Ασφάλεια Υγείας

Συγκρίνετε προγράμματα ασφάλειας υγείας, στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες. Οι καλύτερες καλύψεις για την προστασία τη δική σας και της οικογένειάς σας.

ΜΗΝ κλείσετε ασφάλεια υγείας, αν δεν μας ρωτήσετε πρώτα!

Επικοινωνήστε με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο ασφάλισης!
ασφαλεια υγειας
[mo-optin-form id="FgTMCfijAu"]

Πως μπορείτε να ασφαλιστείτε

σε μόλις 3 βήματα!
Επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο τηλέφωνο 210.3000352 ή μέσω email ώστε να σας καλέσουμε εμείς!
Ένας πιστοποιημένος σύμβουλος ασφάλισης θα καταγράψει όλες σας τις ανάγκες
Μέσα σε λίγες ώρες θα σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για ασφάλεια υγείας, με βάση τις δικές σας προσωπικές σας ανάγκες!

Ασφάλεια υγείας τιμές

Οι τιμές στην ασφάλεια υγείας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως την ηλικία του ασφαλισμένου, το επάγγελμα (παράγοντας επικινδυνότητας), η κατάσταση της υγείας του, αν υπάρχουν ασθένειες, κ.α.

Κάθε περίπτωση είναι ειδική και όλα τα ασφαλιστήρια που αφορούν την ασφάλεια υγείας πρέπει να βγαίνουν κατά περίπτωση, ανάλογα τον κάθε ασφαλισμένο.

Δεν υπάρχουν δηλαδή έτοιμα πακέτα με τις τιμές τους, όπως αντίστοιχα συμβαίνει με την ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής.

Στην ασφάλεια υγείας αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες του ασφαλισμένου, καταγράφουμε όλα τα απαραίτητα και έπειτα προχωράμε στην έκδοση προσφορών σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και μέσα σε μερικές ώρες θα έχετε προσφορές από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές, ώστε να επιλέξετε αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες!

Το γραφείο μας είναι δίπλα σας σε όλα τα στάδια ασφάλισης – από την καταγραφή των αναγκών, την ανάλυση των πακέτων καθώς και το ποια ασφαλεια υγειας να επιλέξετε, μέχρι τη στιγμή της αποζημίωσης ή της είσπραξης της εξαγοράς.

Επικοινωνήστε με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο ασφάλισης!

Η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι εξτρά κάλυψη στο βασικό ασφαλιστήριο ζωής και περιλαμβάνει πρόσβαση στα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές που είναι συμβεβλημένη η κάθε ασφαλιστική εταιρεία, με ελάχιστο ή καθόλου κόστος!

Με την νοσοκομειακή περίθαλψη μπορείτε να επισκέπτεστε τις συμβεβλημένες κλινικές και να έχετε άμεση και γρήγορη αντιμετώπιση στα ιατρικά θέματα που αντιμετωπίζετε.

Ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, θα διαμορφώσετε ανάλογα και τις καλύψεις που επιθυμείτε όπως επίσης και την θέση δωματίου που θα περιλαμβάνετε στο ασφαλιστήριό σας (δίκλινο, μονόκλινο, lux, κτλ).

Στα νοσοκομειακά προγράμματα καλύπτονται μια ευρεία γκάμα ιατρικών υπηρεσιών όπως αμοιβές ιατρών, αναισθησιολόγων, έξοδα νοσηλείας, κ.α. .

Η ασφάλεια υγείας αφορά όλο τον κόσμο – από τα νεογέννητα μωράκια μέχρι τους ηλικιωμένους!

Η ασφάλεια υγείας μετά τα 60 είναι πολύ βασική και σχεδόν απαραίτητη για όλο τον πληθυσμό.

Πρόκειται για μια ηλικιακή ομάδα που σιγά σιγά αποχωρεί από τις εργασίες της και βγαίνει στη σύνταξη, ενώ ξεκινάει να κάνει αρκετές δραστηριότητες που παλαιότερα λόγω χρόνου είχα αμελήσει.

Είναι πολύ βασικό να υπάρχει ασφάλεια υγείας είτε εξ’αρχής, από νεότερη ηλικία, είτε ακόμα και σε μεγαλύτερη καθώς σε μια δύσκολη στιγμή η ιδιωτική ασφάλεια θα είναι εκεί για να σας καλύψει και να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα υγείας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια υγείας μετά τα εξήντα ΕΔΩ, στο αναλυτικό blog μας!

