καλυψη πυρος στην ασφαλεια αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Κάλυψη πυρός σε αυτοκίνητο: Τι καλύπτεται

Η κάλυψη πυρός καλύπτει τις ζημιές που θα γίνουν στο όχημά σας, από κάποια αιτία φωτιάς όπως τρομοκρατική ενέργεια, πτώση κεραυνού, έκρηξη, πυρκαγιά, κ.α.

Είναι μια προαιρετική κάλυψη και την συναντάμε στα πακέτα ασφάλισης πυρός-κλοπής, που στην ουσία είναι μια ενδιάμεση λύση ασφάλισης που περιλαμβάνει περισσότερες καλύψεις από τη βασική ασφάλεια χωρίς όμως τις ιδίες ζημίες της μικτής ασφάλειας!

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι καλύπτει η κάλυψη πυρός, τι εξαιρέσεις υπάρχουν καθώς και πόσο κοστίζει μια ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη πυρός!

Τι καλύπτει η κάλυψη πυρός

Η κάλυψη πυρός στα αυτοκίνητα καλύπτει τις ζημιές που θα πάθει το όχημά σας από έκρηξη, πυρκαγιά, πτώση κεραυνού, τρομοκρατική ενέργεια, κ.α.

Καλύπτεται επίσης και η μετάδοση πυρκαγιάς από άλλο όχημα, στο δικό σας αυτοκίνητο.

Κάθε ασφαλιστική προσφέρει τις ίδιες καλύψεις;

Όχι, κάθε ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει διαφορετικές καλύψεις στα προγράμματα πυρός. Κάποιες μπορεί για παράδειγμα να εξαιρούν τις τρομοκρατικές ενέργειες ή να έχουν διαφορετικούς όρους.

Σε κάθε περίπτωση, όταν κλείνετε μια ασφάλεια μέσα από το asfaleies24.gr θα πρέπει να βλέπετε τους όρους και τις καλύψεις κάθε εταιρείας, τα οποία φαίνονται πολύ αναλυτικά στη φόρμα αναζήτησης!

Τι εξαιρέσεις υπάρχουν

Κάθε εταιρεία μπορεί να έχει τις δικές της εξαιρέσεις πάνω στις εξτρά καλύψεις, όπως είναι και η κάλυψη πυρός.

Συνήθως, κάποιες κοινές εξαιρέσεις μεταξύ όλων των προγραμμάτων είναι η μη κάλυψη πυρκαγιάς από δολιοφθορά του ίδιου του ιδιοκτήτη, φωτιά κατά τη διάρκεια που κλάπηκε το όχημα, κ.α.

Πόσο κοστίζει μια ασφάλεια με κάλυψη πυρός;

Το κόστος μιας ασφάλειας αυτοκινήτου εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως ενδεικτικά τη διεύθυνση έδρας, το μοντέλο του αυτοκινήτου, τα έτη διπλώματος του οδηγού, την κατηγορία bonus malus , κ.α.

Ενδεικτικά, μαζέψαμε προσφορές για μια ασφάλεια πυρός-κλοπής σε 3 διαφορετικά μέρη (Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Σύρο) για όχημα Toyota Yaris με 1η άδεια κυκλοφορίας τον 01/23 και οδηγό 45 ετών με 22 έτη διπλώματος!

Για μια ασφάλεια πυρός-κλοπής χωρίς καμία άλλη επιπλέον πρόσθετη κάλυψη (οδική βοήθεια, νομική, θραύση ή προσωπικό ατύχημα), το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

Αθήνα: 171,24€ από την ασφαλιστική AIG.

Περιλαμβάνει τη βασική ασφάλεια και επιπλέον ασφάλεια πυρός καθώς και ολική κλοπή.

Θεσσαλονίκη: 123,08€ από την Interlife ασφαλιστική

Περιλαμβάνει τη βασική ασφάλεια και επιπλέον ασφάλεια πυρός, μερική και ολική κλοπή οχήματος καθώς και μερικές επιπλέον καλύψεις όπως απώλεια εγγράφων, αντικατάσταση αυτοκινήτου, ζημιές από λανθασμένο καύσιμο, προστασία bonus/malus κ.α.

Σύρο: 115,41€ από την AIG

Περιλαμβάνει τη βασική ασφάλεια και επιπλέον ασφάλεια πυρός καθώς και ολική κλοπή.

 

Ανάλογα το τι εξτρά καλύψεις επιθυμείτε, θα διαλέξετε και τη δική σας ασφάλεια για το όχημά σας!

Η κάλυψη πυρός συμπεριλαμβάνεται στη μικτή ασφάλεια;

Ναι, η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες καλύψεις όπως πυρός, κλοπή, κ.α.

Συνήθως δεν συμπεριλαμβάνει τις προαιρετικές καλύψεις όπως είναι η οδική βοήθεια και η θραύση κρυστάλλων, οπότε αν τις επιθυμείτε θα πρέπει να τις προσθέσετε κατά τη διαδικασία της αγοράς μέσα από το asfaleies24!

Πως θα βρω την οικονομικότερη ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη πυρός;

Στο asfaleies24.gr μπορείς να βρεις οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου στην καλύτερη τιμή της αγοράς, μέσα από τη σύγκριση τιμών και καλύψεων που σου προσφέρουμε στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας!

Εσύ απλά εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία όπως ηλικία ιδιοκτήτη, έτη διπλώματος, μοντέλο αυτοκινήτου, χρονολογία 1ης άδειας καθώς και τον ΤΚ της έδρας σου και η πλατφόρμα μας άμεσα θα σας επιστρέψει όλα τα διαθέσιμα αποτελέσματα!

Μπορείτε να συγκρίνετε τόσο τις τιμές ανάμεσα στις εταιρείες όσο φυσικά και τις καλύψεις που σας προσφέρουν, έτσι ώστε να δείτε ποια ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει όχι μόνο τη χαμηλότερη τιμή αλλά και τις περισσότερες καλύψεις σε μια ασφάλεια αυτοκινήτου!

Ξεκίνα τώρα μέσα από το asfaleies24 και ασφαλίσου online σε 1 μόλις λεπτό, με τις περισσότερες καλύψεις και τη χαμηλότερη τιμή!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373