ασφαλεια σπιτιου για φωτια

Ασφάλεια σπιτιού για φωτιά

Η ασφάλεια σπιτιού είναι μια πολύ σημαντική και σχεδόν απαραίτητη κάλυψη, που πρέπει να έχετε στην ιδιόκτητη ή νοικιασμένη κατοικία σας.

Η ασφάλεια κατοικίας καλύπτει μια ευρεία γκάμα συμβάντων και δυσάρεστων γεγονότων, όπως φωτιά, καταστροφή από σεισμό, κλοπή περιεχομένου, κ.α.

Η ασφάλεια πυρός σπιτιού καλύπτει τις ζημιές ή/και την καταστροφή περιεχομένου που έχουν συμβεί από κάποια εστία φωτιάς που δημιουργήθηκε στο σπίτι.

Μαζί με την ασφάλεια οικίας για φωτιά, οι πιο σημαντικές καλύψεις είναι η ασφάλεια σπιτιού για σεισμό, η ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας (που ασφαλίζει το ακίνητό σας σε περίπτωση που έχει αγοραστεί με δάνειο, με τις απαιτήσεις που έχει και η τράπεζα) καθώς και η ασφάλεια κλοπής περιεχομένου που ασφαλίζετε το περιεχόμενο της οικίας σας, έναντι μιας προκαθορισμένης αξίας.

 

Ασφάλεια σπιτιού για φωτιά τιμές

Οι τιμές στην ασφάλιση κατοικίας για φωτιά ξεκινάνε από μόλις 0,82€ / τ.μ. – πάντα ανάλογα την κατασκευή της οικίας, τη χρονολογία του καθώς και την περιοχή που βρίσκεται.

Πάρτε μια προσφορά Online και δείτε άμεσα τιμές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!

 

ασφαλεια σπιτιου για φωτια

 

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως υλικά κατασκευής, τύπος κατοικίας, όροφος (αν υφίσταται), χρονολογία κατασκευής καθώς και τι κινδύνους θέλετε να ασφαλίσετε (φωτιά, σεισμός, περιεχόμενο, κ.α.)

 

Ασφάλεια σπιτιού για φωτιά και σεισμό

Η ταυτόχρονο κάλυψη για πυρκαγιά και σεισμό είναι ίσως η πιο δημοφιλής επιλογή των ασφαλισμένων, καθώς αυτές οι 2 καταστροφές αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Η ασφάλεια σπιτιού για σεισμό και πυρκαγιά προστατεύει την οικία σας έναντι των μεγαλύτερων κινδύνων και σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας σχετικά με την περιουσία σας.

Μαζί με τις 2 αυτές ασφαλίσεις, μπορείτε να συνδυάσετε και την ασφάλεια περιεχομένου όπου ασφαλίζετε το περιεχόμενο της κατοικίας σας σε περίπτωση καταστροφής.

 

Εξτρά καλύψεις στην ασφάλιση σπιτιού για φωτιά

Υπάρχουν μερικές εξτρά, προαιρετικές, καλύψεις που μπορείτε να έχετε σε συνδυασμό με την ασφάλεια πυρός, όπως η αστική ευθύνη έναντι άλλων κατοικιών που θα υποστούν βλάβη λόγω δικής σας πυρκαγιάς, ασφάλεια δανείου αν το σπίτι καθίσταται ακατοίκητο μετά τις ζημιές, κ.α.

Δείτε ONLINE τιμές και προαιρετικές καλύψεις και διαμορφώστε άμεσα το δικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την κατοικία σας!