ασφαλεια αυτοκινητου για στρατιωτικους
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου για στρατιωτικούς

Αν ανήκετε στα σώματα ασφαλείας(στρατιωτικοί, ένοπλες δυνάμεις, αστυνομικοί), τότε μπορείτε να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου για στρατιωτικούς σε πολύ οικονομική τιμή με έκπτωση έως και -17% από συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες!

Βρες online ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής για στρατιωτικούς σε 1 λεπτό!

Η ασφάλιση αυτοκινήτου για τους στρατιωτικούς και γενικά όλους τους υπαλλήλους στα σώματα ασφαλείας παρέχεται με ειδική τιμολόγηση από τις ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε τις τελικές τιμές των εταιρειών, αφού κάνετε αναζήτηση και επιλέξετε ότι ανήκετε σε καθεστώς προνομιακής τιμής (στρατιωτικοί).

Η έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου θα υπολογιστεί άμεσα και θα δείτε τις τιμές από όλες τις εταιρείες έτσι ώστε να κάνετε γρήγορα μια σύγκριση τιμών και να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα για εσάς!

 

Ποιοι δικαιούνται την έκπτωση για στρατιωτικούς

Την έκπτωση στις ασφάλειες για στρατιωτικούς δικαιούνται όλοι, ανεξαιρέτως, οι εν ενεργεία ή απόστρατοι!

Πολύ πιθανόν η ασφαλιστική να ζητήσει κάποια βεβαίωση για την έκπτωση όπως την ειδική στρατιωτική ταυτότητα, ώστε να επιβεβαιώσει την ιδιότητά σας και να λάβετε την έκπτωση στην τιμή του ασφαλιστηρίου!

Συχνές ερωτήσεις

# Ποια είναι συνήθως η έκπτωση στην ασφάλεια για στρατιωτικούς;

Η έκπτωση συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 10-17% στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου. Το ποσοστό διαφέρει ανάλογα την εταιρεία που θα επιλέξετε, τις καλύψεις, κ.α.

 

# Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την έκπτωση;

Για να ισχύει η έκπτωση που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, θα πρέπει να έχετε εν ενεργεία δικαιολογητικά όπως η στρατιωτική ταυτότητα ή βεβαίωση συνταξιούχου σε περίπτωση απόστρατου αξιωματικού.

 

# Η έκπτωση υπάρχει σε όλες τις ασφαλιστικές;

Όχι, δεν παρέχουν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έκπτωση για στρατιωτικούς. Όταν κάνετε αναζήτηση μέσα από το asfaleies24, θα δηλώσετε το επάγγελμά σας και άμεσα στη σελίδα αποτελεσμάτων θα δείτε ποιες εταιρείες προσφέρουν έκπτωση για στρατιωτικούς με την ειδική σήμανση που θα έχουν οι τιμές!

 

# Σε ποιες ασφαλιστικές εταιρείες μπορείτε να ασφαλιστείτε μέσα από το asfaleies24;

Στο asfaleies24.gr  θα βρεις τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Anytime, η Interlife, η Intersalonika, η Hellas Direct και άλλες 25 εταιρείες!

Φυσικά, δεν προσφέρουν όλες οι εταιρείες την αντίστοιχη έκπτωση για στρατιωτικούς, οπότε αυτό θα το δείτε στα αποτελέσματα της αναζήτησης μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Πως θα λάβετε την έκπτωση

Η διαδικασία είναι πολύ απλή για να λάβετε την ειδική έκπτωση ασφάλειας αυτοκινήτου για στρατιωτικούς.

Ξεκινάτε την αναζήτηση από την ιστοσελίδα μας και εισάγετε τα βασικά στοιχεία του οχήματος και τα δικά σας ενώ δεν ξεχνάτε να επιλέξετε την ιδιότητά σας ως στρατιωτικός, έτσι ώστε να υπολογιστεί άμεσα η έκπτωση από όσες εταιρείες την υποστηρίζουν!

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία, άμεσα σε 1 λεπτό θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι προσφορές των εταιρειών.

Εκεί μπορείτε να κάνετε σύγκριση των τιμών και των καλύψεων κάθε εταιρείας και να επιλέξετε άμεσα αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Μπορείτε να επιλέξετε από μια βασική ασφάλεια μέχρι μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου για να ξεγνοιάσετε από τις ζημιές του αυτοκινήτου. Ειδικά για ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου, η μικτή ενδείκνυται 100%.

Πληρώνεται online ή με τραπεζική κατάθεση και λαμβάνεται το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μέσα σε μερικά λεπτά στο email σας!

Η διαδικασία είναι τόσο εύκολη, όσο ακούγεται! Επιπλέον, αν επιλέξετε την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείτε να αποπληρώσετε το συμβόλαιο σε 12 άτοκες δόσεις πληρώνοντας με την πιστωτική σας κάρτα μήνα-μήνα το κόστος του συμβολαίου!

Αν είστε αστυνομικός μπορείτε να δείτε την ασφάλεια αυτοκινήτου για αστυνομικούς όπου επίσης δικαιούστε μια παρόμοια έκπτωση!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373