καλυτερη ασφαλεια αυτοκινητου

Ασφάλεια αυτοκινήτου Πειραιώς

Αν αναζητάτε μια αξιόπιστη και προσιτή ασφάλεια αυτοκίνητου, τότε η τράπεζα Πειραιώς είναι εδώ και μπορεί να σας την προσφέρει!

Η τράπεζα προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών στον ασφαλιστικό κλάδο όπως ασφάλεια οχήματος, ασφάλεια μηχανής, ασφάλεια υγείας καθώς και ασφάλεια συναλλαγών.

Είναι πλέον από τις κορυφαίες τράπεζες στην Ελλάδα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων.

Πως μπορείτε να αγοράσετε ασφάλεια αυτοκινήτου Πειραιώς

Μπορείτε να αγοράσετε κάποιο από τα ασφαλιστικά προγράμματα της τράπεζας απευθείας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της ή online μέσα από το winbank.gr

Η τράπεζα έχει κάνει τις διαδικασίες όσο γίνεται πιο απλές έτσι ώστε άμεσα και μέσα σε λίγα λεπτά να έχετε το δικό σας συμβόλαιο έτοιμο!

 

Τύποι και διάρκεια συμβολαίων

Στην Πειραιώς θα βρείτε ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων που χωρίζονται ανάλογα τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε.

Έτσι εδώ θα βρείτε τα κλασσικά εξάμηνα συμβόλαια ασφάλισης καθώς και την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου αλλά επιπλέον η τράπεζα προσφέρει και τετράμηνη ασφάλιση για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοια χρονική περίοδο.

Η τετράμηνη ασφάλιση εξυπηρετεί τόσο τους οδηγούς που κινούνε το όχημά τους εποχιακά – π.χ. τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και όσους θέλουν να κάνουν κάποια συντήρηση ή να περάσουν ΚΤΕΟ και έχουν καταθέσει πινακίδες (σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστείτε προσωρινές πινακίδες).

Επιλέξτε τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε καθώς και τυχόν έξτρα καλύψεις και μέσα σε λίγα λεπτά έχετε το συμβόλαιό σας έτοιμο online!

 

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μπορεί να γίνει online με κάρτα είτε μέσω κατάθεσης από το λογαριασμό σας στην Πειραιώς.

 

Άλλες επιλογές για ασφάλιση οχημάτων

Αν δε σας καλύπτει η τράπεζα Πειραιώς και τα ασφαλιστικά της προγράμματα, τότε μπορείτε να δείτε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και να κάνετε σύγκριση τιμών, στο Asfaleies24.gr

Θα εισάγεται τα στοιχεία του οχήματος και του οδηγού και η πλατφόρμα μας άμεσα θα σας επιστρέψει τιμές και προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Κάνετε τη σύγκρισή σας και επιλέγεται την κατάλληλη για εσάς ασφαλιστική εταιρεία!