Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Μήπως πληρώνεις αρκετά για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, χωρίς να απολαμβάνεις τις αντίστοιχες παροχές;

ασφαλεια αυτοκινητου
Σύγκρινε τιμές σε 29+ ασφαλιστικές εταιρείες και πάρε το συμβόλαιο στο e-mail σου!

Δες ενδεικτικές τιμές για εξάμηνο συμβόλαιο. Σίγουρα πληρώνεις πιο ακριβά την ασφάλειά σου!

Πόλη Βασική Πυρός/Κλοπής Μικτή
Αθήνα 74,43€ Anytime 90,84€ Anytime 166,72€ Interlife
Θεσ/νίκη 61,98€ Anytime 78,39€ Anytime 134,77€ Interlife

Επαρχία

46,78€ Apeiron 69,01€ Anytime 123,11€ Interlife

*Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης για Volkswagen Polo 1.0i 12v MPI Concept 3θυρο. Οι τιμολογήσεις έγιναν με Τ.Κ. 14451,56431, 62100 & οδηγό 40 ετών.

Προσφορές που ισχύουν σήμερα!

Μπορεί να υπάρχουνε κι άλλες ενεργές προσφορές! Θα τις βρεις όλες στη φόρμα αναζήτησης!

Ποιο είναι το κόστος για μια ασφάλεια αυτοκινήτου;

Το κόστος και οι τιμές για μια ασφάλεια εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως τα χαρακτηριστικά του οδηγού και του οχήματος. Ενδεικτικά στο asfaleies24 οι τιμές ξεκινάνε από μόλις 42€ το εξάμηνο! Μπορείς σε μόλις 1 λεπτό να δεις τιμές από 29 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες!

Χρειάζονται δικαιολογητικά για να αγοράσω;

Σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά στη βασική ασφάλεια αλλά ακόμα και σε πακέτα πυρός/κλοπής ή μικτής ασφάλειας, είναι πιθανό η ασφαλιστική εταιρεία να μη ζητήσει δικαιολογητικά και η διαδικασία να ολοκληρωθεί απευθείας. Αν η εταιρεία ζητήσει, συνήθως θα χρειαστούν η άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να υπάρχουν και να είναι ενεργά καθώς μπορεί να ζητηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Τι πακέτα ασφάλισης μπορείς να βρεις στο Asfaleies24

Ασφάλεια Αυτοκινήτου με σύγκριση τιμών σε 29+ ασφαλιστικές εταιρείες, για το δικό σου όχημα!

από 40€/εξάμηνο

βασικη ασφαλεια αυτοκινητου

Η βασική ασφάλεια καλύπτει τις απολύτως απαραίτητες καλύψεις που ορίζει ο νόμος – δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και τις υλικές ζημίες. Είναι η πιο οικονομική και προσιτή ασφάλεια για το όχημά σου.

από 54€/εξάμηνο

πυρος κλοπης

Τα πακέτα πυρός/κλοπής, πέρα από τις βασικές καλύψεις, προσφέρουν επίσης κάλυψη για φυσικά φαινόμενα, πυρκαγιά, μερική/ολική κλοπή και άλλες καλύψεις.

από 83€/εξάμηνο

μικτη ασφαλεια αυτοκινητου

Η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη που καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Περιλαμβάνει την βασική κάλυψη, τις καλύψεις ενός πακέτου πυρός/κλοπής και επιπλέον την κάλυψη για ιδίες ζημίες.

Χρήσιμες προαιρετικές καλύψεις

οδικη βοηθεια μηχανης

Η οδική βοήθεια είναι μια πολύ χρήσιμη κάλυψη που μπορεί να τη χρειαστείς ανά πάσα ώρα και στιγμή, για οποιοδήποτε μηχανικό και όχι μόνο πρόβλημα.

νομικη προστασια

Η νομική προστασία θα σου καλύψει δαπάνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων σου απόρροιας ενός ατυχήματος στο δρόμο.

Η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος σας αποζημιώνει για τραυματισμό που προκλήθηκε από ένα τροχαίο ατύχημα με δαπάνες νοσηλείας και αποζημίωση εργασίας.

