Ασφάλεια Ταξί

Αναζήτησε ασφάλεια ταξί και σύγκρινε τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Μέσα από το asfaleies24.gr σου προσφέρουμε τη χαμηλότερη τιμή για ασφάλεια ταξί. Μπορείς να συγκρίνεις πακέτα βασικής αστικής ευθύνης και να προσθέσεις εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία και θραύση κρυστάλλων.

ασφαλεια ταξι

ασφαλεια αυτοκινητου
[mo-optin-form id="FgTMCfijAu"]

Πως μπορείτε να ασφαλιστείτε

σε μόλις 3 βήματα!

Εισάγετε τα βασικά στοιχεία οδηγού & οχήματος

Βλέπετε προσφορές και τιμές από 26 και πλέον εταιρείες στις ασφάλειες αυτοκινήτου

Επιλέγετε αυτήν που επιθυμείτε και λαμβάνετε το συμβόλαιο στο e-mail σας!

Τι γράφουν για το Asfaleies24.gr

logo skai

Το Asfaleies24.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του: Μείωσε έως και 40% τα έξοδα ασφάλισής σου! Ήρθε ο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου, με μόλις 1 κλικ!

in.gr logo

Συγκεκριμένα, μπαίνεις σε μια πλατφόρμα αναζήτησης ασφαλειών όπως είναι το Asfaleies24.gr, γράφεις τον αριθμό κυκλοφορίας και τα στοιχεία του οδηγού και βλέπεις τις προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές όλες μαζί στην οθόνη σου!

ta nea logo

 

Η ασφάλεια αυτοκινήτου άλλαξε, εσύ;
Δυνατότητα για άμεση σύγκριση τιμών και εύρεση του οικονομικότερου συμβολαίου σε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες, με ένα κλικ στο asfaleies24.gr!

tovima logo

 

Μπαίνοντας στο Asfaleies24.gr βρίσκεις σε ένα μόνο σημείο τιμές από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, μετατρέποντας έτσι την αναζήτηση του κατάλληλου ασφαλιστήριου συμβολαίου σε υπόθεση πέντε λεπτών!

Ασφάλιση ταξί κόστος

Το κόστος της ασφάλισης εξαρτάται κατά μεγάλο ποσοστό από το μέρος που κινείστε. Για παράδειγμα διαφορετικά ασφάλιστρα πληρώνει ένας ιδιοκτήτης ταξί στην Αθήνα και διαφορετικά κάποιος που έχει έδρα σε μια επαρχιακή πόλη.

Στην περίπτωση που οδηγείτε στην Αθήνα, το κόστος της ασφάλισης του ταξί σας, θα είναι αρκετά μεγαλύτερο απ’ότι ενός επαγγελματία οδηγού στην επαρχία.

Ενδεικτικά, για μια τρίμηνη ασφάλιση αυτοκινήτου ταξί , με αυτοκίνητο του 2017 και οδηγό 40 ετών, το κόστος στην επαρχία είναι γύρω στα 140€, για ασφάλεια αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη στα 330€ ενώ στην Αθήνα στα 370€!

Όπως καταλαβαίνουμε, το κόστος ασφάλισης του ταξί επιβαρύνει αρκετά τον ιδιοκτήτη ακόμα και έως 1600-2000€ το έτος!

Φθηνή ασφάλεια ταξί

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που προσφέρουν καταπληκτικές τιμές στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε σωστή έρευνα αγοράς και να κάνετε μια συνετή επιλογή, δίχως να σπαταλήσετε χρήματα.

Αν επιλέξετε ετήσια ασφάλιστρα, σε όλες τις εταιρείες θα έχετε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές και έκπτωση που φτάνει ακόμα και το 25% σε σχέση με μια τρίμηνη ασφάλιση!

Για να βρείτε την πιο φθηνή ασφάλεια ταξί, αναζητήστε ΕΔΩ με βάση τα δικά σας προσωπικά στοιχεία (πόλη, στοιχεία οδηγού & οχήματος) και άμεση η φόρμα αναζήτησης θα σας επιστρέψει τα πιο αξιόπιστα και φθηνά αποτελέσματα απ’όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Υπολογίστε πως μια ετήσια ασφάλιση θα σας κοστίσει γύρω στα 600€ στην επαρχία.

