ασφαλεια αυτοκινητου για λιγες μερες
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου για λίγες μέρες – Γίνεται;

Έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε την ασφάλεια αυτοκινήτου σε εξάμηνη ή ετήσια διάρκεια συνήθως. Αυτό συμβαίνει καθώς από τη μία έχουμε καλύτερες τιμές – ειδικά στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου η έκπτωση μπορεί να φτάσει ακόμα και το 40% ενώ από την άλλη δεν έχουμε την έννοια της ανανέωσης και ξεμπερδεύουμε με μια ή δυο πληρωμές το χρόνο.

Όμως τι συμβαίνει αν θέλουμε ασφάλεια αυτοκινήτου για λίγες ημέρες; Μπορούμε να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας για λίγες ημέρες για κάποιον ειδικό σκοπό, όπως επίσκεψη σε συνεργείο ή ΚΤΕΟ;

Που χρησιμεύει η ασφάλεια αυτοκινήτου για λίγες ημέρες

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για λίγες ημέρες χρησιμεύει αν θέλουμε να μετακινήσουμε το όχημά μας για κάποιον ειδικό σκοπό και έχουμε καταθέσει πινακίδες, οπότε θα άρουμε την ακινησία προσωρινά.

Συνήθως θέλουμε ασφάλεια για λίγες ημέρες αν μετακινήσουμε το όχημα προς το συνεργείο, για να το περάσουμε ΚΤΕΟ, για κάποια άλλα συντήρηση ή για να το δει κάποιος επίδοξος αγοραστής αν το έχουμε προς πώληση.

Έτσι, αν θέλουμε να κάνουμε μεταβίβαση του αυτοκινήτου μας και θέλουμε να το ασφαλίσουμε για να το δει ο καινούργιος αγοραστής, μπορούμε να κάνουμε μια προσωρινή ασφάλεια για λίγο διάστημα.

 

Μπορούμε όμως να ασφαλίσουμε το αυτοκίνητό μας για λίγες ημέρες;

Η ελάχιστη ασφάλεια που μπορούμε να κάνουμε για το όχημά μας, είναι οι 30 ημέρες. Η μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η ελάχιστη διάρκεια ασφάλισης που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες και είναι ασφάλειες «ειδικού σκοπού» καθώς σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτελείτε εργασίες όπως συντήρηση οχήματος ή ΚΤΕΟ, σε περίπτωση που δεν κινείται συχνά το όχημά σας και έχετε καταθέσει πινακίδες.

 

Μπορεί να ακυρωθεί η μηνιαία ασφάλεια;

Η μηνιαία ασφάλιση δεν μπορεί να ακυρωθεί, ούτε να επιστραφούν μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα. Η μηνιαία ασφάλεια ισχύει αυστηρά για 30 ημέρες και δεν ανανεώνετε αυτόματα. Αν θέλετε άλλες 30 ημέρες ασφάλισης, μπορείτε να ξανά αγοράσετε μια καινούργια ασφάλεια.

 

Τι πρέπει να προσέξετε

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως αν δεν έχετε καταθέσει τις πινακίδες σας και δεν κινείτε το όχημα, θα πρέπει πάλι να το έχετε ασφαλισμένο καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύετε με τα πρόστιμα περί ανασφάλιστων οχημάτων.

Αν δε θέλετε να πληρώνετε ασφάλεια αυτοκινήτου σε ένα ακινητοποιημένο όχημα, τότε θα πρέπει να καταθέσετε τις πινακίδες – μια διαδικασία που γίνετε και ηλεκτρονικά πλέον. Εφόσον δηλαδή το όχημα φέρει πινακίδες και δεν έχουν κατατεθεί, θα πρέπει πάντα να παραμένει ασφαλισμένο έστω με μια βασική ασφάλιση που περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές εκ του νόμου καλύψεις.

 

Πως θα βρω την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου, για τη διάρκεια που επιθυμώ

Στο Asfaleies24.gr μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου από 30 έως 365 ημέρες! Ανάλογα τις ανάγκες σας, θα επιλέξετε και το αντίστοιχο πακέτο ασφάλισης. Τα μηνιαία πακέτα ασφάλισης προορίζονται για ειδικούς σκοπούς και λήγουν στις 30 ημέρες χωρίς δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης.

Αντίστοιχα, η ετήσια και η εξάμηνη ασφάλεια σας προσφέρουν το μεγαλύτερο όφελος και την μέγιστη έκπτωση στα ασφάλιστρά σας που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 40% στα 12μηνα συμβόλαια σε σχέση με τα αντίστοιχα μηνιαία.

Για να βρείτε την καλύτερη ασφάλεια, επισκεφθείτε την αρχική μας ιστοσελίδα και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία στη φόρμα αναζήτησης, όπως μοντέλο αυτοκινήτου και στοιχεία οδηγού. Άμεσα η πλατφόρμα μας θα σας δείξει όλα τα διαθέσιμα πακέτα ασφάλισης ανάλογα με τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε (μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια ασφάλεια).

Εκεί μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές και τα πακέτα όλων των διαθέσιμων εταιρειών και να δείτε ποια ασφάλεια αυτοκινήτου σας ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα τις ανάγκες που έχετε για το δικό σας όχημα. Επιλέγετε την ασφαλιστική που επιθυμείτε, πληρώνετε online με κάρτα ή κατάθεση και παραλαμβάνετε άμεσα στο e-mail σας το νόμιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Γρήγορη και εύκολη διαδικασία από το asfaleies24 όπου μπορείς να ασφαλιστείς από το ελάχιστο 30 ημέρες μέχρι έναν χρόνο, μέσα σε μόλις 2 λεπτά!

 


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373