θραύση κρυστάλλων

Η θραύση κρυστάλλων καλύπτει έξοδα για επιδιόρθωση ή αντικατάσταση ραγισμένων ή σπασμένων υαλοπινάκων που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από διάφορες αιτίες.

Οι εξτρά καλύψεις μπορούν να προστεθούν σε κάθε συμβόλαιο (βασική ασφάλεια, πυρός-κλοπής ή μικτής). Δες όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις που μπορεί να έχει ένα ασφαλιστήριο!

Ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών

Η διαδικασία για να κάνεις σύγκριση τιμών και να αγοράσεις τη δική σου ασφάλεια είναι πολύ εύκολη μέσα από το asfaleies24!

Για αρχή, θα πρέπει να μεταβείς στην ειδική φόρμα αναζήτησης από το επάνω μέρος της σελίδας μας.

Έπειτα θα εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία για τη συγκριτική τιμολόγηση, όπως τα στοιχεία του οχήματός και του οδηγού.

Αμέσως μετά θα δεις τιμές από έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες μαζί με τις καλύψεις των πακέτων και όλες τις παροχές συγκεντρωτικά.

Μπορείς να δεις ακόμα λεπτομέρειες κάθε ασφαλιστικού πακέτου καθώς και κριτικές για την ασφαλιστική εταιρεία από προηγούμενους πελάτες!

Επιλέγεις το ασφαλιστικό πακέτο που επιθυμείς να αγοράσεις, συμπληρώνεις κάποια τελευταία στοιχεία για την αγορά και πληρώνεις online με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση!

Άμεσα έχετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας όπου το αποθηκεύεται ή το εκτυπώνετε!

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου διαμορφώνονται και επηρεάζονται από αρκετούς παράγοντες – δεν υπάρχει δηλαδή μια «φιξ» τιμή που ισχύει για κάθε όχημα.

Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ασφάλισης ενός οχήματος είναι το μοντέλο του αυτοκινήτου, ο ΤΚ της έδρας καθώς και η ηλικία και τα έτη διπλώματος του οδηγού.

Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά διαμορφώνονται αντίστοιχα και οι τιμές.

Ένας έμπειρος οδηγός με αρκετά έτη διπλώματος πληρώνει φθηνότερη ασφάλεια από έναν νέο οδηγό, που έχει το δίπλωμα λίγα μόλις χρόνια και αντίστοιχα ένα γρήγορο αυτοκίνητο υψηλού κυβισμού, πληρώνει υψηλότερη ασφάλεια από ένα μικρότερο όχημα πόλης.

Στη φόρμα αναζήτησης της ιστοσελίδας μας, μόλις συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία θα δεις άμεσα τις τελικές τιμές από τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες που αφορούν αποκλειστικά εσένα και το δικό σου όχημα!

Στο Asfaleies24 συγκρίνεις έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες σε 1 λεπτό και βρίσκεις τις φθηνότερες τιμές! Εσύ μας δοκίμασες;

Συχνές Ερωτήσεις

Στο asfaleies24 βρίσκεις τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες και μπορείς να συγκρίνεις τιμές και πακέτα με 1 κλικ! Με αυτόν τον τρόπο αγοράζεις πραγματικά φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου σε μόλις 2 λεπτά και παραλαμβάνεις το ασφαλιστήριο άμεσα στο e-mail σου!

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείς να συγκρίνεις και να αγοράσεις ασφάλεια για κάθε διάρκεια, όπως:

Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσεις το κόστος της ασφάλειάς σου είναι να συγκρίνεις τιμές μέσα από το asfaleies24 και επίσης να επιλέγεις πάντα την ετήσια διάρκεια.

Η σύγκριση τιμών σου προσφέρει τη δυνατότητα να βρεις το φθηνότερο ασφαλιστικό πακέτο ανάμεσα σε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες ενώ η ετήσια διάρκεια σου εξασφαλίζει έκπτωση που φτάνει ακόμα και το 40% σε σχέση με 12 αντίστοιχες μηνιαίες ασφαλίσεις.

