fbpx

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Ανακαλύψτε τις καλύτερες ασφάλειες αυτοκινήτων!

Ασφάλιση αυτοκινήτου με όλες τις γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες! Βρείτε τις καλύτερες τιμές και κάντε σύγκριση τίμων!

Προσφορά από
Insurance Market

Πάρτε άμεσα προσφορά από την Insurance Market και εξοικονομήστε έως 150€!

Ασφάλειες αυτοκινήτων σύγκριση τιμών από
Cosmote Insurance

Δείτε τις καλύτερες προσφορές από την Cosmote Insurance!

Τι προσφέρουμε;

Στο asfaleies24.gr θα βρείτε την καλύτερη και πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ανάμεσα σε 24 και παραπάνω ασφαλιστικές εταιρείες, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα online ασφαλιστικά γραφεία!

Μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου και να καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα και φθηνή ασφάλεια ΙΧ.

Στην ιστοσελίδα μας παραθέτουμε τις πιο γνωστές και αξιόλογες ασφαλιστικές εταιρείες και σας παραπέμπουμε σε ιστοσελίδες συνεργατών ώστε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Συγκρίνουμε τις κορυφαίες εταιρείες ασφάλισης ώστε να δούμε ποια σας συμφέρει και ποιος προσφέρει την πιο φθηνή ασφάλιση για το αυτοκίνητό σας

Αν αναζητάτε τρόπους για να μειώσετε το κόστος της ασφάλισης, τότε εμείς είμαστε εδώ!

Τώρα μπορείτε να πάρετε με ακρίβεια τις καλύτερες τιμές για οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια μηχανής, ασφάλεια φορτηγού, σκάφους καθώς και ασφάλιση σπιτιού.

erwtiseis gia tin asfaleia tou autokinitou sas

Προσφορά από
Insurance Market

Πάρτε άμεσα προσφορά από την Insurance Market και εξοικονομήστε έως 150€!

Ασφάλειες αυτοκινήτων σύγκριση τιμών από
Cosmote Insurance

Δείτε τις καλύτερες προσφορές από την Cosmote Insurance!

Χρειάζεστε ασφάλεια; Είμαστε εδώ!

Η ασφαλιστική κάλυψη είναι υποχρεωτική και απαγορεύεται ρητά από το νόμο να κυκλοφορεί οποιοδήποτε όχημα δίχως ασφάλιση, στους Ελληνικούς δρόμους.

Ακόμα κι όταν αγοράζετε ένα καινούργιο όχημα από την αντιπροσωπεία, δε σας αφήνουν να αποχωρήσετε αν δε δούνε πρώτα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

Η επιλογή λανθασμένης ασφαλιστικής εταιρείας ή ακόμα και καλύψεων, μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο οικονομικό λάθος.

Μια λάθος επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας θα οδηγήσει στο να πληρώνετε αρκετά χρήματα κάθε μήνα, δίχως τις αντίστοιχες καλύψεις.

Εμείς έχουμε ερευνήσει για εσάς όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και ανάλογα το τι θέλετε να καλύψετε, σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πως να επιλέξετε πακέτο κάλυψης για την ασφάλιση του οχήματός σας

Η βασική κάλυψη καλύπτει αυτό που λέει: Τα απολύτως βασικά σύμφωνα με τον νόμο.

Ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχετε κάλυψη προς τρίτους (δηλαδή να μπορεί η ασφαλιστική να αποζημιώσει κάποιον, αν προκαλέσετε ένα ατύχημα) καθώς και μερικές ακόμα καλύψεις.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο όμως μπορεί να αυξηθεί αρκετά αν προσθέσετε εξτρά καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων(να σας καλύπτει η ασφαλιστική δηλαδή τυχόν σπάσιμο τζαμιού), μικτή κάλυψη (να σας καλύπτει η ασφαλιστική για οτιδήποτε ζημιά, ακόμα κι αν φταίτε εσείς – εκτός κι αν είστε μεθυσμένοι ή οδηγάτε παράνομα),  νομική κάλυψη (σε περίπτωση ατυχήματος να έχετε δικηγόρο), οδική (να έχετε οδική βοήθεια αν μείνετε με το αυτοκίνητο ή αν χρειαστείτε το οτιδήποτε, πέρα από το αν έχει συμβεί ατύχημα), κ.α.

