καλυτερη ασφαλεια αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 λεπτά

Καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Όταν αναζητάμε μια ασφάλεια αυτοκινήτου όλοι ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή και μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία που να είναι δίπλα μας όταν τη χρειαζόμαστε.

Ποια είναι όμως η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για εμάς; Υπάρχει η καλύτερη ασφαλιστική ή όχι;

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου ισχύει ότι κάποια ασφαλιστική εταιρεία είναι καλύτερη για ένα όχημα ενώ ταυτόχρονα μπορεί να μην ταιριάζει στις ανάγκες ενός άλλου οχήματος και ιδιοκτήτη! Οπότε δεν ισχύει ότι μια ασφάλεια είναι καλύτερη από όλες τις άλλες!

Πως όμως θα βρείτε την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για εσάς; Μα φυσικά ξεχωρίζοντας τις ανάγκες σας και επιλέγοντας μια εταιρεία με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας!
δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

# Καλύτερη ασφάλεια για καινούργιο αυτοκίνητο

Όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, η καλύτερη ασφάλεια που μπορούμε να του προσφέρουμε είναι μια ολοκληρωμένη μικτή ασφάλεια με ιδίες ζημίες και καλύψεις για αρκετά συμβάντα όπως καταστροφές από φυσικά φαινόμενα, βανδαλισμούς, κλοπή, κ.α.

Η μικτή ασφάλεια προσφέρει προστασία και ηρεμία στον ιδιοκτήτη καθώς σε περίπτωση σχεδόν οποιασδήποτε ζημίας, αυτός θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία στην τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου!

 

# Καλύτερη ασφάλεια για αυτοκίνητο μεγαλύτερο της δεκαετίας

Σε περίπτωση που έχετε ένα αυτοκίνητο δεκαετίας και θέλετε μια βασική ασφάλιση, τότε η καλύτερη επιλογή είναι μια αξιόπιστη ασφαλιστική που προσφέρει οικονομικό βασικό πακέτο ασφάλισης με τις υποχρεωτικές εκ του νόμου καλύψεις.

Αν επιλέξετε αυτό το πακέτο, θα σας προτείναμε να προσθέσετε επίσης και την οδική βοήθεια καθώς σε ένα όχημα δεκαετίας σίγουρα θα φανεί χρήσιμη κάποια στιγμή!

Σε αυτήν την περίπτωση ίσως οι εταιρείες Hellas Direct, Accredited και Interlife είναι αυτές που αναζητάτε καθώς προσφέρουν οικονομικά ασφάλιστρα στη βασική ασφάλιση και μπορείτε να εκδώσετε ένα ασφαλιστήριο άμεσα online, συνήθως χωρίς δικαιολογητικά μέσα σε 2 λεπτά!

 

# Καλύτερη ασφάλεια για νέο οδηγό

Αν είστε νέος οδηγός – δηλαδή αν έχετε το δίπλωμα για λιγότερο από ένα χρόνο ή είστε κάτω των 23 ετών(ή 25 σε κάποιες ασφαλιστικές) – τότε πρέπει να πληρώσετε επασφάλιστρο για να είστε καλυμμένοι από την ασφαλιστική εταιρεία.

Το επασφάλιστρο στην ουσία είναι μια προσαύξηση της τιμής της ασφάλειας λόγω του υψηλότερου κινδύνου που έχουν διακρίνει οι ασφαλιστικές εταιρείες ότι έχουν οι νέοι οδηγοί ώστε να εμπλακούν σε ένα ατύχημα – είτε με δική τους υπαιτιότητα είτε όχι-.

Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος ασφάλειας αυξάνεται περίπου 25-30% και το επασφάλιστρο ισχύει μέχρι να συμπληρώσετε ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης του διπλώματός σας ή μέχρι τα 23 έτη σας.

Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ιδιαίτερα αυξημένα ασφάλιστρα σε νέους οδηγούς, καθώς έχουν κοστολογήσει διαφορετικά τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν.

