ανανεωση ασφαλειας αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Συμβουλές για την ανανέωση της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας!

Πλησιάζει η ώρα της ανανέωσης του συμβολαίου σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε με το ασφαλιστήριό σας;

Μην ταράζεστε! Το Asfaleies24 είναι εδώ για εσάς ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας online!

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ιδανικότερη ασφάλιση, είτε ασφαλίζεστε μέσα από το online πρακτορείο και την πλατφόρμα μας, είτε offline σε κάποιο ασφαλιστικό γραφείο.

Η ηλεκτρονική ανανέωση του συμβολαίου σας, σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα καθώς η καινοτόμα πλατφόρμα μας έχει ψάξει ήδη για εσάς σε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες για να εντοπίσει αν υπάρχει φθηνότερη ασφάλεια, με τις ίδιες καλύψεις που έχετε τώρα!

Οπότε δε χρειάζεται εσείς να επαναλάβετε τη διαδικασία, αφού την έχουμε κάνει εμείς για εσάς – κι αν βρούμε φθηνότερη προσφορά, σας ενημερώνουμε άμεσα!

Και το καλύτερο; Όλα αυτά μπορούν να γίνουν από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να μετακινηθείτε μέσα από έναν υπολογιστή ή ακόμα και το κινητό σας τηλέφωνο!

Πάμε να δούμε όμως τις συμβουλές μας σχετικά με την ανανέωση της ασφάλειάς σας!

Μην το αφήνετε για τελευταία στιγμή

Αν έχετε παραλάβει το ειδοποιητήριο πληρωμής και έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε στην ίδια εταιρεία την ανανέωση, μην αφήνετε την πληρωμή για τελευταία στιγμή!

Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες, όπως είναι η Hellas Direct που ζητάνε να καταβληθούν τα κόμιστρα της ασφάλισης (είτε πρόκειται για νέο συμβόλαιο είτε για ανανέωση) 1 ημέρα πριν την ημερομηνία έναρξης.

Αν για παράδειγμα το συμβόλαιό σας ξεκινάει στις 30/09 στις 12:00 τα ξημερώματα, τότε η πληρωμή πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 29/09, ειδάλλως η αίτηση γίνεται αυτόματα άκυρη.

Οπότε φροντίστε μερικές ημέρες πριν τη λήξη της ασφάλισής σας να προχωρήσετε στην εξόφληση του συμβολαίου σας έτσι ώστε να μη μείνετε ανασφάλιστοι και να μη δημιουργηθεί κανένα θέμα με την παραλαβή του συμβολαίου σας!

 

Ελέγξτε τις καλύψεις σας

Αν είχατε βάλει μικτή ασφάλεια και πλέον δεν τη χρειάζεστε ή είχατε ασφάλεια πυρός κλοπής και τώρα παρκάρετε σε κλειστό πάρκινγκ και πιστεύετε ότι δεν είναι απαραίτητη, μπορείτε να την αφαιρέσετε κι έτσι θα μειώσετε το κόστος του συμβολαίου.

Αντίστοιχα, μπορείτε να προσθέσετε καλύψεις αν θέλετε ένα πιο ολοκληρωμένο συμβόλαιο, όπως τις καλύψεις των ιδίων ζημιών (μικτή) ή ακόμα και την ασφάλεια για φυσικά φαινόμενα, που την βρίσκουμε στα συμβόλαια πυρός/κλοπής.

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε τις εξτρά καλύψεις που αφορούν την οδική βοήθεια, την θραύση κρυστάλλων, τη νομική προστασία και το προσωπικό ατύχημα οδηγού.

 

Επανεξετάστε την εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας

Δυστυχώς τα αυτοκίνητα χρόνο με το χρόνο χάνουν την αξία τους και επέρχεται μια μείωση που είναι μεγαλύτερη τα πρώτα χρόνια και μικρότερη τα επόμενα.

Για παράδειγμα, ένα καινούργιο αυτοκίνητο αντιπροσωπείας αξίας 20.000€, το δεύτερο χρόνο θα έχει πέσει σε αξία σε περίπου 17.000€, τον τρίτο σε 14.500€, τον τέταρτο σε 13.000€ και μετά από ‘κει και πέρα θα μειώνεται πιο λίγο η εμπορική αξία.

Φυσικά αυτό εξαρτάται και από την εμπορικότητα του μοντέλου αλλά και τους νόμους της αγοράς.

Τώρα (2022) που βλέπουμε ότι υπάρχουν ελλείψεις σε καινούργια αυτοκίνητα και οι παραγγελίες πηγαίνουν 6-12 μήνες μετά, τα μεταχειρισμένα οχήματα διατηρούν την τιμή τους για μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς να χάσουν εμπορική αξία!

Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο να έχετε πάντα την όσο το δυνατόν καλύτερη προσέγγιση στην τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύετε να πληρώνετε υψηλότερη ασφάλεια αυτοκινήτου αλλά αν χρειαστεί η αποζημίωση, να είναι με βάση την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου σας!

 

Συγκρίνετε τιμές και καλύψεις

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα εργαλεία που σας προσφέρουμε μέσα από το asfaleies24 και συγκρίνετε τιμές και καλύψεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου εύκολα και γρήγορα, μέσα σε 1 μόλις λεπτό!

Αφού εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία για την τιμολόγηση του οχήματος, αμέσως θα δείτε στην οθόνη σας τιμές, καλύψεις και παροχές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας.

Μπορείτε να αγοράσετε το συμβόλαιό σας σε 1 λεπτό μέσα από το asfaleies24 και να εξοικονομήσετε δεκάδες χρήματα από την ανανέωση του αυτοκινήτου σας!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373