toyota chr hybrid προβληματα
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 λεπτά

Toyota C-HR Hybrid : Προβλήματα και κόστος ασφάλισης

Το Toyota CHR είναι ένα μικρομεσαίο crossover SUV που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016 και από τότε έγινε ένα από τα best seller της κατηγορίας του! Έχει κερδίσει το αγοραστικό κοινό με τον κομψό – και πρωτοποριακό – σχεδιασμό του και ιδιαίτερα με το μέρος που ξεκινάει από τους πίσω επιβάτες και πίσω.

Η υβριδική έκδοση του chr συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα του υβριδικού συστήματος και προσφέρει μεγάλη οικονομία καυσίμου καθώς και μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία!

Όμως, όπως και σε όλα τα οχήματα, το Toyota CHR Hybrid έχει και αυτό μια σειρά από προβλήματα – άλλα μικρότερα και σχεδόν ανεπαίσθητα και άλλα πιο σοβαρά που χρίζουν αντιμετώπισης καθώς και γνώσης από κάθε υποψήφιο πελάτη.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά, σύμφωνα με αυτά που δηλώνουν οι περισσότεροι αγοραστές που έχουν αρκετό καιρό το αυτοκίνητο.

Τα πιο κοινά προβλήματα στο Toyota C-HR Hybrd

# Προβλήματα με την μπαταρία

Αρκετοί ιδιοκτήτες δηλώνουν προβλήματα με την μπαταρία του υβριδικού συστήματος και πιο συγκεκριμένα ότι χάνει γρήγορα την χωρητικότητά της και μερικές φορές δεν φορτίζει όπως πρέπει από την πέδηση.

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κατασκευαστικό ελάττωμα ή ακόμα και κακή χρήση από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Η υβριδική μπαταρία έχει εγγύηση όπως και το υπόλοιπο αμάξωμα, όμως αν η ζημιά «βγει» εκτός του χρόνου εγγύησης, τότε θα αναγκαστείτε να βάλετε γερά το χέρι στην τσέπη!

Αν και οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αντέχουν για αρκετά χρόνια – ίσως περισσότερο απ’ ότι το ίδιο το αμάξωμα – στην περίπτωση του chr έχουν βρεθεί αρκετά ελαττωματικά κομμάτια!

 

# Δυσλειτουργία του infotainment συστήματος

Το σύστημα ψυχαγωγίας του CHR έχει αναφερθεί ότι έχει μερικές δυσλειτουργίες, όπως ότι παγώνει η οθόνη και χρειάζεται επανεκκίνηση ή κολλάει γενικότερα και πρέπει να κλείσετε το αυτοκίνητο και να το ξανά ανοίξετε.

Σε άλλες περιπτώσεις έχει αναφερθεί ότι η οθόνη αφής σταματάει να ανταποκρίνεται στις εντολές του χρήστη.

Μερικά από τα ζητήματα επιδιορθώνονται με ενημέρωση Over The Air – OTA.

 

# Πρόβλημα στο σύστημα μετάδοσης

Το σύστημα μετάδοσης του CHR έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για δυσλειτουργίες και γενικά προβλήματα κατά τη χρήση του. Το Toyota CHR Hybrid διαθέτει ένα συνεχώς μεταβλητό κιβώτιο ταχυτήτων CVT. Ορισμένοι ιδιοκτήτες έχουν αναφέρει προβλήματα με το κιβώτιο όπως τραντάγματα, ασυνήθιστους θορύβους καθώς και δύσκολη αλλαγή ταχυτήτων.

 

# Μικροπροβλήματα στο πορτάκι του καυσίμου

Αρκετές αναφορές υπάρχουν στο διαδίκτυο από ιδιοκτήτες του CHR για μικροπροβλήματα στην τάπα πλήρωσης καυσίμου. Τα προβλήματα αφορούν περισσότερο θέματα ευθυγράμμισης που προκύπτουν από το εργοστάσιο ή ελαττωματικό μηχανισμό ανοίγματος.

Τα περισσότερα από αυτά λύνονται στην Ελληνική αντιπροσωπεία.

