6 βήματα για να αλλάξετε γρήγορα την ασφάλεια μηχανής σας!
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

6 βήματα για να αλλάξετε γρήγορα την ασφάλεια μηχανής σας!

Έφτασε η στιγμή για αλλαγή στην ασφάλεια της μηχανής σας; Ένα αξιόπιστο σημάδι για να καταλάβετε ότι πρέπει να αναζητήσετε νέα εταιρεία για τη μοτοσικλέτα σας είναι η δυσαρέσκεια με το ισχύον συμβόλαιο.

Είναι πιθανό να έχετε παραμείνει με την ίδια εταιρία για αρκετά χρόνια και να αποφασίσατε να ψάξετε για κάτι καλύτερο όταν μάθατε για πιο οικονομικές επιλογές στην αγορά (μάλλον μόλις ανακαλύψατε το asfaleies24.gr!)

Το ευχάριστο νέο είναι ότι τώρα έχετε περισσότερες επιλογές από ποτέ.Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν αναβαθμίσει τις παροχές που προσφέρουν στην ασφάλεια μηχανής με εξατομικευμένα πακέτα και ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό σημαίνει πως τώρα είναι ιδανική στιγμή για να αρχίσετε την αναζήτηση για μια καινούργια ασφάλεια!

Πού όμως να αρχίσετε; Η διαδικασία εύρεσης νέας ασφαλιστικής μπορεί να είναι επιβαρυντική και χρονοβόρα. Θέλοντας να σας διευκολύνουμε, σας προσφέρουμε έναν οδηγό βήμα-βήμα. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε την καινούργια σας ασφάλεια μηχανής μέσα από το asfaleies24.gr!

 1. Αναθεωρήστε το ισχύον συμβόλαιό σας

Συνιστάται να έχετε πρόχειρο ένα αντίγραφο της τρέχουσας ασφάλισής σας. Εάν δεν διαθέτετε ένα πρόσφατο αντίγραφο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό σας πάροχο και να του ζητήσετε να σας αποστείλει ένα μέσω email.

Σημαντικό είναι να επιθεωρήσετε το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο με την ίδια προσοχή που δίνετε στον προγραμματισμό των διαδρομών σας. Εξετάστε διεξοδικά τις καλύψεις, τα όρια, τις απαλλαγές και τις τιμές. Μήπως πληρώνετε παραπάνω για καλύψεις που δεν σας χρειάζονται ή δεν επιθυμείτε; Υπάρχουν αλλαγές στο συμβόλαιό σας; Αν για παράδειγμα μετακομίσατε πρόσφατα σε άλλη πόλη, τότε θα πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση έδρας και ανάλογα θα τροποποιηθούν και τα ασφάλιστρά της μηχανής σας.

 1. Καθορίστε τον τύπο κάλυψης που χρειάζεστε

Κάθε αναβάτης έχει τις δικές του ανάγκες. Ίσως είστε έμπειρος αναβάτης που ταξιδεύει με σύντροφο σε μια ταξιδιάρικη μηχανή, ή ίσως οδηγείτε μόνος σας μια γρήγορη μοτοσυκλέτας.

Αν είστε αρχάριος, ίσως μόλις αποκτήσατε την πρώτη σας μοτοσικλέτα. Η ηλικία του αναβάτη επίσης επηρεάζει το κόστος, καθώς περισσότερα χρόνια εμπειρίας συνεπάγονται συνήθως χαμηλότερες τιμές.

Πριν αρχίσετε τη σύγκριση τιμών μέσα από την ιστοσελίδα μας, πρέπει να έχετε σαφή εικόνα του τι ακριβώς χρειάζεστε σε καλύψεις. Εδώ ακολουθούν μερικές από τις πιο συνήθεις διαθέσιμες επιλογές στην ασφάλεια μηχανής:

 • Κάλυψη για Σωματικές Βλάβες
 • Κάλυψη για Υλικές Ζημιές
 • Κάλυψη ολικής κλοπής
 • Προσωπικό ατύχημα αναβάτη
 • Οδική βοήθεια
 • Νομική προστασία
 1. Συγκρίνετε τιμές Online!

