Ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη

ασφαλεια υγειας με νοσοκομειακη περιθαλψη

Ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη

Τα προγράμματα που αφορούν την ασφάλεια υγείας μπορούν να χωριστούν σε αρκετές επιμέρους κατηγορίες.

Μέρος της ασφάλειας υγείας είναι ο κλάδος των συντάξεων, η πιθανότητα επιβίωσης και θανάτου καθώς και οι καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ίσως ο δημοφιλέστερος κλάδος ιδιωτικών συμβολαίων καθώς καλύπτει έξοδα νοσηλείας και προσφέρει μια σιγουριά σε κάθε ασφαλιζόμενο.

Με την νοσοκομειακή περίθαλψη η ασφαλιστική εταιρεία σου καλύπτει μέρος ή και όλα τα έξοδα από τα νοσήλεια σε δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές.

Τα έξοδα αυτά ποικίλουν ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξετε και μπορεί να είναι από τα έξοδα κλινικής και ιατρών μέχρι τα έξοδα αποκατάστασης.

 

Καλύψεις που περιλαμβάνει η ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη

Στην νοσοκομειακή περίθαλψη περιλαμβάνονται καλύψεις όπως νοσηλεία από ατύχημα, κόστος χειρουργείων, κόστος κλινικής, κ.α.

Κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας έχει διαφορετικές καλύψεις και απαλλαγές, οπότε πριν προχωρήσετε στη σύναψη ασφαλιστηρίου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για να αναλύσουμε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Κάθε ασφαλιστήριο είναι διαφορετικό ανάλογα τις καλύψεις και τις απαλλαγές που επιθυμεί ο κάθε ασφαλιζόμενος.

Αν θέλουμε να γράψουμε μερικές γενικές καλύψεις για τις ασφάλειες υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη, τότε μπορούμε να πούμε πως συνήθως περιλαμβάνονται γενικές διαγνωστικές ετήσιες εξετάσεις μέχρι ένα ποσό, απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς με πολύ χαμηλό κόστος, φυσιοθεραπείες επίσης με πολύ χαμηλό κόστος, ετήσιο check up καθώς και καλύψεις σε νοσήλεια, κλινικές και χειρουργεία ανάλογα τα ποσά και τις απαλλαγές που θα επιλέξετε.

Στα περισσότερα προγράμματα με νοσοκομειακή περίθαλψη έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε και καλύψεις εξωνοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σύγκριση τιμών στην ασφάλεια υγείας με νοσοκομειακή περίθαλψη

Τα συγκεκριμένα προγράμματα υγείας είναι ιδιαίτερα δύσκολα στη σύγκριση τιμών καθώς κάθε πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο ανάλογα τα χαρακτηριστικά του ασφαλισμένου.

Άλλο ασφάλιστρο θα πρέπει να πληρώσει ένας 60χρονος με κάποια χρόνια προβλήματα και άλλο ασφάλιστρο ένας νέος 20 χρονών χωρίς κάποιο γνωστό πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε τις δικές σας ανάγκες και να βρούμε το ιδανικό πρόγραμμα υγείας!

 

Πως μπορείτε να αποκτήσετε το καλύτερο συμβόλαιο ασφάλειας υγείας

Με την ασφάλιση της υγείας μας δεν παίζουμε, ειδικά έτσι όπως είναι το δημόσιο σύστημα υγείας στη χώρα μας.

Μια ιδιωτική ασφάλεια υγείας θα σας χαρίσει μια σιγουριά πως οτιδήποτε συμβεί, θα νοσηλευτείτε στα καλύτερα χέρια!

Η καλύτερη ασφάλεια υγείας δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και η πιο ακριβή ενώ μια ασφάλεια υγείας που ταιριάζει σε έναν ασφαλισμένο δε σημαίνει ότι θα ταιριάξει και σε εσάς!

Η ασφάλεια υγείας δεν είναι σαν την ασφάλεια αυτοκινήτου που τα πακέτα είναι φιξ και υπάρχουν απλά οι πρόσθετες καλύψεις για να διαμορφώσετε το συμβόλαιό σας.

Οι τιμές εδώ διαφέρουν αρκετά και κυρίαρχο ρόλο στην τιμολόγηση παίζει το προφίλ του ασφαλισμένου.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να δούμε και να αναλύσουμε μαζί τις δικές σας ανάγκες και να αποφασίσουμε ποια ασφάλεια υγείας να διαλέξετε, μετά από παρουσίαση των καλύτερων πακέτων της αγοράς!