fbpx

Ασφάλεια σπιτιού

Βρείτε φθηνή ασφάλεια κατοικίας!

Ασφαλίστε την περιουσία σας με τα καλύτερα προγράμματα ασφάλισης σπιτιού από μόλις 0,81€ / τ.μ.!

Προσφορά από
0,81€/τ.μ.

Πάρτε άμεσα προσφορά για ασφάλεια οικίας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!
Δειτε προσφορες στην ασφαλεια αυτοκινητου με εως -40% εκπτωση!
Ελέγξτε άμεσα το e-mail σας. Οι προσφορές -40% ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα!
Invalid email address

Γιατί να ασφαλίσετε την οικία σας

Η ασφάλεια σπιτιού σας εξασφαλίζει μια ηρεμία και μια σιγουριά πως οτιδήποτε συμβεί και είναι ασφαλισμένο, εσείς θα αποζημιωθείτε!

Με μια ασφάλεια κατοικίας έχετε ξεγνοιάσει από βασικά προβλήματα που υπάρχουν όταν έχετε δικό σας σπίτι, όπως «τι θα γίνει αν συμβεί κάποια ζημιά όπως πυρκαγιά, σεισμός, κ.ο.κ.».

Για να μη βασανίζετε το μυαλό σας με μελλοντικές σκέψεις – που συμβαίνουν δυστυχώς – , ασφαλίστε την κατοικία σας για όλες τις πιθανές ζημιές και ξεγνοιάστε!

Οι ασφάλειες κατοικίας έχουν αρκετά μικρό κόστος και ξεκινάνε από μόλις 0.81€ / τ.μ.! Ενδεικτικά, για 100 τ.μ. οικία 1ου ορόφου, το ετήσιο κόστος θα είναι μόλις 81€!

 

Το κόστος αφορά ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας.

ασφαλεια σπιτιου

Οι καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας είναι η ασφάλιση πυρός, ασφάλεια σπιτιού για σεισμό, κλοπής, πλημμύρας, φυσικών φαινομένων, περιεχομένου, θραύση κρυστάλλων και άλλων ζημιών όπως πτώση αεροσκάφους, πολιτικές ταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες, κακόβουλες ενέργειες, πρόσκρουση οχήματος, βραχυκύκλωμα, ζημιές στον ηλιακό θερμοσίφωνα, κ.α.

Προσφορά από
0,81€/τ.μ.

Πάρτε άμεσα προσφορά για ασφάλεια οικίας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!
Δειτε προσφορες στην ασφαλεια αυτοκινητου με εως -40% εκπτωση!
Ελέγξτε άμεσα το e-mail σας. Οι προσφορές -40% ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα!
Invalid email address

Ασφάλεια σπιτιού για στεγαστικό δάνειο

Όταν αγοράζετε μια οικία με στεγαστικό δάνειο, τότε η τράπεζα απαραίτητα σας ζητάει να έχετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την οικία, καθόλη τη διάρκεια που υπάρχει το δάνειο και μέχρι να εξοφληθεί 100%.

Αυτό συμβαίνει καθώς η τράπεζα θέλει να είναι 100% κατοχυρωμένη πως θα πάρει το κεφάλαιό της σε περίπτωση που συμβεί κάποια ζημιά ή καταστροφή στο σπίτι.

Εσείς είστε υποχρεωμένοι να έχετε ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τις καλύψεις που θα ζητήσει η τράπεζα, όμως μπορείτε να αγοράσετε το συμβόλαιο από όποια ασφαλιστική εταιρεία θέλετε – Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να κάνετε το συμβόλαιο με την τράπεζα που σας παρέχει το δάνειο.

Αρκετές φορές οι τράπεζες πιέζουν ώστε να κάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μαζί τους – όμως με την εγκύκλιο 462 της ΤΤΕ, αναφέρει ρητά ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να συμβληθείτε με την τράπεζα για το ασφαλιστικό συμβόλαιο – μπορείτε να το κάνετε όπου επιθυμείτε, με τις ίδιες όμως καλύψεις.

Αν είστε ήδη ασφαλισμένος στην τράπεζα και θέλετε να μεταφέρετε την ασφάλεια κάπου αλλού, τότε φροντίστε να ξεκινήσετε τις διαδικασίες τουλάχιστον 40-45 ημέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου.

Επίσης, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι στο καινούργιο συμβόλαιο θα είναι όλα ίδια (περιγραφές, καλύψεις, απαλλαγές, κτλ) όπως στο συμβόλαιο που έχετε ήδη.

Ασφάλεια κλοπής σπιτιού

Η ασφάλεια κλοπής σπιτιού σας εξασφαλίζει και σας αποζημιώνει όταν συμβεί κάποια κλοπή στην οικία σας.

Ανάλογα το τι θα επιλέξετε ως καλύψεις, η συγκεκριμένη ασφάλιση μπορεί να σας καλύψει τόσο τις ζημιές από την κλοπή όσο και το περιεχόμενο που λείπει από την περιουσία σας.

Η ασφάλεια κλοπής είναι μια βασική κάλυψη που θα πρέπει να έχετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας, καθώς σε μια δύσκολη και ατυχή στιγμή, η ασφάλεια κλοπής κατοικίας θα είναι εκεί για να σας βγάλει από την δύσκολη θέση!

Για να έχετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική αποζημίωση, θα πρέπει όταν κάνετε το συμβόλαιο να βάζετε τις ακριβείς τιμές, όπως αυτές ισχύουν.

Αν για παράδειγμα η αξία του κτηρίου είναι 100.000€ , τότε θα πρέπει να δηλώσετε αυτήν και όχι π.χ. 50.000€ έτσι ώστε να γλιτώσετε μερικά ασφάλιστρα το χρόνο.