Η ταχύτερη μέθοδος για να λάβετε προσφορές είναι μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας μια μηχανή σύγκρισης πολλών ασφαλιστικών εταιρειών όπως το asfaleies24 και οι συνεργάτες μας. Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά όπως:

Στην ιστοσελίδα μας θα εισάγετε τα χαρακτηριστικά της μηχανής σας (μοντέλα, έτος κυκλοφορίας, κτλ) καθώς και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη (ηλικία, έτη διπλώματος, ΤΚ έδρας, κ.α.) και άμεσα θα ψάξουμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές στην ασφάλεια μηχανής, σε περισσότερες από 29 ασφαλιστικές εταιρείες!

Θα σας παρουσιάσουμε όλα τα διαθέσιμα πακέτα ασφάλισης μαζί με τις παροχές της κάθε εταιρείας και φυσικά το τελικό κόστος που θα πρέπει να πληρώσετε, ανάλογα την εταιρεία που θα επιλέξετε.

Στο asfaleies24 μπορείτε να επιλέξετε είτε μια βασική ασφάλεια μηχανής είτε ακόμα και ασφάλεια μηχανής με κλοπή όπου σας αποζημιώνει σε περίπτωση που γίνει ολική κλοπή της μοτοσυκλέτας σας!

 1. Συγκρίνετε προσφορές και καλύψεις πριν αγοράσετε

Πριν αγοράσετε την πρώτη προσφορά που θα βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας, συγκρίνετε τουλάχιστον 3-4 προσφορές ώστε να δείτε τις καλύψεις κάθε προγράμματος και όχι μόνο την τιμή τους.

Στην ειδική φόρμα αναζήτησης θα βρείτε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια πακέτα προτιμάτε και μετά να τα συγκρίνετε μεταξύ τους για να δείτε καλύτερα τις διαφορές σε παροχές αλλά φυσικά και στην τιμή τους!

Το πλεονέκτημα του να συγκρίνετε τουλάχιστον τρεις προσφορές με την τρέχουσα ασφαλιστική σας πολιτική είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια λεπτομερή και προσωπική αξιολόγηση του τι πληρώνετε, τι θα μπορούσατε να πληρώσετε, και πόσα χρήματα θα εξοικονομήσετε, κάνοντας την επιλογή και την αλλαγή της ασφάλισης της μοτοσικλέτας σας πολύ πιο απλή.

 1. Ολοκληρώστε την αγορά μέσα από το asfaleies24

Έχετε συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως τιμές, καλύψεις και παροχές και είστε έτοιμοι να επιλέξετε την ασφάλεια που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Είμαστε βέβαιοι ότι το asfaleies24 σας βοήθησε να μειώσετε το κόστος ασφάλισης της μηχανής σας και να επιλέξετε την καλύτερη ασφαλιστική για τις δικές σας ανάγκες!

Αφού αποφασίσατε ποια εταιρεία και πακέτο ασφάλισης επιθυμείτε, προχωράτε στην αγορά του και άμεσα μέσα σε 2 λεπτά θα έχετε την καινούργια σας ασφάλεια έτοιμη και ενεργή στο e-mail σας!

 1. Είστε έτοιμοι!

Αν έχει λήξει η τωρινή σας ασφάλεια ή λήγει τις επόμενες ώρες, δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο τώρα!

Αν όμως η προηγούμενη σας ασφάλεια έχει ακόμα αρκετό διάστημα για να λήξει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία και να διακόψετε την ασφάλεια, καθώς δεν μπορείτε να έχετε διπλοασφάλιση και 2 ενεργές ασφάλειες!

Θα διακόψετε την ασφάλεια που είχατε και επιπλέον θα έχετε επιστροφή των μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων – ανάλογα με την πολιτική της ασφαλιστικής σας εταιρείας!

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα μπορείτε να αλλάξετε πολύ εύκολα και γρήγορα την τωρινή σας ασφάλεια μηχανής και να βρείτε μια που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και φυσικά στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με τη βοήθεια του asfaleies24.gr!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373