Ασφάλεια Σπιτιού

Ασφάλεια σπιτιού και ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας. Ασφαλίστε την περιουσία σας έναντι σεισμού, κλοπής, φυσικών καταστροφών και άλλων περιπτώσεων.
Από 0,82€ / τ.μ./έτος !


 

des prosfores

Ασφαλίσου online χωρίς δικαιολογητικά, σε 1 λεπτό!

Διαθέσιμα πακέτα ασφάλισης

Ολοκληρωμένη ασφάλιση

ασφαλεια σεισμου

Μια ολοκληρωμένη ασφάλιση σπιτιού περιλαμβάνει καλύψεις για κινδύνους όπως ο σεισμός, η πυρκαγιά, τα φυσικά φαινόμενα, κ.α.

Ασφάλεια Περιεχομένου

ασφαλεια σεισμου

Η ασφάλεια περιεχομένου καλύπτει και σας αποζημιώνει στην περίπτωση κλοπής αντικειμένων όπως οι οικοσυσκευές, κοσμήματα, κτλ.

Ασφάλεια για δάνειο

ασφαλεια ενυποθηκης κατοικιας

Η ασφάλεια για δάνειο σπιτιού ή αλλιώς ενυπόθηκης κατοικίας καλύπτει τις απαραίτητες απαιτήσεις σε καλύψεις που χρειάζεται η τράπεζα, για να εκδώσει το στεγαστικό δάνειο.

Ασφάλεια Εξοχικού

ασφαλεια σεισμου

Η ασφάλιση εξοχικού καλύπτει σχεδόν τους ίδιους κινδύνους με την κύρια κατοικία σας, όμως συνήθως υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Τιμές ασφάλισης κατοικίας

Κύρια κατοικία 100 τ.μ.

 • Κάλυψη φυσικών φαινομένων
 • Κάλυψη Πυρός

Από 82€/έτος

Κύρια κατοικία 100 τ.μ.

 • Κάλυψη φυσικών φαινομένων
 • Κάλυψη Πυρός
 • Κάλυψη Σεισμού

Από 106€/έτος

Κύρια κατοικία 100 τ.μ.

 • Κάλυψη φυσικών φαινομένων
 • Κάλυψη Πυρός & Σεισμού
 • Κάλυψη Περιεχομένου 5.000€

Από 146€/έτος

Εξοχική κατοικία 60 τ.μ.

 • Κάλυψη φυσικών φαινομένων
 • Κάλυψη Σεισμού
 • Κάλυψη Ευρείας έκρηξης

Από 71€/έτος

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί. Πάρτε μια προσφορά μέσα από την ιστοσελίδα μας για ασφαλιστείτε online σε 1 λεπτό!

Συχνές ερωτήσεις

1Γιατί να κάνω μια ασφάλεια σπιτιού;
Μια ασφάλεια σας καλύπτει και σας προστατεύει από αρκετούς κινδύνους, όπως τις ζημιές από μια φυσική καταστροφή(πλημμύρα, σεισμό, κ.α.) και αποτρέπει μια ενδεχόμενη οικονομική καταστροφή που μπορεί να επιφέρει μια μεγάλη ζημιά.
2Περιλαμβάνουν όλα τα πακέτα την κάλυψη σεισμού;
Όχι, δεν περιλαμβάνουν όλα τα πακέτα την κάλυψη σεισμού. Συνήθως η βασική ασφάλιση περιλαμβάνει την κάλυψη πυρός και καλύψεις όπως ζημιές από κεραυνό, στάσεις και οχλαγωγίες, κακόβουλες βλάβες, κτλ. Θα πρέπει να προσθέσετε εξτρά την κάλυψη σεισμού εφόσον σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη – απαραίτητη – κάλυψη.
3Μπορώ να κάνω ασφάλεια σπιτιού σε εσάς όταν έχω δάνειο από τράπεζα;
Ναι! Σύμφωνα με εγκύκλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν είστε υποχρεωμένοι να έχετε την ασφάλεια από το τραπεζικό ίδρυμα που έχετε το στεγαστικό σας δάνειο. Μπορείτε να αγοράσετε από το asfaleies24 το επιθυμητό ασφαλιστήριο, αρκεί να περιλαμβάνει τις καλύψεις που χρειάζεται η τράπεζά σας.
4Τι είναι η απαλλαγή;
Η απαλλαγή είναι η δική σας συμμετοχή σε κάθε πιθανή ζημιά, πριν την αποζημίωση της ασφαλιστικής. Αν δηλαδή έχετε σε ένα ασφαλιστήριο πυρός 1500€ απαλλαγή, τότε τα πρώτα 1500€ της ζημιάς (ανεξαρτήτου ποσού) τα πληρώνετε εσείς και τα υπόλοιπα η ασφαλιστική. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται τα ασφάλιστρα αλλά και η ασφαλιστική απάτη.
5Πόσο κοστίζει μια ασφάλεια σπιτιού;
Οι τιμές για την ασφάλεια κατοικίας ξεκινούν από μόλις 0,82€/τ.μ./έτος και διαμορφώνονται ανάλογα τις καλύψεις που θα επιλέξετε, το μέρος που βρίσκεται το ακίνητο, τη χρονολογία του, κ.α. Πάρτε μια δωρεάν προσφορά μέσα από την ιστοσελίδα μας, συγκρίνετε τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλίστε το σπίτι σας σε 1 λεπτό οnline!
6Τι ισχύει με την ασφάλεια εξοχικής κατοικίας;
Αρκετές ασφαλιστικές έχουν ως προϋπόθεση η ασφάλεια εξοχικού να είναι «πακέτο» με την ασφάλιση της κύριας κατοικίας σας – δε δέχονται δηλαδή μόνο το εξοχικό σας. Υπάρχουν όμως και ασφαλιστικές που μπορείτε να ασφαλίσετε μόνο το εξοχικό σας. Να έχετε κατά νου ότι στην ασφάλεια εξοχικού υπάρχουν συνήθως αρκετοί περιορισμοί στις παρεχόμενες καλύψεις.
7Τι είναι το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο;
Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι το ανώτατο ποσό αποζημίωσης που θα μπορέσετε να έχετε σε περίπτωση που γίνει μια ζημιά. Αυτό το ποσό θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για να μην υπάρχει πρόβλημα υπασφάλισης ή υπερασφάλισης.
8Πως θα πάρω την έκπτωση ΕΝΦΙΑ 10%;
Για να έχετε την έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ, θα πρέπει να επιλέξετε μια ασφαλιστική εταιρεία εγγεγραμμένη στο μητρώο ασφαλιστικών επιχειρήσεων και να αγοράσεις ασφάλεια σπιτιού με καλύψεις για φυσικές καταστροφές (σεισμό, πλημμύρες, πυρός). Η έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ είναι αναλογική του χρόνου ασφάλισης – αν ασφαλιστεί για 3 μήνες, τότε η έκπτωση θα είναι αντίστοιχα το 3/12 του 10%. Ασφάλεια με διάρκεια λιγότερη από 3 μήνες δεν δικαιούται έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ 2024 αλλά θα ισχύει από την επόμενη χρονιά.

Οδηγός ασφάλισης σπιτιού