Ασφάλεια Φορτηγού

Συγκρίνετε τιμές για ασφάλεια φορτηγού σε 26+ ασφαλιστικές εταιρείες και αγοράστε την ιδανική σε 1 λεπτό!

ασφαλεια φορτηγου

ασφαλεια φορτηγου

Μέσα από το asfaleies24.gr θα βρεις ασφάλεια φορτηγού από 14€ το μήνα, στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες. Σύγκρινε, αγόρασε και λάβε το συμβόλαιο στο e-mail σου!

Στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή Ασφάλεια Φορτηγού και ασφαλίζεσαι σε 1 λεπτό χωρίς δικαιολογητικά!

Πως μπορείτε να ασφαλιστείτε

σε μόλις 3 βήματα!

Εισάγετε τα βασικά στοιχεία οδηγού & οχήματος

Βλέπετε προσφορές και τιμές από 26 και πλέον εταιρείες στις ασφάλειες αυτοκινήτου

Επιλέγετε αυτήν που επιθυμείτε και λαμβάνετε το συμβόλαιο στο e-mail σας!

Τι γράφουν για το Asfaleies24.gr

logo skai

Το Asfaleies24.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του: Μείωσε έως και 40% τα έξοδα ασφάλισής σου! Ήρθε ο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου, με μόλις 1 κλικ!

in.gr logo

Συγκεκριμένα, μπαίνεις σε μια πλατφόρμα αναζήτησης ασφαλειών όπως είναι το Asfaleies24.gr, γράφεις τον αριθμό κυκλοφορίας και τα στοιχεία του οδηγού και βλέπεις τις προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές όλες μαζί στην οθόνη σου!

ta nea logo

 

Η ασφάλεια αυτοκινήτου άλλαξε, εσύ;
Δυνατότητα για άμεση σύγκριση τιμών και εύρεση του οικονομικότερου συμβολαίου σε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες, με ένα κλικ στο asfaleies24.gr!

tovima logo

 

Μπαίνοντας στο Asfaleies24.gr βρίσκεις σε ένα μόνο σημείο τιμές από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, μετατρέποντας έτσι την αναζήτηση του κατάλληλου ασφαλιστήριου συμβολαίου σε υπόθεση πέντε λεπτών!

Ασφάλεια φορτηγού ιδιωτικής χρήσης

Στο asfaleies24.gr θα βρείτε ασφάλεια φορτηγού ιδιωτικής χρήσης ανάμεσα στις μεγαλύτερες και καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου.

Προσφέρουμε συγκριτική τιμολόγηση, ώστε να δείτε τι προσφέρει η κάθε εταιρεία και ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για εσάς.

Πέρα από τη βασική κάλυψη για ασφάλεια φορτηγού ιδιωτικής χρήσεως, θα βρείτε εξτρά παροχές όπως ειδική οδική βοήθεια για φορτηγά καθώς και νομική προστασία.

Οι ασφάλειες για ΦΙΧ σε γενικές γραμμές είναι πιο ακριβές από τις αντίστοιχες για επιβατικά οχήματα όμως στο asfaleies24.gr προσπαθούμε να σας προσφέρουμε πάντα τις χαμηλότερες τιμές, συγκρίνοντας για εσάς όσες περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν τα πακέτα που σας ενδιαφέρουν!

Φορτηγά ιδιωτικής χρήσης θεωρούνται όλα τα επαγγελματικά οχήματα cargo – δηλαδή τα αυτοκίνητα αυτά που είναι μεταφορές εμπορευμάτων – όσο και τα αγροτικά (αγροτικά φορτηγά).

Στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφεται ο τύπος του οχήματός σας (επιβατικό, φορτηγό ή αγροτικό). 

Ασφάλεια φορτηγού δημοσίας χρήσης

Τα φορτηγά δημοσίας χρήσης (Φ.Δ.Χ.) είναι οχήματα που είναι εφοδιασμένα με άδεια που τα επιτρέπει να εκτελούν δημόσιες οδικές εμπορευματικές μεταφορές. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνυπάρχει και η άδεια οδικών μεταφορών που εκδίδεται στην εταιρεία(πηγή)

Όλες οι εθνικές εμπορευματικές μεταφορές μέσα στη χώρα, διενεργούνται με οχήματα δημοσίας χρήσης που ανήκουν είτε σε ατομικές επιχειρήσεις (οδηγούς) είτε σε εμπορικές επιχειρήσεις και στις οποίες έχει εισφερθεί η κυριότητα ή η χρήση των Φ.Δ.Χ.

Η ασφάλιση είναι απαραίτητη και υποχρεωτική. Στην περίπτωση ανασφάλιστου φορτηγού υπάρχουν πολύ μεγάλες κυρώσεις.

Όπως και στην ασφάλεια αυτοκινήτου, έτσι και στην ασφάλεια οχήματος δημοσίας χρήσης οι ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν ορισμένα πακέτα ασφάλισης ώστε να επιλέξει ο αυτοκινητιστής ή η μεταφορική εταιρεία, το πακέτο εκείνο που καλύπτει τις δικές του ανάγκες.