 

# Περιορισμένη πίσω ορατότητα

Αν και δεν αφορά μηχανικό πρόβλημα, η -πολύ- περιορισμένη πίσω ορατότητα από τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, για αρκετούς ιδιοκτήτες είναι κάτι αρνητικό ειδικά όταν μετά από μερικά χρόνια προκύπτουν και παιδιά.

Δείτε από κοντά το CHR πριν προβείτε στην αγορά του, για να δείτε αν σας καλύπτει ο -καινοτόμος και ιδιαίτερος σε σχεδίαση- πίσω σχεδιασμός.

Το Toyota CHR Hybrid είναι ένα κομψό και σχετικά οικονομικό crossover όχημα που συνδυάζει την οδήγηση στην πόλη και στον αυτοκινητόδρομο με μια off road εύκολη διαδρομή καθώς μπορεί να ανταπεξέλθει και στα 2!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Κόστος ασφάλισης για το Toyota C-HR Hybrid

Ως πιθανός αγοραστής, πέρα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που είναι αυτά που αναφέραμε πιο πάνω, θα σας ενδιαφέρει φυσικά και το κόστος για την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Ως ειδικοί στις ασφάλειες αυτοκινήτων εδώ στο asfaleies24.gr, υπολογίσαμε για εσάς το κόστος του Toyota CHR Hybrid για ασφάλεια αυτοκινήτου και σας το παρουσιάζουμε εδώ αναλυτικά!

Το κόστος έχει υπολογιστεί στους ΤΚ 14451, 55535 και 84100 για οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος καθώς και για Toyota CHR Hybrid 1800 κυβικά με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2022.

Υπολογίσαμε για όλες τις περιοχές τόσο τη βασική ασφάλεια όσο και πακέτο πυρός-κλοπής όπου περιλαμβάνει τη δημοφιλή κάλυψη για ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου όσο φυσικά και τη μικτή ασφάλεια που είναι η ιδανική για ένα καινούργιο αυτοκίνητο με υψηλή αξία όπως το Toyota CHRHybrid.

Ας δούμε αναλυτικά τις τιμές για ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου ανά περιοχή και τύπο ασφάλειας.

 

Ασφάλεια Toyota CHR Hybrid στην Αθήνα και τον ΤΚ 14451

Τύπος ασφάλειας Τιμή Ασφαλιστική εταιρεία
Βασική 114,04€ Accredited
Πυρός-Κλοπής 183,63€ Interlife
Μικτή 347,78€ Interlife

 

Κόστος ασφάλειας αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη για Toyota CHR Hybrid 1.8

Τύπος ασφάλειας Τιμή Ασφαλιστική εταιρεία
Βασική 96,30€ Myzen
Πυρός-Κλοπής 168,80€ Interlife
Μικτή 309,43€ Hellas Direct

Κόστος ασφάλειας για Σύρο και ΤΚ 84100

Τύπος ασφάλειας Τιμή Ασφαλιστική εταιρεία
Βασική 91,54€ Accredited
Πυρός-Κλοπής 131,64€ Interlife
Μικτή 295,79€ Interlife

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές ώστε να έχετε μια ιδέα γύρω από το κόστος της ασφάλειας που θα σας κοστίσει το CHR. Στο asfaleies24.gr συγκρίνετε εντελώς δωρεάν τιμές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και αγοράζετε online μέσα σε μόλις 1 λεπτό , ακόμα και χωρίς δικαιολογητικά!

Επιπλέον, μέσα από την ιστοσελίδα μας βρίσκεται τις χαμηλότερες τιμές στις προαιρετικές καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, προσωπικό ατύχημα καθώς και θραύση κρυστάλλων!

Τώρα που έμαθες τα προβλήματα του Toyota CHR Hybrid καθώς και το κόστος που θα πρέπει να πληρώνεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου, θα προχωρήσεις στην αγορά του ή θα το ξανά σκεφτείς;

Το CHR αποτελεί ένα από τα best seller της κατηγορίας του με εκατομμύρια πωλήσεις όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373