Ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου

ασφαλεια καινουργιου αυτοκινητου

Ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου

Μόλις έχετε αγοράσει το καινούργιο σας αυτοκίνητο και αναζητάτε την καλύτερη και πιο οικονομική ασφάλεια; Είστε στο σωστό μέρος!

Εδώ θα βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου από τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και με τους καλύτερους όρους αποπληρωμής.

Πάρτε τώρα προσφορά για ασφάλιση οχήματος μέσα σε 2’ και ασφαλιστείτε online με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες μέσα από την ιστοσελίδα μας!

[lwptoc numeration=”romannested”]

Ασφάλεια νέου αυτοκινήτου – Τι να διαλέξω

Στην ασφάλιση ενός καινούργιου αυτοκίνητου έχετε αρκετές επιλογές ως προς την ασφάλεια που θα επιλέξετε.

Για αρχή, αν το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο με χρηματοδότηση ή δανεισμό, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μικτή ασφάλεια καθώς αυτή είναι απαραίτητη από το τραπεζικό ίδρυμα που σας χρηματοδότησε.

Αν το αμάξι είναι αγορασμένο αποκλειστικά με μετρητά, τότε θα επιλέξετε εσείς αν θέλετε μια μικτή κάλυψη ή απλώς μια βασική ασφάλεια.

Γνώμη μας και αυτό που συμβουλεύουμε πάντα όλους τους αναγνώστες είναι να κάνετε μικτή κάλυψη τουλάχιστον για τα πρώτα 3-4 χρόνια του αυτοκινήτου, όσο η εμπορική του αξία είναι ακόμα υψηλή.

Με το κόστος ασφάλειας να έχει μειωθεί αρκετά, πλέον οι οικονομικές ασφάλειες αυτοκινήτου ξεκινάνε από μόλις 250€ το έτος για μια ολική κάλυψη με ιδίες ζημίες.

Γιατί να το ρισκάρετε και να μην έχετε πλήρη κάλυψη αν συμβεί το οποιοδήποτε ατύχημα;

Επιπλέον, στη μικτή ασφάλεια συνήθως έχετε και όλες εκείνες τις εξτρά καλύψεις που θα πρέπει να προσθέσετε στη βασική κάλυψη, αν θέλετε να έχετε μια μεγαλύτερη σιγουριά όπως θραύση κρυστάλλων, νομική βοήθεια, οδική βοήθεια, κ.α.

 

Ετήσια ή εξάμηνη ασφάλεια για νέο αυτοκίνητο;

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως πάντα οι ετήσιες ασφάλειες είναι πολύ πιο οικονομικές από τις μηνιαίες, τρίμηνες καθώς και εξάμηνες ασφάλειες.

Μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου έχει όφελος από 40% έναντι της μηνιαίας έως και 25% σε σχέση με την εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου.

Για το νεοαποκτηθέν σας αυτοκίνητο σας προτείνουμε μια ετήσια μικτή κάλυψη όπου αφενός θα σας αποζημιώσει για οτιδήποτε συμβεί στο όχημά σας και αφετέρου θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα απ’ότι αν κάνατε συμβόλαιο οποιασδήποτε άλλης χρονικής διάρκειας.

Ασφάλεια αυτοκινήτου με δόσεις

Στα ετήσια συμβόλαια υπάρχει η δυνατότητα για ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις κι έτσι στην ουσία να πληρώνετε μήνα μήνα τις υποχρεώσεις της ασφάλειάς σας.

Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο εξοικονομείτε αρκετά χρήματα καθώς επιλέγετε ένα ετήσιο συμβόλαιο που συμφέρει έναντι άλλων συμβολαίων ενώ δεν δεσμεύετε τα χρήματά σας καθώς πληρώνετε τις υποχρεώσεις σας κάθε μήνα, σαν να είχατε μηνιαία ασφάλεια!

Αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για όσους αγοράζουν αμεταχείριστο αυτοκίνητο και θέλουν την καλύτερη δυνατή επιλογή στην ασφάλισή τους, δίχως να δαπανήσουν πολλά χρήματα και πληρώνοντας κάθε μήνα τις υποχρεώσεις τους!

Τι καλύψεις να επιλέξω σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο;

Σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο προτείνουμε μια ολοκληρωμένη ασφάλεια αυτοκινήτου που να περιλαμβάνει τις καλύψεις της μικτής ασφάλισης μαζί με την οδική βοήθεια, την νομική προστασία, τη θραύση κρυστάλλων καθώς και την κάλυψη του προσωπικού ατυχήματος.

Η οδική βοήθεια είναι απαραίτητη, ακόμα και για τα καινούργια αυτοκίνητα, καθώς μια βλάβη μπορεί να συμβεί απροειδοποίητα σε όλα τα οχήματα, ανεξαιρέτου ηλικίας!

Από την άλλη, η νομική προστασία είναι ο ιδανικός σας σύμβουλος και σύμμαχος, αν προκύψει κάποια διαμάχη συνέπεια ατυχήματος.

Το προσωπικό ατύχημα καλύπτει έξοδα νοσηλείας που μπορεί να προκύψουν κατά το ατύχημα ενώ η θραύση κρυστάλλων καλύπτει την αντικατάσταση των παρμπρίζ του οχήματός σας, αν σπάσουν από οποιαδήποτε αιτία!

Ποια ασφαλιστική να επιλέξω για καινούργιο αυτοκίνητο;

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας είναι φερέγγυες και καλύπτουν τις ελάχιστες απαιτήσεις της ΤΤΕ. Αυτό σημαίνει πως έχουν ισχυρή επάρκεια και διεκπεραιώνουν άμεσα τις απαιτήσεις τους.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών εταιρειών, όπως η Interlife, intersalonica, myzen, Hellas Direct, κ.α.

Στο asfaleies24 θα βρείτε περισσότερες από 29 ασφαλιστικές εταιρείες όπου μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, καλύψεις και προσφορές και να βρείτε άμεσα τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες!