η καλυτερη ασφαλεια σπιτιου

Η καλύτερη ασφάλεια σπιτιού – Βρες την ΕΔΩ!

Η ασφάλεια σπιτιού είναι μια σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβετε, αφού πρώτα μελετήστε την αγορά και τις επιλογές που έχετε.

Η ασφάλεια κατοικίας περιέχει αρκετές καλύψεις που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο όπως την ασφάλεια σπιτιού για φωτιά , φυσικά φαινόμενα, καταστροφές, ασφάλεια σπιτιού για σεισμό, κ.α.

Ανάλογα τις ανάγκες σας καθώς και τι ποσό θέλετε να διαθέσετε, μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας εύκολα και γρήγορα μέσα από το Asfaleies24.gr σε 1 μόλις λεπτό, αφού πρώτα έχετε συγκρίνει όλη τη διαθέσιμη ασφαλιστική αγορά και έχετε δει τα πακέτα που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

 

Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια σπιτιού

Όσον αφορά το κομμάτι των καλύψεων, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για το ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια σπιτιού.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που όλες καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες αλλά και budget.

Η καλύτερη ασφάλεια οικίας είναι αυτή που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας και θα είναι εκεί, δίπλα σας, σε οποιαδήποτε περίπτωση απαιτηθεί να αποζημιώσει.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας είναι φερέγγυες και πληρούν τα ελάχιστη κριτήρια που θέτει η ΤΤΕ για την κεφαλαιακή τους επάρκεια.

 

Επιλέξτε ασφαλιστική εταιρεία ανάλογα τις καλύψεις που επιθυμείτε

Ανάλογα τις καλύψεις που θέλετε να έχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα επιλέξετε και την ανάλογα ασφαλιστική εταιρεία.

Για παράδειγμα αν θέλετε μια απλή ασφάλεια κατοικίας με κάλυψη πυρός και φωτιάς, μπορεί η Α ασφαλιστική εταιρεία να είναι πιο συμφέρουσα και με καλύτερες παροχές ενώ αν θέλετε μια ασφάλεια σπιτιού για στεγαστικό δάνειο η Β ασφαλιστική εταιρεία να σας καλύπτει καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση οι ανάγκες σας είναι αυτές που θα καθορίσουν την επιλογή της ασφαλιστικής εταιρείας.

 

Βρείτε την καλύτερη ασφάλεια οικίας μέσα από το Asfaleies24.gr

Μέσα από την αναζήτηση για ασφάλιση κατοικίας από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και παρεχόμενες καλύψεις σε περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες και να κρίνετε ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια σπιτιού για τις δικές σας ανάγκες.

Δείτε τι καλύπτει η ασφάλεια σπιτιού που παρέχει η κάθε ασφαλιστική εταιρεία και αποφασίστε αν αυτά καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες.

Οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι του Asfaleies24.gr είναι δίπλα σας για να αναλύσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν την καλύτερη ασφάλεια σπιτιού για εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.3000.352 ή μέσω της φόρμας άμεσης επικοινωνίας ή δείτε online τα πακέτα ασφάλισης και κλείστε μέσα σε 1 λεπτό το δικό σας συμβόλαιο ασφάλισης κατοικίας.