Από την άλλη, στην προκειμένη περίπτωση, η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για εσάς θα ήταν μια οικονομική ασφάλιση με όσο το δυνατόν χαμηλότερη επιβάρυνση λόγω επασφάλιστρου.

Ως νέος οδηγός, θα σας προτείναμε και τις προαιρετικές μας καλύψεις που είναι η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία και το προσωπικό ατύχημα καθώς μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες!

Στο asfaleies24 μπορείτε να ψάξετε σε περισσότερες από 28 ασφαλιστικές εταιρείες και να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια για νέους οδηγούς και να ασφαλιστείτε άμεσα σε μόλις 2 λεπτά online!

 

# Καλύτερη ασφάλεια για λίγο διάστημα

Αν θέλετε να ασφαλιστείτε για λίγο διάστημα, τότε μια ασφάλεια για ένα μήνα ή μια τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου είναι οι ιδανικές για εσάς.

Μηνιαία ασφάλεια δεν προσφέρουν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες, οπότε θα πρέπει να ψάξετε μέσα από την ιστοσελίδα μας ποια εταιρεία μπορεί να σας καλύψει.

Από την άλλη, τρίμηνα πακέτα ασφάλισης προσφέρουν σχεδόν όλες οι εταιρείες.

Στη μηνιαία ασφάλεια την μεγαλύτερη προτίμηση έχουν τα πακέτα της Anytime καθώς προσφέρουν μια βασική κάλυψη για 30 ημέρες, σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή!

 

# Καλύτερη ασφάλεια για ΦΙΧ

Αν αναζητάτε μια ασφάλεια φορτηγού, τότε η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που συνδυάζει αρκετούς παράγοντες, όπως:

  • Να προσφέρει τις απαραίτητες καλύψεις που θέλετε είτε στη βασική ασφάλεια είτε σε ένα πακέτο πυρός-κλοπής
  • Να προσφέρει οδική βοήθεια για το όχημά σας, ακόμα κι αν αυτό θεωρείται μεγάλο και βαρύ

Μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα πακέτα της Anytime, της Interlife και της Accreditedστην ασφάλεια φορτηγού καθώς προσφέρουν αρκετές καλύψεις σε πολύ καλές τιμές.

 

# Ποιες είναι οι καλύτερες καλύψεις για να έχετε στο συμβόλαιό σας

Πέρα από τις βασικές και υποχρεωτικές καλύψεις, σε κάθε συμβόλαιο μπορείτε να προσθέσετε τις προαιρετικές καλύψεις που είναι:

  • Οδική βοήθεια
  • Νομική προστασία
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Προσωπικό ατύχημα

Οι παραπάνω καλύψεις μπορούν να προστεθούν σε κάθε ασφαλιστήριο – είτε πρόκειται για απλή βασική ασφάλεια, είτε πακέτο πυρός-κλοπής είτε σε μια ολοκληρωμένη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ανάλογα τις ανάγκες σας, κρίνετε ποιες καλύψεις πρέπει να προσθέσετε και να έχετε στο συμβόλαιό σας.

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου
 

# Καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία για να επιλέξετε

Το ποια ασφαλιστική εταιρεία θα επιλέξετε εξαρτάται όπως αναφέραμε πολλές φορές από τις ανάγκες σας και ποια εταιρεία τις καλύπτει.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε παραπάνω από 28 ασφαλιστικές εταιρείες οπότε είναι σίγουρο ότι κάποια θα σας καλύπτει απόλυτα – τόσο σε ασφαλιστικές καλύψεις όσο και ως προς το κόστος ασφάλισης!

Μια ασφαλιστική που είναι η καλύτερη για εσάς ίσως να μην ταιριάζει σε έναν άλλο οδηγό και το αντίθετο. Οπότε η καλύτερη λύση που έχετε είναι να αναζητήσετε μέσα από το asfaleies24.gr, να συγκρίνετε τιμές και πακέτα και να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα επιλογή για εσάς με βάση τις ανάγκες σας!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373