Ασφάλεια Τρέιλερ

asfaleia-treiler

Ασφάλεια για τρέιλερ

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν τρέιλερ θα πρέπει πλέον να διαθέτουν τόσο άδεια κυκλοφορίας γι’αυτά όσο και ξεχωριστή ασφάλεια, πέρα από την ασφάλεια αυτοκινήτου που ήδη διαθέτουν!

Πλέον όλα τα ρυμουλκόμενα θεωρούνται ξεχωριστά οχήματα και πρέπει να διαθέτουν άδεια για τη νόμιμη κυκλοφορίας του και ειδική ασφάλιση!

Στο asfaleies24 έχουμε ειδικά προγράμματα για ασφάλεια τρέιλερ τόσο ξεχωριστά αν δεν έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου από εμάς όσο και για ταυτόχρονη αγορά μαζί με την αγορά της ασφάλειας αυτοκινήτου από την εταιρεία μας.

Ασφάλιση τρέιλερ τιμή

Η τιμή στην ασφάλεια τρέιλερ διαμορφώνεται από μερικούς παράγοντες, όπως τον τύπο του ρυμουλκόμενου, το βάρος μεταφοράς, κ.α. Το σύνηθες κόστος για την πρώτη κατηγορία και έως 750 κιλά είναι στα 31,94€ το έτος. Αν έχεις ένα μεγαλύτερο τρέιλερ, τότε θα σε ενημερώνουμε άμεσα για το κόστος ασφάλισης, μόλις λάβουμε την άδεια κυκλοφορίας στο e-mail μας είτε μέσω της παρακάτω φόρμας!

Υπενθυμίζουμε ότι η ασφάλιση του τρέιλέρ σας ή γενικότερα κάθε τι ρυμουλκούμενου είναι απαραίτητη και υποχρεωτική ενώ η μη ύπαρξή της επιφέρει σημαντικό χρηματικό πρόστιμο για τον οδηγό του οχήματος.

Για άμεση έκδοση, συμπλήρωσε την φόρμα εδώ

Ασφάλεια αυτοκινήτου με τρέιλερ

Αν θέλεις να ασφαλίσεις και το αυτοκίνητό σου πακέτο μαζί με το τρέιλερ, τότε μπορούμε να βρούμε την ιδανική ασφάλιση και με το καλύτερο δυνατό κόστος. Μπορείς είτε να ασφαλίσεις τόσο το όχημά σου όσο και το τρέιλερ στην ίδια εταιρεία – εφόσον υποστηρίζει τις καλύψεις που επιθυμείς– είτε να συνδυάσουμε ασφαλιστικές εταιρείες – δηλαδή διαφορετική εταιρεία για το αυτοκίνητο και διαφορετική για το τρέιλερ. Σε κάθε περίπτωση η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι ξεχωριστή και διαφορετική πλέον από την ασφάλιση του τρέιλερ – δηλαδή ένα ασφαλισμένο αυτοκίνητο, δεν είναι ασφαλισμένο για το τρέιλερ, εκτός κι αν έχει ξεχωριστή κάλυψη γι’αυτό. Τα τρέιλερ ασφαλίζονται έναντι αστικής ευθύνης – δηλαδή τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν σε άλλα οχήματα είτε από κάποιο πρόβλημα όπως αποκόλληση από το όχημα είτε λόγω λάθος χειρισμών του οδηγού του οχήματος.

Συχνές ερωτήσεις

Όχι, η ασφάλεια τρέιλερ καλύπτει μόνο αστική ευθύνη και υλικές ζημιές έναντι τρίτων. Δεν υπάρχει μικτή ασφάλεια τρέιλερ ή κάποια ασφάλιση που να καλύπτει τις πιθανές ζημιές στο δικό σου τρέιλερ.

Όχι, δεν υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη οδικής βοήθειας στην ασφάλεια τρέιλερ. Αν υπάρξει κάποια βλάβη, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με μια εταιρεία οδικής βοήθειας που αναλαμβάνει την ρυμούλκηση μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο σας, κατόπιν συνεννόησης.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας περιέχει φροντίδα ατυχήματος για το τρέιλερ καθώς και ρυμούλκηση, σε περίπτωση που το τρέιλερ δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Όχι, το κόστος της ασφάλειας επηρεάζεται από το μέγιστο μεικτό βάρος του τρέιλερ. Είτε το ρυμουλκούμενο αφορά ιδιοκατασκευή είτε είναι κάποιας γνωστής εταιρείας, αυτό δεν επηρεάζει το τελικό κόστος ασφάλειας.

Έκδοση ασφάλειας άμεσα, από το asfaleies24

Η έκδοση ασφάλειας τρέιλερ μπορεί να γίνει άμεσα από την εταιρεία μας, αρκεί να μας στείλεις την άδεια κυκλοφορίας του τρέιλερ. Συμπλήρωσε την παραπάνω φόρμα και επισύναψέ μας την άδεια κυκλοφορίας του τρέιλερ (ολόκληρη ανοιχτή) ώστε να σου στείλουμε άμεσα το ειδοποιητήριο πληρωμής! Άμεσα με την πληρωμή εντός ολίγων ωρών λαμβάνεις και το νόμιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σου.