φθηνη ασφαλεια αυτοκινητου για ανεργους

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους

Αν είστε άνεργος ή φοβάστε μη μείνετε χωρίς δουλειά τους επόμενους μήνες και δεν μπορείτε να πληρώσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα!

Αρκετές εταιρείες προσφέρουν στις ασφάλειες αυτοκινήτων ειδικές καλύψεις όπου σας προστατεύουν αν μείνετε χωρίς δουλειά και μπορείτε να έχετε ακόμα και δωρεάν ανανέωση για το επόμενό σας συμβόλαιο!

Αν είστε νέος άνεργος και θέλετε να ασφαλίσετε το όχημά σας, τότε υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις στην ασφάλεια για ανέργους.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνετε μια αναζήτηση και να βρείτε τις προσφορές που έχει η κάθε εταιρεία να σας δώσει. Μη ξεχάσετε στα βασικά στοιχεία να συμπληρώσετε ότι είστε άνεργοι, έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή και έκπτωση.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους είναι πραγματικότητα και αρκετές εταιρείες, λόγω των δύσκολων καιρών, προσφέρουν ευκολίες και έκπτωση στην τελική τιμή του συμβολαίου.

βρες ασφαλεια αυτοκινητου

Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους

Αρκετοί εργαζόμενοι αν χάσουν την εργασία τους και λήγει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, προσπαθούν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους με όσο το δυνατόν πιο μικρή χρονική δέσμευση.

Αυτό γίνεται καθώς θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να δώσουν όσο το δυνατόν πιο λίγα στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Γι’αυτό το λόγο υπάρχει η τρίμηνη ασφάλεια που θα βρείτε πλέον από αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες. Οι καλύψεις είναι οι ίδιες με μια εξάμηνη ή ετήσια ασφάλιση, όμως οι τιμές είναι αντίστοιχα προσαρμοσμένες σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Μια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου 3μηνη μπορεί να σας κοστίσει από 38€ και άνω, ανάλογα το αυτοκίνητο σας, την ηλικία του οδηγού, τον τόπο κατοικίας, κ.α.

Σε αυτήν την τιμή υπολογίστε την όποια εξτρά έκπτωση που μπορεί να έχετε από τις ασφαλιστικές εταιρείες, ως άνεργος.

 

Που θα βρείτε φθηνή ασφάλεια για ανέργους

Στο Asfaleies24 συνεργαζόμαστε με εταιρείες που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για ανέργους, στην ασφάλεια αυτοκινήτων.

Κάντε μια αναζήτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή καθώς και τις ειδικές εκπτώσεις για ανέργους.