υδρογειος ασφαλιστικη
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 λεπτά

Υδρόγειος Ασφαλιστική – Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Η Υδρόγειος είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια στη χώρα μας ενώ τα τελευταία 20 χρόνια έχει παρουσία και στην Κύπρο.

Η ασφαλιστική εταιρεία Υδρόγειος προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα πάνω στην ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλιση μηχανής, προστασία κατοικίας καθώς και άλλων ασφαλιστικών προϊόντων.

Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο πελατών με περισσότερες από 500.000 ασφαλισμένους ενώ συνεργάζεται και με τα κορυφαία δίκτυα ασφαλιστών.

Τι υπηρεσίες ασφάλειας προσφέρει η Υδρόγειος ασφαλιστική

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών με καινοτόμα πακέτα ασφάλισης και ανταγωνιστικές τιμές. Ας δούμε αναλυτικά όμως τις υπηρεσίες που προσφέρει καθώς και ενδεικτικές τιμές ασφάλισης, όπου είναι εφικτό.

 

# Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Τα προγράμματα για ασφάλεια αυτοκινήτου στην Υδρόγειο περιλαμβάνουν από μια απλή βασική ασφαλιστική κάλυψη μέχρι ολοκληρωμένη μικτή ασφάλιση που περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις καθώς και ιδίες ζημιές του οδηγού.

Πέρα των καλύψεων που θα δούμε παρακάτω, που διαφέρουν ανάλογα το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους στον κλάδο του αυτοκινήτου τις παρακάτω δωρεάν υπηρεσίες:

Δωρεάν υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς σε περίπτωση τροχαίου Δωρεάν υπηρεσία Φροντίδας Επισκευής Οχήματος
Εκπτώσεις και Προνόμια Φιλικός Διακανονισμός
Ευέλικτη διάρκεια ασφάλισης: 12μηνη, 6μηνη και 3μηνη ασφάλιση Ευελιξία πληρωμής ασφαλίστρων – άτοκες δόσεις μέσω του YdrogiosPayOnline
Δωρεάν υπηρεσίες μέσω του Ydrogios App Δωρεάν πράσινη κάρτα για ταξίδια στο εξωτερικό

Ας δούμε όμως τι πακέτα ασφάλισης προσφέρει η εταιρεία, πως διαφοροποιούνται καθώς και τι καλύψεις περιλαμβάνει το κάθε πακέτο στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Για αρχή, η εταιρεία προσφέρει 5 διαφορετικά πακέτα καλύψεων. Το αρχικό πακέτο ECO προσφέρει τις απαραίτητες και βασικές καλύψεις που απαιτούνται κατ’ελάχιστο από το νόμο για να είναι ασφαλισμένο το όχημά σας και να κυκλοφορείτε νόμιμα.

Οι καλύψεις αυτές είναι:

 

Στις παραπάνω καλύψεις μπορείτε να προσθέσετε την οδική βοήθεια, τη θραύση κρυστάλλων, την ολική καταστροφή οχήματος μετά από σύγκρουση, πρόσκρουση ή εκτροπή του οχήματος, ανεξαιρέτου του ποιος έφερε την ευθύνη του ατυχήματος καθώς και την κάλυψη της εγγύησης αξίας οχήματος που προσφέρεται για καινούργια αυτοκίνητα άνω των 50.000€.

Το δεύτερο πακέτο BASIC προσφέρει ό,τι το πακέτο ECO και επιπλέον νομική προστασία καθώς και επισκευή αερόσακων του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος (δεν ισχύει σε περίπτωση ολικής καταστροφής του αυτοκινήτου).

Το τρίτο πακέτο Auto Extra Plus ECO αφορά ένα πακέτο ασφάλισης πυρός-κλοπής που περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις του πακέτο ECO και επιπλέον:

 • Κάλυψη για πυρκαγιά – έκρηξη
 • Κάλυψη για πυρκαγιά – έκρηξη συνέπεια κακόβουλων πράξεων
 • Αστική ευθύνη πυρός ιδιοκτήτη
 • Μερική και ολική κλοπή οχήματος
 • Υλικές ζημιές από απόπειρα κλοπής
 • Κλοπή ηχοσυστήματος
 • Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση πυρκαγιάς, ολικής ή μερικής κλοπής
 • Κάλυψη για φυσικά φαινόμενα
 • Κάλυψη ζημιών-πυρκαγιάς συνέπεια απεργιών, διαδηλώσεων, κτλ

 

Το τέταρτο πακέτο είναι το Auto Extra Plus BASIC που προσφέρει επιπλέον τη νομική προστασία και την επισκευή αερόσακων σε περίπτωση ατυχήματος.

