ασφαλεια αυτοκινητου με ατοκες δοσεις
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις

Αν αναζητάτε οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου και δυνατότητα πληρωμής μέσω άτοκων δόσεων, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Μέσα από το Asfaleies24 μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ασφάλεια με επιλογή αποπληρωμής μέσα από 12 άτοκες δόσεις.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ασφάλισης και λάβετε άμεσα προσφορά για φθηνή ασφάλιση από όλες τις ασφαλιστικές. Κάντε σύγκριση τιμών και καταλήξετε στην επιθυμητή ασφάλιση με αποπληρωμή σε 12 δόσεις!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Ασφάλεια με δόσεις στο asfaleies24

Το Asfaleies24, το online ασφαλιστικό γραφείο που συγκρίνει τιμές και καλύψεις από όλες τις Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες, σας προσφέρει τη δυνατότητα 12 άτοκων δόσεων σε όλα τα ετήσια συμβόλαια.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως μπορείτε να έχετε τα οφέλη και τη χαμηλή τιμή από την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου ενώ παράλληλα την πληρώνετε μήνα-μήνα δίχως να προ-πληρώσετε όλο το ποσό με τη μια!

Τα οφέλη από το ετήσιο συμβόλαιο ασφάλισης είναι τόσο οικονομικά (χαμηλότερη τιμή έως και 40% σε σχέση με μια μηνιαία ασφάλιση) αλλά και πρακτικά καθώς δε χρειάζεται κάθε μήνα ή τρίμηνο να έχετε τον πονοκέφαλο της ανανέωσης.

Έτσι με το ετήσιο συμβόλαιο ξεγνοιάζετε μια και καλή, εξοικονομείτε σημαντικά οικονομικά οφέλη και ταυτόχρονα μπορείτε να ξεπληρώσετε το ποσό του συμβολαίου σε 12 δόσεις, μήνα μήνα!

Τι όφελος έχετε με το να πληρώνετε την ασφάλεια σε δόσεις

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις έχετε πολλαπλά οφέλη που θα σας αναλύσουμε εδώ.

Για αρχή, μπορείτε να έχετε μια καταπληκτική προσφορά από την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε, καθώς όσο μεγαλύτερη η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, τόσο καλύτερη η προσφορά που θα λάβετε.

Έτσι μπορείτε να λάβετε ένα ετήσιο ασφάλιστρο με το συνολικό όφελος τιμής να ξεπερνάει το 40% σε σχέση με μια αντίστοιχη μηνιαία ασφάλιση ενώ σε σχέση με την εξάμηνη δέσμευση συμβολαίου το όφελος είναι έως και 25%!

Άρα από τη μια κερδίζετε χρήματα από τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και από την άλλη πληρώνετε το συμβόλαιο μήνα-μήνα με τη χρήση της κάρτας και τις δόσεις χωρίς τόκο που προσφέρουν οι εταιρείες!

Διπλό όφελος που σας εξοικονομεί δεκάδες ευρώ στην τσέπη σας!

 

Γίνονται δόσεις αν δεν έχω κάρτα;

Όχι. Αν δεν υπάρχει πιστωτική κάρτα δεν μπορούν να γίνουν δόσεις από καμία εταιρεία.

Σε αυτήν την περίπτωση, για να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας, θα σας προτείναμε να επιλέξετε μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου που η έκπτωση αγγίζει το 40%.

Πως γίνεται η αγορά ασφάλειας αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις;

Η διαδικασία της αγοράς και πληρωμής με πιστωτική κάρτα μέσα από το asfaleies24.gr είναι πολύ εύκολη και ολοκληρώνεται άμεσα.

Αρχικά, θα πρέπει να μεταφερθείτε στην ειδική φόρμα αναζήτησης όπου εκεί θα συγκρίνετε τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και θα βρείτε την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Αφού την επιλέξετε και φτιάξετε το συμβόλαιο όπως επιθυμείτε – δηλαδή επιλέξετε χρονική διάρκεια, εξτρά καλύψεις όπως η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία και το προσωπικό ατύχημα, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα πληρωμών όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε μέσω κατάθεσης DIAS από τον τραπεζικό σας λογαριασμό είτε μέσω κάρτας.

Αν θέλετε να πληρώσετε την ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις, τότε θα επιλέξετε την επιλογή «Κάρτα» και έπειτα στο επόμενο βήμα θα εισάγετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας όπως τον αριθμό, ονοματεπώνυμο, κτλ.

Άμεσα το σύστημα θα καταλάβει ότι πρόκειται για πιστωτική κάρτα και θα σας δώσει την επιλογή να διαλέξετε πόσες δόσεις επιθυμείτε!

Επιλέγετε τον αριθμό των δόσεων, πληρώνετε και αυτό ήταν! Παραλαμβάνετε άμεσα στο e-mail σας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και πληρώνετε μήνα-μήνα την ασφάλειά σας, ενώ έχετε εκμεταλλευτεί την καταπληκτική τιμή της ετήσιας ασφάλειας αυτοκινήτου!