Ασφάλεια μηχανής 650cc

ασφαλεια μηχανης 650cc

Ασφάλεια μηχανής 650cc

Η ασφάλεια για μηχανή είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση! Αρκούν μερικά λεπτά από το χρόνο σας και άμεσα έχετε όλες τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών στην οθόνη σας μέσα από το asfaleies24.gr!

Κάντε μια αναζήτηση για ασφάλεια μηχανής 650cc και δείτε άμεσα τι καλύψεις και με τι τιμές, έχουν να σας προσφέρουν οι μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα!

 

Ασφάλεια μηχανής 650cc τιμή

Οι μηχανές 650 κυβικών έχουν σχετικά πιο ακριβά ασφάλιστρα απ’ ότι τα μικρά scooters πόλης ή τα «παπιά» που συνήθως κυμαίνονται κάτω από τα 250 κυβικά.

Η κατηγορία των 650cc θεωρείται αρκετά μεγάλη και συνήθως εδώ έχουμε γρήγορες μηχανές με αυξημένο κίνδυνο ατυχήματος για τις ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ασφάλιση μηχανών.

Οι τιμές στην ασφάλιση μηχανής 650 κυβικών κυμαίνονται από 50€ έως 80€ το εξάμηνο, ανάλογα την περιοχή ασφάλισης και την εταιρεία που θα επιλέξετε.

Πιο φθηνά θα σας κοστίσει η ασφάλεια αν μένετε στην επαρχία ενώ αν είστε στην Αθήνα, θα κληθείτε να πληρώσετε αυξημένα ασφάλιστρα.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή στην ασφάλιση μηχανής και να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα!

Τι πρέπει να προσέξετε στην ασφάλιση μηχανής

Για να έχετε κάλυψη ασφαλιστικού συμβολαίου, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε νόμιμο δίπλωμα για τη μηχανή που οδηγάτε.

Δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να ασφαλιστείτε, αν δεν έχετε το νόμιμο δίπλωμα οδήγησης, που αντιστοιχεί στα κυβικά της μηχανής.

Η ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε να ασφαλιστείτε θα σας ζητήσει τόσο το δίπλωμα όσο και την άδεια της μηχανής για να προχωρήσει στην έκδοση του συμβολαίου.

Τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα στείλετε online ενώ μέσα σε μερικά λεπτά θα έχετε το συμβόλαιό σας το e-mail, έτοιμο να το εκτυπώσετε!

Μπορείτε να ζητήσετε και την δωρεάν έκδοση πράσινης κάρτας έτσι ώστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα ασφάλισης.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ασφάλισή σας ξεκινάει από την στιγμή που λαμβάνεται το ασφαλιστήριο ηλεκτρονικά – όχι όταν θα κάνετε την πληρωμή!

Οπότε αν δεν έχετε λάβει ακόμα το ασφαλιστήριο, μην μετακινείτε τη μηχανή σας καθώς θα είναι στην ουσία ανασφάλιστη!

Στην ουσία δε διαφέρει η ασφάλεια μηχανής από την διαδικασία έκδοσης ασφάλειας αυτοκινήτου, ως προς τα δικαιολογητικά (άδεια-δίπλωμα) που πρέπει να στείλετε στην ασφαλιστική εταιρεία της επιλογής σας.

 

Τι πακέτα ασφάλισης υπάρχουν για τις μηχανές

Για τη μηχανή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια βασική ασφάλεια μηχανής καθώς και σε ένα πακέτο κλοπής που καλύπτει ακόμα και την ολική κλοπή της μηχανής σας!

Η βασική ασφάλεια καλύπτει τις υποχρεωτικές καλύψεις όπως είναι η αστική ευθύνη έναντι τρίτων για υλικές ζημιές και τραυματισμούς.

Τα πακέτα πυρός-κλοπής για τις μηχανές καλύπτουν την ολική κλοπή της μηχανής και – ανάλογα την εταιρεία – ίσως μερικές ακόμα καλύψεις όπως κάλυψη για καταστροφή από φυσικά φαινόμενα, κ.α.

Για την έκδοση μιας ασφάλειας μηχανής με κλοπή θα χρειαστεί να κάνετε βιντεοκλήση με την εταιρεία ώστε να βεβαιωθεί η κατάσταση της μηχανής και να ισχύει η κάλυψή σας!

 

Τι προαιρετικές καλύψεις μπορείτε να επιλέξετε

Πέρα από το πακέτο ασφάλισης που θα επιλέξετε, μπορείτε να προσθέσετε και κάποιες προαιρετικές καλύψεις όπως είναι η οδική βοήθεια και η νομική προστασία.

Η οδική βοήθεια σας προσφέρει κάλυψη για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να σας παρουσιαστεί όπως αν μείνετε από μπαταρία ή αν παρουσιαστεί ένα μηχανικό πρόβλημα στο όχημά σας.

Από την άλλη, η νομική προστασία σας προσφέρει υποστήριξη μέσω δικηγόρου αν έχετε μια διαφωνία με την ασφαλιστική σας εταιρεία σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης ή με κάποιο άλλο όχημα που εκπλαγήκατε σε ατύχημα.

Και τις δυο αυτές καλύψεις μπορείτε να τις προσθέσετε στο ασφαλιστήριό σας κατά τη διαδικασία της online αγοράς, μέσα από το asfaleies24.gr πληρώνοντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος!