Ασφάλεια Αυτοκινήτου Hellas Direct

Βρες ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην Hellas Direct, στις καλύτερες τιμές της αγοράς μέσα από το asfaleies24!

Βασική ασφαλεία από
41,40€/εξάμηνο!

Τιμή στις 05/04/2022 για αυτοκίνητο SEAT Mii & ΤΚ 84100

hellas direct

Δες τις παροχές της Hellas Direct και αγόρασε ασφάλεια σε 1 λεπτό, με τη δυνατότητα Easy Buy χωρίς δικαιολογητικά!

Το ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

Βασική ασφάλεια από
40€/εξάμηνο

Βασική ασφάλεια με οδική από 50€/εξάμηνο

Τιμή στις 05/04/2022 για αυτοκίνητο SEAT Mii & ΤΚ 84100.

Πως μπορείτε να ασφαλιστείτε
σε μόλις 3 βήματα!

1.

Εισάγετε τα βασικά στοιχεία οδηγού & οχήματος

2.

Βλέπετε προσφορές και τιμές από 26 και πλέον εταιρείες στις ασφάλειες αυτοκινήτου

3.

Επιλέγετε αυτήν που επιθυμείτε και λαμβάνετε το συμβόλαιο στο e-mail σας!

Πληροφορίες για την Hellas Direct

Η Hellas Direct ιδρύθηκε το 2012 και είναι μια 100% digital ασφαλιστική εταιρεία που σχεδόν έφερε επανάσταση στον ασφαλιστικό χώρο, με το μοντέλο που ακολουθεί.

Προσφέρει ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και τελευταία ασφάλεια κατοικίας ενώ εξυπηρετεί τόσο οχήματα στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Η εταιρεία διαθέτει 24ωρη ομάδα υποστήριξης που είναι έτοιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσει τους ασφαλισμένους πελάτες της σε περίπτωση κάποιοι άτυχου συμβάντος.

Η Hellas Direct είναι περήφανη για τη διαχείριση των αποζημιώσεών της καθώς διεκπεραιώνει άνω του 50% των ζητημάτων, σε μόλις 1 εργάσιμη ημέρα!

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Hellas Direct

Η ασφάλεια αυτοκινήτου αποτελεί την πιο δημοφιλή υπηρεσία της Hellas Direct και την υπηρεσία που την έκανε ευρέως γνωστή.

Με χιλιάδες ασφαλισμένα οχήματα σε μόλις λίγα χρόνια σε όλη την Ελλάδα, μπορεί δικαίως να αναγνωρίζεται ως κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία.

Οι τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου στην Hellas Direct ξεκινάνε από μόλις 41,40€ / εξάμηνο (τ.κ. 84100 & SEAT Mii, στις 05/04/2022) και μπορείτε να συνδυάσετε εξαιρετικές παροχές με εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία και θραύση κρυστάλλων.

Μέσα από τη διαδικασία αγοράς Easy Buy του asfaleies24, μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου στην Hellas Direct και να παραλάβεις το συμβόλαιο σε μόλις 1 λεπτό, χωρίς κανένα δικαιολογητικό!

Διαθέσιμα προγράμματα αυτοκινήτου στην Hellas Direct

Βασική Ασφάλεια

βασικη ασφαλεια αυτοκινητου

Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης καλύπτει όλες τις υποχρεωτικές καλύψεις που πρέπει να έχει ένα όχημα για να κυκλοφορεί νόμιμα – δηλαδή τις υλικές ζημιές και την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Πυρός/Κλοπής

πυρος κλοπης

Το πακέτο πυρός-κλοπής περιέχει περισσότερες καλύψεις έναντι της βασικής ασφάλειας και σας προσφέρει μια μεγαλύτερη σιγουριά για την περιουσία σας. Προσφέρει καλύψεις για προστασία από κλοπή, φωτιά, κακόβουλες ενέργειες, κ.α.

Μικτή Ασφάλεια

μικτή ασφάλεια

Η μικτή ασφάλεια είναι μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη που προσφέρει προστασία ακόμα και για ιδίες ζημιές που μπορεί να προκαλέσει ο οδηγός στο όχημα με δική του υπαιτιότητα.

Ασφάλεια Μηχανής Hellas Direct

Μπορείς να βρεις ασφάλεια μηχανής στην εταιρεία από μόλις 33€ το εξάμηνο και να τη συνδυάσεις με εξτρά καλύψεις και παροχές, όπως οδική βοήθεια από μόλις 10€ το εξάμηνο!

Η ασφάλεια μηχανής στην HD γίνεται άμεσα ενώ σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να μην χρειασθούν δικαιολογητικά την ώρα της αίτησης – Η εταιρεία όμως μπορεί να τα ζητήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Η Hellas Direct στην ασφάλεια μηχανής προσφέρει αποκλειστικά τη βασική ασφαλιστική κάλυψη.

Μπορώ να έχω οδική βοήθεια στην Hellas Direct;

Στο Asfaleies24 προσφέρουμε οδική βοήθεια από την Europ Assistance με κόστος μόλις 10€ το εξάμηνο και συνδυάζεται με όποια ασφαλιστική εταιρεία κι αν επιλέξεις!

Είναι στο σύστημα φιλικού διακανονισμού η Hellas Direct;

ΝΑΙ! Η Hellas Direct συμμετέχει στο σύστημα φιλικού διακανονισμού κι αυτό είναι πολύ θετικό για τους πελάτες της, καθώς αυξάνει την αξιοπιστία και μειώνει τους χρόνους αποζημιώσεων.

Πως μπορώ να κλείσω ασφάλεια στην Hellas Direct και να την πληρώσω;

Αναζητάς ασφάλεια αυτοκινήτου στο asfaleies24.gr, συγκρίνεις τιμές ανάμεσα στην Hellas Direct και άλλες ασφαλιστικές εταιρείες και επιλέγεις αυτήν που σου ταιριάζει. Πληρώνεις online με κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό και παραλαμβάνεις το συμβόλαιο άμεσα στο email σου!

Επικοινωνία με την Hellas Direct

Αν είσαι πελάτης της Hellas Direct και θέλεις να επικοινωνήσεις με την εταιρεία για κάποιο ατύχημα ή άλλο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζεις, τότε μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρεία στο 212 222 9999!

Αν θέλεις να αγοράσεις καινούργια ασφάλεια στην Hellas Direct, τότε στην ιστοσελίδα μας θα βρεις τις καλύτερες προσφορές online!