Ασφαλιστικές Εταιρείες

Δείτε όλες τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας!

Στο Asfaleies24 μπορείτε να συγκρίνετε τιμές σε παραπάνω από 27 ασφαλιστικές εταιρείες και να βρείτε την καλύτερη ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας, τη μηχανή, το σπίτι και το σκάφος σας!

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Εδώ θα παρουσιάσουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες που έχουν ως κύρια δραστηριότητα των κλάδο των οχημάτων και ειδικότερα την ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια για μηχανή, ασφάλεια σκάφους αλλά και ασφάλεια κατοικίας. Πριν ξεκινήσουμε, μπορείτε μέσα σε 1 λεπτό να λάβετε προσφορά για τη δική σας ασφάλεια με 1 κλικ και να κάνετε σύγκριση τιμών ώστε να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα ασφαλιστική εταιρεία! 

Ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτου 

Groupama 

Πρόκειται για μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες που προσφέρουν μια διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες της με γνώμονα την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση. Είναι θυγατρική του Γαλλικού ασφαλιστικού ομίλου Groupama και έχει παρουσία σε 13 χώρες μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα εδώ και παραπάνω από 85 χρόνια.  

Ασφάλειες ΕΛΠΑ

Η ΕΛΠΑ στην αρχή προσέφερε τις υπηρεσίες της αποκλειστικά στους συνδρομητές της όμως λόγω της ραγδαίας αύξησης, σύντομα άνοιξε τις υπηρεσίες της σε όλο το ευρύ κοινό. Λειτουργεί παραπάνω από 18 χρόνια και συγκαταλέγεται στις αξιόλογες εταιρείες στην Ελλάδα. Βαθμολογείται με αρκετά υψηλή βαθμολογία από τους πελάτες της και αυτός σίγουρα είναι ένας καλός λόγος για να την επιλέξετε!  

ERGO ασφαλιστική

Η ERGO είναι από τις κορυφαίες ασφαλιστικές στη Γερμανία και την Ευρώπη γενικότερα. Έχει παρουσία σε παραπάνω από 30 χώρες ενώ στη χώρα μας μετράει συνεχή παρουσία 25 και πλέον ετών! Η εταιρεία στοχεύει στο να παρέχει εξελιγμένες και προσιτές υπηρεσίες στους πελάτες της μέσα από ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών.  

AIG

Η AIG είναι ένας διεθνής όμιλος με πάνω από έναν αιώνα ζωής και συνεχής παρουσία στις ασφάλειες. Με διεθνή παρουσία σε 80 χώρες και έδρα το Λουξεμβούργο, η εταιρεία παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ασφάλισης σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου AIG που ξεκινάει από αρκετά χαμηλές τιμές ενώ παράλληλα λαμβάνεται τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της.  

Interasco

Η Interasco αποτελεί μια σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία που έχει βαθύ παρελθόν καθώς την πρωτοσυναντάμε το 1891! Πλέον η εταιρεία, με την υποστήριξη του ομίλου HARVEL, είναι μια από τις κυριότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα με παροχή αρκετών ασφαλιστικών προϊόντων όπως ασφάλεια υγείας Interasco, ασφάλεια αυτοκινήτου, σπιτιού, μηχανής, κ.α. Με δίκτυο παραπάνω από 1200 συνεργάτες, η εταιρεία σας προσφέρει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες ασφάλισης!  

Interlife

Η Interlife ιδρύθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε πραγματοποιεί μόνο ανοδικά βήματα. Έχει πολυμετοχική βάση ενώ είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής της. Το μότο της εταιρείας είναι «πάνω απ’όλα ο άνθρωπος» και αυτό προσπαθεί να πετύχει κάθε μέρα, με την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτησή της.  

Hellas Direct

Η Hellas Direct ιδρύθηκε ως μια αμιγώς ψηφιακή ασφαλιστική εταιρεία που στην αρχή πρόσφερε αποκλειστικά direct τα ασφαλιστικά της προϊόντα ενώ μετέπειτα τα έχει δώσει και στους ασφαλιστικούς πράκτορες. Πρόκειται για μια ασφαλιστική εταιρεία που έχει συγκεντρώσει αρκετά μεγάλα κεφάλαια και ξεχώρισε ως start up. Ξεκίνησε με το να προσφέρει μόνο ασφάλειες αυτοκνήτου ενώ πλέον προσφέρει και άλλες ασφάλειες όπως ασφάλιση ενυπόθηκης κατοικίας.  

