interasco asfalistiki
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Interasco ασφαλιστική

Η ασφαλιστική εταιρεία Interasco αποτελεί μια νέα και σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία που έχει σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης σε όλους τους κρίσιμους κλάδους όπως ασφάλεια αυτοκινήτου, υγείας, μηχανής, κ.α. τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Η εταιρεία, αν και νέα με αυτό το όνομα, στην ουσία υπάρχει από το 1891 στην ασφαλιστική αγορά – έτος κατά το οποίο ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον αποτελεί μέλος του ομίλου Harel – έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς και ασφαλιστικούς ομίλους με έδρα το Ισραήλ και παραπάνω από 49 δις σε κεφάλαια.

Ειδικά η ασφάλεια υγείας Interasco αποτελεί ένα πρόγραμμα που η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά πάνω του και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες και σταθερές συνεργασίες που έχει δημιουργήσει με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές της χώρας.

Πάρε προσφορά Online!

asfaleia autokinitou prosfora

asfaleia-mixanis-quote

# Προγράμματα Interasco

Στην Interasco μπορείτε να βρείτε οικονομικά και αξιόπιστα προγράμματα ασφάλισης για το αυτοκίνητό σας.

Είτε αναζητάτε μια μικτή ασφάλιση είτε ένα απλό πρόγραμμα τρίμηνης ασφάλισης αυτοκινήτου, στην εταιρεία Interasco θα βρείτε αυτό που ζητάτε, στην καλύτερη τιμή και με την αξιοπιστία του ομίλου Harel.

Επιπλέον, πέρα από την ασφάλεια αυτοκινήτου, η εταιρεία προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στην ασφάλεια μηχανής αλλά και καινοτόμα προγράμματα στον κλάδο της υγείας.

 

# Interasco ασφάλεια αυτοκινήτου

Η ασφάλεια αυτοκινήτου της Interasco καλύπτει όλο το φάσμα των επιλογών. Από τη βασική υποχρεωτική ασφάλιση που περιέχει τις απαραίτητες εκ του νόμου καλύψεις μέχρι πακέτα πλήρης μικτής ασφάλειας όπου καλύπτουν σχεδόν τα πάντα έως και τις ιδίες ζημιές του οδηγού.

Τα προγράμματα για ασφάλεια αυτοκινήτου της Interasco ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους καθώς και την ιδιαίτερα ελκυστική τιμή που έχουν – ειδικά στα μεγάλα πακέτα πυρός-κλοπής και μικτής ασφάλισης.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει 3 διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης στον κλάδο του αυτοκινήτου που τα ονομάζει «Easy Drive Basic» που αφορά τη βασική ασφάλεια, «Easy Drive Gold» που αφορά το πακέτο πυρός-κλοπής και «Easy Drive Platinum» που είναι η πρόταση της εταιρείας για τη μικτή ασφάλεια!

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, να συγκρίνετε τις καλύψεις μεταξύ τους και να ασφαλιστείτε σε ένα λεπτό χωρίς δικαιολογητικά!

 

# Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου στην Interasco;

Τα πακέτα της εταιρείας περιέχουν καλύψεις αντίστοιχες του προγράμματος που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, στη βασική ασφάλεια καλύπτεται η αστική ευθύνη έναντι τρίτων, οι υλικές ζημιές, οι ζημιές από ανασφάλιστο ενώ επιπλέον υπάρχει φροντίδα ατυχήματος και κάλυψη προσωπικού ατυχήματος.

Μέσα από το asfaleies24 μπορείς να προσθέσεις καλύψεις στη βασική σου ασφάλεια και να την κάνεις πιο πλήρη, όπως οδική βοήθεια από μόλις 1,66€ / μήνα, νομική προστασία καθώς και την πολύτιμη θραύση κρυστάλλων!

 

# Αξιοπιστία Interasco

Σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών, η εταιρεία πετυχαίνει ένα πολύ καλό σκορ βαθμολόγησης, της τάξης του 4,4/5 .

Μια βαθμολογία πάρα πολύ καλή και αποδεικνύει πόσους ευχαριστημένους πελάτες έχει από τις υπηρεσίες της!

Να τονίσουμε ότι οι περισσότερες κριτικές αφορούν προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Η αξιοπιστία της Interasco κρίνεται ως πάρα πολύ ικανοποιητική και αυτό είναι κάτι το οποίο το δηλώνουν πελάτες που έχουν ενεργά συμβόλαια με την εταιρεία και διαθέτουν ιδία εμπειρία από τις υπηρεσίες της.

 

# Είναι φερέγγυα εταιρεία η Interasco;

Σύμφωνα με τον δείκτη φερεγγυότητας με σημείο αναφοράς την 31/12/2021, η εταιρεία είχε τιμή δείκτη στο 133% – πράγμα που σημαίνει ότι είναι κάτι παραπάνω από φερέγγυα. Γενικά αν μια εταιρεία έχει δείκτη πάνω από 100% θεωρείται φερέγγυα.

 

# Interasco παράπονα

Η εταιρεία δε διαθέτει ιδιαίτερα παράπονα από τους πελάτες της.

Όμως για να είναι μια ασφαλιστική εταιρεία αξιόπιστη και με καλές υπηρεσίες, θα πρέπει να τιμολογεί αντίστοιχα και αυτά που προσφέρει. Δε γίνεται δηλαδή να αναζητάτε μια πολύ φθηνή ασφαλιστική εταιρεία αλλά ταυτόχρονα να απαιτείτε και την άμεση αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος.

Στον κλάδο της ασφάλειας, όπως και σε πολλούς άλλους κλάδους, ισχύει το ό,τι πληρώσεις θα πάρεις!

# Πως θα βρω ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής Interasco με το asfaleies24;

Η διαδικασία για να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής με την Interasco μέσα από την ιστοσελίδα μας είναι πολύ εύκολη, γρήγορη και απλή!

Επιλέγετε παρακάτω από τον τύπο ασφάλισης που επιθυμείτε και άμεσα θα μεταφερθείτε στη φόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων. Εκεί, αφού εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία για την έκδοση της προσφοράς, όπως στοιχεία οχήματος και ιδιοκτήτη, θα δείτε άμεσα στην οθόνη σας προσφορές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της Interasco.

Συγκρίνετε online τιμές, καλύψεις και παροχές και επιλέγετε την εταιρεία που θέλετε να ασφαλιστείτε! Στο τελευταίο βήμα συμπληρώνετε μερικά ακόμα στοιχεία, πληρώνετε online με κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό και λαμβάνετε άμεσα το συμβόλαιο στο e-mail σας!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373