odiki voitheia times
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 λεπτά

Οδική Βοήθεια: Πληροφορίες, τιμές και εταιρείες

Η οδική βοήθεια είναι μια πολύτιμη κάλυψη, που κανονικά πρέπει να έχετε εξ’αρχής όταν κάνετε συμβόλαιο για ασφάλεια αυτοκινήτου καθώς έτσι αφενός έχετε μικρότερο κόστος (περίπου 2€ το μήνα) και αφετέρου όταν χρειαστεί, δεν αναζητάτε τελευταία στιγμή κάποια εταιρεία!

Υπηρεσίες οδικής βοήθειας παρέχουν αρκετές εταιρείες – τόσο οι ίδιες οι ασφαλιστικές όσο και μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών.

Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν δικό τους δίκτυο στις μεγαλύτερες πόλεις και συνεργάτες που καλύπτουν όλη την επικράτεια – ακόμα και το πιο απομακρυσμένο χωριό!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τιμές για υπηρεσίες οδικής βοήθειας καθώς και τι σας συμφέρει να κάνετε!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Οδική βοήθεια τιμές Express Service

Η Express Service είναι μια εταιρεία με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξυπηρέτησης των οδηγών.

Με ένα ευρύ ιδιόκτητο δίκτυο, καλύπτει άμεσα όλες τις απαιτήσεις σε βοήθεια, όταν τη χρειαστείτε.

Η τιμή για οδική βοήθεια στην Express Service είναι περίπου 60-70€ το χρόνο ως συνδρομή.

Αν δεν είστε ενεργός συνδρομητής και χρειαστείτε τις υπηρεσίες της, τότε το κόστος ανεβαίνει.

 

Τιμές για οδική βοήθεια στην Ιντεραμέρικαν

Η Interamerican αποτελεί μια από τις μακροβιότερες εταιρείες στο χώρο της οδικής βοήθειας. Καλύπτει τόσο τα δικά της συμβόλαια καθώς και παρέχει εξτρά υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε οχήματα που ασφαλίζονται μόνο για την συγκεκριμένη κάλυψη.

Οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές ενώ στα θετικά είναι το πολύ μεγάλο δίκτυο στόλου, που θα το βρείτε σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Οι τιμές για οδική βοήθεια στην Ιντεραμέρικαν ξεκινάνε από 37€ το έτος για ΙΧ και μηχανές και φτάνουν τα 160€ για λεωφορεία και ΦΙΧ.

Για τα ενοικιαζόμενα οχήματα, το κόστος είναι 50€ και καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.3000.352 ή μέσα από την παρακάτω φόρμα, για να εκδώσουμε γρήγορα και εύκολα το δικό σας ασφαλιστήριο οδικής βοήθειας ως έξτρα κάλυψη στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας!

 

Οδική βοήθεια Ιντερσαλονίκα & τιμές

Η Ιντερσαλόνικα αποτελεί μια από τις μακροβιότερες εταιρείες στο χώρο της ασφάλισης αυτοκινήτων και όχι μόνο.

Είναι η εταιρεία με τα μπλε οχήματα και γερανούς και καταγωγή τη Θεσσαλονίκη!

Πέρα από υπηρεσίες ασφάλισης προσφέρει και οδική βοήθεια με ένα εξαιρετικό δίκτυο που υπόσχεται άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων σας.

Οι τιμές της εταιρείας κυμαίνονται στο μέσο όρο της αγοράς και εξαρτώνται από τη διάρκεια του συμβολαίου , αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής ή χρειάζεστε τις υπηρεσίες για μια μόνο φορά.

Εταιρεία Τιμή / έτος (κατά προσέγγιση)
Express Service 60-70€
ΕΛΠΑ 70€
Ιντερσαλόνικα

Οδική βοήθεια για μηχανές

Η οδική βοήθεια για μηχανές είναι ίσως πιο απαραίτητη και από την αντίστοιχη για αυτοκίνητα!

Σκεφθείτε πως ένα μηχανάκι δίχως μανιβέλα, αν μείνει από μπαταρία (αρκετά συχνό φαινόμενο), τότε δεν μπορεί να πάρει μπρος με άλλο τρόπο παρά με εξωτερική πηγή ή αλλαγή μπαταρίας.

