ασφαλεια αυτοκινητου σερρες

Ασφάλεια αυτοκινήτου Σέρρες

Αν αναζητάτε ασφάλεια αυτοκινήτου για τη πόλη των Σερρών, τότε είστε στο κατάλληλο σημείο!

Το Asfaleies24.gr, με γραφεία στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, προσφέρει εξαιρετικές τιμές ασφάλισης για όλα τα οχήματα που βρίσκονται στο νομό Σερρών.

Είτε αναζητάτε οικονομικές προτάσεις ασφάλισης αυτοκινήτου, είτε ασφάλεια μηχανής ή άλλων οχημάτων όπως ασφάλεια αγροτικού αυτοκινήτου, τρακτέρ, κτλ , το Asfaleies24 είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή σας!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τιμές ασφάλισης που ισχύουν για την πόλη των Σερρών, για κάποια από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα!

[lwptoc]

 

Τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου στις Σέρρες

Οι τιμές εξαρτώνται από αρκετούς παράγοντες, όπως η ηλικία και τα έτη διπλώματος του οδηγού, το μοντέλο και τα κυβικά του αυτοκινήτου, κ.α.

Για τα παραδείγματά μας έχουμε ορίσει οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος και τκ τον 62100. Επίσης τα οχήματα είναι καινούργια με 1η άδεια την 01/2020

 

Toyota Yaris 1.0 :

Το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Toyota, με χιλιάδες πωλήσεις κάθε χρόνο στη χώρα μας, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων με την 4η γενιά του.

Το κόστος ασφάλισης για το Toyota Yaris στις Σέρρες είναι στα 81,65€ και αφορά ετήσιο πακέτο βασικής ασφάλισης για όλες τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις.

Αν σε αυτό το κόστος προσθέσουμε 3 σχεδόν απαραίτητες εξτρά καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια και νομική προστασία, τότε το κόστος ανεβαίνει στα 123,65€ για 12 μήνες.

Αν προτιμάτε μια φθηνή εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, τότε το κόστος αναλογικά θα είναι λίγο μεγαλύτερο, απ ‘ότι να επιλέξετε μια ετήσια!

 

Peugeot 208:

Το μικρό μοντέλο τις Peugeot ακολουθεί το Toyota Yaris σε δημοτικότητα και πωλήσεις.

Με προσιτό κόστος και αρκετές παροχές, το 208 αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για αυτοκίνητο πόλης και όχι μόνο.

Για την αρχική έκδοση Pure Active 1200, μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημά σας με κόστος μόλις 75,56€ για ασφάλεια 12 μηνών.

Εδώ να σημειώσουμε πως η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πάντα πιο προσιτή και οικονομική, καθώς περιλαμβάνει έκπτωση έναντι της μηνιαίας, τρίμηνης ή εξάμηνης διάρκειας ασφάλισης.

 

Hyundai i10 :

Άλλο ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Προσιτό, με αξιοπιστία και πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και από την αρχική έκδοση!

Αν είστε ιδιοκτήτης ενός Hyundai i10, θα μπορέσετε να το ασφαλίσετε με κόστος από μόλις 72,98€ για ετήσια διάρκεια ασφάλισης.

Αν θέλετε και επιπλέον καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια και νομική προστασία, τότε το κόστος διαμορφώνεται στα 114,43€ – πάλι για 12 μήνες διάρκεια.

Όπως παρατηρούμε, η ασφάλεια αυτοκινήτου στις Σέρρες είναι ιδιαίτερα προσιτή και οικονομική και σίγουρα αρκετά χαμηλότερη έναντι του κόστους ασφάλισης στην Αθήνα ή ακόμα και τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό συμβαίνει καθώς συνήθως οι επαρχιακές πόλεις έχουν λιγότερα ατυχήματα, με αποτέλεσμα οι ασφαλιστικές εταιρείες να τιμολογούν τις υπηρεσίες ασφάλισης πιο χαμηλά, λόγω μειωμένου κινδύνου.

Αναζητήστε στο Asfaleies24.gr τη δική σας ασφάλεια και ανακαλύψτε τις χαμηλότερες τιμές με την καλύτερη εξυπηρέτηση!