ασφαλεια τρειλερ
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια τρέιλερ αυτοκινήτου – Τιμές και online έκδοση

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν τρέιλερ θα πρέπει πλέον να διαθέτουν τόσο άδεια κυκλοφορίας γι’αυτά όσο και ξεχωριστή ασφάλεια, πέρα από την ασφάλεια αυτοκινήτου που ήδη διαθέτουν!

Πλέον όλα τα ρυμουλκόμενα θεωρούνται ξεχωριστά οχήματα και πρέπει να διαθέτουν όπως γράψαμε και πιο πάνω άδεια για τη νόμιμη κυκλοφορίας του και ειδική ασφάλιση!

Στο asfaleies24.gr έχουμε ειδικά προγράμματα για ασφάλεια τρέιλερ τόσο ξεχωριστά αν δεν έχετε ασφάλεια αυτοκινήτου από εμάς όσο και για ταυτόχρονη αγορά μαζί με την αγορά της ασφάλειας αυτοκινήτου από την εταιρεία μας.

Ασφάλιση τρέιλερ τιμή

Η τιμή στην ασφάλεια τρέιλερ διαμορφώνεται από μερικούς παράγοντες, όπως τον τύπο του ρυμουλκόμενου, το βάρος μεταφοράς, κ.α. Το σύνηθες κόστος για την πρώτη κατηγορία και έως 750 κιλά είναι στα 31,94€ το έτος. Αν έχετε ένα μεγαλύτερο τρέιλερ, τότε θα σας ενημερώνουμε άμεσα για το κόστος ασφάλισης, μόλις λάβουμε την άδεια κυκλοφορίας στο e-mail μας είτε μέσω της παρακάτω φόρμας!

Υπενθυμίζουμε ότι η ασφάλιση του τρέιλέρ σας ή γενικότερα κάθε τι ρυμουλκούμενου είναι απαραίτητη και υποχρεωτική ενώ η μη ύπαρξή της επιφέρει σημαντικό χρηματικό πρόστιμο για τον οδηγό του οχήματος.

Για άμεση έκδοση, συμπλήρωσε την φόρμα εδώ

ασφαλεια τρειλερ

ή να μας στείλετε στο info@asfaleies24.gr την άδεια κυκλοφορίας του τρέιλερ μαζί με ένα κινητό σας τηλέφωνο!

Με την συμπλήρωση της φόρμας, σας αποστέλλουμε άμεσα το ειδοποιητήριο πληρωμής και λαμβάνετε το συμβόλαιο στο e-mail σας μετά την πληρωμή! Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 1 ώρα από την αποστολή του ειδοποιητηρίου!

Ασφάλεια αυτοκινήτου με τρέιλερ

Αν θέλετε να ασφαλίσετε και το αυτοκίνητό σας πακέτο μαζί με το τρέιλερ, τότε μπορούμε να βρούμε την ιδανική ασφάλιση και με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Μπορείτε είτε να ασφαλίσετε τόσο το όχημά σας όσο και το τρέιλερ στην ίδια εταιρεία – εφόσον υποστηρίζει τις καλύψεις που επιθυμείτε – είτε να συνδυάσουμε ασφαλιστικές εταιρείες – δηλαδή διαφορετική εταιρεία για το αυτοκίνητο και διαφορετική για το τρέιλερ.

Σε κάθε περίπτωση η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι ξεχωριστή και διαφορετική πλέον από την ασφάλιση του τρέιλερ – δηλαδή ένα ασφαλισμένο αυτοκίνητο, δεν είναι ασφαλισμένο για το τρέιλερ, εκτός κι αν έχει ξεχωριστή κάλυψη γι’αυτό.

Τα τρέιλερ ασφαλίζονται έναντι αστικής ευθύνης – δηλαδή τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν σε άλλα οχήματα είτε από κάποιο πρόβλημα όπως αποκόλληση από το όχημα είτε λόγω λάθος χειρισμών του οδηγού του οχήματος.

Συχνές ερωτήσεις

# Υπάρχει ασφάλεια που να καλύπτει ιδίες ζημιές;

Όχι, η ασφάλεια τρέιλερ καλύπτει μόνο αστική ευθύνη και υλικές ζημιές έναντι τρίτων. Δεν υπάρχει μικτή ασφάλεια τρέιλερ ή κάποια ασφάλιση που να καλύπτει τις πιθανές ζημιές στο δικό σας τρέιλερ.

# Υπάρχει κάλυψη οδικής βοήθειας;

Όχι, δεν υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη οδικής βοήθειας στην ασφάλεια τρέιλερ. Αν υπάρξει κάποια βλάβη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με μια εταιρεία οδικής βοήθειας που αναλαμβάνει την ρυμούλκηση μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο σας, κατόπιν συνεννόησης.

# Τι συμβαίνει σε περίπτωση ατυχήματος;

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας περιέχει φροντίδα ατυχήματος για το τρέιλερ καθώς και ρυμούλκηση, σε περίπτωση που το τρέιλερ δεν μπορεί να μετακινηθεί.

# Επηρεάζεται το κόστος από τη μάρκα του ρυμουλκούμενου;

Όχι, το κόστος της ασφάλειας επηρεάζεται από το μέγιστο μεικτό βάρος του τρέιλερ. Είτε το ρυμουλκούμενο αφορά ιδιοκατασκευή είτε είναι κάποιας γνωστής εταιρείας, αυτό δεν επηρεάζει το τελικό κόστος ασφάλειας.

Έκδοση ασφάλειας άμεσα, από το asfaleies24.gr

Η έκδοση ασφάλειας τρέιλερ μπορεί να γίνει άμεσα από την εταιρεία μας, αρκεί να μας στείλετε την άδεια κυκλοφορίας του τρέιλερ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@asfaleies24.gr ή -προτιμότερο- συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα και επισυνάψτε μας την άδεια κυκλοφορίας του τρέιλερ (ολόκληρη ανοιχτή) ώστε να σας στείλουμε άμεσα το ειδοποιητήριο πληρωμής!

Άμεσα με την πληρωμή εντός ολίγων ωρών λαμβάνετε και το νόμιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373