υπολογισμος ασφαλιστρων αυτοκινητου

Υπολογισμός ασφαλίστρων – Βρείτε φθηνά ασφάλιστρα αυτοκινήτου!

Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να υπολογίσετε την ασφάλεια αυτοκινήτου σας και να βρείτε την πιο οικονομική προσφορά από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!
ασφαλιστρα αυτοκινητου
Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του αυτοκινήτου στην παρακάτω φόρμα προσφοράς.

Άμεσα θα μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου και να βρείτε την πλέον συμφέρουσα επιλογή, με τις καλύψεις που σας ενδιαφέρουν!

 

Πως θα βρείτε φθηνά ασφάλιστρα μέσα από τον υπολογισμό ασφαλίστρων αυτοκινήτου

Ο υπολογισμός ασφαλίστρων μελετάει τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει και σας επιστρέφει αυτόματα τις τιμές και τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Εκείνη τη στιγμή δε παρεμβαίνει κάποιος άνθρωπος και η όλη διαδικασία γίνεται αυτοματοποιημένα.

Άμεσα, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έχετε τις προσφορές από όλες τις εταιρείες και μαζί τις καλύψεις που σας προσφέρουν.

Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας καθώς και τι ασφάλεια αναζητάτε.

Θέλετε μια μικτή ασφάλεια ή σας καλύπτει η βασική κάλυψη;

Αν έχετε καινούργιο αυτοκίνητο, με ηλικία μικρότερη των 5 ετών, τότε η πιο καλή επιλογή αποτελεί η μικτή ασφάλιση καθώς έτσι σας εξασφαλίζει το κεφάλαιό σας και επίσης έχετε ξεγνοιάσει από κάθε έννοια του αυτοκινήτου.

Αν από την άλλη έχετε ένα αυτοκίνητο μεγαλύτερης ηλικίας ή αρκετά μικρής αξίας, τότε ίσως η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι αυτή που σας καλύπτει καλύτερα και ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Επιπλέον των παραπάνω, θα πρέπει να επιλέξετε και μια σειρά από εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, προστασία bonus malus, κ.α.

Κάθε κάλυψη προσφέρει και κάτι διαφορετικό και σίγουρα δεν είναι απαραίτητες για όλους!

Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό, πιστωτική/χρεωστική κάρτα (προτείνεται για να γίνει άμεσα η έκδοση του συμβολαίου σας) καθώς και σε μερικούς συνεργάτες μέσω online wallet όπως Viva, Paypal, κ.α.

Στα ετήσια συμβόλαια ή σε συμβόλαια άνω κάποιας αξίας, υπάρχει η δυνατότητα για άτοκες δόσεις που φτάνουν έως και τις 12 μηνιαίες!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σε μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείτε αφενός να εξασφαλίσετε τη σχετική έκπτωση και τη χαμηλή τιμή (καθώς τα ετήσια ασφάλιστρα έχουν αρκετά πιο συμφέρουσα τιμή απ’ ότι η εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου και πολύ περισσότερο έναντι της τρίμηνης ή μηνιαίας ασφάλισης) και αφετέρου να την πληρώνετε μήνα-μήνα μέσω της πιστωτικής κάρτας και των άτοκων δόσεων!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ και λάβετε άμεσα μέσα σε δευτερόλεπτα τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Μέσα σε 2 λεπτά μπορείτε να έχετε το επόμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο στα χέρια σας!