Μην επιλέξετε με μόνο κριτήριο το κόστος, καθώς θα πρέπει να έχετε μια αξιόπιστη ασφαλιστική για συνεργάτη σας. Σκεφθείτε ότι είστε όλη μέρα στο δρόμο, οπότε και οι πιθανότητες εμπλοκής σε ένα ατύχημα είναι πολύ μεγάλες.

Πρέπει να έχετε δίπλα σας σταθερούς και αξιόπιστους συνεργάτες, να σας καθοδηγούν σε κάθε βήμα και φυσικά να σας αποζημιώνουν άμεσα σε οποιοδήποτε ατύχημα.

Μικτή ασφάλεια ταξί

Οι περισσότερες εταιρείες δεν προσφέρουν μικτή ασφάλιση ταξί, καθώς το κόστος θα ήταν απαγορευτικό για να καλύψουν το ενδεχόμενο ρίσκο.

Υπάρχουν όμως μερικές ασφαλιστικές που προσφέρουν τέτοια προγράμματα, όπως η Μινεττα με το πρόγραμμα Taxi Pack 6.

Το συγκεκριμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα προσφέρει πλήρη μικτή ασφάλεια και επίσης προστασία κατά κλοπής αυτοκινήτου, πυρός καθώς και αστική ευθύνη με απαλλαγή 3% επί της ασφαλισμένης αξίας και ελάχιστο 800€.

Σίγουρα το κόστος για μια πλήρη κάλυψη τη Μινέττα θα είναι αρκετά μεγαλύτερο έναντι μιας απλής βασικής ασφάλισης.

Όμως επειδή βρίσκεστε όλη την ώρα στους δρόμους και εκτίθεστε σε άμεσο κίνδυνο, ίσως να σας συμφέρει τελικά!

Ιντερσαλόνικα ασφάλεια ταξί

Η εταιρεία Ιντερσαλόνικα είναι ιδιαίτερα γνωστή στους κύκλους των Ταξί και προσφέρει κάποια ειδικά προγράμματα για τον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών.

Προσφέρει εξαιρετικές τιμές στις ασφάλειες ταξί και γι’αυτό προτιμάται από αρκετούς οδηγούς.

Η εταιρεία έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη ενώ διαθέτει γραφεία ή συνεργαζόμενους πράκτορες σχεδόν σε κάθε πόλη της χώρας μας.

Ασφάλεια ταξί με το μήνα

Η ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου για να ασφαλίσετε το ταξί σας είναι το τρίμηνο. Δεν υπάρχει προς το παρών ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα από καμία εταιρεία.

Για να εξοικονομήσετε χρήματα θα σας προτείναμε μια ετήσια ασφάλιση την οποία μπορείτε να πληρώσετε σε 12 άτοκες δόσεις – στην ουσία θα πληρώνετε μήνα-μήνα την ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τις εκπτώσεις που προσφέρει η 12μηνη διάρκεια συμβολαίου!

Εξτρά καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε

Υπάρχουν κάποιες καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε στο ασφαλιστήριό σας και τις θεωρούμε όσο να ‘ναι απαραίτητες. Αυτές είναι η οδική βοήθεια και η νομική κάλυψη. Για την οδική υπολογίστε περίπου 30-40€ το εξάμηνο εξτρά ενώ η νομική κάλυψη σε μερικές εταιρείες προσφέρετε δωρεάν ενώ σε άλλες έχει ένα κόστος 30€ το χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, είναι 2 καλύψεις που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση όταν έρθει η κακιά στιγμή.

[mo-optin-form id="FgTMCfijAu"]

Ποιο είναι το κόστος για μια ασφάλεια ταξί;

Το κόστος για μια ασφάλεια ταξί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την περιοχή που έχετε ως μόνιμη έδρα. Σε γενικές γραμμές, το κόστος στην επαρχία ξεκινάει από 44€ το μήνα ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διαμορφώνεται από 100€ και άνω.

Πως μπορώ να κάνω ασφάλεια ταξί στο asfaleies24.gr;

Η ασφάλεια ταξί στην ιστοσελίδα μας είναι πολύ εύκολη. Πατώντας το παρακάτω κουμπί μπαίνετε στη φόρμα σύγκρισης τιμών για ασφάλειες ταξί. Εκεί συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία σας και άμεσα βλέπετε τιμές και προσφορές από τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες. Επιλέγετε αυτή που σας ενδιαφέρει και ασφαλίζεστε online σε 1 μόλις λεπτό!