ασφαλεια σπιτιου για φωτια
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ασφάλεια σπιτιού για φωτιά

Η ασφάλεια σπιτιού είναι μια πολύ σημαντική και σχεδόν απαραίτητη κάλυψη, που πρέπει να έχετε στην ιδιόκτητη ή νοικιασμένη κατοικία σας.

Η ασφάλεια κατοικίας καλύπτει μια ευρεία γκάμα συμβάντων και δυσάρεστων γεγονότων, όπως φωτιά, καταστροφή από σεισμό, κλοπή περιεχομένου, κ.α.

Η ασφάλεια πυρός σπιτιού καλύπτει τις ζημιές ή/και την καταστροφή περιεχομένου που έχουν συμβεί από κάποια εστία φωτιάς που δημιουργήθηκε στο σπίτι.

Μαζί με την ασφάλεια οικίας για φωτιά, οι πιο σημαντικές καλύψεις είναι η ασφάλεια σπιτιού για σεισμό, η ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας (που ασφαλίζει το ακίνητό σας σε περίπτωση που έχει αγοραστεί με δάνειο, με τις απαιτήσεις που έχει και η τράπεζα) καθώς και η ασφάλεια κλοπής περιεχομένου που ασφαλίζετε το περιεχόμενο της οικίας σας, έναντι μιας προκαθορισμένης αξίας.

Ψάχνεις καλή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ; Στο Asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για το δικό σου σπίτι από 0,82€/τ.μ./έτος ΕΔΩ!

Ασφάλεια σπιτιού για φωτιά τιμές

Οι τιμές στην ασφάλιση κατοικίας για φωτιά ξεκινάνε από μόλις 0,82€ / τ.μ. – πάντα ανάλογα την κατασκευή της οικίας, τη χρονολογία του καθώς και την περιοχή που βρίσκεται.

Πάρτε μια προσφορά Online και δείτε άμεσα τιμές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως υλικά κατασκευής, τύπος κατοικίας, όροφος (αν υφίσταται), χρονολογία κατασκευής καθώς και τι κινδύνους θέλετε να ασφαλίσετε (φωτιά, σεισμός, περιεχόμενο, κ.α.)

 

Ασφάλεια σπιτιού για φωτιά και σεισμό

Η ταυτόχρονο κάλυψη για πυρκαγιά και σεισμό είναι ίσως η πιο δημοφιλής επιλογή των ασφαλισμένων, καθώς αυτές οι 2 καταστροφές αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Η ασφάλεια σπιτιού για σεισμό και πυρκαγιά προστατεύει την οικία σας έναντι των μεγαλύτερων κινδύνων και σας δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας σχετικά με την περιουσία σας.

Μαζί με τις 2 αυτές ασφαλίσεις, μπορείτε να συνδυάσετε και την ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού όπου ασφαλίζετε το περιεχόμενο της κατοικίας σας σε περίπτωση καταστροφής.

Τι καλύπτει η ασφάλεια πυρός;

Η ασφάλεια πυρός καλύπτει ζημιές και καταστροφές που έγιναν στην κατοικία ως αποτέλεσμα πυρκαγιάς που ξεκίνησε από φυσικά αίτια ή από κάποιο βραχυκύκλωμα στην οικία σας.

Κάθε ασφαλιστήριο έχει διαφορετικές καλύψεις και εξαιρέσεις – οπότε καλό είναι να δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το δικό σας συμβόλαιο.

Συνήθως όμως καλύπτονται οι ζημιές στην κατασκευή του κτηρίου και αποζημιώνονται με βάση την κατασκευαστική αξία, όπως έχει συμφωνηθεί κατά τη σύναψη του συμβολαίου.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε στην ασφαλιζόμενη αξία κατά τη σύναψη της ασφάλειας σπιτιού, καθώς αν έχετε ασφαλίσει το σπίτι σας για μικρότερη αξία – έχετε δηλαδή υπασφάλιση – τότε θα λάβετε μειωμένη αποζημίωση κατά το ίδιο ποσοστό.

des prosfores

Πως θα βρείτε την ιδανική ασφάλεια πυρός σπιτιού;

Η διαδικασία εύρεσης της ιδανικής και καλύτερης σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ασφάλεια πυρός είναι πολύ εύκολη και γρήγορη μέσα από την ιστοσελίδα του asfaleies24.gr

Αρχικά θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία ώστε η πλατφόρμα μας να σας επιστρέψει όλες τις διαθέσιμες προσφορές και τιμές από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Μόλις δείτε τις τιμές που προσφέρουν οι εταιρείες, μπορείτε να συγκρίνετε μεταξύ τους τις καλύψεις και τι προσφέρει κάθε συμβόλαιο.

Αφού ολοκληρώσετε την μίνι έρευνα αγοράς μέσα από τη δωρεάν δυνατότητα που σας προσφέρει το asfaleies24, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά και online έκδοση ενός ασφαλιστηρίου για ασφάλεια σπιτιού με κάλυψη πυρός!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373