απαραίτητα, ατομικά σας στοιχεία.

Στο δεύτερο βήμα, επιλέγετε τις καλύψεις που επιθυμείτε να έχει το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα.

Έπειτα διαλέγετε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου – από ένα μήνα έως ένα χρόνο. Μη ξεχνάτε πως στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση και εξοικονόμηση χρημάτων!

Στο τέταρτο βήμα συγκρίνετε τις τιμές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και βλέπετε ποια σας συμφέρει περισσότερο.

Στο πέμπτο και τελευταίο βήμα επιλέγετε την εταιρεία που ταιριάζει στις ανάγκες σας και εκδίδετε online την ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα σε 2 λεπτά και την παραλαμβάνετε στο e-mail σας!

Ασφάλειες αυτοκινήτου από 42€ / εξάμηνο!

Συγκρίνετε τιμές σε 25 ασφαλιστικές εταιρείες και επωφεληθείτε έως -40% για τις επόμενες 2 ώρες! Λάβετε το συμβόλαιο σε 1'!

Τύποι ασφάλειας αυτοκινήτου & εξτρά καλύψεις

Οι πιο γνωστοί τύποι καλύψεων, είναι η βασική και η μικτή κάλυψη.

Στη βασική κάλυψη, όπως γράψαμε και πιο πάνω, καλύπτεστε αποκλειστικά και μόνο με τις βασικές καλύψεις πιο ορίζει ο νόμος.

Στην ουσία, ότι ζημιά προκαλέσετε στο όχημά σας θα την πληρώσετε εσείς ενώ ότι ζημιά προκαλέσετε σε άλλο όχημα, θα την πληρώσει η ασφαλιστική σας.

Από την άλλη, η μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτει σχεδόν τα πάντα, ακόμα κι αν γίνει η ζημιά από εσάς.

Δηλαδή αν τρακάρετε με δική σας υπαιτιότητα και έχετε μικτή κάλυψη, τότε η ασφαλιστική σας θα σας καλύψει και για τις δικές σας ζημιές αλλά και για τις ζημιές που προκαλέσατε στο άλλο όχημα!

Προσοχή: Συνήθως η μικτή κάλυψη έχει ένα ποσό που ορίζεται ως «απαλλαγή».

Αυτό το ποσό θα το πληρώνετε εσείς αν κάνετε ένα ατύχημα και έχετε υπαιτιότητα.

Για παράδειγμα αν γίνει ένα ατύχημα που φταίτε εσείς και έχετε κάνει ζημιά 1000€ στο όχημά σας, τότε αν η απαλλαγή σας π.χ. είναι 150€, θα πληρώσετε εσείς 150€ και τα υπόλοιπα 850€ η ασφαλιστική σας εταιρεία.

Νομική προστασία: Η νομική προστασία σας προστατεύει όταν χρειαστείτε δικαστική βοήθεια για μια αποζημίωση. Στην ουσία σας αναθέτετε ένας δικηγόρος, δίχως να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς κάποιο ποσό.

Πυρός & κλοπή: Η κάλυψη πυρός θα σας αποζημιώσει σε περίπτωση καταστροφής του οχήματός σας από πυρκαγιά. Αντίστοιχα, η ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου θα σας αποζημιώσει αν το αυτοκίνητό σας κλαπεί και δεν βρεθεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (συνήθως 90 ημέρες)

Αερόσακοι & ζώνες: Μπορείτε να προσθέσετε κάλυψη αποζημίωσης για τους αερόσακους και τις ζώνες, μετά από ατύχημα. Το κόστος για να ξανά κλείσουν οι αερόσακοι καθώς και για τους προεντατήρες από τις ζώνες, είναι αρκετά μεγάλο!

Με τη συγκεκριμένη κάλυψη γλυτώνετε αρκετά χρήματα σε περίπτωση ατυχήματος.

Φυσικές καταστροφές και βανδαλισμοί: Αυτή η κάλυψη αποζημιώνει ζημιές στο όχημά σας που έχουν συμβεί μετά από φυσικές καταστροφές όπως χαλάζι, ανεμοστρόβιλοι, κ.α. ή βανδαλισμούς.

Προστασία από ανασφάλιστο:  Δυστυχώς πλέον στους δρόμους κυκλοφορούν χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα – γι’αυτό το λόγο, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να έχετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο την κάλυψη για αποζημίωση από ανασφάλιστο όχημα σε περίπτωση ατυχήματος.

Σε αυτήν την περίπτωση, αν δεν υπάρχει δική σας υπαιτιότητα, θα αποζημιωθείτε από την ασφαλιστική σας η οποία έπειτα θα αναζητήσει δικαστικά τα όποια έξοδα από τον υπαίτιο.

Φιλικός Διακανονισμός: Ο φιλικός διακανονισμός είναι μια «συμφωνία» μεταξύ των μεγαλύτερων – όχι όμως όλων – ασφαλιστικών εταιρειών που στην ουσία έχουν συμφωνήσει να αποζημιώνουν η κάθε μια τους δικούς της πελάτες.

Αν δηλαδή έχετε ένα τρακάρισμα χωρίς δική σας υπαιτιότητα και οι 2 ασφαλιστικές εταιρείες (η δική σας και του υπαίτιου) βρίσκονται στο φιλικό διακανονισμό, τότε θα κάνετε όλες τις ενέργειες για την αποζημίωσή σας μέσα από τη δική σας ασφαλιστική εταιρεία!