Η οδική για μηχανάκι είναι πιο οικονομική ενώ σας προτείνουμε να τη συνδυάσετε ως εξτρά κάλυψη στην αρχικό συμβόλαιο ασφάλειας μηχανής που μπορείτε να κάνετε μέσα από το Asfaleies24.gr

Η τιμή για οδική βοήθεια για μότο κυμαίνεται στα 15-20€ όταν την προσθέτετε ως εξτρά κάλυψη στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια

Μέσα από το asfaleies24.gr μπορείτε να αγοράσετε τη δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου και να προσθέσετε την οδική βοήθεια ως προαιρετική κάλυψη! Η οδική βοήθεια είναι διαθέσιμη σε όλα τα πακέτα ασφάλισης, όπως η βασική ασφάλεια, η ασφάλεια πυρός-κλοπής καθώς και η πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών.

Η οδική βοήθεια μέσα από το asfaleies24.gr – σε συνδυασμό με την αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου – κοστίζει μόλις 10€ / εξάμηνο ή 20€ / χρόνο.

Να σημειώσουμε πως η οδική βοήθεια του asfaleies24 και των συνεργατών μας παρέχεται τόσο σε όλη την Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!

 

Το συμβόλαιό μου περιλαμβάνει φροντίδα ατυχήματος – Είναι άλλο αυτό;

Η φροντίδα ατυχήματος είναι μια υπηρεσία της ασφαλιστικής σας εταιρείας όπου συνήθως περιλαμβάνεται σε όλα τα ασφαλιστήρια – από την απλή βασική ασφάλιση έως τα πακέτα μικτής ασφάλειας.

Η φροντίδα ατυχήματος έρχεται αν συμβεί κάποιο ατύχημα ώστε α) να σας βοηθήσει με τη συμπλήρωση των εγγράφων και να τραβήξει τις αντίστοιχες φωτογραφίες και β) να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητό σας προς το πλησιέστερο συνεργείο, σε περίπτωση που δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Η φροντίδα ατυχήματος δεν έρχεται σε διαφορετική περίπτωση – για παράδειγμα αν μείνετε από μηχανική βλάβη. Σε αυτήν την περίπτωση μόνο η οδική βοήθεια μπορεί να σας σώσει!

Η κάλυψη φροντίδας ατυχήματος έχει αρκετές διαφορές με την οδική βοήθεια και δεν θα πρέπει να μπερδεύονται!

 

Που θα σας βοηθήσει η οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια θα σας βοηθήσει σε κάθε έκτακτη κατάσταση που θα χρειαστείτε μια υποστήριξη για το όχημά σας, όπως:

Οι παραπάνω είναι οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες προβλημάτων που θα χρειαστεί να καλέσετε την οδική σας βοήθεια.

Υπάρχουν κι άλλες αρκετές περιπτώσεις που καλύπτονται από την οδική βοήθεια και αναλύονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Γενικότερα η οδική βοήθεια καλύπτει κάθε βλάβη που μπορεί να παρουσιαστεί και απαιτείται η ρυμούλκηση του οχήματος αν η επιτόπου επιδιόρθωση είναι αδύνατη.

Συχνές ερωτήσεις γύρω από την οδική βοήθεια

 # Πόσες φορές μπορεί να έρθει η οδική βοήθεια για το ίδιο πρόβλημα;

Συνήθως οι εταιρείες οδικής βοήθειας προσφέρουν μια μετακίνηση για το ίδιο πρόβλημα. Αν για παράδειγμα το αυτοκίνητο έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα, τότε η οδική βοήθεια μπορεί να έρθει και να σας το μεταφέρει μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο. Όμως αν εσείς επιθυμείτε μετάβαση πρώτα προς έναν άλλον χώρο και μετά ξανά, δεύτερη, μετάβαση προς το συνεργείο αυτό είναι αδύνατον.

# Θα μεταφερθεί το όχημα όπου επιθυμώ;

Ναι, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

 # Σε πόσες μέρες πρέπει να γίνει η μεταφορά του προς το συνεργείο;

Η μεταφορά γίνεται αυθημερόν στην περίπτωση που βρίσκεται στον ίδιο νομό. Αν η μεταφορά αφορά αλλαγή νομού, τότε μπορεί να διαρκέσει έως και μερικές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε πότε θα φτάσει το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο ή την τοποθεσία που επιθυμείτε.

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Αξίζει η οδική βοήθεια;

Η οδική βοήθεια φυσικά και αξίζει ως κάλυψη και σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα τη χρειαστείτε.

Είναι προτιμότερο να πληρώνετε ένα μικρό ποσό κάθε χρόνο και να έχετε σίγουρη τη βοήθεια, όταν βρεθείτε σε μια δύσκολη θέση, παρά να ψάχνετε τελευταία στιγμή και αφού έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα, πως θα μεταφέρετε το αυτοκίνητο ή ποιος θα σας βοηθήσει σε περίπτωση βλάβης!

Αναζητήστε ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια μέσα από την ιστοσελίδα μας συγκρίνετε παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστείτε στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373