ασφαλεια αυτοκινητου 1400 κυβικων

Ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές 1400 κυβικά

Τα αυτοκίνητα στην κατηγορία 1400 κυβικά είναι από τα πλέον δημοφιλή στη χώρα μας και όχι μόνο.

Οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν ένα αυτοκίνητο 1400 κυβικά καθώς προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση, υψηλές αποδόσεις και χαμηλό κόστος απόκτησης.

Τα αυτοκίνητα 1400 κυβικών μπορεί να είναι είτε οικογενειακά sedan ή μικρά αυτοκίνητα πόλης.

Προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, καθώς πλέον ένα αυτοκίνητο 1400 κυβικών μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 180-200 άλογα αν διαθέτει turbo!

Με όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε γιατί η κατηγορία των 1400 είναι η πλέον δημοφιλής στην αγορά αυτοκινήτου!

βρες ασφαλεια αυτοκινητου


Τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου 1400 κυβικών

Οι τιμές στην ασφάλιση αυτοκινήτου, εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες πέρα από τα κυβικά της μηχανής.

Το κόστος απόκτησης του αυτοκινήτου, ο τόπος που κινείται, η ηλικία του οδηγού καθώς και του οχήματος, είναι μερικού βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ασφάλισης ενός οχήματος.

Μπορείτε να βρείτε από πολύ οικονομικές ασφάλειες μέχρι πιο ακριβές – ανάλογα τις καλύψεις που ζητάτε καθώς και τα κριτήρια που παραθέσαμε πιο πάνω.

Για να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου 1400 κυβικα, αναζητήστε στη σελίδα μας και θα βρείτε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες μέσα από 1 κλικ!

 

Παίζουν ρόλο τα κυβικά ή τα άλογα ενός αυτοκινήτου;

Το κόστος ασφάλισης υπολογίζεται με βάση τα κυβικά του οχήματος (δηλαδή τους φορολογήσιμους ίππους) και όχι τα άλογα που βγάζει στο δυναμόμετρο.

Με αυτήν την λογική ένα αυτοκίνητο 1400 κυβικά μπορεί να βγάζει 200 άλογα και να πληρώνει χαμηλή ασφάλεια ενώ ένα αυτοκίνητο 2000 κυβικών να βγάζει 145 άλογα και να πληρώνει πολύ υψηλότερα ασφάλιστρα!

Με τις νέες γενιές Turbo κινητήρων, οι κατασκευαστές επιτυγχάνουν πολλά άλογα, με πολύ λίγα κυβικά!

Στην ασφάλιση του οχήματός σας, το μοναδικό κριτήριο σε ό,τι αφορά την ιπποδύναμη, εξαρτάται αποκλειστικά από τα κυβικά του αυτοκινήτου.

Ποιες μάρκες αυτοκινήτων έχουν τα ακριβότερα ασφάλιστρα στα 1400 κυβικά;

Οι μάρκες αυτοκινήτων δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στο κόστος ασφάλισης.

Όμως οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κατηγοριοποιήσει τα αυτοκίνητα, ανάλογα τον κίνδυνο ατυχήματος.

Για παράδειγμα τα sport και γρήγορα αυτοκίνητα έχουν υψηλότερα ασφάλιστρα απ’ότι ένα οικογενειακό sedan.

Γενικότερα τα οχήματα που προορίζονται για νέους και είναι γρήγορα με πολλά άλογα, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα οπότε και τις περισσότερες φορές οι ασφαλιστικές εταιρείες να ασφαλίζουν με μεγαλύτερο κόστος.

 

Ποια ασφαλιστική εταιρεία να επιλέξω για την ασφάλειά μου;

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα αυτό. Επιλέξτε μια αξιόπιστη ασφαλιστική όπως η interasco ή επιλέξτε την εδώ και πάνω από 100 χρόνια αξιόπιστη Εθνική ασφαλιστική.

Επιλέγοντας μια μεγάλη και με ιστορία ασφαλιστική εταιρεία, είστε σίγουρος πως θα είναι δίπλα σας και θα σας αποζημιώσει όταν συμβεί η κακιά στιγμή.

Αξίζει να δώσετε κάποια περισσότερα χρήματα και να ασφαλιστείτε έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο.

Πως να ασφαλίσετε το όχημά σας

Ο καλύτερος τρόπος για να ασφαλίσετε το όχημά σας είναι μέσα από το Asfaleies24.gr Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου 1400 κυβικών.

Τα οχήματα 1400 κυβικών είναι η πλειοψηφία αυτών που κυκλοφορεί στη χώρα μας καθώς είναι η πλέον δημοφιλή κατηγορία αυτοκινήτων για αρκετές χρήσεις και κατηγορίες όπως αυτοκίνητο πόλης με άνεση για ταξίδια, οικογενειακό sedan, sport mini, κ.α.