Κάνοντας έρευνα μέσα από το Asfaleies24.gr θα ανακαλύψετε ότι η μικτή είναι πάντα η πιο ακριβή και με αρκετή διαφορά από τη βασική κάλυψη όμως σε αρκετές περιπτώσεις συμφέρει πολύ περισσότερο!

Πράσινη Κάρτα

Η πράσινη κάρτα, υποχρεωτική για ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να έχει ισχύ η ασφάλειά σας, σας στέλνετε στο e-mail σας μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Στην ουσία πρόκειται για ένα πιστοποιητικό διεθνούς ασφάλισης και το οποίο υποδηλώνει ότι το όχημά σας είναι ασφαλισμένο για αστική ευθύνη στο εξωτερικό!

Χωρίς αυτήν, η ασφάλιση δεν έχει ισχύ σε άλλες χώρες και αρκετά τελωνεία μπορεί να μην σας αφήσουν καν να περάσετε τα σύνορα.

Να έχετε πάντα μαζί σας την πράσινη κάρτα, ακόμα και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου δεν είναι υποχρεωτική, για να μη σας δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο ταξίδι σας.

 

Πως μπορείτε να πληρώσετε το κόστος στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου;​

Μπορείτε να πληρώσετε το κόστος των συμβολαίων online με κάποια κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) ή να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό της εταιρείας.

Ξεκινήστε από εδώ και εισάγεται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση προσφοράς. Μόλις ολοκληρώσετε την εισαγωγή στοιχείων, η εφαρμογή των συνεργατών μας θα σας επιστρέψει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Στον σημερινό κόσμο της πληροφορίας και του ίντερνετ, η εύρεση φθηνής ασφάλειας ΙΧ είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση!

Η ιστοσελίδα μας θα σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε την πιο φθηνή κάλυψη για το αυτοκινήτό σας!

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να εξοικονομήστε δεκάδες ευρώ κάθε χρόνο απλά κάνοντας έξυπνες επιλογές στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

Πως θα βρείτε εκπτώσεις στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου;​​

Οι εκπτώσεις στις ασφάλειες αυτοκινήτου είναι υπαρκτές και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις να πετύχετε κάποια σημαντική έκπτωση.

Ετήσια συμβόλαια: Τα ετήσια συμβόλαια προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για φθηνό κόστος.

Προπληρώνοντας 12 μήνες συμβολαίου θα τύχετε πολύ καλύτερης τιμής από τα αντίστοιχα πακέτα για τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου ή 6 μηνών.

Συνήθως το ποσοστό έκπτωσης όταν πληρώνετε 12 μήνες από την αρχή, είναι περίπου 5-15% από την αρχική τιμή!

Εκπτώσεις καλού οδηγού: Υπάρχει μια μονάδα μέτρησης της συνέπειας των οδηγών και ονομάζεται Bonus Malus.

Στην ουσία είναι μια βαθμολογία όπου το μεγαλύτερο νούμερο φανερώνει έναν οδηγό με αρκετά ατυχήματα την τελευταία 5ετία.

Όσο μικρότερο το νούμερο, τόσο πιο ασφαλές ο οδηγός και άρα τόσο πιο χαμηλά θα είναι τα ασφάλιστρα.

Να σημειώσουμε πως το Bonus Malus συνοδεύει τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο – οπότε τυχόν πόντοι από προηγούμενα ατυχήματα μεταφέρονται ακόμα κι αν αλλάξετε αυτοκίνητο!

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρουν «προστασία bonus malus» έτσι ώστε να μην αυξηθεί το bonus malus σας ακόμα και μετά από ένα ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα!

Όσο μικρότερο το bonus malus σας (το μικρότερο είναι το 1), τόσο χαμηλότερα θα είναι τα ασφάλιστρά σας.

Έκπτωση για ανέργους: Αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις για ανέργους. Αν δικαιούστε αυτήν την έκπτωση, θα πρέπει να το σημειώσετε στη φόρμα προσφοράς.

Έκπτωση συνδρομητών: Ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία, μπορεί να έχετε εκπτώσεις αν είστε συνδρομητής εταιρειών της Vodafone, της Nova ή ακόμα και της Cosmote. Αν υπάρχει τέτοια έκπτωση, θα ενημερωθείτε στις προσφορές των εταιρειών!

Άλλες εκπτώσεις: Πέρα από τις παραπάνω εκπτώσεις, άλλες περιπτώσεις που συνήθως δικαιούνται έκπτωση στις ασφάλειες αυτοκινήτων είναι οι στρατιωτικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς και οι υπάλληλοι των μέσων ασφαλειάς (αστυνομία – πυροσβεστική).

Τέλος, αν έχετε αρκετά αυτοκίνητα στην ίδια εταιρεία τότε μπορείτε να ζητήσετε μια ειδική προσωποποιημένη προσφορά για όλο σας τον στόλο. Όσα περισσότερα αυτοκίνητα έχετε στην ίδια ασφαλιστική, τόσο χαμηλότερη τιμή θα έχετε!

Ασφάλιση από 42€ / εξάμηνο!

Συγκρίνετε τιμές σε 25 ασφαλιστικές εταιρείες και επωφεληθείτε έως -40% για τις επόμενες 2 ώρες! Λάβετε το συμβόλαιο σε ένα λεπτό στο email σας!