ασφαλεια μηχανης 650cc

Ασφάλεια μηχανής 650cc – Τιμή και προσφορές

Η ασφάλεια για μηχανή είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση! Αρκούν μερικά λεπτά από το χρόνο σας και άμεσα έχετε όλες τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών στην οθόνη σας!

παρε προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Κάντε μια αναζήτηση για ασφάλεια μηχανής 650cc και δείτε άμεσα τι καλύψεις και με τι τιμές, έχουν να σας προσφέρουν οι μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα!

 

Ασφάλεια μηχανής 650cc τιμή

Οι μηχανές 650 κυβικών έχουν σχετικά πιο ακριβά ασφάλιστρα απ’ ότι τα μικρά scooters πόλης ή τα «παπιά» που συνήθως κυμαίνονται κάτω από τα 250 κυβικά.

Η κατηγορία των 650cc θεωρείται αρκετά μεγάλη και συνήθως εδώ έχουμε γρήγορες μηχανές με αυξημένο κίνδυνο ατυχήματος για τις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ασφάλιση μηχανών.

Οι τιμές στην ασφάλιση μηχανής 650 κυβικών κυμαίνονται από 50€ έως 80€ το εξάμηνο, ανάλογα την περιοχή ασφάλισης και την εταιρεία που θα επιλέξετε.

Πιο φθηνά θα σας κοστίσει η ασφάλεια αν μένετε στην επαρχία ενώ αν είστε στην Αθήνα, θα κληθείτε να πληρώσετε αυξημένα ασφάλιστρα.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή στην ασφάλιση μηχανής και να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα!

Τι πρέπει να προσέξετε στην ασφάλιση μηχανής

Για να έχετε κάλυψη ασφαλιστικού συμβολαίου, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε νόμιμο δίπλωμα για τη μηχανή που οδηγάτε.

Δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να ασφαλιστείτε, αν δεν έχετε το νόμιμο δίπλωμα οδήγησης, που αντιστοιχεί στα κυβικά της μηχανής.

Η ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε να ασφαλιστείτε θα σας ζητήσει τόσο το δίπλωμα όσο και την άδεια της μηχανής για να προχωρήσει στην έκδοση του συμβολαίου.

Τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα στείλετε online ενώ μέσα σε μερικά λεπτά θα έχετε το συμβόλαιό σας το e-mail, έτοιμο να το εκτυπώσετε!

Μπορείτε να ζητήσετε και την δωρεάν έκδοση πράσινης κάρτας έτσι ώστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα ασφάλισης.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ασφάλισή σας ξεκινάει από την στιγμή που λαμβάνεται το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά – όχι όταν θα κάνετε την πληρωμή!

Οπότε αν δεν έχετε λάβει ακόμα το ασφαλιστήριο, μην μετακινείτε τη μηχανή σας καθώς θα είναι στην ουσία ανασφάλιστη!

Στην ουσία δε διαφέρει η ασφάλεια μηχανής από την διαδικασία έκδοσης ασφάλειας αυτοκινήτου, ως προς τα δικαιολογητικά (άδεια-δίπλωμα) που πρέπει να στείλετε στην ασφαλιστική εταιρεία της επιλογής σας.