3 τρόποι για να μειώσετε τα ασφάλιστρα στην ασφάλεια σπιτιού!

tropoi meiwsis kostous asfaleias spitioy

3 τρόποι για να μειώσετε τα ασφάλιστρα στην ασφάλεια σπιτιού!

Η συντήρηση ενός ιδιόκτητου σπιτιού είναι μια ιδιαίτερα δαπανηρή εμπειρία και έτσι αρκετοί ιδιοκτήτες περικόβουν όσο μπορούν τα έξοδα, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Μερικές φορές, από τα έξοδα που μειώνονται ή ακόμα και απαλείφονται εντελώς, είναι η ασφάλεια κατοικίας καθώς μερικοί ιδιοκτήτες τη θεωρούν περιττή ή είδος πολυτελείας.

Δυστυχώς όμως βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια οι φυσικές καταστροφές, όπως πυρκαγιές και σεισμοί, προκαλούν ολοένα και περισσότερες ζημιές στις κατοικίες.

Τι θα συμβεί σε ένα νοικοκυριό αν καταστραφεί από κάποια φυσική καταστροφή ή άλλη αιτία, η οποία θα καλυπτόταν από ένα ασφαλιστήριο κατοικίας; Για να γλιτώσετε ελάχιστα χρήματα, ρισκάρετε τους κόπους μιας ζωής;

Για να μην διακόψετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, η οποία θα σας αποζημιώσει στην περίπτωση ζημίας ή καταστροφής, εδώ σας έχουμε 3 τρόπους να μειώσετε τα ασφάλιστρα και να έχετε μια ασφάλεια κατοικίας προσαρμοσμένη στα μέτρα σας!

 

Συγκρίνετε τιμές!

Η πρώτη και βασική συμβουλή που δίνουμε σε όλους τους πελάτες μας, είναι να συγκρίνουν τιμές στην ασφάλεια κατοικίας, όπως κάνουν και στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Συγκρίνετε τιμές, εταιρείες καθώς και καλύψεις που προσφέρει η κάθε εταιρεία έτσι ώστε να καταλήξετε στην πλέον συμφέρουσα επιλογή για εσάς και το ακίνητό σας.

Αρκετοί άνθρωποι επιλέγουν την πρώτη επιλογή που βλέπουν, δίχως να ψάξουν περισσότερο αν είναι η κατάλληλη λύση!

Μέσα από το Asfaleies24.gr μπορείτε να συγκρίνετε τιμές στην ασφάλεια σπιτιού και να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες καθώς και στο διαθέσιμο budget που θέλετε να ξοδέψετε. Αρκετές φορές οι διαφορές ανάμεσα στην πιο φθηνή και ακριβή ασφάλεια σπιτιού μπορεί να φτάνει ακόμα και το διπλάσιο ποσό!

 

Αυξήστε τα επίπεδα απαλλαγής, για να μειώσετε το κόστος

Η απαλλαγή δηλώνει το ποσό που θα κληθείτε να πληρώσετε εσείς σε οποιαδήποτε ζημιά και από ‘κει και πέρα αναλαμβάνει η ασφαλιστική εταιρεία.

Για παράδειγμα σε μια ασφάλεια σπιτιού για φωτιά με απαλλαγή 500€, σε περίπτωση επέλευσης του κινδύνου και η ζημιά οριστεί στις 5000€, τότε εσείς θα πληρώσετε τα 500€ και η ασφαλιστική εταιρεία τα υπόλοιπα 4500€.

Όσο αυξάνεται το επίπεδο της απαλλαγής, τόσο μειώνονται τα ασφάλιστρα που θα κληθείτε να πληρώσετε.

Όσο μικρότερη ή μηδενική η απαλλαγή, τόσο μεγαλύτερα αντίστοιχα θα είναι τα ασφάλιστρα. Συνήθως την ασφάλεια τη χρειάζεστε για μια μεγάλη καταστροφή και όχι μικροζημιές των 500-1000€ – οπότε μια μεγάλη απαλλαγή θα σας μειώσει τα ασφάλιστρα αρκετά!

 

Σκεφθείτε τις καλύψεις που θέλετε να έχετε

Κάθε κατοικία δεν αντιμετωπίζει τους ίδιους κινδύνους, οπότε και δεν έχει τις ίδιες ανάγκες.

Κάποιος ιδιοκτήτης θέλει να ασφαλίσει τόσο την κατοικία όσο και το περιεχόμενό του ενώ άλλος θέλει να ασφαλιστεί μόνο κατά του κινδύνου του σεισμού.

Σε άλλη περίπτωση, ένα νοικοκυριό χρειάζεται ένα πολυασφαλιστήριο με κάλυψη πολλαπλών κινδύνων – ακόμα και κατά ζημιών από τις σωληνώσεις του – ενώ ένα άλλο σπίτι επιθυμεί ασφάλιση μόνο κατά σεισμού και φωτιάς.

Κάθε περίπτωση ασφάλισης είναι διαφορετική και θα πρέπει να γίνεται καταγραφή των αναγκών πριν την οποιαδήποτε πρόταση. Σκέφθειτε τις ανάγκες σας και προχωρήστε στην ασφάλιση της οικίας σας μόνο με τις καλύψεις που πραγματικά έχετε ανάγκη.

 

Βρες ασφάλεια σπιτιού στο asfaleies24 σε 1 λεπτό!

Στο asfaleies24 βρίσκεις την ιδανική ασφάλεια σπιτιού με σύγκριση τιμών στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες. Εδώ μπορείς να συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και παροχές και να ασφαλίσεις την κατοικία σου άμεσα, μέσα σε μόλις 1 λεπτό online!

Δες τα περισσότερα διαθέσιμα ασφαλιστικά πακέτα στην Ελληνική αγορά, σύγκρινε τις καλύψεις και ασφάλισε από την άνεση του σπιτιού σου, το ίδιο σου το σπίτι!