κάλυψη προσωπικού ατυχήματος στην ασφάλεια αυτοκινήτου
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Προσωπικό ατύχημα οδηγού: Τι καλύπτει στο συμβόλαιό σου

Το προσωπικό ατύχημα οδηγού είναι μια προαιρετική κάλυψη που όμως θα είναι εκεί σε μια δύσκολη στιγμή για να σε αποζημιώσει έπειτα από ένα ατύχημα!

Είναι μια κάλυψη με πολύ μικρό κόστος, που μπορείτε να την προσθέσετε στη βασική ασφάλειά σας και να σας αποζημιώσει μέχρι ένα συμφωνημένο ποσό.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι προσφέρει αυτή η κάλυψη και γιατί σας είναι απαραίτητη!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Τι καλύπτει το Προσωπικό Ατύχημα οδηγού

Αυτή η κάλυψη καλύπτει όποιον οδηγεί νόμιμα το αυτοκίνητο – δηλαδή τον οδηγό και ιδιοκτήτη, ή κάποιον άλλον οδηγό καθώς ακόμα και τον ιδιοκτήτη ως συνεπιβάτη του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος θα σε αποζημιώσει αν τραυματιστείς στο όχημά σου σε ένα τροχαίο ή θα αποζημιώσει τους συγγενείς σου, σε περίπτωση που λόγω του τροχαίου υπάρχει θάνατος του λήπτη της ασφάλισης.

Στην προαιρετική αυτή κάλυψη που μπορείς να βρεις στο asfaleies24.gr με κάθε νέα ασφάλιση, καλύπτονται έξοδα όπως ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, ολική/μερική ανικανότητα καθώς και θάνατος με χρηματική αποζημίωση των συγγενών.

Κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της όρους και απαλλαγές, οπότε θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους για να γνωρίζεις από πριν αν θα σε καλύψει και σε ποιες περιπτώσεις!

 

Γιατί είναι σημαντική αυτή η προαιρετική κάλυψη

Η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού είναι σημαντική καθώς σου προσφέρει άμεση αποζημίωση σε περίπτωση τραυματισμού έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα αυξημένα έξοδα αποκατάστασης.

Επιπλέον, λόγω του χαμηλού της κόστους, το όφελος που εισπράττουμε είναι τεράστιο!

 

Κόστος της κάλυψης

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου που κλείνεις μέσα από το asfaleies24, το κόστος για προσωπικό ατύχημα είναι μόλις 3€ για τα ετήσια συμβόλαια και 1,5€ για την εξάμηνη ασφάλεια!

Αυτό το κόστος αφορά την κάλυψη προσωπικού ατυχήματος που σας προσφέρει η πλατφόρμα μας, σε συνεργασία με την Interasco! Σε κάποια συμβόλαια μπορεί η συγκεκριμένη κάλυψη να προσφέρεται απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία που σας δίνει και τη βασική αστική ευθύνη!

 

Πως θα βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου με προσωπικό ατύχημα από 41,50€ / εξάμηνο

Ο τρόπος για να βρεις πολύ φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου προσθέτοντας την κάλυψη για προσωπικό ατύχημα από μόλις 41,50€ / εξάμηνο είναι πολύ εύκολος αλλά και γρήγορος!

Θα πρέπει να γνωρίζεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου(αριθμός κυκλοφορίας, 1η έκδοση άδειας, ημερομηνία μεταβίβασης, μοντέλα και κυβικά) καθώς και τα προσωπικά σου στοιχεία(ημερομηνία γέννησης και έκδοσης διπλώματος).

Αν δεν τα γνωρίζεις, τότε καλό θα ήταν να είχες μπροστά σου το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας ώστε να μη γίνει κάποιο λάθος!

Με αυτά τα 2 έγγραφα, ξεκινάς από εδώ το ταξίδι σου στη φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το asfaleies24.gr!

Εκεί εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία που σου ζητάει η εφαρμογή μας και αμέσως σου εμφανίζονται τιμές και προσφορές από έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες!

Μπορείς να επιλέξεις τις εξτρά καλύψεις που επιθυμείς, όπως το προσωπικό ατύχημα οδηγού, καθώς και άλλες χρήσιμες παροχές όπως είναι η πλήρης οδική βοήθεια, η νομική προστασία ή η θραύση κρυστάλλων και να δεις τιμές για βασική ασφάλεια, πακέτο πυρός/κλοπής καθώς και μικτή ασφάλιση ιδίων ζημιών.

Βλέπεις τιμές, συγκρίνεις τα πακέτα ασφάλισης και τις παροχές της κάθε εταιρείας και ασφαλίζεσαιonline σε 1 λεπτό, σε πολλές περιπτώσεις χωρίς δικαιολογητικά!

Αν δεις την ένδειξη «EasyBuy – Αγορά σε 1’» τότε δε χρειάζονται καθόλου δικαιολογητικά (μπορεί όμως να τα ζητήσει η ασφαλιστική ανά πάσα ώρα και στιγμή), ενώ αν δείτε μόνο «ΑΓΟΡΑ» τότε θα πρέπει να έχετε έτοιμα την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά σας καθώς και το δίπλωμα του δεύτερου οδηγού αν προσθέσετε κι άλλον οδηγό.

Αφού ολοκληρώσετε την αίτηση ασφάλισης, άμεσα θα λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας μαζί με όλες τις εξτρά καλύψεις – εφόσον τις προσθέσατε- όπως είναι και το προσωπικό ατύχημα οδηγού!