πλεονεκτηματα απο την online ασφαλιση ταξι
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Είστε ιδιοκτήτης TAXI; Δείτε πως σας βοηθάει η online ασφάλιση!

Αν είστε ιδιοκτήτης Ταξί τότε θα γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου για το όχημά σας είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα πάγια έξοδα που πρέπει να καταβάλλετε.

Σε συνδυασμό με τις ασφαλιστικές εισφορές και τη φορολογία, τα έξοδά σας πολλαπλασιάζονται.

Γιατί να μη μειώσετε άμεσα τα έξοδα ασφάλισης, απλά ασφαλίζοντας online το όχημά σας;

Δείτε πως μπορεί να σας βοηθήσει η online ασφάλιση να εξοικονομήσετε έως και 40% στην ασφάλεια ταξί με λίγα μόνο κλικ!

Πλεονεκτήματα από την online ασφάλιση Taxi

Η online ασφάλεια σας παρέχει το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να συγκρίνετε άμεσα τιμές ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και να αποκτήσετε το δικό σας πακέτο ασφάλισης, ανάλογα τις προσωπικές σας ανάγκες.

Δεν βασίζεστε δηλαδή σε έναν μόνο ασφαλιστή και τι έχει να σας προτείνει αυτός – βλέπετε όλες τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες και έπειτα επιλέγετε μόνοι σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα από φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου, αυτή που είναι κατάλληλη για εσάς!

Ένα άλλο πλεονέκτημα της online ασφάλισης είναι η αμεσότητα στην έκδοση και παραλαβή του συμβολαίου σας.

Βλέπετε όλες τις επιλογές μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή σας, επιλέγετε την ιδανική για εσάς ασφάλεια και μέσα σε μερικά λεπτά έχετε το συμβόλαιο στο e-mailσας!

Τόσο γρήγορα και τόσο απλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από ένα μεγάλο πάγιο έξοδο της επιχείρησής σας.

 

Τι καλύψεις μπορείτε να έχετε

Μπορείτε να προσθέσετε όποιες καλύψεις επιθυμείτε, ώστε να φτιάξετε το ιδανικό πρόγραμμα ασφάλειας ταξί.

Φυσικά αυτό εξαρτάται και από την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία – για παράδειγμα σχεδόν καμία εταιρεία δεν προσφέρει μικτή ασφάλιση για ταξί, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος λόγω της μεγάλης παραμονής στους δρόμους.

Από την άλλη, μπορείτε να προσθέσετε οδική βοήθεια, κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία καθώς ακόμα και να ασφαλίσετε το όχημά σας για κλοπή, ώστε να προστατεύσετε την περιουσία σας!

Με την online ασφάλιση για Taxi εσείς διαμορφώνετε το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα, κάνετε σύγκριση τιμών στις ασφάλειες και επιλέγετε την οικονομικότερη επιλογή που σας συμφέρει περισσότερο!

 

Πως θα βρείτε την ιδανική ασφάλιση, στην καλύτερη τιμή

Μέσα από το Asfaleies24 θα βρείτε την ιδανικότερη ασφάλεια, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ξεκινήστε από εδώ την αναζήτησή σας και αφού εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία ιδιοκτήτη και οχήματος, άμεσα θα δείτε όλες τις προσφορές από παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες!

Μέσα σε 2 λεπτά μπορείτε να επιλέξετε εταιρεία και να έχετε έτοιμο και ενεργό το συμβόλαίο σας στο e-mail.

 

Τι συμβαίνει σε περίπτωση ατυχήματος

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος, οι ειδικοί σύμβουλοι ασφάλισης είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για να σας παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν.

Με ένα τηλέφωνο έχετε τον προσωπικό σας σύμβουλο ώστε άμεσα να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες αποζημίωσης.

 

Συνοψίζοντας

Αν είστε ιδιοκτήτης ή οδηγός Ταξί και έχετε στην πλάτη σας τα έξοδα ασφάλισης του οχήματος, τότε ο μόνος δρόμος για να ασφαλιστείτε σωστά και οικονομικά, είναι η online ασφάλιση.

Εσείς επιλέγετε τις καλύψεις που επιθυμείτε να έχει το συμβόλαιο, πέρα από τις υποχρεωτικές από το νόμο, και άμεσα οι ασφαλιστικές εταιρείες σας δείχνουν όλα τα προγράμματα που μπορούν να σας προσφέρουν.

Εσείς θα συνεχίζετε να πληρώνετε την ασφάλειά σας χρυσή;