βημα 1ο αγορας ασφαλειας αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πως θα αγοράσετε ασφάλεια αυτοκινήτου από το asfaleies24 [Οδηγός]

Στο asfaleies24.gr μπορείτε να συγκρίνετε τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας – περισσότερες από 29 εταιρείες είναι στην οθόνη σου! – και φυσικά να αγοράσεις τη δική σου ασφάλεια αυτοκινήτου σε μόλις 2 λεπτά, από τον υπολογιστή, κινητό, laptop ή το tablet σου!

Η διαδικασία αγοράς είναι πολύ εύκολη και εδώ σε αυτόν τον οδηγό θα σου δείξουμε βήμα βήμα πως μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να αγοράσεις online ασφάλεια αυτοκινήτου για το δικό σου όχημα χωρίς να κάνεις κανένα λάθος!

Από που ξεκινάμε

Για αρχή, επισκέπτεσαι την ειδική μας σελίδα για ασφάλεια αυτοκινήτου και πατάς το κουμπί για να πάρεις προσφορά και να δεις τιμές.

βημα 1ο αγορας ασφαλειας αυτοκινητου

Αμέσως θα μεταφερθείς στην ειδική φόρμα αναζήτησης όπου θα πρέπει να συμπληρώσεις κάποια στοιχεία σου για να δεις τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτου αποκλειστικά για εσένα!

βημα 2ο αγορας ασφαλειας αυτοκινητου

Τι πρέπει να συμπληρώσετε απαραίτητα

Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσετε απαραίτητα στη φόρμα είναι:

 • Μοντέλο και έκδοση αυτοκινήτου
 • Μήνας και έτος κατασκευής
 • Αν το αγοράσατε καινούργιο ή όχι
 • Έπαγγελμα
 • Ημερομηνία γέννησης
 • Έτη διπλώματος
 • ΤΚ έδρας όπως αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας
 • Αν υπάρχει άλλος οδηγός

Να εξηγήσουμε λίγο γιατί χρειάζεται η κάθε πληροφορία! Τα στοιχεία του αυτοκινήτου χρειάζονται καθώς οι τιμές των ασφαλειών προσαρμόζονται ανάλογα το μοντέλο, την 1η άδεια κυκλοφορίας, κτλ. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και με την ηλικία και τα έτη διπλώματος του οδηγού – όσο πιο έμπειρος ο οδηγός, τόσο πιο μειωμένα ασφάλιστρα θα κληθεί να πληρώσει.

Το επάγγελμα ζητείται καθώς μπορεί να ανήκετε σε κατηγορία που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες κάποια έκπτωση – όπως για παράδειγμα αστυνομικοί, στρατιωτικοί, κτλ.

Ο ΤΚ της έδρας επηρεάζει σημαντικά τα ασφάλιστρα καθώς συνήθως οι μεγάλες πόλεις πληρώνουν υψηλότερα ασφάλιστρα σε σχέση με την επαρχία!

Τέλος, πρέπει να δηλώσετε αν θα το οδηγεί και κάποιος άλλος το αυτοκίνητο, κυρίως για το αν υπάρχει περίπτωση επασφάλιστρου (δηλαδή νέος οδηγός).

 

Τι γίνεται αν δεν γνωρίζετε την πινακίδα του οχήματος

Αν θέλετε να κάνετε μια αναζήτηση για να δείτε πόσο κοστίζει μια ασφάλεια αυτοκινήτου ενός μελλοντικού οχήματος που θέλετε να αγοράσετε, τότε μπορείτε να μην συμπληρώσετε την πινακίδα και να βάλετε ΧΧΧ0010.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ενδεικτικές τιμές για να γνωρίζετε πόσο θα σας στοιχίσει η ασφάλεια, όταν θελήσετε να το ασφαλίσετε.

