eurolife ασφαλεια αυτοκινητου

Eurolife ασφάλεια αυτοκινήτου

Eurolife ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Eurolife είναι η ασφαλιστική εταιρεία της τράπεζας Eurobank. Προσφέρει μια πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων τόσο για ασφάλιση αυτοκινήτου όσο και υγείας, ζωής, σκάφους, κατοικίας καθώς και ασφάλεια μηχανής ανεξαιρέτου κυβικών!

Η Eurolife είναι μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία με κύρος στην αγορά και καλό όνομα στις αποζημιώσεις.

Πάμε να δούμε όμως τα πλεονεκτήματα της εταιρείας και πως μπορείτε να ασφαλιστείτε σε αυτήν!

Πλεονεκτήματα από την ασφάλιση στην Eurolife

H Eurolife προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για να ασφαλίσετε τα οχήματά σας σε αυτήν.

Από απλές καλύψεις όπως η αστική ευθύνη μέχρι κάλυψη έναντι τρίτων, μικτή ασφάλιση, αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση ατυχήματος , αμοιβές δικηγόρων και ιατρών, κ.α.

 

Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά:

Αστική ευθύνη: αυτή είναι η βασική ασφάλιση που καλύπτει ζημίες έναντι τρίτων και είναι απαραίτητη από το νόμο.

Αυτήν την κάλυψη πρέπει να την έχουν όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας μας και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

24ωρη Φροντίδα ατυχήματος: Το τηλεφωνικό κέντρο της Eurolife είναι έτοιμο να απαντήσει οποιαδήποτε ερώτηση ή να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε να αντιμετωπίσει, οτιδήποτε ώρα και να συμβεί.

Έτσι είστε σίγουροι πως αν σας συμβεί κάτι ακόμα και στις 3 η ώρα το ξημέρωμα, θα βρείτε έναν άνθρωπο στην άλλη άκρη της γραμμής να σας εξυπηρετήσει και να σας καθοδηγήσει τι πρέπει να κάνετε!

Οδική βοήθεια: Η οδική βοήθεια της Eurolife προσφέρεται σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες ρυμούλκησης. Είτε θέλετε ρυμούλκηση λόγω ατύχηματος είτε λόγω βλάβης, η οδική βοήθεια θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας μεταφέρει στο πλησιέστερο συνεργείο!

Ταξιδιωτική βοήθεια για όλη την οικογένεια: Για ταξίδια άνω των 25 χιλιομέτρων από την έδρα του οδηγού, προσφέρεται πλήρη βοήθεια για περιστατικά όπως τραυματισμός, ασθένεια ή ακόμα και διακοπή του ταξιδιού λόγω έκτακτου γεγονότος.

Φυσικά η εταιρεία καλύπτει επίσης υλικές ζημιές που θα συμβούν από φυσικά φαινόμενα όπως πυρκαγιές, πλημμύρες, θραύση κρυστάλλων, κ.α. αρκεί να βρίσκονται μέσα στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας.

 

Μικτή ασφάλιση στην Eurolife

Με την κάλυψη της ολικής καταστροφής και των ιδίων ζημιών, καλύπτεστε και αποζημιώνεστε στην αξία του αυτοκινήτου σας, ακόμα και για ζημίες που έχετε κάνει οι ίδιοι σας στο αυτοκίνητο σε ένα πιθανό ατύχημα.

Έτσι, ειδικά σε καινούργια αυτοκίνητα, η μικτή ασφάλεια προτείνεται 100% για τη δική σας σιγουριά και ασφάλεια!

Μια άλλη σημαντική κάλυψη όμως της Eurolife, είναι η κάλυψη έναντι ανασφάλιστου οχήματος.

Δυστυχώς, πλέον στους δρόμους μας κυκλοφορούν αρκετά ανασφάλιστα οχήματα, κάτι που είναι ενάντια στους νόμους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε ένα πιθανό ατύχημα ακόμα κι αν δεν φταίτε, να βρεθείτε εκτεθειμένοι και να μη μπορέσετε να διεκδικήσετε αποζημίωση.

Η Eurolife σας καλύπτει και σας αποζημιώνει ακόμα και για ανασφάλιστα οχήματα.

 

Αυτοκίνητο αντικατάστασης και αμοιβές τρίτων

Σε περίπτωση ατυχήματος η ασφαλιστική εταιρεία σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης ώστε να κάνετε τις δουλειές σας για όσο κρατήσει η επισκευή και επίσης σας παρέχει νομική προστασία για να διεκδικήσετε οτιδήποτε παραπάνω από κάποιο ατύχημα.

Η Eurolife, όπως και οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, δεν καλύπτουν πιθανό ατύχημα ενώ έχετε καταναλώσει αλκοόλ ή οδηγάτε χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Οι 2 παραπάνω περιπτώσεις, πέρα ότι επισύρουν βαρύτατα πρόστιμα είναι παράνομα και διώκονται ποινικά.

 

Προγράμματα ασφάλισης

Η εταιρεία προσφέρει μια πληθώρα προγραμμάτων που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα τις ανάγκες του οχήματός σας.

Δείτε online εδώ τα ασφαλιστικά προγράμματα και τις καλύψεις της Eurolife στην Insurance Market ή στην Cosmote Insurance!

Σε ό,τι αφορά τη χρονική διάρκεια, τα προγράμματα ξεκινάνε από τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, εξάμηνη και φυσικά ετήσια που είναι και η πλέον οικονομική και συμφέρουσα για τη τσέπη σας.

 

Διαδικασία κράτησης ασφάλειας

Η ασφάλεια αυτοκινήτου Eurolife μπορεί να γίνει εύκολα κράτηση και έκδοση μέσα από την ιστοσελίδα της Insurance Market ΕΔΩ ή από την Cosmote Insurance.

Και τα 2 πρακτορεία προσφέρουν ασφάλειες της Eurolife – απλά συγκρίνετε τις τιμές και αποφασίστε ποιο από τα 2 προσφέρει την ποιο οικονομική τιμή για εσάς και τις καλύψεις που θέλετε να ασφαλίσετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *