ασφαλεια αυτοκινητου για αστυνομικους

Ασφάλεια αυτοκινήτου για αστυνομικούς

Αν είστε αστυνομικός, εν ενεργεία ή συνταξιούχος, τότε δικαιούστε έκπτωση στις ασφάλειες αυτοκινήτου!

παρε προσφορα

Τώρα η ασφάλεια γίνεται ακόμα ποιο οικονομική, με εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το -17% από τις ασφαλιστικές!

Αρκεί μόνο η αστυνομική σας ταυτότητα και άμεσα έχετε την έκπτωση στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της έκπτωσης

Δικαιούχοι της έκπτωσης είναι όλοι οι αστυνομικοί – είτε εν ενεργεία είτε συνταξιούχοι.

Επιπλέον, πέρα από τους αστυνομικούς, και οι άνθρωποι των ενόπλων δυνάμεων μπορούν να έχουν σημαντική έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου για στρατιωτικούς, με ποσοστό ακριβώς ίδιο με τους αστυνομικούς.

 

Πως μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης

Για να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου με έκπτωση ως αστυνομικός, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία του οχήματός και τα δικά σας, στην αντίστοιχη φόρμα της ιστοσελίδας μας.

Μη ξεχάσετε να επιλέξετε στην κατηγορία επάγγελμα την ιδιότητά σας έτσι ώστε να υπολογιστεί άμεσα και αυτόματα η έκπτωση από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Λάβετε υπόψιν ότι είναι πολύ πιθανόν να σας ζητηθεί η αστυνομική σας ταυτότητα για επαλήθευση της ιδιότητάς σας έτσι ώστε να ισχύει η έκπτωση στα ασφάλιστρα.

Αφού εισάγετε όλα σας τα στοιχεία, αυτόματα θα εμφανιστούν οι τιμές και οι προσφορές των εταιρειών όπου έπειτα μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου και να συγκρίνετε επίσης και τις καλύψεις που προσφέρει η κάθε εταιρεία.

Τέλος, επιλέγετε την προσφορά και την εταιρεία που σας ενδιαφέρει και προχωράτε στην πληρωμή του ασφάλιστρου – μέσα στα επόμενα λεπτά λαμβάνεται στο email σας το συμβόλαιο και είστε έτοιμοι!

Είναι μόνιμη η έκπτωση;

Η έκπτωση διαρκεί για όσο προσφέρεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Τα τελευταία χρόνια αυτή η έκπτωση ισχύει για πάντα και για όλες τις ανανεώσεις και δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι κι αυτήν την στιγμή.

 

Υπάρχουν συγκεκριμένες ασφαλιστικές που παρέχουν έκπτωση στους αστυνομικούς;

Ανάλογα την περίοδο, μπορεί κάποιες ασφαλιστικές να προσφέρουν έκπτωση και κάποιες όχι.

Αυτό θα εμφανιστεί αυτόματα στη φόρμα αποτελεσμάτων, μετά την αναζήτησή σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα για φθηνά ασφάλιστρα και άμεσα σε 1 λεπτό θα δείτε όλες τις προσφορές και τις τιμές των ασφαλιστικών εταιρειών!

 

Τι ασφάλεια αυτοκινήτου μπορώ να αγοράσω με έκπτωση;

Μπορείτε να αγοράσετε μια βασική ασφάλεια, πυρός-κλοπής ή ακόμα και μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου με την ειδική έκπτωση για αστυνομικούς!

Όταν συμπληρώσετε το επάγγελμά σας στη φόρμα αναζήτησης, θα εμφανιστούν άμεσα οι εταιρείες που προσφέρουν έκπτωση καθώς και τι έκπτωση είναι αυτή.

Μην ξεχνάτε πως αν επιλέξετε την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου τότε έχετε μεγαλύτερο όφελος που αγγίζει ακόμα και το 40% σε σχέση με την αντίστοιχη μηνιαία ασφάλιση. Επιπλέον, στην 12μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείτε να πληρώσετε με έως και 12 άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα!

 

Η έκπτωση ισχύει και για τις προαιρετικές καλύψεις;

Όχι, στις προαιρετικές καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, κ.α. δεν ισχύει η έκπτωση για αστυνομικούς.

Έτσι κι αλλιώς το κόστος στις προαιρετικές καλύψεις είναι πολύ χαμηλό – ενδεικτικά η οδική βοήθεια κοστίζει μόλις 10€ το εξάμηνο!