Η πιο οικονομική ασφάλιση είναι αυτή που περιέχει τις απολύτως απαραίτητες βασικές καλύψεις.

Η μικτή ασφάλεια ή ένα ασφαλιστήριο με πολλές καλύψεις είναι συχνά πιο δαπανηρό όμως έρχεται με πολλές προσφερόμενες υπηρεσίες και μπορεί να σας καλύψει σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Ένα αυτοκίνητο με ολοκληρωμένη κάλυψη σίγουρα προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ένα αίσθημα μεγαλύτερης σιγουριάς!

Για να βρείτε τις πιο φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτων, συνεχίστε στο παρακάτω link:

[ Βρείτε φθηνή ασφάλιση ΕΔΩ! ]

Ανάλογα με το τι αυτοκίνητο έχετε, θα καταλήξετε και στην αντίστοιχη αγορά ασφάλειας.

Για παράδειγμα αν αγοράζετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, τότε το προτιμότερο είναι να έχετε μικτή τα πρώτα χρόνια, μέχρι να χάσει ένα μεγάλο ποσοστό από την αξία του λόγω παλαιότητας.

Με την μικτή δεν έχετε να φοβάστε τίποτα : Από το κλέψιμο του οχήματος μέχρι το οποιοδήποτε ατύχημα, η μικτή κάλυψη θα σας αποζημιώσει απόλυτα!

Αν αγοράζετε καινούργιο αυτοκίνητο με δόσεις ή δάνειο, τότε η μικτή είναι υποχρεωτική μέχρι να ξεπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Στην Ελλάδα σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν όλα τα διαθέσιμα πακέτα κάλυψης.

Σε περίπτωση αγοράς καινούργιου οχήματος, σας προτείνουμε να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία ασφάλισης και να επιλέξετε μια μικτή κάλυψη με ιδίες ζημιές για το καινούργιο σας απόκτημα!
Οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή που θα κινείται το αυτοκίνητο (μόνιμη κατοικία), η ηλικία του αυτοκινήτου, η ηλικία του οδηγού, η μάρκα του αυτοκινήτου, κ.α.

Όσο πιο καινούργιο το αυτοκίνητο, τόσο πιο ακριβά τα ασφάλιστρά του.

Αντίστοιχα, πιο φθηνό συμβόλαιο μπορεί να βγάλει κάποιος αν μένει στην επαρχία σε σύγκριση με κάποιον που μένει στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, ο νέος οδηγός που έχει δίπλωμα λιγότερο από 1 χρόνο ή είναι κάτω των 23 ετών, έχει επασφάλιστρο – δηλαδή πληρώνει 20-25% περισσότερο ασφάλιστρα καθώς η ασφαλιστική εταιρεία των θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για να προκαλέσει κάποιο ατύχημα!

Συγκρίνοντας τις τιμές παρακάτω, μπορείτε να βρείτε φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτων στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με τις περισσότερες καλύψεις
Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν και να αυξήσουν την τιμή της ασφάλισής σας.

Γρήγορο και cabrio αυτοκίνητο: Τα γρήγορα, sport και cabrio αυτοκίνητα είναι συνήθως πόλος έλξης για τους κλέφτες.

Δεν αρκεί μόνο αυτό όμως, αυτά τα αυτοκίνητα συνήθως δημιουργούν και τα περισσότερα ατυχήματα καθώς οι ιδιοκτήτες τους συνήθως τρέχουν αρκετά στο δρόμο.

Νέος οδηγός: Οι νέοι οδηγοί είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στα ατυχήματα, οπότε και οι ασφαλιστικές εταιρείες το γνωρίζουν αυτό κι έτσι αυξάνουν τα ασφάλιστρα.

Το αυξημένο επασφάλιστρο ισχύει για 1 χρόνο μετά την έκδοση του διπλώματος ή μέχρι την συμπλήρωση των 23 ετών.

Μόνιμη κατοικία σε μεγάλη πόλη: Αν δηλώνετε μόνιμη κατοικία σε μεγάλο αστικό κέντρο όπως την Αθήνα, τότε το επασφάλιστρό σας θα είναι πιο αυξημένο σε σχέση π.χ. με το αν μένατε στο Κιλκίς.

Αυτό έχει να κάνει ότι στην Αθήνα τα ατυχήματα είναι πιο συχνά, λόγω της μεγαλύτερης κυκλοφοριακής συμφόρησης, σε σχέση με μια επαρχιακή πόλη.
Συγκρίνοντας τις τιμές μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και των παροχών αυτών, θα βρείτε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές για τις ασφάλειες αυτοκινήτων.

Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία που σας παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε άμεσα σε ζωντανό χρόνο τη φθηνότερη δυνατή τιμή.

Μη ξεχνάτε να βλέπετε τις ετήσιες τιμές στα ασφαλιστήρια καθώς έτσι θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα και θα έχετε μια όσο το δυνατόν πιο φθηνή ασφάλιση του οχήματός σας!

Υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες που μπορείτε άφοβα να επιλέξετε. Η Εθνική Ασφαλιστική , η Eurolife καθώς και η Interasco είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αξιόπιστες εταιρείες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Μπορείτε να πληρώσετε το κόστος των συμβολαίων online με κάποια κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) ή να καταθέσετε το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό της εταιρείας.

Ξεκινήστε από εδώ και εισάγεται τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση προσφοράς. Μόλις ολοκληρώσετε την εισαγωγή στοιχείων, η εφαρμογή των συνεργατών μας θα σας επιστρέψει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Στον σημερινό κόσμο της πληροφορίας και του ίντερνετ, η εύρεση φθηνής ασφάλειας ΙΧ είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση!

Η ιστοσελίδα μας θα σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε την πιο φθηνή κάλυψη για το αυτοκινήτό σας!

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να εξοικονομήστε δεκάδες ευρώ κάθε χρόνο απλά κάνοντας έξυπνες επιλογές στην ασφάλιση αυτοκινήτου.
Κάνοντας μια online ασφάλιση, σίγουρα θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα καθώς θα δείτε όλες τις ασφαλιστικές και τα πακέτα μαζεμένα και θα καταλήξετε στο πιο συμφέρον για εσάς και την τσέπη σας.

Από την άλλη, ο ασφαλιστής σας θα σας προτείνει την εταιρεία που συνεργάζεται και έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους, έτσι ώστε να κερδίσει περισσότερο από το δικό σας ασφαλιστήριο.

Μελετήστε όλες τις εταιρείες, συγκρίνετε τιμές και καταληξτε στην καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Δείτε τώρα όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες online και επιλέξτε αυτή που είναι πιο συμφέρον για εσάς!

Προσφορά από
Insurance Market

Πάρτε άμεσα προσφορά από την Insurance Market!

Προσφορά από
Cosmote Insurance

Δείτε τις καλύτερες προσφορές από την Cosmote Insurance!

Τύποι ασφάλειας αυτοκινήτου

Οι πιο γνωστοί τύποι καλύψεων, είναι η βασική και η μικτή κάλυψη.

Στη βασική κάλυψη, όπως γράψαμε και πιο πάνω, καλύπτεστε αποκλειστικά και μόνο με τις βασικές καλύψεις πιο ορίζει ο νόμος.

Στην ουσία, ότι ζημιά προκαλέσετε στο όχημά σας θα την πληρώσετε εσείς ενώ ότι ζημιά προκαλέσετε σε άλλο όχημα, θα την πληρώσει η ασφαλιστική σας.

