ατλαντικη ενωση ασφαλεια αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ατλαντική Ένωση Ασφάλεια Αυτοκινήτου: Κλείστε γρήγορα Online!

Η Ατλαντική Ένωση είναι μια εταιρεία με παραπάνω από 50 χρόνια ζωής και δραστηριοποιείται σε αρκετούς τομείς ασφάλισης μεταξύ των οποίων και η ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής.

Διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες φερεγγυότητας της αγοράς κι αυτό την κάνει να θεωρείται μια ιδιαίτερα αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία που μπορείτε να την εμπιστευτείτε άφοβα!

 

Ατλαντική Ένωση ασφάλεια αυτοκινήτου

Στην Ατλαντική Ένωση θα βρεις πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου για όλες τις ανάγκες. Από βασική ασφάλεια που καλύπτει τις υποχρεωτικές καλύψεις μέχρι μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών για να είστε προστατευμένοι 100%!

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ειδικά πακέτα ασφάλισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα ασφάλισης της Ατλαντικής Ένωσης

Το αρχικό πακέτο BASIC περιλαμβάνει κάλυψη αστικής ευθύνης (δηλαδή αν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα, να αποζημιώσει η ασφαλιστική τα άλλα τρίτα μέρη) καθώς επίσης και επιπλέον νομική προστασία οδηγού αλλά και κάλυψη προσωπικού ατυχήματος.

Το πακέτο Atlantic Plus περιλαμβάνει όσα το basic και επιπλέον κάλυψη για μερική/ολική κλοπή καθώς και πυρκαγιά και φυσικούς κινδύνους – είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο πυρός/κλοπής δηλαδή.

Τέλος, το Atlantic MAX είναι ένα ασφαλιστήριο μικτής ασφάλισης που καλύπτει ιδίες ζημίες, καταστροφές στο αυτοκίνητο από χαλάζι, τρομοκρατικές ενέργειες κ.α.

Πρόκειται για ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου που είναι ιδανικό τόσο για καινούργια αυτοκίνητα όσο και για αυτοκίνητα που κρατάνε εμπορική αξία.

 

Διαδικασία μικτής ασφάλειας στην Ατλαντική Ένωση

Για να εκδώσετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο μικτής ασφάλισης στην Ατλαντική Ένωση η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί σχετικά σύντομα.

Αν η αξία του αυτοκινήτου είναι έως 15.000€, τότε στέλνετε απλά φωτογραφίες ημέρας και εκδίδουμε άμεσα το συμβόλαιο με όλες τις καλύψεις.

Αν υπάρχει προηγούμενο ασφαλιστήριο με τις ίδιες καλύψεις, τότε μπορείτε να στείλετε αυτό και να έχετε συνεχόμενη ασφάλιση, εφόσον δεν έχει λήξει.

Αν η αξία του αυτοκινήτου είναι άνω των 15.000€, τότε χρειάζεται το αυτοκίνητο οπωσδήποτε να ελεγχθεί από πραγματογνώμονα.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί αν εκδοθεί άμεσα η βασική ασφάλιση για να μπορείτε να μετακινείστε και έπειτα η μικτή μόλις γίνει ο έλεγχος.

Ατλαντική Ένωση οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια και η φροντίδα ατυχήματος της Ατλαντικής Ένωσης είναι μέσα από την MondialAssistance.

Αν έχετε απευθείας ασφαλιστήριο οδικής με την εταιρεία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Mondial για φροντίδα σε περίπτωση ατυχήματος ή οδική βοήθεια.

Αν έχετε ασφαλιστήριο μέσα από την εταιρεία μας, τότε η οδική βοήθεια θα είναι η EUROPASSISTANCE και θα απευθυνθείτε εκεί για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με κάποια μηχανική ή άλλη βλάβη εκτός ατυχήματος.

Σε περίπτωση ατυχήματος, πάντα φωνάζετε τη φροντίδα ατυχήματος της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρείας – δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση την Mondial.

 

Αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου στην Ατλαντική Ένωση

Μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να αγοράσετε μια οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ατλαντική, μέσα από το asfaleies24 σε 1 μόλις λεπτό!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ίντερνετ όπως κινητό, υπολογιστή ή tablet.

Εισάγεται τα απαραίτητα στοιχεία της τιμολόγησης (πινακίδα, στοιχεία ιδιοκτήτη και οχήματος) στη φόρμα ασφάλισης και έπειτα η πλατφόρμα μας θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στην εύρεση φθηνής ασφάλειας!

Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και παροχές μεταξύ της Ατλαντικής Ένωσης και άλλων 26 ασφαλιστικών εταιρειών και να καταλήξετε στην πλέον συμφέρουσα για τις δικές σας ανάγκες!

Το Asfaleies24 είναι ένα πιστοποιημένο ασφαλιστικό πρακτορείο με αριθμό ειδικού μητρώου 400407 και είμαστε δίπλα σας 24/7 για οτιδήποτε χρειαστείτε!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373