ασφαλεια τρειλερ

Ασφάλεια τρέιλερ αυτοκινήτου – Τιμές και online έκδοση

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν τρέιλερ θα πρέπει πλέον να διαθέτουν τόσο άδεια κυκλφοορίας γι’αυτά όσο και ξεχωριστή ασφάλεια, πέρα από την ασφάλεια αυτοκινήτου που ήδη διαθέτουν!

Πλέον όλα τα ρυμουλκόμενα θεωρούνται ξεχωριστά οχήματα και πρέπει να διαθέτουν όπως γράψαμε και πιο πάνω άδεια για τη νόμιμη κυκλοφορίας του και ειδική ασφάλιση!

Στο asfaleies24.gr έχουμε ειδικά προγράμματα για ασφάλεια τρέιλερ τόσο ξεχωριστά αν δεν έχετε ασφάλεια αυτοκινήτου από εμάς όσο και για ταυτόχρονη αγορά μαζί με την αγορά της ασφάλειας αυτοκινήτου από την εταιρεία μας.

 

Ασφάλιση τρέιλερ τιμή

Η τιμή στην ασφάλεια τρέιλερ διαμορφώνεται από μερικούς παράγοντες, όπως τον τύπο του ρυμουλκόμενου, το βάρος μεταφοράς, κ.α. Το σύνηθες κόστος είναι στα 31,94€ το έτος.

Υπενθυμίζουμε ότι η ασφάλιση του τρέιλέρ σας ή γενικότερα κάθε τι ρυμουλκούμενου είναι απαραίτητη και υποχρεωτική ενώ η μη ύπαρξή της επιφέρει σημαντικό χρηματικό πρόστιμο για τον οδηγό του οχήματος.

Για άμεση έκδοση, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

ή να μας στείλετε στο info@asfaleies24.gr την άδεια κυκλοφορίας του τρέιλερ μαζί με ένα κινητό σας τηλέφωνο!

Με την συμπλήρωση της φόρμας, σας αποστέλλουμε άμεσα το ειδοποιητήριο πληρωμής και λαμβάνετε το συμβόλαιο στο e-mail σας μετά την πληρωμή!

Ασφάλεια αυτοκινήτου με τρέιλερ

Αν θέλετε να ασφαλίσετε και το αυτοκίνητό σας πακέτο μαζί με το τρέιλερ, τότε μπορούμε να βρούμε την ιδανική ασφάλιση και με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Μπορείτε είτε να ασφαλίσετε τόσο το όχημά σας όσο και το τρέιλερ στην ίδια εταιρεία – εφόσον υποστηρίζει τις καλύψεις που επιθυμείτε – είτε να συνδυάσουμε ασφαλιστικές εταιρείες – δηλαδή διαφορετική εταιρεία για το αυτοκίνητο και διαφορετική για το τρέιλερ.

Σε κάθε περίπτωση η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας είναι ξεχωριστή και διαφορετική από την ασφάλιση του τρέιλερ – δηλαδή ένα ασφαλισμένο αυτοκίνητο, δεν είναι ασφαλισμένο για το τρέιλερ, εκτός κι αν έχει ξεχωριστή κάλυψη γι’αυτό.

Τα τρέιλερ ασφαλίζονται έναντι αστικής ευθύνης – δηλαδή τις ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν σε άλλα οχήματα είτε από κάποιο πρόβλημα όπως αποκόλληση από το όχημα είτε λόγω λάθος χειρισμών του οδηγού του οχήματος.

 

Έκδοση ασφάλειας άμεσα, από το asfaleies24.gr

Η έκδοση ασφάλειας τρέιλερ μπορεί να γίνει άμεσα από την εταιρεία μας, αρκεί να μας στείλετε την άδεια κυκλοφορίας του τρέιλερ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@asfaleies24.gr και στείλτε μας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να σας ενημερώσουμε για το κοστολόγιο που προκύπτει.