Πλέον η διαδικασία ασφάλισης γίνεται online γιατί αυτό προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα στον οδηγό και τελικό καταναλωτή. Αρχικά, μπορείς να δεις μόνος σου τις τιμές από τις ασφαλιστικές εταιρείες και να κάνεις αληθινή σύγκριση ανάμεσα τόσο στις παροχές της κάθε εταιρείες όσο φυσικά και στο κόστος ασφάλισης.

Πέρα από αυτό όμως, έχετε τα πάντα ψηφιακά όπως το συμβόλαιο στο e-mail σας, ψηφιακές υπηρεσίες για άμεση εξυπηρέτηση, διευθέτηση θεμάτων που μπορεί να προκύψουν, κ.ο.κ.

Δεν υπάρχει καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλά αυτή που ταιριάζει πιο καλά στις δικές σου ανάγκες!

Υπάρχουν δεκάδες αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, που όλες είναι φερέγγυες και προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες ασφάλισης προς τους ασφαλιζόμενούς τους.

Κάνε τη δική σου έρευνα μέσα από το asfaleies24, σύγκρινε τιμές, πακέτα και καλύψεις και βρες αυτήν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Τα ανασφάλιστα οχήματα δυστυχώς αποτελούν μια «μάστιγα» καθώς είναι αρκετά και επιφέρουν αρκετά προβλήματα στο γενικό σύνολο και στην πλειοψηφία των οχημάτων που είναι ασφαλισμένα.

Οι κυρώσεις που υπάρχουν για τα ανασφάλιστα οχήματα ξεκινάνε από αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας ενώ υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις που φτάνουν την φυλάκιση για έως 2 χρόνια και τη χρηματική ποινή 3000€.

Με τιμές από μόλις 40€ το εξάμηνο, δεν αξίζει να αφήσεις το όχημά σου ανασφάλιστο!

Εννοείται! Το Asfaleies24 προσφέρει καινοτόμα προγράμματα για ασφάλεια ηλεκτρικού αυτοκινήτου για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς!

Γνωρίζουμε την αγορά της ηλεκτροκίνησης πάρα πολύ καλά και γι’αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει και την ειδική κατηγορία άρθρων στο blog μας, με θέματα αποκλειστικά γύρω από την ηλεκτροκίνηση.

Η ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη που απαιτείται από το νόμο είναι η βασική ασφάλιση που περιλαμβάνει την αστική ευθύνη έναντι τρίτων για ζημιές και τραυματισμούς.

Συνήθως τα ασφαλιστήρια που προσφέρουν τις βασικές καλύψεις περιλαμβάνουν επίσης τη φροντίδα ατυχήματος και την κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα.

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η πληρωμή μέσω κάρτας καθώς και οι άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας!

Για να δεις τιμές και προσφορές από 29 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, χρειαζόμαστε τον αριθμό πινακίδας, την ηλικία σου και τα έτη διπλώματος καθώς και τα στοιχεία οχήματος όπως μάρκα, μοντέλο και κυβικά.

Για να δεις τιμές και προσφορές από 29 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, χρειαζόμαστε τον αριθμό πινακίδας, την ηλικία σου και τα έτη διπλώματος καθώς και τα στοιχεία οχήματος όπως μάρκα, μοντέλο και κυβικά.

Πριν ακόμα λήξει το ασφαλιστήριό σας, εμείς θα ψάξουμε για εσένα αν υπάρχει κάποια πιο συμφέρουσα επιλογή με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις, έτσι ώστε να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερα χρήματα!

Θα σας στείλουμε τις αντίστοιχες προτάσεις – αν υπάρχουν διαθέσιμες – καθώς και το κόστος είτε ανανεώσετε με την ίδια εταιρεία είτε για καινούργιο(αν υπάρχει πιο συμφέρον) συμβόλαιο.

Μόλις λάβεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ώστε να εκδώσουμε την πράσινη κάρτα – εντελώς δωρεάν!

Η πράσινη κάρτα είναι το Πιστοποιητικό Διεθνούς Ασφάλισης και είναι απαραίτητο να την έχετε μαζί σας σε κάθε ταξίδι στο εξωτερικό.