Η ασφάλεια υγείας παιδιού πρέπει να μεριμνηθεί άμεσα από τους γονείς, όσο γίνεται πιο νωρίς και πιο κοντά στη γέννηση του παιδιού. Όταν ένα παιδί ασφαλίζετε από τη γέννησή του, ασφαλίζετε δίχως κάποια ασθένεια να το ακολουθεί ( εκτός κι αν προϋπάρχει εκ γενετής). Σε αυτήν την περίπτωση η ασφάλεια υγείας παιδιού θα αποδειχθεί καθοριστική στο μέλλον αν χρειαστεί κάποια νοσηλεία ή προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας στο παιδί, μεγαλώνοντας. Δείτε την ειδική σελίδα για την ασφάλεια υγείας παιδιού καθώς και τα διαθέσιμα προγράμματα.

Αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν ως ορόσημο την ηλικία των 60-65 έτη, για να ξεκινήσει κάποιος μια νέα ιδιωτική ασφάλεια υγείας.

Παρόλο αυτά, υπάρχουν μερικά προγράμματα που θα ασφαλίσουν τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Στα περισσότερα προγράμματα απαιτείται μεγάλη απαλλαγή – δηλαδή συμμετοχή του ασφαλισμένου ανά περιστατικό.

Όπως και στα υπόλοιπα προγράμματα υγείας, η ασφάλεια υγείας για ηλικιωμένους καλύπτει νοσηλεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, επισκέψεις σε ιατρούς, φάρμακα, κ.α.

Επίσης, μερικά ασφαλιστήρια καλύπτουν και προϋπάρχουσες παθήσεις είτε με αναμονή είτε χωρίς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.3000352 ώστε να σας ενημερώσουμε για τα καλύτερα προγράμματα υγείας για ηλικιωμένους κι αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας ανάγκες!

Χρήσιμες πληροφορίες

1Τι χρειάζεται για να ασφαλιστώ;

Ανάλογα την ηλικία και την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε, θα χρειαστούν κάποια δικαιολογητικά για την ασφάλισή σας.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να συμπληρωθεί ένα ερωτηματολόγιο το οποίο το απαντάτε με ειλικρίνεια και αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας σας καθώς κι αν έχετε κάποιες γνωστές παθήσεις ή όχι.

Το γραφείο μας είναι δίπλα σας για να κάνουμε τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη.

2Πρέπει να κάνω εξετάσεις;

Ανάλογα την ηλικία και τις καλύψεις σας, θα απαιτηθούν κάποιες εξετάσεις ή όχι. Αρκετές ασφάλειες υγείας προσφέρουν δωρεάν ετήσιο check up και εφόσον το κάνετε, έχετε και έκπτωση στα ασφάλιστρά σας.

3Έχω μια ασθένεια που γνωρίζω, πρέπει να το δηλώσω;

Απαραιτήτως ΝΑΙ! Πρέπει να δηλώσετε κάθε γνωστή ασθένεια και πάθηση, καθώς σε περίπτωση που η μη δήλωση γίνει λόγω δόλου, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι άκυρο και δεν θα δικαιούστε καμία αποζημίωση ή κάλυψη νοσηλείας!

4Από πότε ισχύουν οι καλύψεις του προγράμματος;

Οι περισσότερες καλύψεις ισχύουν αμέσως, με την έκδοση του συμβολαίου ενώ υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις που μπορεί να έχουν αναμονή 2 χρόνια μέχρι να ισχύουν. Αυτό συμβαίνει για να προστατευτεί τόσο η ασφαλιστική εταιρεία από ενδεχόμενο δόλο όσο και ο ασφαλισμένος από υψηλά ασφάλιστρα.

5Τι είναι η απαλλαγή στα νοσήλεια;

Η απαλλαγή είναι η ιδία συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας. Αν για παράδειγμα έχετε απαλλαγή 2000€ και τα έξοδα νοσηλείας σας ήταν 5000€, εσείς θα πληρώσετε τις 2000€ και τα υπόλοιπα η ασφαλιστική εταιρεία!

6Καλύπτονται και διαγνωστικές εξετάσεις;

Αναλόγως το πρόγραμμα υγείας, ναι καλύπτονται και διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι κάποιο ποσό ετησίως. Αν σας ενδιαφέρουν οι διαγνωστικές εξετάσεις, ενημερώστε μας ώστε να βρούμε το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας για εσάς, εξατομικευμένα!

7Μπορώ να πηγαίνω όποτε θέλω σε κάποια ιδιωτική κλινική χωρίς να πληρώνω;

Αν έχετε τις κατάλληλες καλύψεις για εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, τότε ναι μπορείτε να πηγαίνετε για εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, φυσιοθεραπείες, κτλ όποτε αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα και μέχρι το ανώτερο ποσό κάλυψης που υπάρχει στο ασφαλιστήριό σας – συνήθως ετήσιο.

[mo-optin-form id="FgTMCfijAu"]