Από την άλλη, η μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτει σχεδόν τα πάντα, ακόμα κι αν γίνει η ζημιά από εσάς.

Δηλαδή αν τρακάρετε με δική σας υπαιτιότητα και έχετε μικτή κάλυψη, τότε η ασφαλιστική σας θα σας καλύψει και για τις δικές σας ζημιές αλλά και για τις ζημιές που προκαλέσατε στο άλλο όχημα!

Προσοχή: Συνήθως η μικτή κάλυψη έχει ένα ποσό που ορίζεται ως «απαλλαγή».

Αυτό το ποσό θα το πληρώνετε εσείς αν κάνετε ένα ατύχημα και έχετε υπαιτιότητα.

Για παράδειγμα αν γίνει ένα ατύχημα που φταίτε εσείς και έχετε κάνει ζημιά 1000€ στο όχημά σας, τότε αν η απαλλαγή σας π.χ. είναι 150€, θα πληρώσετε εσείς 150€ και τα υπόλοιπα 850€ η ασφαλιστική σας εταιρεία.

Κάνοντας έρευνα μέσα από το Asfaleies24.gr θα ανακαλύψετε ότι η μικτή είναι πάντα η πιο ακριβή και με αρκετή διαφορά από τη βασική κάλυψη.

Πως θα βρείτε εκπτώσεις στις ασφάλειες αυτοκινήτου;

Οι εκπτώσεις στις ασφάλειες είναι υπαρκτές και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις να πετύχετε κάποια σημαντική έκπτωση.

Ετήσια συμβόλαια: Τα ετήσια συμβόλαια προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για φθηνό κόστος.

Προπληρώνοντας 12 μήνες συμβολαίου θα τύχετε πολύ καλύτερης τιμής από τα αντίστοιχα πακέτα για τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου ή 6 μηνών.

Συνήθως το ποσοστό έκπτωσης όταν πληρώνετε 12 μήνες από την αρχή, είναι περίπου 5-15% από την αρχική τιμή!

Εκπτώσεις καλού οδηγού: Υπάρχει μια μονάδα μέτρησης της συνέπειας των οδηγών και ονομάζεται Bonus Malus.

Στην ουσία είναι μια βαθμολογία όπου το μεγαλύτερο νούμερο φανερώνει έναν οδηγό με αρκετά ατυχήματα την τελευταία 5ετία.

Όσο μικρότερο το νούμερο, τόσο πιο ασφαλές ο οδηγός και άρα τόσο πιο χαμηλά θα είναι τα ασφάλιστρα.

Να σημειώσουμε πως το Bonus Malus συνοδεύει τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο – οπότε τυχόν πόντοι από προηγούμενα ατυχήματα μεταφέρονται ακόμα κι αν αλλάξετε αυτοκίνητο!

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρουν «προστασία bonus malus» έτσι ώστε να μην αυξηθεί το bonus malus σας ακόμα και μετά από ένα ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα!

Όσο μικρότερο το bonus malus σας (το μικρότερο είναι το 1), τόσο χαμηλότερα θα είναι τα ασφάλιστρά σας.

Άλλες εκπτώσεις: Πέρα από τις παραπάνω εκπτώσεις, άλλες περιπτώσεις που συνήθως δικαιούνται έκπτωση στις ασφάλειες αυτοκινήτων είναι οι στρατιωτικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς και οι υπάλληλοι των μέσων ασφαλειάς (αστυνομία – πυροσβεστική).

Τέλος, αν έχετε αρκετά αυτοκίνητα στην ίδια εταιρεία τότε μπορείτε να ζητήσετε μια ειδική προσωποποιημένη προσφορά για όλο σας τον στόλο. Όσα περισσότερα αυτοκίνητα έχετε στην ίδια ασφαλιστική, τόσο χαμηλότερη τιμή θα έχετε!

Προσφορά από
Insurance Market

Πάρτε άμεσα προσφορά από την Insurance Market!

Προσφορά από
Cosmote Insurance

Δείτε τις καλύτερες προσφορές από την Cosmote Insurance!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close