Ασφάλεια Σπιτιού

Ασφάλεια σπιτιού και ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας. Ασφαλίστε την περιουσία σας έναντι σεισμού, κλοπής, φυσικών καταστροφών και άλλων περιπτώσεων.
Από 0,82€ / τ.μ.!


ασφαλεια μηχανης

Ασφαλίσου online χωρίς δικαιολογητικά, σε 1 λεπτό!

Εξτρά καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε στην ασφάλεια σπιτιού

Ασφάλεια για σεισμό

Η ασφάλεια σπιτιού για σεισμό αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη και βασικότερη κάλυψη στην ασφάλεια οικίας.

Με την συγκεκριμένη κάλυψη προστατεύετε το σπίτι σας έναντι ζημιών και καταστροφών που θα προκύψουν από έναν ενδεχόμενο σεισμό.

Πυρός

Η ασφάλεια σπιτιού για φωτιά εξασφαλίζει την περιουσία σας έναντι κινδύνων που απορρέουν από πυρκαγιά.

Μπορείτε να ασφαλίσετε είτε μόνο το κτήριο είτε ακόμα να προστατέψετε και το περιεχόμενο της οικίας από μια ενδεχόμενη καταστροφή..

Κλοπής

Η ασφάλεια κλοπής σπιτιού σας εξασφαλίζει και σας αποζημιώνει όταν συμβεί κάποια κλοπή στην οικία σας. Ανάλογα το τι θα επιλέξετε ως καλύψεις, η συγκεκριμένη ασφάλιση μπορεί να σας καλύψει τόσο τις ζημιές από την κλοπή όσο και το περιεχόμενο που λείπει από την περιουσία σας. 

Ενυπόθηκης κατοικίας

Η ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε ασφαλιστική εταιρεία θέλετε, απλά επιλέγοντας κατ' ελάχιστο τις καλύψεις που σας έχει δώσει η τράπεζά σας.

Συνήθως αυτές οι καλύψεις είναι οι βασικές όπως πυρός και σεισμού.

Μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα, μόνοι σας, όποια ασφαλιστική εταιρεία σας συμφέρει για να ασφαλίσετε την ενυπόθηκη κατοικία σας και να μην επιλέξετε απαραίτητα την ασφάλεια που σας προτείνει η τράπεζά σας.

Ασφάλεια κατοικίας

Η ασφάλεια κατοικίας σας εξασφαλίζει μια ηρεμία και μια σιγουριά πως οτιδήποτε συμβεί και είναι ασφαλισμένο, εσείς θα αποζημιωθείτε!

Με μια ασφάλεια σπιτιού έχετε ξεγνοιάσει από βασικά προβλήματα που υπάρχουν όταν έχετε δικό σας σπίτι, όπως «τι θα γίνει αν συμβεί κάποια ζημιά όπως πυρκαγιά, σεισμός, κ.ο.κ.».

Για να μη βασανίζετε το μυαλό σας με μελλοντικές σκέψεις – που συμβαίνουν δυστυχώς – , ασφαλίστε την κατοικία σας για όλες τις πιθανές ζημιές και ξεγνοιάστε!

Οι ασφάλειες κατοικίας έχουν αρκετά μικρό κόστος και ξεκινάνε από μόλις 0.82€ / τ.μ.! Ενδεικτικά, για 100 τ.μ. οικία 1ου ορόφου, το ετήσιο κόστος θα είναι μόλις 82€!

Χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια σπιτιού

Τι καλύπτει η ασφάλεια κατοικίας


Ασφάλεια σπιτιού για στεγαστικό δάνειο


Ασφάλεια εξοχικού


Σύγκριση τιμών για ασφάλεια σπιτιού


Πως διαμορφώνονται οι τιμές στην ασφάλεια σπιτιού


Πως μπορώ να μειώσω το κόστος ασφάλισης;


Ασφάλιση περιεχομένου


Απαλλαγές


Τι είναι η υπασφάλιση


Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια σπιτιού;