Το πέμπτο και τελευταίο πακέτο προσφέρει μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με όλες τις καλύψεις του πακέτο Auto Extra Plus – Basic και επιπλέον:

 • Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος
 • Ιδίες ζημιές – μικτή ασφάλεια
 • Κακόβουλες ενέργειες
 • Θραύση κρυστάλλων χωρίς απαλλαγή

Τα παραπάνω 5 πακέτα για ασφάλεια αυτοκινήτου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που είναι διαθέσιμη σε όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων, ώστε να αποφασίσουν ανάλογα τις ανάγκες τους το πακέτο που καλύπτει το δικό τους αυτοκίνητο!

 

# Ασφάλεια μηχανής

Για την ασφάλεια της μηχανής σας, η Υδρόγειος προσφέρει ένα βασικό πακέτο ασφάλισης που περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις:

 • Αστική ευθύνη έναντι τρίτων
 • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
 • Φροντίδα ατυχήματος με ρυμούλκηση
 • Προστασία bonus malus
 • Επείγουσα αερομεταφορά σε περίπτωση τροχαίου

Στις παραπάνω καλύψεις μπορείτε να προσθέσετε την οδική βοήθεια, τη νομική προστασία καθώς και την κάλυψη πυρός που καλύπτει ζημιές από πυρκαγιά, έκρηξη, πτώση κεραυνού και τρομοκρατικές ενέργειες!

 

# Ασφάλεια σπιτιού

Η ασφαλιστική εταιρεία Υδρόγειος προσφέρει κάποια καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης για το σπίτι σας που περιλαμβάνουν από την απλή ασφάλεια σπιτιού μέχρι ασφάλεια εξοχικού, ασφάλεια Airbnbκαθώς και ασφάλεια κοινόχρηστων χώρων.

Τα βασικά πακέτα για ασφάλεια οικίας περιλαμβάνουν την κάλυψη για προστασία από πυρκαγιά, κεραυνό καθώς και τις ζημιές πυρόσβεσης. Επιπλέον καλύπτεται η ευρεία έκρηξη, ζημιές από καπνό, τρομοκρατικές ενέργειες καθώς και οι κακόβουλες βλάβες, πτώση αεροσκαφών και ζημιές από διάρρηξη στο κτήριο.

Επιπλέον της βασικής ασφάλειας μπορείτε να προσθέσετε κάλυψη για ασφάλεια σεισμού, οικογενειακή νομική προστασία καθώς και προστασία από καθίζηση ή κατολίσθηση του οικήματος.

 

Συχνές ερωτήσεις γύρω από την ασφαλιστική εταιρεία Υδρόγειος

 

# Είναι Φερέγγυα η εταιρεία;

Η εταιρεία για το 2021 είχε δείκτη φερεγγυότητας στο 178% – πράγμα που δείχνει μια μεγάλη φερεγγυότητα!

Οποιαδήποτε εταιρεία έχει νούμερο στο συγκεκριμένη δείκτη μεγαλύτερο από 100%, θεωρείται αξιόπιστη και φερέγγυα.

 

# Συμμετέχει στο φιλικό διακανονισμό;

Ναι, η εταιρεία συμμετέχει στο φιλικό διακανονισμό και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει σε μια πιο γρήγορη αποζημίωση στο ενδεχόμενο ατυχήματος.

 

# Έχει εφαρμογή η εταιρεία;

Ναι, η εταιρεία προσφέρει το MyYdrogios όπου δίνει τη δυνατότητα στους πελάτης της να διαχειρίζονται τα συμβόλαια που έχουν με την εταιρεία, να τα ανανεώνουν, να πληρώνουν τα ασφάλιστρα, να αναζητούν υποστήριξη καθώς και να βλέπουν την πορεία του φακέλου της από ένα ατύχημα.

 

Μπορώ να βρω τα πακέτα ασφάλισης στο asfaleies24;

Όχι, η Υδρόγειος δεν υπάρχει ακόμα στο asfaleies24 και έτσι δεν μπορείτε να βρείτε τις υπηρεσίες ασφάλισης μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Όμως σας προσφέρουμε περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες όπου έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές, πακέτα και καλύψεις και να βρείτε την ασφάλεια που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες καθώς και να ασφαλιστείτε online σε 1 λεπτό από την άνεση του υπολογιστή ή του κινητού σας!