ασφαλεια αυτοκινητου πειραιας
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Πειραιάς – Τιμές & Online ασφάλιση

Αν ζεις μόνιμα στον Πειραιά, τότε σίγουρα το θέμα της ασφάλειας αυτοκινήτου σε έχει απασχολήσει και αναζητάς κι εσύ πως θα βρεις την καλύτερη και ταυτόχρονα φθηνότερη ασφάλιση!

Όπως συμβαίνει και για την ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αθήνα, έτσι και στον Πειραιά τα ασφάλιστρα είναι από τα υψηλότερα σε όλη τη χώρα κι αυτό συμβαίνει καθώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και κατά συνέπεια ανεβασμένος δείκτης ατυχημάτων.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος μιας ασφάλειας είναι αρκετοί όμως οι σημαντικότεροι είναι τα στοιχεία ιδιοκτήτη (έτη διπλώματος, ηλικία, κτλ), το αυτοκίνητο που θέλετε να ασφαλίσετε και τέλος – με πολύ μεγάλη βαρύτητα – ο ΤΚ της έδρας σας.

Σύμφωνα με τον ΤΚ υπολογίζεται το κόστος της ασφάλειας. Σε γενικές γραμμές η ασφάλεια στην επαρχία είναι φθηνότερη έναντι της ασφάλειας στην Αθήνα, τον Πειραιά ή άλλες μεγαλουπόλεις.

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

 

Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης

Εδώ έχουμε τιμολογήσει για εσάς 2 αυτοκίνητα, με τις αντίστοιχες τιμές για ασφάλεια στον Πειραιά σε βασική ασφάλιση, πυρός-κλοπής καθώς και ολοκληρωμένης μικτής κάλυψης.

Η τιμολόγηση έγινε στον ΤΚ 18531 με οδηγό 40 ετών και 22 έτη διπλώματος.

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου για Fiat Panda στον Πειραιά αξίας 12,893€ και 1ης άδειας κυκλοφορίας 01/23’

Ασφάλεια Κόστος
Βασική 60,14€ – Hellas Direct
Πυρός-Κλοπής 100,34€ – Interlife
Μικτή 145,53€ – Hellas Direct

Οι τιμές αφορούν τη βασική, πυρός-κλοπής και μικτή ασφάλιση. Δεν περιλαμβάνουν εξτρά ασφαλιστικές καλύψεις όπως είναι η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία και το προσωπικό ατύχημα. Αυτές τις καλύψεις μπορείτε να τις προσθέσετε εξτρά σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό πρόγραμμα επιλέξετε.

Ενδεικτικά, οι τιμές για την πλήρη οδική βοήθεια ξεκινάνε από μόλις 5€ / τρίμηνο!

Κόστος ασφάλισης για Alfa Romeo Mito 1.400 170cv, με 1η άδεια κυκλοφορίας 01/19’ και τρέχουσα αξία 14.000€

Ασφάλεια Κόστος
Βασική 85,28€ – Accredited
Πυρός-Κλοπής 109,80€ – Interlife
Μικτή 182,59€ – Interlife

Πως μπορούμε να μειώσουμε το κόστος ασφάλισης στον Πειραιά

Μέσα από το asfaleies24.gr μπορούμε να μειώσουμε το κόστος ασφάλειας σε κάθε περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Πειραιά! Για αρχή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγκρίνετε τιμές ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας και να δείτε τα ασφαλιστικά πακέτα που προσφέρουν καθώς και τις αντίστοιχες τιμές τους.

Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο τις καλύψεις που σας είναι απαραίτητες ανάλογα τις ανάγκες που έχετε.

Μην ξεχνάτε ακόμα πως υπάρχουν καθημερινά δεκάδες προσφορές που μπορούν να μειώσουν το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σας από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Τέλος, ανάλογα τη διάρκεια ασφάλισης που θα επιλέξετε, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40% στην περίπτωση που ασφαλιστείτε για 12 μήνες!

Ασφαλιστείτε online σε 1 λεπτό για τον Πειραιά!

Αναζητήστε στο asfaleies24 την επόμενη ασφάλεια αυτοκινήτου σας και ασφαλιστείτε γρήγορα και εύκολα, σε 1 μόλις λεπτό από την άνεση του σπιτιού σας!

Ξεκινήστε εισάγοντας τα προσωπικά σας στοιχεία όπως ηλικία και έτη διπλώματος καθώς επίσης και τα στοιχεία του οχήματός σας.

Έπειτα η πλατφόρμα θα ψάξει όλες τις δυνατές προσφορές από 29 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες και εσείς μπορείτε άμεσα να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις!

Επιλέγετε το πρόγραμμα που σας καλύπτει, πληρώνετε online και παραλαμβάνετε άμεσα στο e-mail σας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Τόσο απλά και εύκολα μπορείτε πλέον να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου στον Πειραιά και να μειώσετε άμεσα το κόστος ασφάλισής σας!