ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου

Οι ετήσιες ασφάλειες αυτοκινήτων προσφέρουν σημαντικό όφελος έως και 40% σε σχέση με τη μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη ασφάλιση.

Αυτό συμβαίνει καθώς οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις όσο μεγαλύτερο χρονικά είναι το συμβόλαιο της ασφάλισης.

Έτσι αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε το όφελός σας από την ασφάλιση του αυτοκινήτου, επιλέξτε την 12μηνη δέσμευση που θα σας εξασφαλίσει μεγαλύτερο κέρδος στην τσέπη σας!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Φθηνη ασφαλεια αυτοκινητου 12μηνη

Για να επιλέξετε την ασφάλειά σας, ξεκινήστε από το Asfaleies24.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία του οχήματος σας και του οδηγού.

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία, άμεσα μέσα σε 1’ θα λάβετε όλες τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών μαζί με τις καλύψεις που προσφέρουν.

Θα δείτε μια μεγάλη διακύμανση τιμών ανάμεσα στις 24 και παραπάνω ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αυτό συμβαίνει καθώς κάθε εταιρεία τιμολογεί τις υπηρεσίες της με το δικό της τρόπο.

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κατηγοριοποιήσετε τις ανάγκες σας και να δείτε ποιες καλύψεις επιθυμείτε.

Οι ασφάλειες χωρίζονται σε κατηγορίες όπως βασική ασφάλιση αυτοκινήτου, μικτή ασφάλεια, ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου,ενώ υπάρχουν και εξτρά καλύψεις και παροχές που μπορείτε να προσθέσετε όπως ασφάλεια πυρός, κάλυψη αερόσακων, θραύση κρυστάλλων, νομική βοήθεια, κ.α.

Αφού αποφασίσετε τις καλύψεις που επιθυμείτε, μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα ασφάλισης θα δείτε όλα τα πακέτα των εταιρειών.

Εκεί θα κάνετε σύγκριση τιμών και θα επιλέξετε την εταιρεία με το μεγαλύτερο συμφέρον για εσάς και τη τσέπη σας!

Συχνές ερωτήσεις για την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου

Ποιο είναι το κόστος για μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου

Το κόστος μιας ετήσιας ασφάλειας αυτοκινήτου ξεκινάει από τα 72€ το χρόνο! Φυσικά η τιμή εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Δείτε τιμές από 26 ασφαλιστικές εταιρείες, μέσα σε 1 λεπτό στο asfaleies24.gr!

Σε πόσο χρόνο μπορώ να έχω ένα ετήσιο συμβόλαιο;

Μια απλή βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για 12 μήνες μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα, αμέσως μετά την πληρωμή σας!

Όφελος από την 12μηνη ασφάλιση

Μια 12μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου θα σας εξοικονομήσει έως και 40% όφελος.

Αυτό συμβαίνει καθώς αν επιλέξετε μια μηνιαία ασφάλιση που θα την ανανεώνετε κάθε μήνα, το ποσό που θα πληρώσετε θα είναι αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με την προπληρωμή 12 μηνών.

Αυτή η πολιτική ακολουθείτε από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και ο γενικός κανόνας είναι πως όσο μεγαλύτερο είναι το ασφαλιστήριο σε χρονική διάρκεια, τόσο μικρότερο είναι το κόστος και αυξάνεται αντίστοιχα το όφελος του καταναλωτή!

Με αυτήν τη λογική καταλαβαίνουμε ότι αντίστοιχα μια τρίμηνη ασφάλεια είναι πιο κερδοφόρα από τη μηνιαία, μια εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου σας προσφέρει μεγαλύτερο όφελος έναντι της τρίμηνης ενώ η ετήσια ασφάλιση είναι η πιο επικερδής απ’όλες!

Ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Οι τιμές στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως την ηλικία του οδηγού, την περιοχή που οδηγείτε το όχημα, τα κυβικά και τον τύπο του οχήματος, κ.α.

Ένα sport αυτοκίνητο με αρκετά κυβικά που κινείτε στην Αθήνα θα έχετε πολύ πιο ακριβά ασφάλιστρα έναντι ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου που κινείτε σε μια επαρχιακή πόλη.

Συνήθως οι μεγάλες πόλεις λόγω περισσότερων ατυχημάτων έχουν και αυξημένα ασφάλιστρα σε σχέση με κάποια επαρχιακή πόλη.

Ένα συνηθισμένο κόστος ασφάλισης είναι περίπου 180€ το έτος για ένα αυτοκίνητο 5ετίας 1000 κυβικών, για βασική ασφάλεια δίχως κάποια εξτρά κάλυψη.

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου
 

Άτοκες δόσεις

Στα 12μηνα συμβόλαια ασφάλισης οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν τη δυνατότητα να τα ξεπληρώσετε σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πληρώνετε την ασφάλειά σας κάθε μήνα ενώ παράλληλα θα απολαμβάνεται τα οφέλη από την ετήσια έκπτωση!

Για να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις αρκεί να κάνετε ένα αίτημα προσφοράς στην ειδικά σελίδα σύγκρισης τιμών.

Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, μέσα σε 1’ έχετε τις τιμές από όλες τις εταιρείες και μπορείτε να κάνετε σύγκριση των καλύψεων και να προχωρήσετε online στην έκδοση του συμβολαίου σας!

Οι ετήσιες ασφάλειες σας συμφέρουν πολύ περισσότερο από κάθε άλλη διάρκεια ασφάλισης.

Σε αρκετές περιπτώσεις το όφελος μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 40%!

Γιατί να πληρώνετε παραπάνω για κάτι που θα χρησιμοποιήσετε σίγουρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποπληρωμής μήνα-μήνα με άτοκες δόσεις μέσω κάρτας;


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373