Ασφάλεια σκύλου

Η ασφάλεια σκύλου προσφέρει μια πολύ σημαντική κάλυψη σε όλους τους ιδιοκτήτες που θέλουν να δώσουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο αγαπημένο τους κατοικίδιο!

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, προσφέρουμε 2 προγράμματα ασφάλειας σκύλου που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες με πολύ χαμηλό κόστος από μόλις 90€ το χρόνο!

ασφαλεια υγειας σκυλου
ασφαλεια σκυλου

pet care basic

pet care plus

Τα ανώτατα ύψη αποζημίωσης είναι ετησίως ενώ η απώλεια ζωής εφάπαξ.

Πως θα ασφαλίσετε το κατοικίδιό σας

σε μόλις 3 βήματα!

Επικοινωνείτε μαζί μας και σας στέλνουμε την αίτηση ασφάλισης.

Συμπληρώνετε τη φόρμα και μας τη στέλνετε μέσω email ή viber

Εγκρίνει άμεσα η συνεργαζόμενη ασφαλιστική την αίτηση, πληρώνετε τα ασφάλιστρα και σας στέλνουμε το συμβόλαιο!

Ασφάλεια υγείας σκύλου

Το asfaleies24.gr προσφέρει 2 διαφορετικά προγράμματα ασφάλειας υγείας σκύλου.

Το Pet Care Basic και το Pet Care Ultra.

Η διαφορά τους είναι ότι το Pet Care Basic καλύπτει μόνο έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ενώ το Pet Care Ultra καλύπτει τόσο σε περίπτωση ατυχήματος όσο και ασθένειας!

Κάθε πρόγραμμα έχει 2 υποπρογράμματα για να επιλέξετε, όπου διαφέρουν μόνο τα ανώτατα ποσά νοσηλείας. Το πρώτο πρόγραμμα αποζημιώνει έως 1000€ νοσήλεια το χρόνο ενώ η 2η επιλογή αποζημιώνει με ανώτατο όριο τις 2000€

Ανώτατο όριο κάλυψης, για το σύνολο των ανωτέρω καλύψεων, 10.000€ ανά γεγονός και για όλη τη διάρκεια της ασφάλισης, με απαλλαγή, στο σύνολο των καλύψεων, 50€ ανά περιστατικό.

Στο Pet Care Basic ασφαλίζονται σκύλοι άνω των 3 μηνών και ανεξαρτήτου ηλικίας. Παρέχει ασφαλιστική κάλυψη μόνο έναντι ατυχημάτων αλλά παράλληλα εξασφαλίζει και εσάς ως ιδιοκτήτη με τις καλύψεις αστικής ευθύνης καθώς και νομικής προστασίας.

Στο πρόγραμμα Pet Care Plus ασφαλίζονται σκύλοι ηλικίας από 3 μηνών έως 10 ετών. Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε κάθε περίπτωση ατυχήματος αλλά και ασθένειας ενώ, όπως και στο πρόγραμμα Basic, εξασφαλίζει και εσάς ως ιδιοκτήτη με τη νομική προστασία και την ασφάλεια αστικής ευθύνης.

petcare ασφάλιστρακεφάλαια petcare

Ιδιωτική ασφάλεια σκύλου

Η ιδιωτική ασφάλεια σκύλου είναι πλέον πιο απαραίτητη από ποτέ! Με ελάχιστο ετήσιο κόστος, απολαμβάνεται μια σειρά από προνόμια όπως νοσοκομειακές δαπάνες καθώς και αστική ευθύνη ιδιοκτήτη.

Ειδικά η αστική ευθύνη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων καθώς αρκετά συχνά ερχόμαστε σε επαφή με σύμβαντα που έχουν δημιουργηθεί όπως επίθεση κατοικιδίου στη βόλτα, ζημιές και υλικές καταστροφές, κα.

Με την αστική ευθύνη ιδιοκτήτη έχει πλήρη κάλυψη έως 10.000€ το χρόνο!

Τα 2 προγράμματα που σας προσφέρουμε, το Pet Care Basic & Pet Care Ultra, προσφέρουν κάλυψη νοσηλείας έως 2000€ το χρόνο τόσο για ατυχήματα όσο και για ασθένεια – ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και ο ολοένα και αυξανόμενος πληθυσμός των κατοικιδίων, κάνουν μια ασφάλεια σκύλου απαραίτητη στις μέρες μας.

Με κόστος από μόλις 90€ το χρόνο, μπορείτε να εξασφαλίσετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο έναντι αρκετών κινδύνων και να μειώσετε δραστικά τα έξοδα νοσηλείας σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

 Η ασφάλεια σκύλου είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση και μπορείτε να ασφαλιστείτε σε μόλις 5 λεπτά.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.3000.352 ή συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα και ο ειδικός σύμβουλος θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Αφού αναλύσουμε τις ανάγκες του κατοικιδίου σας, θα σας στείλουμε τη φόρμα ασφάλισης όπου μας την στέλνετε μέσω e-mail και έπειτα εκδίδουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Τι καλύπτει η αστική ευθύνη ιδιοκτήτη έως 10.000€ ;

Η αστική ευθύνη ιδιοκτήτη καλύπτει έως 10.000€ ετησίως, σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας προκαλέσει υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες ή θάνατο σε τρίτα πρόσωπα.

Τι καλύπτει η νομική προστασία έως 5000€ το χρόνο;

Η νομική προστασία σας αποζημιώνει έως 5.000€ ετησίως για ποινική υπεράσπιση και γενικότερα για κάθε έννομο συμφέρον σας.

Οι δαπάνες νοσηλείας ισχύουν για οποιαδήποτε κλινική και γιατρό;

Ναι! Οι δαπάνες νοσηλείας ισχύουν με ελεύθερη επιλογή γιατρού και κλινικής από εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε κτηνιατρική κλινική και κτηνίατρο σας εξυπηρετεί εντός Ελλάδας, με την προϋπόθεση ελάχιστης παραμονής μιας νύχτας στην κλινική.