εθνική ασφαλιστική
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου Εθνική

Η Εθνική ασφαλιστική είναι μια από τις γηραιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και μετρά παραπάνω από 125 χρόνια ζωής!

Στην Εθνική ασφαλιστική μπορείτε να ασφαλίσετε τόσο τη μηχανή σας όσο και να αναζητήσετε μια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου online!.

Όπως περιγράφει και η ίδια η εταιρεία στην ιστοσελίδα της «Η Εθνική ασφαλιστική ιδρύθηκε στις 15 Ιουνίου του 1891 με κύριο μέτοχο την Εθνική τράπεζα και με τη συμμετοχή κι άλλων μικρότερων τραπεζών της εποχής.”

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει παραπάνω από 151 γραφεία πώλησης ασφαλίσεων σε όλη τη χώρα και 1500 συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Η εταιρεία ανήκει στον όμιλο της Εθνικής τράπεζας και στην ουσία πρόκειται για το ασφαλιστικό business unit της τράπεζας.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα πακέτα και τις παροχές που θα βρείτε στην Εθνική ασφαλιστική.

Αξιολογήσεις Εθνική ασφαλιστική

Σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των πελατών της, η εταιρεία κατέχει βαθμολογία 4.3/5 – μια αρκετά καλή βαθμολογία για τον κλάδο της ασφάλειας.

Γενικότερα η εταιρεία είναι μια από τις πιο σοβαρές ασφαλιστικές εταιρείες με άμεση αποζημίωση και μεγάλα αποθεματικά για να καλύπτουν τις όποιες ζημίες προκύπτουν στους πελάτες της.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα ασφάλιστρα μπορεί να είναι λίγο ακριβότερα σε σχέση με άλλες εταιρείες – στην ουσία στην Εθνική ασφαλιστική πληρώνετε το καλό όνομα και το brandτης εταιρείας που έχει στο χώρο των ασφαλειών!

 

Εθνική ασφαλιστική ασφάλεια αυτοκινήτου

Το κύριο προϊόν ασφάλισης της εταιρείας είναι η ασφάλιση αυτοκινήτων. Προσφέρει αρκετά πακέτα έτσι ώστε να προσελκύσει όλων των ειδών τους οδηγούς.

Είτε αναζητάτε μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου είτε απλή βασική κάλυψη έναντι τρίτων, η Εθνική ασφαλιστική σίγουρα έχει κάτι αξιόλογο να σας προσφέρει!

Η εταιρεία προσφέρει μια πληθώρα εξτρά υπηρεσιών με τα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων, όπως πρόσβαση στο φιλικό διακανονισμό, φροντίδα τροχαίου ατυχήματος, προνόμια και εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα συνεργεία, νομική προστασία, άμεση και γρήγορη αποζημίωση καθώς και πρωτοποριακές καλύψεις για οτιδήποτε θέλετε να ασφαλίσετε!

Επιπλέον των προνομίων, η εταιρεία προσφέρει και μια σειρά από σημαντικές εκπτώσεις με σκοπό τη μείωση των ασφαλίστρων σας.

Ειδικότερα έχετε επιβράβευση οδηγού αν δεν έχετε δημιουργήσει κάποιο ατύχημα τα τελευταία χρόνια, οικογενειακές εκπτώσεις σε περίπτωση που ασφαλίζετε παραπάνω από 2 οχήματα, κ.ο.κ.

Τιμές ασφάλειας στην Εθνική

Εδώ μαζέψαμε μερικές ενδεικτικές τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου στην Εθνική, για 3 διαφορετικά αυτοκίνητα.

Η τιμολόγηση έγινε για την Αθήνα με ΤΚ 14451, οδηγό 40 ετών και 22 έτη διπλώματος στη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για 1 χρόνο. Τα αυτοκίνητα έχουν 1η άδεια κυκλοφορίας τον 01/2023 .

  • Toyota Yaris 1.0 : 163,87€
  • Volkswagen Polo 1.0: 163,87€
  • Skoda Octavia: 177,45€

Τα παρακάτω κόστη είναι ενδεικτικά και αναφέρονται στα στοιχεία που γράψαμε παραπάνω. Δεν περιλαμβάνουν καμία εξτρά κάλυψη (οδική, νομική προστασία, κτλ).

Για να δείτε τιμές για το δικό σας όχημα, επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα μας και δείτε προσφορές και τιμές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες σε 1 μόλις λεπτό!

 

Πως μπορώ να ασφαλιστώ στην Εθνική;

Για να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας ή τη μηχανή στην Εθνική ασφαλιστική, τότε αυτό μπορείτε να το κάνετε άμεσα online, μέσα σε 2’ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αρκεί η αναζήτηση με τα στοιχεία σας καθώς και τα στοιχεία του προς ασφάλιση οχήματος, μέσα από την ιστοσελίδα του Asfaleies24.gr

Στην ιστοσελίδα μας μας έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το όχημά σας για όσους μήνες επιθυμείτε και επίσης να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας σε άτοκες ισόποσες δόσεις.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μειώσετε το αρχικό καταβεβληθέν κόστος ασφάλισης καθώς θα μοιράζεται μέσα στο χρόνο.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές στην ασφάλιση αυτοκινήτου και μηχανών. Μπορεί να πληρώσετε ένα λίγο μεγαλύτερο ποσό σε σχέση με άλλες εταιρείες όμως είστε σίγουροι για την άμεση και σύντομη αποζημίωσή σας σε μια κακιά στιγμή.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373