Φθηνή εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

ασφαλεια αυτοκινητου

Εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

Αν αναζητάτε μια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου εξάμηνη, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε την πιο οικονομική ασφάλιση εξαμήνου και όχι μόνο, για όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν!

Εδώ συγκρίνουμε τιμές ανάλογα τις καλύψεις που επιθυμείτε και σας δείχνουμε τις φθηνότερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες!

Συμφέρει η εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου ή να κάνω ετήσια;

Η 6μηνη ασφάλιση σίγουρα συμφέρει πολύ περισσότερο έναντι μιας μηνιαίας ασφάλειας αυτοκινήτου ή μιας τρίμηνης ασφάλειας αυτοκινήτου.

Αυτό συμβαίνει καθώς όσο το δυνατόν μεγαλύτερο , χρονικά , είναι το συμβόλαιό σας, τόσο μειώνεται το κόστος ασφάλισης αντίστοιχα.

Έτσι, αν συγκρίνουμε μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου με μια μηνιαία, θα δούμε ότι η ετήσια έχει μια διαφορά περίπου 40% σε σχέση με τη μηνιαία (εάν ανανεώνατε τη μηνιαία για 12 μήνες).

Με την ίδια λογική, η εξάμηνη ασφάλιση συμφέρει πολύ περισσότερο έναντι της μηνιαίας και της τρίμηνης όμως όχι έναντι της ετήσιας κάλυψης.

Αν δεν έχετε σκοπό να αλλάξετε αυτοκίνητο σύντομα ή να το πουλήσετε, τότε σας συμφέρει πολύ περισσότερο η ετήσια ασφάλιση.

Το συνολικό όφελος που θα έχετε μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το 40% ενώ επίσης αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να ξεπληρώσετε το συμβόλαιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Άρα από τη μια εξοικονομείτε χρήματα καθώς κάνετε ετήσιο συμβόλαιο, από την άλλη όμως πληρώνετε μήνα-μήνα μέσω των άτοκων δόσεων της κάρτας σας!

 

Εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου τιμή

Η τιμή για εξάμηνη ασφάλιση αυτοκινήτου εξαρτάται, όπως σε όλες τις ασφάλειες, από την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας καθώς και τα στοιχεία του οδηγού όπως ηλικία, έτη διπλώματος, τκ που θα ασφαλιστεί, κ.α.

Οι συνηθισμένες τιμές για ένα αυτοκίνητο τετραετίας χωρίς ιστορικό σε ατύχημα και με οδηγό που διαθέτει δίπλωμα παραπάνω από 10 χρόνια ξεκινούν από περίπου 44€ για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου.

Υπάρχουν όμως πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται στη διαμόρφωση της τιμής του ασφαλιστηρίου οπότε το καλύτερο είναι να συγκρίνετε τιμές μέσα από την ιστοσελίδα μας και να επιλέξετε την ασφαλιστική που θέλετε, επιλέγοντας επιπλέον και τις όποιες εξτρά καλύψεις μπορεί να θέλετε!

 

Ποια ασφαλιστική να επιλέξω

Στην Ελλάδα πλέον υπάρχουν παραπάνω από 30+ ασφαλιστικές εταιρείες. Όλες πλέον ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε να μην υπάρχουν ανάλογα περιστατικά όπως παλαιότερα όπου σε μια νύχτα είχαν κλείσει ασφαλιστικές και οι ασφαλισμένοι είχαν βρεθεί ανασφάλιστοι.

Κάντε μια σύγκριση τιμών στην ιστοσελίδα μας, εισάγοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας και αμέσως μέσα σε 1 λεπτό θα λάβετε όλες τις τιμές από τις ασφαλιστικές εταιρείες μαζί με τις καλύψεις που σας προσφέρουν, με βάση αυτά που έχετε εισάγει εσείς.

Μπορείτε να επιλέξετε βασική κάλυψη, πλήρη μικτή ασφάλεια, ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου, όπως και εξτρά καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων, οδική βοήθεια, νομική κάλυψη, κ.α.

Σε κάθε περίπτωση επιλέξτε αποκλειστικά τις καλύψεις που ενδιαφέρεστε και μην παρασύρεστε να προσθέτετε πράγματα στο συμβόλαιό σας που δεν σας είναι αναγκαία.

Μια εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου θα έχει ένα κόστος από περίπου 45€ και θα ανεβαίνει ανάλογα τον τύπο του αυτοκινήτου, την ηλικία του οδηγού, την περιοχή που θα κυκλοφορεί το αυτοκίνητο, κ.α.

 

Τι μου συμβουλεύετε να κάνω

Οι συμβουλές που δίνουμε σε κάθε οδηγό που θέλει να ασφαλιστεί, για να εξοικονομήσει χρήματα και να επιλέξει μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία είναι:

  • Ξεκινήστε την έρευνά σας από το Asfaleies24, απλά εισάγοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας
  • Δείτε τιμές τόσο για εξάμηνη ασφάλιση όσο και για ετήσια. Μη ξεχνάτε πως η ετήσια έχει όφελος περίπου 20-25% έναντι της 6μηνης και επιπλέον μπορείτε να την πληρώσετε σε έως 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας!
  • Δείτε αξιολογήσεις και σχόλια πελατών για την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε!

Πλέον η επιλογή ασφαλιστικής είναι μια εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Με το Asfaleies24 μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή στο θέμα της ασφάλειας!