Όταν έρθει όμως η ώρα της αποζημίωσης, σίγουρα αυτή θα είναι κομμένη αν εσείς επιλέξατε να ασφαλιστείτε για μικρότερο ποσό αντί αυτού που αξίζει πραγματικά η περιουσία σας.

 

Ασφάλεια εξοχικού

Η ασφάλεια εξοχικού είναι μια διαφορετική ασφάλιση, καθώς λαμβάνει υπόψιν ότι το οίκημα δεν κατοικείται όλο το χρόνο παρά μόνο περιστασιακά.

Έτσι, αντίστοιχα, και το κόστος ασφάλισης είναι διαφορετικό.

Όμως εδώ υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες έτσι ώστε να ασφαλίσουν την εξοχική σας οικία.

Δεν θα πρέπει το οίκημα να βρίσκεται δίπλα σε δάσος ή σε θάλασσα και επίσης τόσο η παροχή ρεύματος όσο και η παροχή νερού θα πρέπει να είναι κλειστές το διάστημα που δεν κατοικείται η οικία.

Τέλος, θα πρέπει ανά 15 ημέρες να υπάρχει επίβλεψη του σπιτιού από εσάς ή κάποιον που θα έχει εξουσιοδοτηθεί γι’αυτή τη δουλειά.

Η ασφάλεια εξοχικού καλύπτει τα ίδια πράγματα που καλύπτει και η κανονική ασφάλεια κατοικίας. Εσείς θα επιλέξετε ποιες πραγματικά καλύψεις χρειάζεστε και αντίστοιχα θα διαμορφωθεί και το κόστος του ασφαλιστηρίου.

Πως μπορώ να μειώσω το κόστος ασφάλισης κατοικίας​

Το κόστος ασφάλισης μπορεί να μειωθεί προσθέτοντας διάφορα μέσα προστασίας στο σπίτι σας.

Αν θέλετε να μειώσετε το κόστος ασφάλειας κλοπής, τότε η προσθήκη συναγερμού που είναι συνδεδεμένος με κάποιο κέντρο ασφαλείας και χτυπάει και στο κινητό σας, θα μειώσει αντίστοιχα το ετήσιο κόστος ασφάλισης.

Από την άλλη, η ύπαρξη καμερών και πυρασφάλειας, θα μειώσει το κόστος κλοπής καθώς και την κάλυψη πυρός.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τη μείωση του ασφαλιστηρίου σας θα έχετε και μια μεγαλύτερη σιγουρά προσθέτοντας αποτρεπτικές συσκευές.

Συγκρίνετε τιμές μεταξύ εταιρειών

Συγκρίνοντας τις τιμές μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και των παροχών αυτών, θα βρείτε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές για τις ασφάλειες αυτοκινήτων.

Χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα εργαλεία που σας παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε άμεσα σε ζωντανό χρόνο τη φθηνότερη δυνατή τιμή.

Μη ξεχνάτε να βλέπετε τις ετήσιες τιμές στα ασφαλιστήρια καθώς έτσι θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα και θα έχετε μια όσο το δυνατόν πιο φθηνή ασφάλιση του οχήματός σας!

Υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες που μπορείτε άφοβα να επιλέξετε. Η Εθνική Ασφαλιστική , η Eurolife καθώς και η Interasco είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αξιόπιστες εταιρείες που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Από τι εξαρτώνται οι τιμές στην ασφάλιση κατοικίας;​

Οι τιμές εξαρτώνται από τη χρονολογία κατασκευής της οικίας, τον τύπο κατασκευής (αν είναι lux, πολυτελείας,κτλ), τον όροφο του διαμερίσματος καθώς και την περιοχή που βρίσκεται.

Όλα αυτά μαζί μπαίνουν στον ειδικό αλγόριθμο των ασφαλιστικών εταιρειών και αμέσως μπορείτε να δείτε τις τιμές online καθώς και τις καλύψεις που σας προσφέρουν.

Μέσα από το Asfaleies24.gr και τους συνεργάτες μας, θα βρείτε τη χαμηλότερη τιμή στην ασφάλεια κατοικίας!

Ασφάλεια κατοικίας πυρός

Η ασφάλεια πυρός είναι μια βασική και απαραίτητη κάλυψη στην ασφάλιση κατοικίας.

Η κάλυψη για πυρκαγιά σας αποζημιώνει όταν υπάρχει καταστροφή από κάποια εστία πυρκαγιάς στο σπίτι σας.

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κάτι που μπορεί να προκληθεί ξαφνικά και γρήγορα είτε από εσάς από κάποιο ατύχημα π.χ. στην κουζίνα, είτε από κάποια κακόβουλη ενέργεια.

Την ασφάλεια πυρός θα πρέπει να την έχετε σίγουρα στο ασφαλιστήριο σας.

Ασφάλεια περιεχομένου

Η ασφάλιση περιεχομένου ασφαλίζει το περιεχόμενο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας και μπορεί να πέσει θύμα ζημιών, κλοπής ή καταστροφής από πυρκαγιά ή άλλη αιτία.

 

Το περιεχόμενό σας εκτιμάται και ασφαλίζεται σύμφωνα με την ασφαλιστική εταιρεία.

 

Φροντίστε να δώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες έτσι ώστε να έχετε μια αντικειμενική εκτίμηση.

 

Ως περιεχόμενο μπορούν να θεωρηθούν τα έπιπλα, η διακόσμηση, οι ηλεκτρικές συσκευές, κ.α.

Προσφορά από
0,81€/τ.μ.

Πάρτε άμεσα προσφορά για ασφάλεια οικίας από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!
Δειτε προσφορες στην ασφαλεια αυτοκινητου με εως -40% εκπτωση!
Ελέγξτε άμεσα το e-mail σας. Οι προσφορές -40% ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα!
Invalid email address