5 λόγοι για να μην αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου στην αντιπροσωπεία
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

5 λόγοι για να ΜΗΝ αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου στην αντιπροσωπεία!

Έχεις μόλις αγοράσει το καινούριο σου αυτοκίνητο και βιάζεσαι να το κυκλοφορήσεις!

Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας με τις πινακίδες και έπειτα να αγοράσεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, για να μπορεί να κινηθεί νόμιμα στους δρόμους!

Εδώ είναι που έρχεται η αντιπροσωπεία και σε ενημερώνει πως διαθέτει και η ίδια προσφορές για την ασφάλιση του οχήματός σου και μπορεί να σου εκδώσει άμεσα την ασφάλεια, έτσι ώστε να μπορείς να φύγεις με το καινούργιο σου όχημα γρήγορα!

Τι θα πρέπει όμως να προσέξεις όταν λαμβάνεις μια προσφορά ασφάλισης από τις αντιπροσωπείες; Μήπως υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι ασφάλισης;

Πάμε να δούμε 5 λόγους για να αποφύγετε την ασφάλεια αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία!

 

Δεν υπάρχει Flexibility

Οι αντιπροσωπείες δεν είναι ασφαλιστικά πρακτορεία και ως εκ τούτο, συνεργάζονται με κάποιο γραφείο και προσφέρουν 1-2 τυποποιημένα ασφαλιστικά προγράμματα στους πελάτες τους.

Πέρα από το νόμιμο του πράγματος (θα έπρεπε να διαθέτουν Αριθμό Ειδικού Μητρώου και να είναι πιστοποιημένοι πράκτορες από την ΤΤΕ), δεν υπάρχει και το flexibility για να μπορέσετε να φτιάξετε το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα όπως επιθυμείτε εσείς.

Για παράδειγμα αν εσείς δεν θέλετε οδική βοήθεια αλλά θέλετε μια άλλη προαιρετική κάλυψη, μπορεί να μην μπορείτε να το φτιάξετε αυτό καθώς οι 2 καλύψεις πηγαίνουν πακέτο!

 

Δεν μπορείς να συγκρίνεις για να έχεις μια εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς

Οι εταιρείες αυτοκινήτων θα σου στείλουν 1-2 προσφορές, με τα γραφεία που συνεργάζονται ενώ στην αγορά υπάρχουν παραπάνω από 25 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ίσως υπάρχουν πολύ καλύτερες προσφορές που μπορεί να βρείτε, με μια απλή αναζήτηση!

Κάνοντας σύγκριση τιμών και καλύψεων, μπορείτε να βρείτε προσωποποιημένες προσφορές για το δικό σας όχημα, να συγκρίνετε τις παροχές της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας και να επιλέξετε με βάση την τιμή ή της παροχές!

Γιατί να πάτε στα τυφλά όταν μπορείτε να έχετε όλη την ασφαλιστική αγορά στην οθόνη σας;

Στο Asfaleies24.gr συγκρίνετε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες, βλέπετε το μεγαλύτερο μέρος της ασφαλιστικής αγοράς και είστε σίγουροι ότι κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή ασφάλισης για το αυτοκίνητό σας!

 

Fixed καλύψεις – Δε γίνονται τροποποιήσεις

Αν εσείς θέλετε να τροποποιήσετε το συμβόλαιό σας ως προς τις προαιρετικές καλύψεις, τότε αυτές θα πηγαίνουν πακέτο με τη βασική κάλυψη.

Για παράδειγμα αν δε θέλετε νομική προστασία ή θραύση κρυστάλλων, ίσως αυτές να είναι πακέτο με την κάλυψη πυρός-κλοπής και να μην μπορείτε να της αφαιρέσετε.

 

Υποστήριξη

Καλή η αγορά της ασφάλειας, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος που θα απευθυνθείτε; Στην αντιπροσωπεία ή στο συνεργαζόμενο γραφείο; Θα σας θυμούνται μετά την αγορά του αυτοκινήτου ή θα σας ξανά θυμηθούν όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης του συμβολαίου σας;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου δεν είναι μόνο η αγορά του συμβολαίου – αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε δίπλα σας μια ομάδα υποστήριξης, πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει σε οποιοδήποτε συμβάν χρειαστεί.

 

Συνήθως δεν θα βρείτε οικονομικές εταιρείες

Συνήθως στις αντιπροσωπείες και στις προτάσεις που θα σας κάνουν για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, δεν θα βρείτε οικονομικές εταιρείες ή digital only εταιρείες όπως είναι η Anytime και η Hellas Direct.

Οι παραπάνω εταιρείες όμως, πέρα από καταπληκτικές τιμές προσφέρουν και μια αξεπέραστη digital εμπειρία στο χρήστη και επίσης εξελιγμένα πακέτα ασφάλισης που καλύπτουν την εποχή μας.

Ο καλύτερος τρόπος για να ασφαλίσετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο που μόλις αγοράσατε, είναι να κάνετε μια εκτεταμένη έρευνα αγοράς συγκρίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Στο Asfaleies24.gr διαθέτουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορείτε να συγκρίνετε πακέτα ασφάλισης σε έως 27 ασφαλιστικές και να ασφαλιστείτε άμεσα, μέσα σε 5’!

Ειδικά στην περίπτωση που αγοράζετε καινούργιο αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία, αρκεί το τιμολόγιο, η άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμά σας για να ασφαλιστείτε άμεσα ακόμα και για μικτή ασφάλιση, δίχως την επίσκεψη πραγματογνώμονα!