Όμως, όταν πρόκειται να αγοράσετε την ασφάλεια, θα πρέπει να συμπληρώσετε κανονικά την πινακίδα του οχήματος καθώς αυτή αναγράφεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

 

Για πόσο ισχύουν οι τιμές που βλέπετε στη φόρμα προσφορών

Μόλις εισάγετε τα στοιχεία σας, αμέσως θα μεταφερθείτε στα αποτελέσματα της αναζήτησης όπου θα δείτε τις τιμές και τα πακέτα των ασφαλιστικών εταιρειών με αναλυτικές καλύψεις για το τι περιλαμβάνουν.

Οι τιμές που βλέπετε ισχύουν κατά την ώρα της αναζήτησης καθώς οι περισσότερες εταιρείες κάνουν παραμετρικές προσφορές οι οποίες προσαρμόζονται κάθε μέρα – μπορεί και πιο συχνά.

Οι προσαρμογές συνήθως είναι ±10% όμως μπορεί να υπάρχουν και μεγαλύτερες αποκλίσεις ή οι τιμές να είναι σταθερές για κάποιο χρονικό διάστημα.

 

Πως θα προχωρήσεις στην αγορά

Αφού αποφασίσεις ποια ασφαλιστική και ποιο πακέτο σου ταιριάζει, τότε πατάς το κουμπί «Αγορά σε 1’» όπως στην επόμενη εικόνα.

 

βημα 3ο αγορας ασφαλειας αυτοκινητου

 

Άμεσα μεταφέρεσαι στην αγορά της ασφάλειας και στην εισαγωγή κάποιων ακόμα στοιχείων για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό σου.

βημα 4ο αγορας ασφαλειας αυτοκινητου

Στο τελευταίο βήμα μπορείς να πληρώσεις οnline είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό!

βημα 5ο αγορας ασφαλειας αυτοκινητου

Αν έχεις πιστωτική κάρτα, μπορείς να βάλεις και έως 12 άτοκες δόσεις στα ετήσια συμβόλαια!

 

Τι έγγραφα πρέπει να παραλάβεις μετά την πληρωμή

Μόλις ολοκληρώσεις την πληρωμή, μέσα σε 5’ πρέπει να λάβεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο e-mailσου, όπως:

 • Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια
 • Την προσυμβατική ενημέρωση
 • Το έντυπο αναγκών
 • Χρήσιμες πληροφορίες και τηλέφωνα σε ώρα ανάγκης
 • Κ.α.

Αν δεν τα λάβεις μέσα σε 5’, δες στα ανεπιθύμητα μηνύματα και κάλεσέ μας ώστε να το δούμε άμεσα!

Μόλις ολοκλήρωσες την αγορά της ασφάλειας αυτοκινήτου σου μέσα από το asfaleies24.gr και τους συνεργάτες μας!

 

Τι πρέπει να θυμάσαι

Τώρα ασφαλίστηκες και είσαι πλέον 100% νόμιμος να κυκλοφορείς στους δρόμους! Αν επιθυμείς πράσινη κάρτα για ταξιδάκι στο εξωτερικό, επικοινώνησε με τους συνεργάτες μας για άμεση – και δωρεάν – έκδοσή της.

Λίγες ημέρες πριν λήξει η ασφάλειά σου θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να σε ενημερώσουμε για το κόστος της ανανέωσης της υπάρχουσας σύμβασης καθώς κι αν υπάρχουν καλύτερες προσφορές από άλλες εταιρείες, με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις!

Μόλις σου έρθει το ανανεωτήριο μπορείς να πληρώσεις online και να ανανεώσεις με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο!

Στο asfaleies24.gr ασφαλίζεσαι με ευκολία και ταχύτητα στους συνεργάτες μας και μπορείς μέσα σε 2 λεπτά να έχεις τη δική σου ασφάλεια αυτοκινήτου από την άνεση του καναπέ σου!

Ασφαλίσου και εσύ online,εξοικονόμησε χρήματα και κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373