ασφαλεια κλοπης μηχανης

Ασφάλεια κλοπής μότο

Η ασφάλεια μηχανής συνήθως καλύπτει τις βασικές και υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις, όπως είναι η αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Αρκετοί ιδιοκτήτες όμως επιθυμούν εξτρά καλύψεις για τη μηχανή τους, όπως είναι η ασφάλεια κλοπής.

Υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλίσετε τη μηχανή σας για μερική και ολική κλοπή; Ποιες εταιρείες αναλαμβάνουν και με τι κόστος;

ασφαλεια κλοπης μοτο

Ασφάλεια κλοπής μηχανής

Για να βρείτε ασφαλιστική εταιρεία να ασφαλίσει τη μηχανή σας έναντι κλοπής – είτε ολικής είτε μερικής – θα πρέπει το όχημά σας να καλύπτει κάποιες ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ο γενικότερος κανόνας είναι ότι σπάνια προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες ασφάλεια κλοπής μηχανής καθώς οι μηχανές είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε κλοπές.

Όμως, υπάρχουν 2-3 ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν τη συγκεκριμένη κάλυψη αρκεί η μηχανή σας να είναι μέσα στα μοντέλα που καλύπτουν!

Για παράδειγμα αν έχετε ένα δίτροχο 700 κυβικών και κάνετε ασφάλεια μηχανής 700cc, τότε είναι πολύ πιθανόν η ασφαλιστική εταιρεία να σας προσφέρει και τη δυνατότητα κάλυψης για ασφάλεια κλοπής!

Στο Asfaleies24.gr προσφέρουμε ασφάλεια μηχανής με κάλυψη κλοπής από τις εταιρείες Apeiron, Yellow project, ERGO, Interamerican και AIG.

Υπάρχει περίπτωση να μην σας εμφανίζονται τιμές στην online τιμολόγηση, οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας στείλετε την άδεια κυκλοφορίας μαζί με το δίπλωμα στο info@asfaleies24.gr

Αν το μηχανάκι είναι καινούργιο, θα χρειαστούμε και το τιμολόγιο αγοράς.

Διαδικασία ασφάλισης στο asfaleies24

Η διαδικασία για ασφάλεια μηχανής με κλοπή είναι πολύ απλή μέσα από το asfaleies24! Αρχικά, βλέπετε τις διαθέσιμες προσφορές από ΕΔΩ, αφού συμπληρώσετε πρώτα τα στοιχεία σας.

Έπειτα, αφού έχετε ολοκληρώσει την αίτηση ασφάλισης, στις εταιρείες Apeiron & Yellow Project θα γίνει βιντεοκλήση με την εταιρεία ώστε να δούνε το μηχανάκι σας και έπειτα να προχωρήσει άμεσα η έκδοση της ασφάλειας!

Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται εντός λίγης ώρας!

 

Ασφάλεια κλοπής μότο τιμές

Όσες εταιρείες προσφέρουν την επιπλέον κάλυψη κλοπής για μηχανές, έχουν αυξημένα ασφάλιστρα κατά περίπου 20-30% λόγω του ρίσκου της κλοπής.

Γενικά οι μηχανές είναι πολύ «προσιτές» στην κλοπή τους από επίδοξους κλέφτες, λόγω της φύσης της κατασκευής τους.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κλειστό χώρο φύλαξης εφόσον αυτό είναι δυνατόν καθώς επίσης και εξτρά αντικλεπτικό μηχανισμό όπως αλυσίδα φύλαξης ή αντικλεπτικό στον τροχό.

 

Ασφάλεια ολικής κλοπής μηχανής

Η ασφάλεια ολικής κλοπής μηχανής, όπως συμβαίνει και στην ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου, θα σας καλύψει σε περίπτωση που η μηχανή σας κλαπεί εντελώς και δε βρεθεί κανένα ίχνος της.

Σε αυτήν την περίπτωση, και εφόσον έχετε την κάλυψη ασφάλεια ολικής κλοπής στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, η ασφαλιστική θα σας αποζημιώσει με βάση την τρέχουσα αξία της μηχανής σας.

Αν υπάρχει η δυνατότητα, καλό είναι να έχετε τόσο την ολική κλοπή όσο και την μερική κλοπή στο ασφαλιστήριό σας.

Μέσα από το Asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής και να διαμορφώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας όπως επιθυμείτε, με όσες καλύψεις θέλετε!