Υπάρχουν οι υποχρεωτικές καλύψεις όπως αστική ευθύνη , υλικές ζημιές έναντι τρίτων, κ.α.

Ανάλογα το τι μεταφέρετε μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημά σας και για εξτρά καλύψεις όπως προστασία από πυρκαγιά, νομική προστασία οδηγού, κάλυψη εξτρά εξοπλισμού όπως ηχοσυστήματος, θραύση κρυστάλλων, λανθασμένο καύσιμο, μερική/ολική κλοπή, ιδίες ζημιές (μικτή ασφάλεια), κ.α.

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει τα δικά της, ειδικά διαμορφωμένα ασφαλιστικά προγράμματα για επαγγελματικά οχήματα.

Ασφάλεια επαγγελματικού ή αγροτικού φορτηγού

Τα επαγγελματικά οχήματα των εταιρειών για μεταφορές εμπορευμάτων καθώς και τα αγροτικά φορτηγά, εμπίπτουν ακριβώς στις ίδιες διατάξεις του νόμου περί υποχρεωτικής ασφάλισης.

Θα πρέπει να αναζητήσετε μια φθηνή ασφάλεια φορτηγού από μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία όπως την Εθνική ασφαλιστική ή την Interasco.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα για την ασφάλεια αγροτικού ή επαγγελματικού, δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα τους ίππους του οχήματος, καθώς και τα αντίστοιχα μέτρα. Τέλος, σημαντικό κριτήριο στο κόστος ασφάλισης είναι και η έδρα του φορτηγού – παράμετρος που ισχύει και στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Αν ψάχνετε ετήσια ασφάλιση θα έχετε μεγαλύτερο όφελος έναντι τις τρίμηνης ασφάλειας ή ακόμα και των 6 μηνών.

Αναζητήστε online ασφάλιση φορτηγού και βρείτε τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ανάμεσα σε όλες τις Ελληνικές και μη ασφαλιστικές εταιρείες!

Ασφάλιση εμπορευμάτων

Η ασφάλεια που θα κάνετε δεν ασφαλίζει τα εμπορεύματα που θα μεταφέρετε. Έτσι αν θέλετε να είστε 100% καλυμμένος, θα πρέπει ανάλογα το φορτίο που κουβαλάτε να κάνετε ξεχωριστή ασφάλιση ώστε να μη βρεθείτε προ κινδύνου.

Η κάλυψη των εμπορευμάτων θα δίνει τόσο εσάς όσο και στους πελάτες σας ένα αίσθημα σιγουριάς, καθώς σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, η ασφαλιστική εταιρεία θα πρέπει να σας αποζημιώσει με βάση το εξτρά συμβόλαιο που έχετε κάνει για την κάλυψη των εμπορευμάτων που κουβαλάτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.3000.352 για την ασφάλιση του εμπορεύματος που μεταφέρετε!

Που θα βρείτε την πιο φθηνή τιμή στις ασφάλειες φορτηγού

Οι ασφάλειες έχουν αρκετές διακυμάνσεις στις τιμές τους. Μπορεί να δείτε πακέτα ασφάλισης από 160€ το εξάμηνο και άλλες εταιρείες να προσφέρουν ασφάλιση επαγγελματικών φορτηγών από 250€ για 6 μήνες!

Θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τι προσφέρει η κάθε εταιρεία καθώς και τι καλύψεις περιλαμβάνονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Όσες περισσότερες καλύψεις από μια αξιόπιστη ασφαλιστική, τόσο πιο σίγουροι θα είστε ότι δε θα σας «κρεμάσει» μια δυσάρεστη στιγμή.

Τα φορτηγά σπανίως μπλέκονται σε ατυχήματα αν μετακινούνται μέσω των εθνικών οδών. Σε αντίθεση, τα επαγγελματικά μικρής χρήσης που προορίζονται για μετακινήσεις και μεταφορές εντός πόλης, συνήθως προκαλούν αρκετά μικροατυχήματα λόγω στενών δρόμων, κατάληψη χώρου από παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, κ.ο.κ.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες αναπροσαρμόζουν τις τιμές τους αντίστοιχα.

[mo-optin-form id="FgTMCfijAu"]

Ποιο είναι το κόστος για μια ασφάλεια φορτηγού;

Το κόστος ασφάλισης του φορτηγού σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία του οχήματος, που έχει μόνιμη έδρα, την ηλικία και τα έτη διπλώματος του οδηγού, κ.α.
Λάβετε μια τιμή μέσα από το asfaleies24.gr και δείτε ακριβώς το κόστος που πρέπει να πληρώσετε!

Πως μπορώ να κάνω ασφάλεια φορτηγού στο asfaleies24.gr;

Πάρα πολύ εύκολα! Απλά επισκέπτεστε την αντίστοιχη φόρμα ασφάλισης από το παρακάτω link και συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα θα σας επιστρέψουμε τιμές από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες και μπορείτε οnline να κλείσετε τη δική σας ασφάλεια φορτηγού!