Eurolife ασφαλιστική

Η Eurolife ξεκίνησε ως ο ασφαλιστικός οργανισμός της τράπεζας Eurobank και πλέον ελέγχεται κατά 80% από κοινού από την OMERS & Fairfax Holdings. Προσφέρει γενικές ασφαλίσεις, ασφάλειες αυτοκινήτων καθώς και ασφάλειες ζωής. Οι λύσεις στην ασφάλιση αυτοκινήτου είναι πολύ καινοτόμες ενώ προσφέρει αρκετά διαφορετικά προγράμματα, έτσι ώστε κάποιο σίγουρα να ταιριάξει στις δικές σας ανάγκες!  

Interamerican & Anytime

Τόσο η Interamerican όσο και η Anytime, ανήκουν στον ίδιο ασφαλιστικό όμιλο. Στην ουσία η Anytimeείναι η online ασφαλιστική της Interamerican, με διαφορετικά πακέτα και τιμολογιακή πολιτική! Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969 ενώ από το 2011 ανήκει στην ACHMEA. Πρόκειται για ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand στην Ελλάδα.  

Axa ασφαλιστική

Η AXA είναι μια διεθνής φήμης ασφαλιστική εταιρεία με παγκόσμια εμβέλεια. Δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2007 ενώ συνολικά έχει παρουσία σε παραπάνω από 64 χώρες. Παρέχει μια πληθώρα ασφαλιστικών λύσεων, κατάλληλες για τον κάθε ένα που θέλει μια προσωποποιημένη ασφάλιση. Η ασφάλεια αυτοκινήτου AXA είναι κορυφαία στο είδος της, με αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών και ταχύτατη διαδικασία αποζημίωσης.

Εθνική ασφαλιστική

Η Εθνική ασφαλιστική αποκαλείται «η πρώτη ασφαλιστική» καθώς μετράει παραπάνω από 130 χρόνια ζωής – με χρονολογία ιδρύσεως το 1891 και κύριο μέτοχο την Εθνική τράπεζα της Ελλάδας. Προσφέρει πραγματική εξασφάλιση και μια μεγάλη σιγουριά σε όλους τους πελάτες της. Διαθέτει λύσεις για όλες τις ανάγκες πάνω στην ασφάλεια, όπως ασφάλεια αυτοκινήτου, ζωής, περιουσίας, κ.α. Βρείτε προσφορές στην Εθνική ασφάλεια αυτοκινήτου και ασφαλιστείτε με μεγάλο όφελος!

Ιντερσαλόνικα

Ακόμα μια αμιγώς Ελληνική ασφαλιστική εταιρεία με τεράστιο παρελθόν και ιστορία. Ιδρύθηκε το 1978 και είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός όμιλος στη Βόρειο Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη τη χώρα. Με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως ασφαλίσεις αυτοκινήτων, ασφάλεια υγείας, περιουσίας, αντικειμένων, κ.α. η εταιρεία προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις για όλους! Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες στην ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως ασφάλεια με το μήνα και γνωρίστε τις υπηρεσίες της Ιντερσαλόνικα! Αυτές ήταν οι μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Σαφώς και υπάρχουν κι άλλες εταιρείες, μικρές ή μεγάλες. Για την επιλογή της ιδανικότερης εταιρείας για εσάς, θα πρέπει να κάνετε μια αναζήτηση με τα κριτήρια που επιθυμείτε, όπως τις επιθυμητές καλύψεις, διάρκεια ασφάλισης, τύπο συμβολαίου, κ.α. και εκεί να δείτε όλες τις προσφορές από όλες τις εταιρείες. Έπειτα θα κάνετε μια σύγκριση τιμών στις ασφάλειες και θα επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει! Μη ξεχνάτε πως η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου έχει το μεγαλύτερο όφελος καθώς προσφέρει έκπτωση έως και 30-40% σε σχέση με τη μηνιαία και περίπου 15-20% σε σχέση με την εξάμηνη! Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για ασφάλεια με άτοκες δόσεις στα ετήσια συμβόλαια – έτσι πληρώνετε στην ουσία κάθε μήνα το ποσό του συμβολαίου όμως έχετε εξασφαλίσει την ετήσια έκπτωση!