Ασφάλεια αυτοκινήτου Σέρρες

ασφαλεια αυτοκινητου σερρες

Ασφάλεια αυτοκινήτου στις Σέρρες

Αν αναζητάς ασφάλεια αυτοκινήτου για τη πόλη των Σερρών, τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο!

Είτε αναζητάτε οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, είτε online ασφάλεια μηχανής ή άλλων οχημάτων όπως ασφάλεια αγροτικού αυτοκινήτου, τρακτέρ, κτλ , το Asfaleies24 είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή σου!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου στις Σέρρες

Οι τιμές εξαρτώνται από αρκετούς παράγοντες, όπως η ηλικία και τα έτη διπλώματος του οδηγού, το μοντέλο και τα κυβικά του αυτοκινήτου, κ.α.

Για τα παραδείγματά μας έχουμε ορίσει οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος και τκ τον 62100. Επίσης τα οχήματα είναι καινούργια με 1η άδεια την 01/2020. Για τα δικά σου κόστη ασφάλισης, κάνε μια αναζήτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας ώστε να δείς ακριβώς πόσο θα σου κοστίσει η ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.

Toyota Yaris 1.0 :

Το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Toyota, με χιλιάδες πωλήσεις κάθε χρόνο στη χώρα μας, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων με την 4η γενιά του.

Αν προτιμάς μια φθηνή εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, τότε το κόστος αναλογικά θα είναι λίγο μεγαλύτερο, απ ότι να επιλέξεις μια ετήσια!

Peugeot 208:

Το μικρό μοντέλο τις Peugeot ακολουθεί το Toyota Yaris σε δημοτικότητα και πωλήσεις.

Με προσιτό κόστος και αρκετές παροχές, το 208 αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για αυτοκίνητο πόλης και όχι μόνο.

Για την αρχική έκδοση Pure Active 1200, μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημά σας με κόστος μόλις 75,56€ για ασφάλεια 12 μηνών.

Εδώ να σημειώσουμε πως η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πάντα πιο προσιτή και οικονομική, καθώς περιλαμβάνει έκπτωση έναντι της μηνιαίας, τρίμηνης ή εξάμηνης διάρκειας ασφάλισης.

Hyundai i10 :

Άλλο ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Προσιτό, με αξιοπιστία και πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και από την αρχική έκδοση!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου στις Σέρρες είναι ιδιαίτερα προσιτή και οικονομική και αρκετά χαμηλότερη έναντι του κόστους ασφάλισης στην Αθήνα ή ακόμα και τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό συμβαίνει καθώς συνήθως οι επαρχιακές πόλεις έχουν λιγότερα ατυχήματα, με αποτέλεσμα οι ασφαλιστικές εταιρείες να τιμολογούν τις υπηρεσίες ασφάλισης πιο χαμηλά, λόγω μειωμένου κινδύνου.

Πως μπορώ να ασφαλιστώ στο asfaleies24 online;

Η ασφάλεια αυτοκινήτου στο asfaleies24 είναι μια διαδικασία εύκολη, γρήγορη και προσιτή.

Ξεκινάς από τη φόρμα αναζήτησης όπου εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία τιμολόγησης όπως στοιχεία ιδιοκτήτη και οχήματος(μοντέλα, 1η άδεια κυκλοφορίας, κ.α.) και αμέσως η πλατφόρμα μας σου επιστρέφει τις τιμές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Εκεί μπορείς να συγκρίνεις τιμές, παροχές και καλύψεις και να επιλέξεις την ασφάλεια που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!

Αγοράζεις online την ιδανική κάλυψη, πληρώνεις με τον επιθυμητό τρόπο (κάρτα ή τραπεζική μεταφορά) και λαμβάνεις άμεσα το ασφαλιστήριο στο e-mail σου!

Από αυτήν την στιγμή είσαι ασφαλισμένος και έχεις εξοικονομήσει ένα αρκετά σεβαστό ποσό!