ασφαλεια αυτοκινητου skroutz
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου skroutz

Αν αναζητάτε ασφάλεια αυτοκίνητου και θέλετε να κάνετε μια έρευνα αγοράς αλά skroutz – δηλαδή να σας εμφανιστούν άμεσα όλες οι διαθέσιμες προσφορές και εσείς να επιλέξετε τη χαμηλότερη – τότε ήρθατε στο σωστό σημείο!

Στο Asfaleies24 θα βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου skroutz καθώς σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας και τις ασφαλιστικές εταιρείες, με μια απλή αναζήτηση θα δείτε άμεσα όλες τις προσφορές, τιμές και τις καλύψεις που αναζητάτε!

Πως μπορείτε όμως να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκίνητου, όπως θα έκανε και ο θείος skroutz;

Για την εύρεση της φθηνότερης ασφάλειας, θα χρησιμοποιήσουμε τη μηχανή αναζήτησης της ιστοσελίδας μας.

Ψάχνεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ; Στο asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για το δικό σου αυτοκίνητο από 6,20€/μήνα ΕΔΩ!

Εύρεση ασφάλειας μέσω του Asfaleies24.gr

Η πλατφόρμα του Asfaleies24.gr είναι το «skroutz για ασφάλεια αυτοκινήτου» καθώς καταφέρνει να εξοικονομήσει μεγάλα ποσά στους ασφαλισμένους, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους ασφάλισης και τους offline πράκτορες.

Για να βρείτε φθηνή ασφάλεια μέσω της ιστοσελίδας μας, επισκέπτεστε την αντίστοιχη σελίδα ασφάλισης (ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, σκάφους, κ.ο.κ.) και έπειτα εισάγετε τον αριθμό πινακίδας του οχήματος που πρέπει να ασφαλίσετε καθώς και κάποια ελάχιστα προσωπικά σας στοιχεία.

Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση, η ιστοσελίδα μας θα σας ζητήσει περισσότερα στοιχεία όπως στοιχεία ιδιοκτήτη, αξία αυτοκινήτου, τόπος διαμονής, κ.α.

Μόλις συμπληρώσετε τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία καθώς και τα στοιχεία των καλύψεων που επιθυμείτε (βασική κάλυψη, μερική/ολική κλοπή, μικτή ασφάλιση, θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια, κ.α.) τότε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η πλατφόρμα θα σας επιστρέψει όλα τα πακέτα των ασφαλιστικών εταιρειών με την τελική τιμή και την όποια προσφορά μπορεί να τρέχει αυτό το διάστημα.

Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε την ασφαλιστική εταιρεία που σας καλύπτει και να εκδώσετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μέσα σε μερικά κλικ.

Μόλις κάνετε την πληρωμή (μέσω κάρτας ή μέσω τραπεζικού συστήματος Dias Debit), θα λάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μέσα σε μερικά λεπτά (ίσως χρειαστεί ένας μικρός έλεγχος από την εταιρεία σχετικά με τα δικαιολογητικά που υποβάλλατε όπως δίπλωμα, άδεια αυτοκινήτου, κ.α.)

Η πλατφόρμα του Asfaleies24.gr θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε άμεσα όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις προσφορές που έχουν για εσάς, ακριβώς για τις ίδιες καλύψεις!

 

Τι είδους ασφάλεια μπορώ να βρω στο asfaleies24;

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια μηχανής, ασφάλεια φορτηγού και αγροτικού καθώς επίσης και ασφάλεια σπιτιού και σκάφους.

Σε όλες τις περιπτώσεις συγκρίνουμε τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να έχετε μια πλήρη γνώση της ασφαλιστικής αγοράς και να δείτε ποια εταιρεία προσφέρει την πιο προσιτή ασφάλεια για τις δικές σας ανάγκες.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι πολύ εύκολη και μπορεί να ολοκληρωθεί στην κυριολεξία μέσα σε 2 μόλις λεπτά και να λάβετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!

 

Υπάρχουν ευκολίες πληρωμής;

Ναι, στο asfaleies24 έχετε τη δυνατότητα αποπληρωμής της ασφάλειάς σας σε έως 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας για τα ετήσια συμβόλαια. Έτσι, κερδίζετε τη χαμηλή τιμή που ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου σε σχέση με την αντίστοιχη μηνιαία, τρίμηνη ή ακόμα και εξάμηνη ενώ παράλληλα πληρώνετε κάθε μήνα το κόστος ασφάλισης με την πιστωτική σας κάρτα!

 

Είναι αξιόπιστες οι ασφάλειες μέσα από το Asfaleies24.gr;

Μπορεί να προσφέρουμε φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστες ή έγκυρες. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και ασφαλιστικά πρακτορεία, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε μια αμερόληπτη σύγκριση τιμών και να επιλέξετε την ιδανική ασφάλεια με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Αποκαλούμαστε ο skroutz των ασφαλειών καθώς στην πλατφόρμα μας μπορείτε να συγκρίνετε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες, με μόνο 1 κλικ! Είτε έχετε πρόσβαση από κινητό είτε από υπολογιστή, άμεσα μπορείτε να δείτε όλες τις τιμές, τις παροχές και τις καλύψεις και να προχωρήσετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου skroutz τώρα είναι πιο προσιτή από ποτέ, με την παροχή και συμβολή του Asfaleies24.gr