Ασφάλεια Αυτοκινήτου Kia Stonic

Το Kia Stonic είναι ένα τολμηρό SUV με δυναμική και προηγμένη σχεδίαση! Ο μυώδης σχεδιασμός του είναι ιδανικός για όσους αναζητούν την περιπέτεια και θέλουν κάθε διαδρομή να μετατρέπεται σε μια οδηγική απόλαυση!

Το Kia Stonic είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και σε υβριδικά μοντέλα για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, αυξημένες επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση.

Το αυτοκίνητο προσφέρει μια ποικιλία από τεχνολογικά συστήματα όπως συστήματα αποφυγής σύγκρουσης, οθόνες multimedia, διασύνδεση με κινητά, κ.α.

Πόσο όμως κοστίζει μια ασφάλεια αυτοκινήτου για το Kia Stonic ; Από τι διαφέρει το κόστος και τι καλύψεις περιλαμβάνονται;

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας ανά εξάμηνο ανά περιοχή

Περιοχή Βασική Πυρός/Κλοπής Μικτή
Αθήνα 63,05€ - Hellas Direct 110,94€ - Accredited 195,80€ - Hellas Direct
Θεσσαλονίκη 56,26€ - Hellas Direct 80,32€ -Hellas Direct 165€ - Helllas direct

Επαρχία

41,71€ - Hellas Direct 79,44€ - Hellas Direct 164,12€ - Hellas Direct

Η τιμολόγηση έγινε για Kia Stonic 1000cc αξίας 19.654€ στις 27/07/2023 με οδηγό 40 ετών και τκ 10432, 54248, 84100. Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να έχουν αλλάξουν. Το κόστος ασφάλισης αφορά εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου - στις υπόλοιπες διάρκειες το κόστος διαφοροποιείται αντίστοιχα.

Επιπλέον καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε στο συμβόλαιό σας

  • Οδική βοήθεια με μόλις 10€ / εξάμηνο!
  • Νομική προστασία
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Προσωπικό ατύχημα με κόστος μόλις 3€ / έτος!

Τι περιλαμβάνει η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου

Η βασική ασφάλεια περιλαμβάνει μόνο τις απαραίτητες εκ του νόμου καλύψεις που απαιτούνται για να κυκλοφορείτε νόμιμα στους δρόμους – δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων για ζημίες και τραυματισμούς!

Στη βασική ασφάλιση μπορείτε να προσθέσετε τις εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων και προσωπικό ατύχημα με σκοπό να εμπλουτίσετε το ασφαλιστήριό σας και να σας παρέχει περισσότερη προστασία!

 

Στοιχεία που εντυπωσιάζουν στο Kia Stonic

Συνδεσιμότητα με κινητά μέσω carplay & android auto

Συνδέστε εύκολα και γρήγορα το κινητό σας τηλέφωνο και δείτε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές στην οθόνη του Stonic! Google maps, spotify, waze κι άλλες εφαρμογές σας περιμένουν να τις εξερευνήσετε εν κινήση!

Ανεπτυγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό

Με πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό και συστήματα ασφαλείας όπως αποφυγή σύγκρουσης, lane assist, forward collision avoidance, blind spot, κ.α. το Kia Stonic προσφέρει ό,τι καλύτερο στον οδηγό!

Κάμερα οπισθοπορείας

Η κάμερα οπισθοπορείας με τις δυναμικές γραμμές σας δείχνει ακριβώς που βρίσκετε το αυτοκίνητο όταν κάνετε όπισθεν αλλά και που θα κατευθυνθεί έτσι όπως έχετε στριμμένο το τιμόνι!

 

Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω;

Τα προβλήματα του Kia Stonic περιορίζονται συνήθως σε ελαττωματικά μέρη που καλύπτονται εντός της εργοστασιακής εγγύησης.

Συνήθως, το Kia Stonic αντιμετωπίζει προβλήματα με το σύστημα μετάδοσης, την αντλία καυσίμου ή με τις αναρτήσεις του. Όμως, σε κάθε περίπτωση είναι σε πολύ μικρή κλίμακα και επιλύονται εντός της εγγύησης.

 

Διαστάσεις αυτοκινήτου

Μήκος: 4,140

Πλάτος: 1,760μ – χωρίς τους πλευρικούς καθρέπτες

Ύψος: 1,520μ

Χώρος αποσκευών: 352λ

Τι ασφάλεια αυτοκινήτου να επιλέξετε

Το τι ασφάλεια αυτοκινήτου θα επιλέξετε για το Kia Stonic είναι καθαρά μια δική σας προσωπική επιλογή! Αυτό που προτείνουμε εμείς στο asfaleies24 είναι εφόσον πρόκειται για καινούργιο αυτοκίνητο ή μεταχειρισμένο με αξία μεγαλύτερη των 10.000€, να επιλέγετε μια μικτή ασφάλεια που προστατεύει το αυτοκίνητο και την περιουσία σας από ενδεχόμενη ζημιά!

Σίγουρα μην παραλείψετε και τις προαιρετικές καλύψεις όπως την οδική βοήθεια, θραύση, νομική και το προσωπικό ατύχημα καθώς θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε κάποιο συμβάν.

Στο asfaleies24 έχεις τη δυνατότητα να συγκρίνεις περισσότερες από 29 ασφαλιστικές εταιρείες με 1 κλικ, να δεις τα πακέτα που προσφέρουν και να αγοράσεις την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου σε μόλις 2 λεπτά!