Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

 

Γιατί να κλείσεις ασφάλεια αυτοκινήτου online;

H ασφάλεια αυτοκινήτου online είναι ο εξυπνότερος τρόπος να αγοράσεις το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σου: κάνει τη διαδικασία απλή, γρήγορη και κατανοητή. Κυρίως όμως κάνει τη διαδικασία ακριβώς… “στα μέτρα σου”. Σου δίνει όλη την αναγκαία πληροφορία που χρειάζεσαι για να τη διαχειριστείς μόνος σου και να επιλέξεις ποιο πακέτο ασφάλισης θέλεις και ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα όποια ώρα θέλεις να αναζητήσεις και έναν πιστοποιημένο ασφαλιστή για να λύσεις τις απορίες σου. Αυτό είναι η Online ασφάλιση, το ιδανικό για εσένα σχήμα ψηφιακής και ανθρώπινης παρουσίας και αυτό ακριβώς είναι που εφαρμόζει το asfaleies24.

Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε online ασφάλιση αυτοκινήτου;

Είναι η ασφάλιση που αγοράζεις μέσα από το διαδίκτυο. Σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο που απαιτούσε να πας στο γραφείο του ασφαλιστή σου, γίνεται σίγουρα πολύ πιο γρήγορα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείς.

Ποια είναι τα οφέλη για να κλείσω online ασφάλεια αυτοκινήτου;

Αγοράζοντας online ασφάλεια για το όχημά σου γλυτώνεις χρήμα και χρόνο. Μπορείς να κάνεις τη διαδικασία ακόμα και αν είναι Σαββατοκύριακο ή 3 τα ξημερώματα. Μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικά προγράμματα ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση και να έχεις ασφάλιση μόλις σε λίγα clicks.

Ποια είναι τα βήματα;

Μπαίνεις στο asfaleies24 και κλικάρεις το εικονίδιο σύγκρινε τιμές σε 1 λεπτό εδώ. Στη συνέχεια συμπληρώνεις βασικά στοιχεία α) του οχήματος όπως η πινακίδα, το μοντέλο και το έτος κατασκευής και β) του ιδιοκτήτη. Τέλος επιλέγεις αν θες α)βασικό πακέτο ασφάλισης, β)πυρός κλοπή και γ) μικτή

Τι διαφορές έχουν οι 3 επιλογές στα ασφαλιστικά πακέτα;

  • Βασικό πακέτο: Συμπεριλαμβάνει κατ’ελάχιστο την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων για Σωματικές Βλάβες & Υλικες Ζημιές.
  • Πακέτο Πυρός/Κλοπή: Συμπεριλαμβάνει τις καλύψεις αστικής ευθύνης για Σωματικές Βλάβες & Υλικές Ζημιές, καθώς και καλύψεις σε περίπτωση Πυρός & Ολικής Κλοπής του αυτοκινήτου σου
  • Πακέτο Μικτής: Σε αποζημιώνει ακόμα και αν η υπαιτιότητα για το ατύχημα ειναι δική σου, Συμπεριλαμβάνει τις καλύψεις αστικής ευθύνης για Σωματικές Βλάβες & Υλικές Ζημιές, ασφάλεια Πυρός και Ολικής Κλοπής.

Τι μπορείς να δεις μέσα από τη σύγκριση ασφαλειών;

Τα προγράμματα 29 ασφαλιστικών εταιρειών και τις τιμές. Μπορείς επίσης να αλλάξεις τις παροχές επιλέγοντας λόγου χάρη νομική προστασία, οδική βοήθεια κ.ο.κ. και να δεις πόσο επηρεάζουν τα ασφάλιστρά σου. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των online ασφαλίσεων είναι η διαφάνεια στη διαδικασία και την τιμολόγηση.

Πόση διάρκεια έχουν τα συμβόλαια; Μπορείς να διαλέξεις συμβόλαια διάρκειας 1 μήνα, 3 μηνών, 6 μηνών και ετήσια. Μην ξεχνάς ότι το value for money είναι πάντα μεγαλύτερο στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου. Στα ασφαλιστικά προγράμματα που είναι ετήσια μπορείς να κερδίσεις έκπτωση έως και 40%.

Πώς μπορείς να πληρώσεις

Μπορείς να πληρώσεις σε έως 12 άτοκες δόσεις.

Πόση ώρα χρειάζεται για να εκδοθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο;

Όλα γίνονται σε λίγα μόλις λεπτά και το συμβόλαιο θα βρίσκεται στο mail σου 2 λεπτά περίπου μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Είναι ασφαλές να αγοράσεις διαδικτυακά το συμβόλαιο του αυτοκινήτου σου;

Όταν αγοράζεις Online, είναι σαν να αγοράζεις απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία. Όλα γίνονται μέσω servers με συστήματα ασφαλείας, οπότε δεν έχεις λόγους να ανησυχείς.

Κι αν τρακάρεις τι γίνεται;

Ο,τι και να γίνει στο asfaleies24 έχεις 24ωρη υποστήριξη σε περίπτωση ατυχήματος και μπορείς να μιλήσεις με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό όταν χρειαστεί.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373