Ασφάλεια ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων

Ασφαλίστε οικονομικά τον στόλο σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συγκρίνουμε τιμές σε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για ασφάλιση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Από 42€ το εξάμηνο!


Επικοινωνία| Πάρτε προσφορά για ασφάλιση ΙΧ

Πως θα ασφαλίσετε το στόλο σας

σε μόλις 3 βήματα!
Συμπληρώνετε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή κάνετε μόνοι σας τιμολόγηση για όλα τα οχήματά σας!
Βλέπετε προσφορές και τιμές από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες
Επιλέγετε αυτήν που επιθυμείτε και λαμβάνετε τα συμβόλαια στο e-mail σας!

Ασφάλιση ενοικιαζόμενων οχημάτων

Η ασφάλεια ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και οχημάτων γενικότερα, καλύπτει οχήματα που η χρήση τους προορίζεται για ενοικίαση σε τρίτους – για παράδειγμα από μια εταιρεία rent a car προς έναν πελάτη που μισθώνει το όχημα για 3 ημέρες.

Η ασφάλεια εδώ γίνεται με ειδικούς όρους και διαφορετική τιμολόγηση, απ’ότι θα βρείτε στην online ασφάλεια που παρέχουμε μέσα από το Asfaleies24.gr Για να σας στείλουμε μια προσφορά για το στόλο σας θα χρειαστούμε μερικά στοιχεία, όπως:

  • Αριθμός κυκλοφορίας κάθε οχήματος
  • Περίοδος ασφάλισης (6 ή 12 μήνες)
  • Ίπποι
  • Μάρκα
  • Μοντέλο
  • Επιθυμητές καλύψεις πέρα από τη βασική υποχρεωτική ασφάλιση
  • Αξία οχήματος

Αν επιθυμείτε την ασφάλεια ενοικιαζόμενων οχημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας ή στο 210.3000.352 ώστε να σας αποστείλουμε το ειδικό αρχείο προς συμπλήρωση και έπειτα την προσφορά μας, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Χρήσιμες πληροφορίες

1Τι καλύπτει η ασφάλεια rent a car

Η ασφάλεια ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων καλύπτει τις καλύψεις που θέλετε εσείς να επιλέξετε. Η υποχρεωτική από το νόμο βασική ασφάλεια καλύπτει τις απολύτως βασικές υποχρεώσεις σας έναντι τρίτων – δηλαδή αν ο ενοικιαστής σας προκαλέσει ένα ατύχημα και είναι υπαίτιος, τότε η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τις ζημιές του άλλου οχήματος.

Στη βασική ασφάλεια μπορείτε να προσθέσετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια (απαραίτητη για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα), νομική προστασία καθώς ακόμα και μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις.

2Τιμές για ασφάλεια ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων
Οι τιμές ξεκινάνε από περίπου 42€ το εξάμηνο, ανάλογα το αυτοκίνητο την περιοχή και τις καλύψεις.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή πρόκειται για εταιρικό στόλο και θα προσπαθήσουμε να λάβουμε το καλύτερο δυνατόν από τις ασφαλιστικές εταιρείες, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 210.3000.352 ώστε να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά!