κουρτινες συσκοτισης φορτηγο

Άνεση στο φορτηγό: Πως να επιλέξετε τον τέλειο εσωτερικό εξοπλισμό!

Οι ώρες που περνάει ένας επαγγελματίας οδηγός φορτηγού στο όχημά του, είναι ατελείωτες! Το φορτηγό είναι στην ουσία το γραφείο και το σπίτι του μαζί.

Έτσι, για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες αυτές οι ώρες – καθώς πέρα από την οδήγηση, οι οδηγοί περνάνε και ώρες ξεκούρασης μέσα στο φορτηγό – έχουμε επιλέξει τον κατάλληλο εξοπλισμό εσωτερικού χώρου για μια τέλεια αναβάθμιση του οχήματος.

 

Ένα τέλειο στρώμα για μια ιδανική ξεκούραση

Η καμπίνα του ύπνου στα φορτηγά συνήθως περιλαμβάνει ένα απλό στρώμα το οποίο είναι προσαρμοσμένο στον περιορισμένο χώρο της καμπίνας.

Μια απαιτητική δουλειά, όπως η συνεχής οδήγηση υπό ώρες, χρειάζεται και την αντίστοιχη καλή ξεκούραση. Αναβαθμίστε το στρώμα σας με ένα καλό και ποιοτικό στρώμα ώστε να σας προσφέρει στιγμές απόλυτης ξεκούρασης όταν το έχετε ανάγκη.

Είτε πρόκειται για μαλακό είτε για σκληρό, ένα καλό στρώμα θα ξεκουράζει το σώμα σας έχοντας το στην ιδανική του θέση.

 

Προσοχή στις κουρτίνες συσκότισης

στρωμα υπνου φορτηγο

Κάθε φορτηγό και καμπίνα ύπνου διαθέτει ειδικές κουρτίνες συσκότισης όπου οι οδηγοί μπορούν να τις τραβάνε ώστε να σκοτεινιάζει ο θάλαμος και να δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες ξεκούρασης.

Όμως, αρκετές εργοστασιακές κουρτίνες μπορεί να αφήνουν αρκετό φως να περνάει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να ξεκουραστείτε αποτελεσματικά.

Αντικαθιστώντας τις κουρτίνες με καλής ποιότητας κουρτίνες σκίασης που επιτρέπουν λιγότερο φως να περάσει, θα κάνετε καλύτερο και ποιοτικότερο ύπνο που θα σας προσφέρει τη μέγιστη ξεκούραση!

 

Ειδικό τραπέζι φαγητού

Τα τραπέζια φαγητών για τα φορτηγά είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν στο μικρό μέγεθος της καμπίνας, ανάμεσα στο τιμόνι, τις ταχύτητες και το ταμπλό.

Υπάρχουν κατάλληλα τραπέζια φαγητού, ειδικά για κάθε τύπο φορτηγού ώστε να είναι σταθερά και να προσφέρουν την απαραίτητη άνεση την ώρα του φαγητού. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις διαστάσεις του δικού σας φορτηγού, έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον το διαθέσιμο χώρο!

 

Ένα ψυγείο φαγητού σας προσφέρει άνεση και ευκολία!

Αρκετά φορτηγά δεν διαθέτουν εξοπλισμό άνεσης στην καμπίνα, όπως ένα ψυγείο τροφίμων!

Όμως, η τοποθέτηση ενός ψυγείου για τα τρόφιμά σας, θα σας έλυνε αρκετά πρόβλημα όπως το θέμα της μεταφοράς του φαγητού κι έτσι θα αποφεύγατε να τρώτε συνέχεια απ’έξω.

Πλέον υπάρχουν πολύ ωραία και μοντέρνα μικρά ψυγεία που μπορείτε να τοποθετήσετε στην καμπίνα του φορτηγού κι έτσι να διατηρήσετε το νερό και το φαγητό σας σε ιδανική θερμοκρασία καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού!

 

Ο εσωτερικός εξοπλισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια ευκολία για τον επαγγελματία οδηγό!

Ένα χρήσιμο εσωτερικό φορτηγού προσφέρει την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια στον οδηγό. Οι περιορισμένες διαστάσεις της καμπίνας απαιτούν λεπτούς και στοχευμένους χειρισμούς έτσι ώστε οι επιλογές να είναι σωστές.

Ένα άνετο και κατάλληλο στρώμα θα προσφέρει μοναδικές στιγμές ξεκούρασης ανάμεσα στα ταξίδια σας ενώ ο εξοπλισμός άνεσης όπως το ψυγείο, θα σας βοηθήσει να έχετε μαζί σας τα δικά σας τρόφιμα και υγρά από το σπίτι.

Η απαραίτητη άνεση στο φορτηγό, δηλαδή στο εν κινήσει γραφείο και σπίτι σας μαζί, θα σας προσφέρει τη δυνατότητα για ξεκούραστα και πιο ασφαλή ταξίδια.

Στο asfaleies24.gr φροντίζουμε για την απαραίτητη ασφάλεια όλων των επαγγελματιών οδηγών και προσφέρουμε ειδικά πακέτα για ασφάλεια φορτηγού με κόστος από μόλις 14€ / μήνα!

Πάρτε μια προσφορά online και ανακαλύψτε τον κόσμο της φθηνής ασφάλειας μέσα από το asfaleies24.gr!